Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Over mijn AliExpress aankopen 2.0

Het is alweer een tijdje geleden sinds mijn aller eerste bestelling bij AliExpress. Maar na de eerste keer ben ik zeker vaker hier wat gaan kopen. Zo kwam een tijdje terug mijn 2de bestelling van Alie online op mijn blog. Inmiddels is de 3de bestelling (een kleintje van 5 items) onderweg. Ja, ik word blij van Alie! Hieronder wil ik graag de items bespreken van de 2de, grotere bestelling op Alie. Zijn ze allemaal bevallen?!


*Alle foto’s komen van de verkopers van AliExpress


Dit plaatje van hierboven kennen jullie vast al van het andere artikel. Hieronder nu de foto’s van de échte producten.

De 2 kussenslopen HOME & LOVE
Zo blij met mijn 2 toffe kussenslopen! Ze zijn erg ruw en zitten perfect om de kussens heen. Ze staan super mooi op onze bank en de kwaliteit is goed.

Keukenrolhouder
Super handig om op te hangen in een kastje, of aan een plank. Niet meer zo’n lelijke keukenrol houder maar eentje die je op kan hangen. M. vond hem niet zo, waardoor ik hem nu niet meer opgehangen aan iets heb. (vandaar geen duidelijke foto hoe het eruit ziet)

Sticker Assepoester muizen voor op de muur
Jaja de sticker is echt super tof! Ik heb nog niet besloten waar ik hem wil opplakken, dus ik kan nog niets zeggen over de kwaliteit van de sticker en of hij goed op de muur blijft zitten.

Belle & Het beest bloem in in stolp ketting
Prachtige minimalistische ketting. Hij staat erg mooi in mijn mokkenkast bij mijn B&B collectie.

Rooster voor over putjes
Heel erg handy. Ze zijn zelfklevend en blijven zelfs in de douche goed zetten. Ideaal en het was een pakket met 20 van die dingen, dus ik kan wel even vooruit.

Schilderij 2 herten
Hij is nog mooier dan ik me kon voorstellen! Een super fijne kwaliteit op het doek en ik vind het echt een plaatje. Inmiddels zoals je kan zien een lijst gekocht voor erom heen en binnenkort even een plekje verzinnen waar ik hem graag op wil hangen..

Rode herfst trui
Ik was vooral benieuwd naar de kwaliteit, maar hij zit echt super lekker. Ook na een wasbeurt ziet hij er nog prima uit. Op mijn werk tijdens de fotograaf heb ik hem ook aangehad. Een nieuwe lievelingstrui<3

Horloge Belle & het Beest
Tevens staat deze prachtig in mijn B&B collectie

Diamond painting Belle & het Beest
Hij ligt nog steeds klaar *oops* Al een tijdje wil ik eraan beginnen maar ik moet bekennen dat ik veel liever met mijn neus in een boek zit of lekker zit te bloggen. Zeker eens tijd voor gaan maken, hoewel ik me afvraag of ik wel geduld ga hebben voor het priegel werk.

Met alle items die ik heb gekregen ben ik meer dan tevreden. Goede kwaliteit en precies zoals op de foto’s. Ik hoor wel eena ndere verhalen over Alie, maar gelukkig heb ik dit na 3 bestellingen nog nooit gehad.

Wat er deze aankomende weken/maanden op de mat kan vallen…

Die rode trui van hierboven, alleen dan in het grijs. Een heel tof horloge en een Londen klokje. Helaas kan ik de andere 3 items hier niet delen, aangezien dit cadeaus zijn voor vrienden of voor M.

EDIT: Ik heb de cadeaus bijna allemaal gegeven (of deze mensen volgen mijn blog niet) bij deze de items als cadeau.

Mocht je vragen hebben of interesse in de linkjes van de items kan je dit altijd vragen in de comments of stuur me een emailtje.

Wat staat er nog op jou wishlist?

0
(online) geshopt
Previous Story
Next Story

13 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  17/12/2017 at 13:54

  Leuke spulletjes. Ik heb zelf niks o mijn verlanglijstje staan. Dus kijk ik gewoon gezellig met jou mee.

 • Reply
  zwartraafje
  11/12/2017 at 20:02

  Ik heb eerder dit jaar voor het eerst een bestelling geplaatst bij Ali en was helemaal blij met die spulletjes. Binnenkort toch nog maar eens een keertje gaan rondsnuisteren én werk maken van een blogpost over mijn gekochte items want dat is er nog steeds niet van gekomen.

  • Reply
   SAS
   13/12/2017 at 21:51

   Ik ben erg benieuwd wat je hebt gekocht!

 • Reply
  Marielle
  04/12/2017 at 14:03

  Leuke items! Soms vind je op Ali nog wel eens toffe dingen!

 • Reply
  Marion van Zutphen
  04/12/2017 at 13:26

  Leuke items! Ik hou van de ali, zo gemakkelijk en alles op te vinden!

 • Reply
  Simone
  03/12/2017 at 21:03

  Oh wat is die sticker van Assepoester leuk zeg! Ik heb mijn vriend ook aan de diamond painting gekregen. Er ligt een afbeelding van een racewagen op hem te wachten haha!

 • Reply
  Michelle
  03/12/2017 at 20:50

  Leuke items en wat fijn dat alle spulletjes bevielen! Is toch altijd even afwachten, daarom heb ik er nog nooit besteld denk ik. Bang dat het tegenvalt. Dat herten lijstje vind ik echt heel erg leuk!

 • Reply
  Fleur
  03/12/2017 at 20:28

  Ik ga het gewoon nog een keertje proberen; wat een toffe aankopen! AliExpress is zo verleidelijk.. Kleding heb ik wel al een aantal keer in mijn mandje gegooid, maar met de twijfels over de maat en kwaliteit toch nooit afgerekend. Dus misschien is jouw positieve ervaring wel de druppel, haha. Als je dit leest; hij doet het!

  • Reply
   SAS
   05/12/2017 at 12:41

   Gelukkig! alleen via smartphone & tablet werkt het nog niet naar behoren. Wordt aan gewerkt!

 • Reply
  Nicky
  03/12/2017 at 20:02

  De trui staat je leuk. Ik ben zelf ook nog op zoek leuke wintertruien.

 • Reply
  Sam - singlereadytomingleblog
  03/12/2017 at 16:38

  Oh, dat gouden klokje is leuk! 🙂

 • Reply
  Linda
  03/12/2017 at 13:05

  Wat een leuke items! Je Belle & Beest-collectie is om jaloers op te zijn! 🙂
  Mijn man heeft pas zijn tweede Diamond Painting besteld, hij is er helemaal weg van. De eerste hangt nu aan de muur 🙂

 • Reply
  Romy
  03/12/2017 at 10:50

  Wat een gave dingen heb je besteld! Ik vind vooral die muursticker heel erg leuk, maar ook dat hertenschilderij. Goed om te horen dat het in het echt minstens zo mooi was als op de foto! 🙂

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png