Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Ik zoek jou! | Jouw moment(en) van 2017

Note: door onverwachte drukte deze week ben ik wat later met reageren op de emailtjes die binnenstromen. Super leuk al jullie aanmeldingen, ik probeer z.s.m. te reageren! Excuus, voor dit weekend hebben jullie zeker reactie terug in je mailbox…

Zulke ideeën worden gaande weg geboren. Onder de douche, of als ik plafondienst heb in bed. Ik wil jullie, eind 2017 aan het woord laten. Er zijn vele bloggers die mooie dingen, gebeurtenissen of dingen over zichzelf hebben geleerd in 2017.

Met dat in gedachte gooide ik de volgende tweet op Twitter & kreeg gelijk respons van een aantal bloggers.

Ik zoek dus jou verhaal!


Even een korte inleiding wat de bedoeling is…

Ik wil een aantal bloggers aan het woord laten. Op de volgende manier:

[ Naam blogger + blog link ]
Wat waren jouw momenten uit 2017? 2017 was voor mij…..
Één woord wat 2017 beschrijft:

Het idee is ook om 1 foto of 1 collage toe te voegen aan het verhaal. Ik heb geen minimaal aantal woorden, wel moet het niet een te lang artikel zijn aangezien ik graag meerdere bloggers in 1 artikel aan het woord laat.

Waar het over moet gaan?! Dat kan van alles zijn! De aanschaf van een nieuw huisdier, die ene nieuwe baan, je verhuizing, iets wat je juist dit jaar over jezelf hebt geleerd of een doel dat je hebt bereikt. De enige eis die eraan zit is dat het een positieve insteek heeft. Iets waar je dus blij van bent geworden in 2017.

Het artikel wil ik op 31 December om 07:00 posten. Om zo samen met jullie terug te blikken op het afgelopen jaar.
In het emailtje wat je ontvangt stuur ik meer informatie en een laatste datum dat ik het geheel wil hebben.

Ik wil mee doen! Hoe meld ik me aan?

Je kan je aanmelden door mijn een emailtje te sturen via contact@iliveformydreams.com.
Dus niet door hieronder te reageren of te reageren op de tweet van Twitter. Graag op 1 manier, via de email zodat ik het overzicht hou, direct je email adres heb en je zo de informatie kan sturen. Geef in je emailtje ook even aan waarover je het wilt hebben.

Ik ben erg benieuwd naar de aanmeldingen & vooral de invullingen ervan!

0
Gastartikel, Terugblik
Previous Story
Next Story

8 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  zwartraafje
  19/11/2017 at 18:32

  Tot wanneer kan je meedoen Sas? Ik heb er nog niet de tijd voor gevonden maar wil er zodra het lukt wel eens over nadenken en je een mailtje sturen .

  • Reply
   SAS
   24/11/2017 at 22:01

   Inmiddels heb je een emailtje ontvangen 🙂

 • Reply
  lesley
  18/11/2017 at 12:35

  Leuk idee! Ik doe mee, je krijgt hem zo van mij opgestuurd!

 • Reply
  Evelyne
  14/11/2017 at 20:11

  Heel leuk idee. Ik zal mijn hersenen even pijnigen over dit idee en je ziet me wel verschijnen in je mailbox 😉

 • Reply
  Ineke
  14/11/2017 at 12:21

  Super leuk idee. Ik doe mee 🙂 .

 • Reply
  Sanne
  13/11/2017 at 20:58

  Super leuk idee, misschien doe ik wel mee. Ga er dit weekend eens over nadenken. 😉 Heb een zeer bewogen jaar gehad met de vele downs en ben nog steeds positief. 😉

 • Reply
  Simone
  13/11/2017 at 20:51

  Wat een super leuk idee Sas! Ik ga er eventjes over nadenken want ik zit op dit moment niet helemaal lekker in mijn vel.

  • Reply
   SAS
   16/11/2017 at 21:08

   Juist een reden om een positieve draai te geven aan alles lieve Simoon! Ik ben benieuwd of je uiteindelijk mee gaat werken Ik zou het tof vinden!<3

  Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png