Ik zoek jou! | Jouw moment(en) van 2017

Note: door onverwachte drukte deze week ben ik wat later met reageren op de emailtjes die binnenstromen. Super leuk al jullie aanmeldingen, ik probeer z.s.m. te reageren! Excuus, voor dit weekend hebben jullie zeker reactie terug in je mailbox…

Zulke ideeën worden gaande weg geboren. Onder de douche, of als ik plafondienst heb in bed. Ik wil jullie, eind 2017 aan het woord laten. Er zijn vele bloggers die mooie dingen, gebeurtenissen of dingen over zichzelf hebben geleerd in 2017.

Met dat in gedachte gooide ik de volgende tweet op Twitter & kreeg gelijk respons van een aantal bloggers.

https://twitter.com/Sassie__/status/929452671890808833

Ik zoek dus jou verhaal!


Even een korte inleiding wat de bedoeling is…

Ik wil een aantal bloggers aan het woord laten. Op de volgende manier:

[ Naam blogger + blog link ]
Wat waren jouw momenten uit 2017? 2017 was voor mij…..
Één woord wat 2017 beschrijft:

Het idee is ook om 1 foto of 1 collage toe te voegen aan het verhaal. Ik heb geen minimaal aantal woorden, wel moet het niet een te lang artikel zijn aangezien ik graag meerdere bloggers in 1 artikel aan het woord laat.

Waar het over moet gaan?! Dat kan van alles zijn! De aanschaf van een nieuw huisdier, die ene nieuwe baan, je verhuizing, iets wat je juist dit jaar over jezelf hebt geleerd of een doel dat je hebt bereikt. De enige eis die eraan zit is dat het een positieve insteek heeft. Iets waar je dus blij van bent geworden in 2017.

Het artikel wil ik op 31 December om 07:00 posten. Om zo samen met jullie terug te blikken op het afgelopen jaar.
In het emailtje wat je ontvangt stuur ik meer informatie en een laatste datum dat ik het geheel wil hebben.

Ik wil mee doen! Hoe meld ik me aan?

Je kan je aanmelden door mijn een emailtje te sturen via contact@iliveformydreams.com.
Dus niet door hieronder te reageren of te reageren op de tweet van Twitter. Graag op 1 manier, via de email zodat ik het overzicht hou, direct je email adres heb en je zo de informatie kan sturen. Geef in je emailtje ook even aan waarover je het wilt hebben.

Ik ben erg benieuwd naar de aanmeldingen & vooral de invullingen ervan!

8 reacties op “Ik zoek jou! | Jouw moment(en) van 2017

  1. Wat een super leuk idee Sas! Ik ga er eventjes over nadenken want ik zit op dit moment niet helemaal lekker in mijn vel.

    1. Juist een reden om een positieve draai te geven aan alles lieve Simoon! Ik ben benieuwd of je uiteindelijk mee gaat werken Ik zou het tof vinden!<3

  2. Super leuk idee, misschien doe ik wel mee. Ga er dit weekend eens over nadenken. 😉 Heb een zeer bewogen jaar gehad met de vele downs en ben nog steeds positief. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *