Wat kregen wij van Sinterklaas?

Fijne Sinterklaas iedereen!

Yeah het was eindelijk zover! Gezellig Sinterklaas vieren. Extra leuk, aangezien we het vorig jaar door onze verhuizing, moesten overslaan. Extra pret dus deze keer. Elk jaar vieren wij het samen met mijn ouders. Afgelopen Zaterdag avond hadden wij dus een fijne avond met veel plezier, lekker eten en vele leuke cadeaus.De gehele tafel lag vol zoals je hierboven kan zien en we zijn super verwend. Ook hadden mijn ouders alles in andere dozen verpakt, waardoor we dus รฉcht niet wisten wat we kregen.

Alle cadeaus

Dit product is ter beschikking gesteld door Radbag
Een foto van alle cadeaus van mij, M. en mijn ouders. Voor mijn ouders zat er ook een Cube Click Clock van Radbag bij. Eentje die ik zelf ook heb en erg tevreden mee ben. Mijn vader was erg blij met het cadeau.

Daarbij kregen mijn ouders o.a. een puzzel, ingevuld boekje door mij voor mijn moeder (met leuke teksten, vragen beantwoord & foto’s), Blueray wildlife, mokken & een fotokalender.

Onze cadeaus

De toffe cadeaus die wij kregen: (voor M) Axe pakket, Gouden Bal Zakhorloge Harry Potter, baby groot figurine, 3x Dragon ball Z figurines, Nivea pakket (voor ons beiden), glazen (voor onze beiden), zeebanket, thermo beker & sokken

(Mijn cadeaus) Pluk de dag vaasje, Boek Pluk een Roos, CD PINK Beautiful Traumaโ™ฅ, Etos kaars, sokken, knutsel materiaal > om vlaggetjes te maken voor mijn DIY projecten, handdoeken, en een hoop chocolade voor ons beide ๐Ÿ˜‰

Ik ben vooral ERG blij met mijn nieuwe CD van P!NK. Speciaal niet eerder stiekem de nummers geluisterd, waardoor ik maar 3 nummer kende van het album. maar wat is hij weer tof zeg. Nummers met een lekkere beat en eentje waar ik zelfs kippenvel (chickenskin) van kreeg.

We hadden vooral een super gezellige avond samen en we zijn allemaal super verwend. Vind het altijd een feestje om dit te vieren samen met mijn ouders.

Hebben jullie Sinterklaas gevierd?

NOTE: Ik had een langer artikel over Sinterklaas in gedachten. Echter waren er achter de schermen wat problemen met mijn site, waardoor ik meer daarmee bezig ben geweest dan de artikelen van deze week.

17 reacties op “Wat kregen wij van Sinterklaas?

 1. Zo grappig dat jullie dat in Nederland zo uitgebreid vieren! Bij ons in Belgiรซ is het vooral voor de kinderen. Zij zetten dan op 5dec hun schoen met een tekening in, met een wortel en/of suikerklontje voor het paard, een pintje bier voor zwarte Piet en koffie ofzo voor sinterklaas. Dan, als zij op 6 december naar beneden komen, liggen er overal koekjes op de grond enz… en liggen er allemaal cadeautjes op de tafel ? zo was het bij ons toch, Hihi! Wel leuke herinneringen hoor, altijd spannend als die heilige man langs kwam ?

  1. Hier precies hetzelfde hoor, echter vieren wij het met volwassenen dus niet zoals hierboven. De kids op mijn werk wel compleet op die manier & ik vroeger zelf ook zo. Nu doen we gewoon gezellig cadeaus voor elkaar en gezellig met elkaar eten.

 2. Jeetje! Wat een boel cadeau’s! Wij hebben het niet gevierd. De dag na Sinterklaas kwam ik er achter dat de Sint en pakje voor dochterlief achter had gelaten bij ons, met een gedicht erbij. Heel gek! ๐Ÿ˜€

 3. Jaaaaaaaaaa die cd van P!nk.. die is zo goed! die draai ik ook zowat elke dag nu maar dan via spotify of youtube staat ook het hele album op ๐Ÿ˜‰

  Dat is wel heel veel, en ja hier is het ook gevierd, alleen voor de kleintjes, dus voor ons alleen een chocolade letter, en kleine nichtje kwam om, en natuurlijk dochter is zwanger, dus ookv oor haar en eigenlijk de baby waren er wat cadeaus, wij doen het nog ouderwets, alleen voor de kinderen, dus wij hebben zo’n 15 jaar niet gevierd, Eliza was de laatste kleine, en nu zal Sint zeker weer een jaar of 8 a 10 in de familie langs komen voor de kinderen ๐Ÿ˜‰ (oh wacht, grote nicht is bezig met…. uhm… nog eentje, hahaha)

  X

 4. Wat veel leuke cadeautjes hebben jullie gekregen! Wij vieren ( nog) geen Sinterklaas, maar dat zal volgend jaar wel anders zijn met de kleine meid. Wel vieren wij kerst met pakjes.

 5. Oohh lekker verwend dus hihi!
  Ik heb voornamelijk praktische spullen gekregen waaronder nieuw beddengoed. Dat was hard nodig want heb steeds meer sets die aan vervanging toe zijn. Heb het inmiddels op mijn bed liggen hihi ๐Ÿ˜€

 6. wat een heerlijke avond zo samen en wat een leuke cadeaus! Vooral die cd van Pink en de chocolade haha! Wij hebben ook Sinterklaas gevierd met het gezin, dat is echt een traditie. Ik heb enkele mooie cadeautjes gekregen waar ik erg blij mee was. Blijft toch een van de gezelligste momenten van het jaar vind ik!

 7. Zo fijn dat jullie er een gezellige avond van hebben gemaakt. Hier thuis word dit niet gevierd en dat vind ik persoonlijk wel jammer. Ook met Kerst & Oud/Nieuw delen we helaas geen pakjes uit.. Gezellig samenzijn is ook wel leuk uiteraard.

 8. Even kijken of het via de laptop wel lukt, maar ik zie een captcha, dus het zal wel goed komen ๐Ÿ™‚ Maar leuke dingen hebben jullie gekregen. Ik vier eigenlijk al jaren geen sinterklaas meer, tenminste, niet met cadeaus. We hebben wel lekker gegourmet.

 9. Nou jullie zijn lekker verwend! Jullie maken het je er ook niet makkelijk van af, leuke cadeau’s! Wij hebben dit jaar voor het eerst sinterklaas gevierd waarbij Anna ‘het geheim’ weet. Afgelopen jaren vond ik het toch vooral een stressfeest waar ik weinig lol meer aan beleefde, terwijl ik het vroeger zo leuk vond. Maar dit jaar was het hartstikke leuk dus! ๐Ÿ™‚

 10. Wat een leuke cadeau’s hebben jullie gehad en gegeven! Het was vast een hele leuke en gezellige avond. Wij vieren geen Sinterklaas, maar met Kerst gaan wij los op cadeautjes.

 11. Zo leuk! Wij vieren het niet echt meer, maar meestal en ik kopen mijn zus op voorhand iets wat we allebei leuk vinden (een gezelschapsspel of zo) en dan laten we dat door mama in onze schoen steken, hahaha (hoe zielig is dat). Dit jaar zijn we het wel vergeten, ik zal tot Kerstmis moeten wachten voor cadeautjes ๐Ÿ™‚

 12. Wat een gave cadeaus allemaal, vooral die cd van Pink inderdaad. Ik ben benieuwd hoe die is! Wij hebben vorige week een dobbelspel gespeeld met mijn vaders familie en hebben zondagavond pakjesavond gevierd met mijn moeders familie. Erg gezellig weer! ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *