Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: 20 weetjes over mij. Om even random te babbelen

This content is password protected. To view it please enter your password below:

0
Lifestyle
Previous Story
Next Story

19 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Michelle
  26/12/2017 at 16:29

  Leuk weetjes! En inderdaad, ik wist ze nog niet van je! Ik denk dat je neuspiercing mij het meest heeft verrast. En de wil voor een tatoeage denk ik ook wel. Ben trouwens nu wel erg benieuwd wat je dan zou laten zetten ๐Ÿ˜›

 • Reply
  Nicky
  26/12/2017 at 13:28

  Haha! Dat van die piercing had ik niet verwacht. Verder kan ik bij veel dingen roepen ‘Ik ook’!

 • Reply
  Nele | pizzapartyfridaynight
  23/12/2017 at 00:59

  Ik vind dergelijke posts ook altijd heel leuk om te lezen! ? in sommige dingen komen we overeen; geen angst voor autostrade, disneyliedjes kunnen meezingen, bijna nooit een kleedje dragen, The Big Bang en Friends,… maar dan soms ook helemaal niet ?: ik loop vaak dagen rond met afgebladderde nagellak ? #guilty, haat poetsen, DENK altijd georganiseerd te zijn maar eigenlijk ben ik het niet, en ik heb altijd zoooveel moeite met keuzes maken (kiezen is verliezen, denk ik dan!) best vermoeiend hoor ?

 • Reply
  Inge | Monsieur Mango
  22/12/2017 at 10:14

  Winkelen vind ik sowieso de hel op aarde. Verschrikkelijk. Winkel in, winkel uit. En als het om kleding gaat; uitkleden, passen, uitkleden, eigen kleren weer aan. Keuzes maken vind ik juist erg lastig en kan ik niet goed, terwijl ik het diep van binnen eigenlijk wel weet. Een beetje ‘the fear of missing out’ denk ik. ๐Ÿ™‚ Als mijn appartement niet is opgeruimd, dan heb ik zelf ook geen rust. Schoonmaken vind ik ook altijd fijn, want: alles weer lekker spik en span, maar door drukte doe ik het de laatste tijd iets minder vaak dan ik zou willen.

 • Reply
  Mrs. T.
  21/12/2017 at 00:48

  Leuk om te lezen!

 • Reply
  Villasappho
  21/12/2017 at 00:15

  Wat een leuke blog heb je wat beter leren kennen!

 • Reply
  Lilian
  20/12/2017 at 23:02

  Ik vroeg me wel eens af waarom jij eigenlijk zo’n dankbaar en positief persoon bent, zonder ‘meeslepend’ leven, maar het feit dat je geen nieuws kijkt heeft daar vast mee te maken. En ik kan ook niet met m’n ogen open zwemmen, omdat ik lenzen heb. Afgelopen week mochten de ouders meedoen met zwemles en moest ik onder m’n dochter door zwemmen. Dat is dan toch wat lastig als je niks ziet, ik was bang dat ik haar bij het omhoog gaan mee zou nemen (en ze te water zou storten, terwijl ze nog niet met haar hoofd onder water durft), maar ‘t ging gelukkig net goed.

  Fijne vakantie! En feestdagen natuurlijk en een spetterend 2018!

 • Reply
  Sarah
  20/12/2017 at 23:01

  Zo leuk om te kunnen lezen, en je dus ook beter te leren kennen. Ik herken me ook in verschillende van je puntjes. Het huis schoonmaken is voor mij ook een echt feestje. Niets zo fijn als in je zetel te kunnen ploffen als alles spik en span is. Georganiseerd ben ik ook. Alles in huis heeft een plekje en ik kijk er steeds van op wanneer mensen niet weten waar alles in hun eigen huis ligt. Haha.

 • Reply
  Sofie
  20/12/2017 at 21:49

  Wat leuk om te lezen en het is precies of bijna 50% van de weetjes ook op mij van toepassing zijn ๐Ÿ˜€ Mij schatten ze ook al van mijn tienerjaren een pak jonger. Nu denken ze 25 terwijl ik 35 ben. Smeerkaas vind ik ook vies, ik heb ook een neuspiercing gehad, wel geteld รฉรฉn dag ๐Ÿ˜€ Ik haat kleding passen. Ik haat koken maar ik kan het wel. Ik volg het nieuws ook niet. Ik hou van autosnelwegen als ik een snelle wagen heb en ik draag alleen rokjes als het heeeel warm is.

 • Reply
  Floor Daasvand
  20/12/2017 at 21:36

  Ooohh zo jammer van je neuspiercing! Ik word trouwens ook altijd jonger geschat wat soms ongemakkelijke situaties oplevert

 • Reply
  Sammie
  20/12/2017 at 21:23

  Oh koken vind ik ook vreselijk. Gelukkig vind Tommy het leuk ๐Ÿ™‚ Smeerkaas sambal vind ik heerlijk ๐Ÿ˜€ ik heb 3 piercings gehad, heb er geen 1 meer maar mis ze ook niet ๐Ÿ™‚

 • Reply
  zwartraafje
  20/12/2017 at 20:41

  Oh, zoveel zaken waar ik mezelf in herken รฉn enkele dan weer totaal niet. Zo draag ik ondertussen al meer als 2,5 enkel rokjes en kleedjes. Vroeger wel hoor toen wilde ik net als jij enkel broeken dragen maar door mijn pijne buik verdraag ik het gewoon niet meer รฉn jurkjes zitten zoveel comfortabeler.

  Kleding passen vind ik echt niet leuk. De confronterende belichting in die pashokjes zelfs nog minder leuk รฉn het feit dat kleding er op een paspop/kapstok fantastisch uitziet maar totaal niet meer wanneer ik het aan heb ook. Ik ben ook erg georganiseerd, denk graag alles even goed door voor ik een beslissing neem maar af en toe ook impulsief, schoonmaken vind ik niet leuk maar ik doe het wel vaak vermits ik wรฉl van een proper huis hou, … Oh, en de box van Friends en The Big Bang Theory hebben we hier ook staan. Die blijven inderdaad leuk om te zien.

 • Reply
  Evelyne
  20/12/2017 at 20:35

  Leuk dit lijstje! Ik hou ook niet van passen en haat het wanneer ik moet gaan shoppen voor kledij. Haha, vreemd voor een vrouw, niet?

 • Reply
  Vivian
  20/12/2017 at 20:25

  Superleuk lijstje! Ik hou ook echt niet van kleding passen, kost zoveel tijd en gedoe, zeker in de winter als je de hele mikmak van jas, sjaal, muts etc weer aan moet doen. Ik doe het veel liever thuis, voor het aan- of uitkleden ‘s ochtends of ‘s avonds. Oohh, en herkenbaar van die Disneyliedjes haha! Van sommige ken ik de Nederlandse tekst zelfs beter dan die van de oorspronkelijke Engelse nummers.

 • Reply
  Rowan
  20/12/2017 at 12:20

  Ohh wat een leuke lijst met weetjes zeg!! Bij mij is het trouwens net andersom: ik kook liever dan dat ik schoonmaak (ik heb echt een hekel aan schoonmaken haha).

 • Reply
  Hilde
  20/12/2017 at 12:06

  Altijd leuk, zo’n overzichtje ๐Ÿ™‚ Volg het hier nog niet zo lang dus mja…zowat alles is hier nieuw voor mij. Mij schat men ook altijd jonger (nog steeds :-p ). Koken vind ik dan wel weer (meestal) fijn. Aan opruimen is voor mij ‘uitstelgedrag’ verbonden, vooral in wintertijd… Maar alles proper hebben, daar hou ik ook van. Deed me spontaan denken aan iets dat ik niet zo lang geleden postte: 13 x…random facts die je (misschien) nog niet over me wist ๐Ÿ˜‰

 • Reply
  Sam - singlereadytomingleblog
  20/12/2017 at 11:04

  Dat van die nagellak herken ik ZO hard, haha! Ik bijt die er altijd half af als hij niet meer goed zit, waardoor iedereen heel de tijd zegt “er hangt iets roods tussen je tanden”, hahaha. En ja, koken, nee. Haha, echt problematisch, Deliveroo wordt mijn beste vriend volgend jaar als ik alleen ga wonen!

 • Reply
  Nancy Baten
  20/12/2017 at 09:18

  Leuk om te lezen!

 • Reply
  Romy
  20/12/2017 at 08:29

  Wat een leuk lijstje met feitjes, waarvan ik er veel nog niet over jou wist! Ik word ook altijd jonger geschat en ben over de snelweg rijden ook steeds fijner gaan vinden. Heerlijk om lekker gas te geven! Wat goed dat je juist zo goed keuzes kunt maken! Ik heb daar nog weleens moeite mee ๐Ÿ˜‰

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png