Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Waar ik vorige week blij van werd

Vorige week was een week waar ik tegenop zag. Het zou een lange, driedubbele week worden qua uren. Alles nog even in de laatste weken van December gepropt. Een drukke week nét voor mijn vakantie. Gelukkig waren er een hoop dingen waar ik juist heel erg blij van werd. Daarbij heb ik dit weekend even extra mijn rust gepakt, waardoor er minder artikelen online komen deze week. Maaaaaar.. Nog 3 dagen en dan heb ik eindelijk vakantie & zal ik dus ook wat meer online te vinden zijn.

♥ Uitvallen van extra uren
Ik zou eigenlijk een mega drukke week hebben. Hoewel het geen rustige week was, was hij wel beter dan verwacht. Er vielen een aantal overleggen uit en met de stakingsdag kon ik eerder naar huis. Daar werd ik toch wel erg blij van.

♥ Bagelen met vriendinnetje
Ook zag ik na tijden lief vriendinnetje Leona weer, samen met haar zoontje Milan. Super gezellig en we hebben heerlijk gegeten bij Bagels & Beans. Na al die jaren nog steeds mijn favoriete ontbijt/lunch plek. Was super fijn even bij te kletsen, ook al was het van korte duur.♥ Uit eten met mijn werk
In het weekend had ik een super fijn etentje met een aantal collega’s. Het was super gezellig en heb me echt prima vermaakt & prima gegeten. We gaan meerdere keren per jaar gezamenlijk uit eten.

♥ Kerstborrel & kerstpakket
We hadden een super fijne kerstborrel vorige week waarbij je je eigen kerstpakket kon samenstellen. Hoe? Ze hadden een soort kerstmarkt met kraampjes. Je kreeg een enveloppe met bonnetjes en deze kon je inleveren bij alle kraampjes. Echter super tof gedaan en er stonden heel veel diverse dingen. Ik koos zelf voor een woonkleed, 2 bonnen van Danice (om lekker te kunnen eten of een ijsje te halen) en een hand & theedoek met egeltjes erop. Daarbij was het ook super fijn weer wat mensen van andere locaties te zien.

♥ Leuke dingen ontvangen
Naast de bestellingen die ik deed voor de kerstcadeaus, vielen er van de week nog wat toffe dingen op de mat. Zo nam Lieke (van LiefsvanLieke) contact op via Twitter met mij, dat ze MRS Theepot tegen kwam bij de Primark. Deze zoek ik al ellende lang, maar zijn niet verkrijgbaar of juist erg snel verkocht. Ze was zo lief hem voor me te kopen en op te sturen. Het tasje en de lieve kaart kreeg ik er van haar bij. Echt ZO ontzettend lief en ben er nog steeds super blij mee. Ook maakte ik Els van Nobody-else blij met een kortingscode van Centerparcs, die wij zelf niet meer zouden gebruiken. Hoewel ik er niets voor wilde stuurde ze me wel een super leuk kaartje en nog een half lot erbij.

Ik bedoel…
Kijk dan! ↓

Dit is precies de reden dat ik van de online wereld hou. Iets voor elkaar over hebben. In een wereld van meestal elkaar-het-licht-in-de-ogen-niet-gunnen (wat ik zo hatelijk vind) is dit altijd zó fijn. Ik ben zelf ook iemand die graag mensen helpt en dan te bedenken dat er veel bloggers zijn die ik volg die dit ook doen… Mijn hart wordt ermee vervuld. HARTJES.voor.jullie.
Nogmaals lieve dames, super bedankt! <3

♥ Netflix, Netflix en nog meer Netflix
Dit weekend keek ik veel Netflix om even te ontspannen. Ik keek een hoop feel good films en keek ook mijn series weer bij. Check de films die ik keek hier. Het was even extra genieten zo na een lange, slopende week. Vooral aangezien ik merk dat mijn lichaam écht toe is aan vakantie. Nog even volhouden & dan….

♥ Waar ik nog meer blij van werd:
De nieuwe CD van P!NK op repeat – bezig zijn mijn site zelf te hosten via de NAS – in de sneeuw staan – de kerstsfeer in huis – koekjes maken op werk & een hoop tekeningen krijgen – chillen met een poes op schoot – een vuilniswagen uit de brand helpen (aangezien hij vast stond in de sneeuw) – keihard meebleréh in de auto met kerstliedjes – bijna vakantie – het weekend ervoor naar mijn beste vriendinnetje en baby 2.0 – mijn vrije tijd vullen met lezen van boeken – warme chocolade melk met slagroom

Hoe was jullie week?


Monday, Let’s do this!

0
Geluksmomentjes, Terugblik
Previous Story
Next Story

13 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Marielle
  21/12/2017 at 15:26

  Wat een fijn lijstje! Wat leuk om je eigen kerstpakket bij elkaar te sprokkelen!

 • Reply
  zwartraafje
  20/12/2017 at 20:23

  Wat een leuk idee om jullie zelf je kerstpakket te laten samenstellen. Zo is iedereen sowieso gelukkig met zijn pakketje. Ik ben zo blij voor je dat je Mrs Pott uiteindelijk toch nog te pakken hebt gekregen. Zelf kreeg ik Chip ook via blogvriendinnen en ik snap helemaal waarom dat je zo gelukkig maakt. Het is gewoon ontzettend fijn wanneer mensen voor je op zoek gaan naar iets waarvan ze weten dat je het graag wil. Door je foto van Bagel en Beans krijg ik alweer zin om daar nog eens met mijn nicht te gaan bijpraten.

 • Reply
  Hilde
  20/12/2017 at 12:00

  Van die onverwachte verrassingen zijn zo fijn hé. Ik verheug me dan al zelf op voorhand als ik weet (bijvoorbeeld met snail mail) dat iemand daarbuiten post zal ontvangen. Post vol verrassingen en zorgvuldig bij elkaar gezocht. Love it! Erg schattig, mooi, en…en…en… die theepot.

 • Reply
  Jenn
  19/12/2017 at 17:55

  Wat een heerlijk lijstje met blijmakers 🙂

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  19/12/2017 at 12:00

  Fijn dat je ondanks de drukte deze week wel ook een fijne week hebt gehad!

 • Reply
  Evelyne
  18/12/2017 at 21:30

  Wat een fijne week! Mijn week was redelijk. Een dagje vrij om dan het weekend te werken met vervolgens 5 werkdagen er achterna. Het word dus een vermoeiende week en ik zal blij zijn als het vrijdagavond is. Eindelijk weekend dan én een extra dagje verlof daar het Kerstmis is 🙂 Tweede Kerstdag helaas terug aan het werk.

 • Reply
  Mrs. T.
  18/12/2017 at 21:12

  Er zijn gelukkig nog heel veel lieve mensen! ♥

 • Reply
  Sofie
  18/12/2017 at 20:50

  Oh wat mooi dat je die Belle&Beest-theekannen kreeg <3

 • Reply
  Wanda
  18/12/2017 at 20:15

  Fijn dat je werkweek toch achteraf is meegevallen en dat je ook nog leuke dingen op de planning had staan! Mijn week was ook druk en hectisch maar werd ook gezellig afgesloten met leuke uitjes zoals naar de kerstmarkt in Leer.

 • Reply
  Bente
  18/12/2017 at 11:07

  Ah lekker, nog drie dagen! Fijn dat vorige week ook minder druk was dan in eerste instantie verwacht.

  Mijn week begon even spannend, maar was uiteindelijk wel heel fijn 😀

  • Reply
   SAS
   19/12/2017 at 13:30

   Had het gelezen @ je blog. Blij dat het uiteindelijk allemaal goed was!<3

 • Reply
  Simone
  18/12/2017 at 10:41

  Wat een leuk idee om zelf je kerstpakket samen te stellen! Voor mij (weer) geen kerstpakket dit jaar. Ach, ik ben er wel aan gewend dat ik er nooit eentje krijg. Nog even 3 daagjes bikkelen en dan heb je je welverdiende vakantie! <3

 • Reply
  Romy
  18/12/2017 at 08:23

  Wat lief zeg van die theepot! Het is ook echt een heel mooi ding 🙂 En leuk idee van je werk om medewerkers zelf een kerstpakket te laten samenstellen. Ik kan me voorstellen dat dit stuk voor stuk fijne dingen zijn waar je blij van werd de afgelopen week 🙂 Succes nog met de laatste drie dagen! Heerlijk vooruitzicht, die vakantie!

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png