Originele cadeaus van Radbag & welke ik heb geshopt

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Radbag

Radbag, een shop waarmee ik al meerdere samenwerkingen heb gedaan. Het is echt 1 van mijn lievelingsshops geworden: het is lekker divers, uniek en voor alle prijzen wel wat wils. Pfhoe, over het uitkiezen van dingen gesproken.. Daar heb ik dus echt wel even over gedaan. Uiteindelijk is het gelukt en ik ben echt super blij met alle items die ik heb gekozen. Kijken jullie mee?

Ik ben trouwens ook nog steeds super blij met de vorige 3 items die ik koos. Zo is mijn man nog steeds erg blij met zijn Star Wars poster en geniet ik nog dagelijks van mijn mooie gepersonaliseerde vossen snijplank en mijn Cube Click Clock die ik elke avond gebruik.

Oh en hieronder nog even een foto van achter de schermen, een heel gedoe altijd met die katten die zó nieuwsgierig zijn naar alle spulletjes. Ze waren door Yara in ieder geval goed gekeurd 😉

Zelfklevend tafelfolie met krijt

Aller eerst viel mijn oog op deze tafelfolie met krijt. Het leek me super leuk een deur of onze zijkant van de koelkast ermee te beplakken. Maar ook zeker om op werk ergens neer te hangen en de kinderen te kunnen laten krijten. Wat ik ermee ga doen, weet ik nog niet precies. Maar zodra het hangt zal ik zeker even een foto delen.

Het is Vinyl tafelfolie en is op maat te snijden. De afmeting is ca. 200 x 45 cm (ca. 1m²). Ook schijnt het eenvoudig verwijderbaar zonder restanten te zijn, dus ik ben erg benieuwd!

Mok


Oke, ik zag een aantal super leuke mokken staan maar dacht: NEE, doe maar niet Sas. Je hebt al tig mokken. Maar wat deed ik? *zucht* uiteraard. Deze Paas mok vond ik toch so cute, dat ik hem niet kon laten staan. Daarnaast is het een super fijn formaat, hij is zwart aan de binnenkant (super fijn i.v.m. theeaanslag) en de tekst ‘Believe’ erop vind ik ook erg mooi en toepasselijk.

Vos warmte kussen

Hoe schattig (en handig) is dit Vos warmte kussen? Ik kon deze ook niet laten liggen. Wat een cute design en wat een handig formaat. Heerlijk om ’s avonds mee in mijn nek te zitten om te ontspannen. Het kussen bestaat uit lavendel en boekweit aroma, wat heerlijk ontspant. Je kan het warmte kussen uit de vos halen, opwarmen weer erin doen en.. Klaar!

Liefdekaars


NOTE: I.v.m. bewust bloggen zijn de foto’s van ons niet zichtbaar / foto’s gemaakt op Qphoto * beeldjes schildpad uit Kos * de rest uit de kringloop

Ik wilde mijn toffe bakkersplankje in de gang boven opleuken en kwam deze liefdeskaarsen tegen. Er zijn 2 verschillende varianten: “I Would Say ‘I Do’ A Million Times” & “You Are My Favorite Partner In Adventure”. Zoals je kan zien op de foto’s koos ik voor de eerste kaars. Als referentie naar onze mooie trouwdag. Daarnaast zijn ze ook nog eens handgemaakt uit Spanje en en van plantaardige was. De geurkaars zit in een mooi, dik glas met als deksel het product houl.

Hij staat er erg mooi bij op de plank en ik geniet er elke dag van als ik langs loop. Of ik hem ga aansteken? Nee, ik vind hem als decoratie een stuk mooier. Plus ik brand eigenlijk vrij weinig kaarsen in huis.

Gepersonaliseerd notitieboekje

Dit is misschien nog het leukste! Ik maakte een gepersonaliseerd van kurk gemaakt notitieboekje! je had meerdere varianten maar ik koos voor de omgekeerde driehoeken en de tekst eronder: ‘Artikelen van Iliveformydreams.com’ Een mooie aanwinst om al mijn artikelen, ideeën en samenwerkingen van mijn blog in te zetten. Echt super tof dat het in het kurk is gedrukt en het is een super stevig boekje. Ideaal! echt een aanrader om te bestellen voor jezelf of om als cadeau te geven. Nét even wat persoonlijker.

De meeste items zijn verkrijgbaar via de site van Radbag. Sommige items zijn inmiddels al verdwenen en vervangen voor andere, nieuwe ideeën qua producten. Neem zeker even een kijkje! Ook als je een tof out of the box cadeau zoekt.

Hebben jullie wel eens wat besteld bij Radbag? En welke van deze items zou jij graag willen hebben?

20 reacties op “Originele cadeaus van Radbag & welke ik heb geshopt

  1. Het ziet er leuk uit, vooral dat warmte kussen. Ik koop eigenlijk nooit bij dat soort webshops. Iets met te veel aanbod of zo. En eigenlijk probeer ik juist zo min mogelijk spullen in mijn huis te neer te zetten. (Oh ja? Denk ik nu. Waarom heb je dan laatst die mini-cactus is een VW-busje gekocht. Tja…)

  2. Ik heb daar nog nooit iets gekocht, maar wat een leuke webshop! 🙂 Ik vind de kaars vooral heel leuk en mooi!!

  3. Ik heb er nog nooit besteld, maar wat een leuke items. Mijn favorieten? De vosjes warmte kussen, het mokje met lief konijntje, de mooie kaars en natuurlijk het gave notitieboekje. Super leuk, bijna alles dus!

  4. Radbag is nieuw voor mij dus super tip waarvoor bedankt. Ik zou er zeker m’n keuze in kunnen maken. Mooie hebbedingen die je hebt besteld 🙂

  5. Wat een leuke items! Het beschrijfbare vinyl vind ik super tof! Ik heb nog nooit iets bij de webshop besteld, maar zo te zien hebben ze toch aardig wat toffe hebbedingetjes.

  6. Hele leuke items inderdaad! Dat zelfklevende vinyl om met krijt te beschrijven is super leuk. Het warmtekussen met de vos is ook echt heel gaaf, ik dacht eerst dat het sokken waren. 🙂 Je gepersonaliseerde notitieboekje van kurk is wel echt het toppunt hoor Saskia, geniet ervan! <3

  7. Wauw, wat een ontzettend leuke items! Notitieboekjes zijn altijd goed – zeker als ze zo persoonlijk zijn – maar ik ben vooral weg van die prachtige kaars.

  8. Ik heb ook een zwak voor notitieboekjes, maar mag er voorlopig geen meer kopen van mezelf 😉 Eerst maar eens gebruiken wat ik al heb.
    Hetzelfde met washi tape trouwens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *