10x dingen waar ik deze maand gelukkig van werd | Oktober

Op aanraden van mijn enquête resultaten, waarin werd verteld dat de Behind the Scenes artikelen per maand niet zo leuk werd gevonden een nieuwe insteek. YAY! Daarnaast vond ik het zelf ook wel weer tijd voor iets nieuws, fris en anders. Nu dus elke maand, een van de laatste dagen van de maand deel ik 10 dingen. 10 positieve dingen die mijn maand een stuk beter maakten. Hoogtepuntjes. Lichtpuntjes. Dit met uiteraard Instagram foto’s, leuke Youtube filmpjes, gifjes en dergelijke. Kijken jullie mee?

Omdat het stil staan bij de kleine & grote geluksmomenten per maand gewoon belangrijk is..

Het idee zag ik bij PinchOfJo

Lekker creatief op werk
Ik ben lekker creatief bezig op werk. Zowel met activiteiten als met alle knutsel dingen. Zo heb ik een aantal collages gemaakt met foto’s van alle groepen, ben ik bezig met een toffe workshop wat kinderen erg blij mee zijn. Maar ook bij de peuters ben ik de afgelopen tijd lekker bezig geweest. Vinger verven, verven met kurken en fruit. Ik merk dat dit met energie geeft, dat lekker creatief bezig zijn met dingen die ik leuk vind om te doen. Binnenkort schrijf ik er (ook op aanraden van de enquête, hij was zo fijn met veel tips) ook een artikel over, die verschillende activiteiten en hoe zoiets eruit ziet.

4 jaar werkzaam bij mijn huidige werkgever
Yay voor deze mijlpaal & YAY voor mijn werkgever. Na 4 jaar zoveel gedaan, geleerd en ontwikkeld. Ik ga nog steeds vanaf dag 1 met zoveel plezier naar werk. Het zal jullie op mijn blog ook vast niet ontgaan zijn dat ik erg blij ben met mijn werk. Zonder zottigheid, want ik ben oprecht zo ontzettend dankbaar voor deze fijne werkplek, de fijne sfeer en dat ik kinderen elke dag dingen kan leren, laten ontdekken en meegeven. Dit werk is zo leuk en divers dat ik echt in mijn handjes knijp dat ik hier elke dag met een grote glimlach mag staan.

Lees flow – begonnen in een nieuw boek
Ik ben nu op de helft van De Dorst, tot nu toe zeker een goed boek over Harry Hole. Een hoofdpersoon die 9 van de 10 keer centraal staat in de boeken van Nesbø. Ook heb ik van een cadeaukaart eindelijk de nieuwe van Camilla Läckberg besteld, Heks. Dat is zeer zeker het boek wat ik hierna ga lezen. Uiteraard komen over beide boeken nog een recensie online.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Muziek uit de jaren ’90, liefde voor Youtube
Ik hou er nog steeds zo van he, die jaren ’90 muziek. Steeds vaker heb ik Youtube aanstaan en deze gaat gewoon lekker door naar een ander nummer. ‘OH JA DIE!’- en die was ook leuk, oh en die ken ik ook nog! Van Christina Aguilera, Britney, Evanescence tot JOJO.. Alles komt voorbij. Echt nostalgie ten top en ik kan dan tijdens het typen van een artikel lekker mee brullen. (en vaak weet ik de danspasjes ook nog haha ^^)

Sporten
Ik ben fanatiek begonnen met bijna dagelijks sporten. Heerlijk om bezig te zijn! Dit doe ik trouwens thuis: muziekje op en wat oefeningen of een Youtube filmpje wat ik volg. Gewoon lekker bezig zijn. Ook hebben we sinds kort heel fijn een loopband op zolder staan.

#echtepostiscool 5.0
21 Oktober was het zover: het uitpak moment van #echtepostiscool. Zo super leuk dat ik deze editie weer mee deed. Ik ben super verwend en heb alle leuke items in een mooi plekje kunnen geven in huis. Lees hier wat ik stuurde en kreeg

Vrije dagen – me time
Hartje voor vrije tijd. Hartje voor me-time. Steeds vaker kijk ik via Netflix een serie of film. Of pak ik een boek erbij. Met thee. En 9 van de 10 keer een poes op school. Heerlijk om van mijn vrije tijd wat meer te kunnen genieten. Het geeft zoveel meer rust. Het is ook 80% zeker dat ik mijn kerstvakantie goedgekeurd ga krijgen! YAY. Nu nog duimen op de officiële goedkeuring.. En als dat is gebeurd doe ik zeker een dansje.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Babyshower 2.0
Eind Oktober had ik een babyshower voor mijn beste vriendinnetje georganiseerd. Super leuk en een geslaagde dag geweest. We hebben zelf hapjes gemaakt en bij haar thuis een workshop armbandjes gedaan. Super leuk geworden. Binnenkort foto’s te zien uiteraard (al te zien op Instagram uiteraard)

Nieuwe CD & nummers Pink + Alie bestellingen binnen
Oh, de nieuwe CD van Pink! Hartjes voor haar nieuwe nummers. Ik heb nog niet alles geluisterd (de CD heb ik nog niet, staat op mijn Sint lijstje 😉 ) maar ben nu al erg te spreken over haar nieuwe nummers. Zo fijn om weer wat nieuws van haar te horen na lange tijd. Ook kreeg ik wekelijks wel wat leuke bestellingen binnen van Alie. Tot nu toe erg tevreden en blij met alle items. Er komt binnenkort een artikel online over de items, aangezien ik alles binnen heb.

Noem 1 ding wat voor jou Oktober beter maakte…

Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze nieuwe serie vinden per maand. Met plezier gemaakt dus voortaan dit lijstje online. Iedereen een hele fijne nieuwe maand gewenst!

bron idee

21 reacties op “10x dingen waar ik deze maand gelukkig van werd | Oktober

 1. Wat een leuk idee om terug te blikken op afgelopen maand! Ik weet ook even niet of ik met mijn “Blijmakers” door wil gaan of dat ik het in een ander jasje ga steken.
  Mijn oktober werd beter doordat ik kaartjes heb gewonnen voor de kreadoe beurs (op de laatste dag van oktober!). Heel erg veel zin in 😀

 2. Creatief bezig zijn geeft me energie…heel herkenbaar 😉 Dat van die leesflow hangt precies in de lucht, ook bij mij lukt het weer wat beter, dat lezen (gelukkig maar). Ook die EPIC actie blijf ik top vinden. Echte post is … inderdaad… supercool!

 3. Ik heb eigenlijk heel de maand uitgekeken naar mijn trip naar NYC (die nu op zijn einde loopt). Was uiteraard wel echt een hoogtepunt!! Verder neem ik in de kerstvakantie denk ik ook een paar dagen vrijaf, ik ben echt toe aan wat me-time die langer dan een weekend duurt. Meestal boek ik dan meteen een reis, maar met Kerst is het wel zo leuk om gewoon een paar dagen thuis te zijn (en jenevertjes te drinken op de kerstmarkt hehe!)

 4. Mijn geluksmomentje deze maand: Ik heb een nieuwe auto gekocht! Mijn 2de na 10 jaar 🙂 Ik hoop voor jou dat je kerstvakantie word goedgekeurd, dat verdien je wel 😉

 5. Mooi lijstje! De leesflow had ik tijdens de vakantie weer even te pakken, maar is inmiddels weer helemaal verdwenen. Dat filmpje liet een collega me zien vorige week, geweldig!

 6. Wat een leuk artikel 🙂 Ik word er helemaal vrolijk van! 80’s en 90’s afspeellijsten op Spotify zijn echt mijn guilty pleasure, haha. Mijn leuke momenten van deze maand zijn denk ik de gezellige avonden die ik heb gehad met vriendinnen en morgen op de valreep nog een leuk moment: de verjaardag van mijn vriend 🙂

 7. Wat een heleboel gezellige foto’s! Ziet er inderdaad een fantastische maand uit! 🙂 Goed om hier zo even bij stil te staan, zou ik ook vaker moeten doen! X

 8. Wat een vrolijk artikeltje, het is inderdaad goed om bij zulke momenten stil te staan. Mijn geluksmomentje deze maand? Pfoe.. dat waren er veel! Dat we de 97e verjaardag van mijn oudtante konden vieren bijvoorbeeld.

 9. Wat leuk dat je je maandoverzicht in deze vorm hebt gegoten! Ik word helemaal blij van het lezen van zoveel mooie (geluks)momenten! Zo leuk dat je een babyshower hebt gehad van je beste vriendin! En je brengt me op een idee om ook eens ‘oude’ muziek aan te zetten. Altijd goed! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *