Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: 3 grootste voordelen van het werken met kinderen

This content is password protected. To view it please enter your password below:

0
Lifestyle
Previous Story
Next Story

10 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Vivian
  17/12/2017 at 16:48

  Mooi geschreven! Ik kan me goed voorstellen dat je hierin helemaal tot bloei komt: ik ben zelf echt meer van de oudere kinderen haha, maar vind dit ook wel een heel belangrijke tak van het onderwijs, zeker vanwege je eerste punt: de ontwikkeling en opvoeding van kinderen is zo belangrijk!

  • Reply
   SAS
   19/12/2017 at 13:29

   Dat maakt mijn werk zo leuk: 2 dagen met peutertjes, 3 dagen met oudere kinderen. <3

 • Reply
  Sheila
  26/09/2017 at 16:37

  Heerlijk dat je zo enthousiast bent. Zelf lijkt de baan me echt helemaal niets. Ik heb ooit eens moeten invallen op Skar op een groep en ik vond het echt niets (maar lag ook gedeeltelijk aan het bedrijf). Maar ik word altijd blij van mensen die blij worden van hu baan.

  Het leukste aan mijn werk vind ik de diversiteit en het veld waar ik in werk (energie branche vanuit het perspectief van de netbeheerder). En… voor mij heel belangrijk… de manier waarop ik het kan combineren met mijn gezin, vrije tijd en passie voor reizen. Ik ben erg tevreden waar ik zit.

 • Reply
  Nesrin
  21/09/2017 at 23:43

  Mensen die met kinderen werken hebben bij mij altijd een streepje voor 😉 Wat een mooi stuk heb je geschreven, ik doe het je niet na hoor met al die kiddo’s, respect!

  • Reply
   SAS
   24/09/2017 at 13:33

   Wat een lieve reactie Nes<3 Altijd fijn om te waardering uitgesproken te zien.

 • Reply
  Nicky
  21/09/2017 at 13:55

  Ik heb ook altijd graag met kinderen gewerkt, al viond ik de ouders soms een beetje vervelend. 🙂 Nu lees ik de hele dag. Bakkie thee erbij, radiootje aan. Zalig. Ik lees rapporten over ondernemers (van alles en nog wat, van kappers tot grote restaurants tot honden-uitlaatservices) over hoe ze hun zaak runnen en dat beter kunnen doen. Ik haal spelfouten en stijlfouten er uit en controleer de cijfertjes zodat het rapport daarna netjes verstuurd kan worden naar de klant. Erg leuk en afwisselend. Nog steeds!

 • Reply
  Simone
  21/09/2017 at 10:42

  Wat leuk om te lezen. Lijkt me een pittige baan. Bij mij is ook geen dag echt hetzelfde. Het blijft elke dag weer een uitdaging om van elke social media post een succes te maken.

 • Reply
  Lies
  21/09/2017 at 09:01

  Ik geniet er vooral van dat ik mensen kan helpen met het realiseren van hun droom om een zaak te beginnen. Je ziet heel veel verschillende types dus veel afwisseling ook.

 • Reply
  Linda
  21/09/2017 at 08:51

  Zo leuk dat je het zó naar je zin hebt en dit voor altijd wil blijven doen! Ik vind kinderen heel leuk, maar dan de oudere kinderen, dus juist vanaf 11/12 jaar. Ik werk in het voortgezet onderwijs en flexibel zijn, geen dag die hetzelfde is en creatief en uitdagend werk is eigenlijk op mijn baan ook allemaal van toepassing 🙂 Dat is ook wat ik er zo leuk aan vind! Mensen zat die zeggen ‘dat moet toch echt de hel zijn om met pubers te werken’, ik vind het juist leuk haha :’)

 • Reply
  Shirley
  21/09/2017 at 07:16

  Ik heb respect voor mensen die met kinderen werken. Lijkt me pittig, daarom miet je het ook wel leuk vinden om het vol te kunnen houden misschien. Ik werk bij een tijdschrift en het grootste voordeel is dat ik het heel leuk vind. Of misschien wel dat ik überhaupt een baan heb in een niet zo florerende markt 🙂

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png