Ultieme genietmomentjes

Omdat het altijd goed is stil te staan bij de leuke dingen…

♥ series kijken ♥ heerlijk een boek lezen met een mok thee op onze nieuwe bank ♥ genoeg blog inspiratie hebben ♥ #echtepostiscool 5.0 is van start & ik ben blij met mijn lootje – deze week voor shoppen ♥ heerlijk artikelen van jullie bij lezen en maken ♥ de antwoorden/complimenten (en vooral nuttige feedback) die ik krijg op mijn enquête. Nog niet ingevuld? Klik hier ♥ nieuwe muziek ontdekken ♥ nieuwe nummers van P!nk (en ook zeker de oude) ♥ vrije middagen ♥ de 2 boeken die ik vond in de ruilboekenkast ♥ Ayla & Yara die lekker komen knuffelen ♥ leuke foto’s terug kijken ♥ en oude filmpjes van onze vakanties/trips ♥ complimenten krijgen op werk van collega’s & leidinggevende ♥ creatief bezig zijn op werk ♥ thee, thee en nog meer thee ♥ beter slapen ♥ teksten van Jip & Lief Leven ♥ wandelen in de natuur ♥ de nieuwe spulletjes voor in huis ♥ nieuwe samenwerkings-shizzle die gaat binnenkomen aankomende dagen ♥ een schoon & opgeruimd huis ♥ de nieuwe woonitems ♥ de bestelling op AliExpress ♥ ja zeggen tegen mezelf ♥ mijn nieuwe niks-moet-alles-mag mentaliteit ♥ geknipte haartjes ♥ offline-tijd ♥

Wat was het ultieme genietmomentje van jou afgelopen week?

19 reacties op “Ultieme genietmomentjes

 1. Lekker, hoor! Toppertjes deze week? Lunchen met mijn nicht die op bezoek was en oppassen op het hondje van dochter <3

 2. Ik vind zulke overzichten altijd heel fijn om te lezen, ook om te schrijven. Iets soortgelijk giet ik in een maandelijks overzicht onder ‘moOImenten’. Ik word vooral gelukkig door het geluk dat m’n dochter te beurt valt momenteel… En zoveel hartjes voor thee…en offline tijd; ik werd/word hier echt vrolijk door.

 3. Van de afgelopen week, Picasso weer zien, al wenste ik mijn huis met Picasso erin wel in Amersfoort, hahahaha 😉

  En zeer recent van gisteren, Terrence ontmoet in Amsterdam in mijn oude buurtje. Was erg gezellig en weer een blogger ontmoet 😉

  B12 kliniek, ook gisteren, de reden dat ik naar Amsterdam moest.

  Vandaag, weer naar mijn cliËnten toe na 3 weken niet.

  Morgen: Roos komt de Picasso sleutels brengen, kortom geluksmomentjes zitten niet alleen in wat achter je ligt, maar ook in wat er voor je ligt 😀

  Volgende week, kan ik je ook al zeggen, B. weer thuis en zijn armen weer voelen om mij heen in een super stevige knuffel!
  X

 4. Wat een heerlijke geluksmomentjes! Ik was heel blij dat #echtepostiscool weer is begonnen en dat ik mijn trouwjurk heb gevonden! <3

 5. Fijne momentjes! Nu het weer kouder word pak ik ook weer sneller thee, heerlijk 🙂
  Met het oog op onze verhuizing hebben wij al wat nieuwe woon items gekocht en kan niet wachten tot we ze straks uit de dozen kunnen halen 🙂

 6. Wat een mooi lijstje weer! Zo fijn om te horen dat je lekker veel bloginspiratie hebt, maar tegelijktijd ook echt geniet van wat tijd offline. En EPIC maakt mij ook helemaal blij. Zo leuk om alvast lekker te shoppen voor mijn lootje 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *