Ultieme genietmomentjes

October 4, 2017

Omdat het altijd goed is stil te staan bij de leuke dingen…

♥ series kijken ♥ heerlijk een boek lezen met een mok thee op onze nieuwe bank ♥ genoeg blog inspiratie hebben ♥ #echtepostiscool 5.0 is van start & ik ben blij met mijn lootje – deze week voor shoppen ♥ heerlijk artikelen van jullie bij lezen en maken ♥ de antwoorden/complimenten (en vooral nuttige feedback) die ik krijg op mijn enquête. Nog niet ingevuld? Klik hier ♥ nieuwe muziek ontdekken ♥ nieuwe nummers van P!nk (en ook zeker de oude) ♥ vrije middagen ♥ de 2 boeken die ik vond in de ruilboekenkast ♥ Ayla & Yara die lekker komen knuffelen ♥ leuke foto’s terug kijken ♥ en oude filmpjes van onze vakanties/trips ♥ complimenten krijgen op werk van collega’s & leidinggevende ♥ creatief bezig zijn op werk ♥ thee, thee en nog meer thee ♥ beter slapen ♥ teksten van Jip & Lief Leven ♥ wandelen in de natuur ♥ de nieuwe spulletjes voor in huis ♥ nieuwe samenwerkings-shizzle die gaat binnenkomen aankomende dagen ♥ een schoon & opgeruimd huis ♥ de nieuwe woonitems ♥ de bestelling op AliExpress ♥ ja zeggen tegen mezelf ♥ mijn nieuwe niks-moet-alles-mag mentaliteit ♥ geknipte haartjes ♥ offline-tijd ♥

Wat was het ultieme genietmomentje van jou afgelopen week?0

By SAS

Uit de jaren ’80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat / squirrel lady ★ vrouw van ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: ‘Because when you stop and look around, this life is pretty amazing…’

Previous Post Next Post

19 comments

 • Nicky

  21/10/2017 at 15:13

  Lekker, hoor! Toppertjes deze week? Lunchen met mijn nicht die op bezoek was en oppassen op het hondje van dochter <3

 • Marije

  10/10/2017 at 22:24

  Wat een fijn lijstje!

 • TypischKim

  08/10/2017 at 21:51

  Wat een leuk lijstje! Het is inderdaad heerlijk om een serie te kijken, daar ben ik nu ook mee bezig!

 • Hilde

  07/10/2017 at 16:41

  Ik vind zulke overzichten altijd heel fijn om te lezen, ook om te schrijven. Iets soortgelijk giet ik in een maandelijks overzicht onder ‘moOImenten’. Ik word vooral gelukkig door het geluk dat m’n dochter te beurt valt momenteel… En zoveel hartjes voor thee…en offline tijd; ik werd/word hier echt vrolijk door.

 • Florentine

  07/10/2017 at 13:16

  Wat een heerlijke momentjes ♥ ♥ ♥

 • Zo simpel is dan geluk

  05/10/2017 at 18:01

  ” heerlijk een boek lezen met een mok thee op onze nieuwe bank” Love it!!

 • Marielle

  05/10/2017 at 14:57

  Wat een fijn lijstje

 • Morgaine

  05/10/2017 at 10:55

  Van de afgelopen week, Picasso weer zien, al wenste ik mijn huis met Picasso erin wel in Amersfoort, hahahaha ;-)

  En zeer recent van gisteren, Terrence ontmoet in Amsterdam in mijn oude buurtje. Was erg gezellig en weer een blogger ontmoet ;-)

  B12 kliniek, ook gisteren, de reden dat ik naar Amsterdam moest.

  Vandaag, weer naar mijn cliËnten toe na 3 weken niet.

  Morgen: Roos komt de Picasso sleutels brengen, kortom geluksmomentjes zitten niet alleen in wat achter je ligt, maar ook in wat er voor je ligt :D

  Volgende week, kan ik je ook al zeggen, B. weer thuis en zijn armen weer voelen om mij heen in een super stevige knuffel!
  X

 • Inge | Monsieur Mango

  04/10/2017 at 21:01

  Fijne geluksmomentjes heb je weer weten te verzamelen! Echte Post Is Cool blijft voor mij altijd een geluksmomentje, maar ook de herfst, lekker breien en lezen vrolijken mij weer op. :-)

 • Sofie

  04/10/2017 at 20:45

  Heerlijk, ik heb met je mee genoten :) Ik geniet nu vooral van de geuren en kleuren van de herfst <3

 • Simone

  04/10/2017 at 19:46

  Wat een heerlijke geluksmomentjes! Ik was heel blij dat #echtepostiscool weer is begonnen en dat ik mijn trouwjurk heb gevonden! <3

 • Sammie

  04/10/2017 at 18:18

  Fijne momentjes! Nu het weer kouder word pak ik ook weer sneller thee, heerlijk :)
  Met het oog op onze verhuizing hebben wij al wat nieuwe woon items gekocht en kan niet wachten tot we ze straks uit de dozen kunnen halen :)

 • Madelon

  04/10/2017 at 16:49

  Heerlijk lijstje! Heel belangrijk inderdaad om hierbij stil te staan en er van te genieten :)

 • Astrid

  04/10/2017 at 13:51

  Hey Sas,

  Heel mooi lijstje :) ! Ik kan ook genieten van EPIC, super leuk!

  Liefs!

 • Anna Maria

  04/10/2017 at 13:27

  Wat een fijn mooi lijstje!

 • Joor

  04/10/2017 at 11:48

  leuke momenten <3 Ik vind de nieuwe nummer van Pink echt geweldig <3

 • Kelly

  04/10/2017 at 09:44

  Wat een heerlijke momentjes! Ik ben benieuwd naar je deelnaame aan Echte post is cool, altijd zo leuk om te zien! :)

 • villasappho

  04/10/2017 at 09:16

  Heerlijk rijtje weer. Genoeg blogspiratie das zeker nice!

 • Romy

  04/10/2017 at 07:56

  Wat een mooi lijstje weer! Zo fijn om te horen dat je lekker veel bloginspiratie hebt, maar tegelijktijd ook echt geniet van wat tijd offline. En EPIC maakt mij ook helemaal blij. Zo leuk om alvast lekker te shoppen voor mijn lootje :)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *