8x dingen waarvoor ik mijn telefoon gebruik

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Case24

Vroegâ waren telefoons alleen om mee te bellen. Te smsen of om dat geweldige spel ‘Snake’ te spelen. Inmiddels ligt deze tijd ver achter ons en het minste waar de telefoon voor gebruikt wordt is volgens mij tegenwoordig bellen. Je kan er daadwerkelijke álles mee. Nou leek het me leuk eens de 8 dingen op een rijtje te zetten waarvoor ik mijn telefoon gebruik.


Fotohoesje is aangeboden door Case24 – Eigen foto gemaakt in Londen 2016

1. Om te appen

De meeste mensen hebben wel Whatsapp. Ik vind het super handig om zo met mensen in contact te blijven. Daarnaast heb ik ook een aantal groepsappen wat super gezellig is. Fijn ook de optie om mijn werk-whatsapp-groepen op dempen te kunnen zetten in de weekenden. daarnaast is het sturen van foto’s en leuke plaatjes ook een fijne bijkomstigheid.

2. Om foto’s mee te maken

Zoals jullie weten ben ik erg blij met mijn LG G5, mét super goede camera. Voor mij eigenlijk de nummer 1 must voor op een telefoon. Ik maak graag mooie foto’s voor mijn blog en op vakantie. Ideaal dus dat deze telefoon beschikt over een dubbele lens en laser autofocus.

3. Als agenda

Hoewel ik nog steeds de voorkeur geef aan een papieren agenda heb ik sinds kort de app Jorte er weer op geïnstalleerd. Voor mij de meest handige agenda: lekker overzichtelijk & met kleuren aan te passen. Erg handig met de vele werksoorten die ik doe plus voor privé afspraken.

4. Social media/mail

Social media, vooral Instagram gebruik ik vaak. Maar ook tweets verzenden via
Twitter, dingen plaatsen/bekijken op mijn privé Facebook of lekker scrollen naar leuke plaatjes en inspiratie via Pinterest. Daarnaast gebruik ik naast Instagram als meeste mijn Mymail. Toch erg handig om dit overal te kunnen bekijken, zowel privé als blog samenwerkingen of werk emailtjes.

5. Als wekker

Elke dag gaat mijn wekker via mijn telefoon. Met een deuntje van de Backstreet Boys haha. Daarnaast heb ik ook nog dingen ingesteld zoals bijvoorbeeld elke dag lezen & sporten.

6. Om muziek te luisteren

Heerlijk om mijn favoriete muziek op te zetten. oortjes in en gaan! Ook luister ik vaak via Youtube, dan kom ik altijd heel wat oude gouwe tegen. Nostalgie uit de jaren ’90 ten top! Zo fijn dat Youtube zelf doorschakelt naar een nummer. Zo her ontdek ik een hoop.

7. Informatie opzoeken

Klinkt heel breed en dat is het ook. Weet ik niet meer waar ik die ene acteur nog ergens van ken? Zoek ik een openingstijd van een winkel? Of wil ik checken welk weer het deze week gaat worden? Ik gebruik mijn telefoon zeker wel eens om dingen op te zoeken.

8. Om te bellen

Heel old skool 😉 maar ik gebruik hem zeker wel om te bellen. Zo spreek ik mijn moeder regelmatig en bel ik ook zeker met M.

Nog altijd een leuk extraatje: die leuke fotohoesjes voor je mobiel! Zo betelde ik al eerder een fotohoesje met foto uit Londen en koos ik nu een andere foto van dezelfde trip. Een gedenkwaardige trip in een land waar ik verliefd op ben. 2 echt prachtige foto’s die ik graag vereeuwig met een fotohoesje.

Waar gebruik jij je telefoon het meeste voor?

15 reacties op “8x dingen waarvoor ik mijn telefoon gebruik

 1. Bizar, he? Je hebt eigenlijk gewoon altijd een computer bij je! Ik bel, ik whatsapp en ik fotografeer met mijn telefoon. En oh ja, Google Maps gebruik ik vaak.

 2. Vooral om even te appen en snel een foto te maken. Bellen doe ik eigenlijk nooit meer en als ik iets wil opzoeken op internet, dan vind ik de pc of laptop fijner dan mijn telefoon.

 3. Leuk hoesje!!! 🙂 ik gebruik mijn telefoon voor whatsappen , muziek luisteren ,wekker en social media en uiteraard bellen!

 4. Ik gebruik hem precies voor dezelfde dingen als jij. Soms zit hij daardoor alleen wel teveel aan mijn hand gekleefd als ik zou willen…

 5. Ik gebruik het alleen voor what’s app, instagram omdat het niet op de laptop kan ig, en fb heb ik erop, meer past niet, hahahaha

  Bellen ook nog zo nu en dan, en verder sms voor afspraken van artsen en medische dingen van de apotheek…. reminders, verder voor nood als ik onderweg ben op langere tochten of zoals de laatste twee weken als ik onderweg ben toeren op de fiets naar vreemde en nieuwe bestemmingen.

  X

 6. Leuk om te lezen! Ik gebruik mijn telefoon ook voor deze dingen. En ik heb ook wat apps van winkels erop staan, heel handig om snel na te kijken wat er bijvoorbeeld in de aanbieding is. En klantenkaarten van bijvoorbeeld H&M en Ikea doe ik nu ook via mijn telefoon, scheelt ook een hoop pasjes in de portemonnee

 7. Vroeger gebruikte ik mijn telefoon om te sms’en. Ik belde er zelfs niet mee (komt deels door mijn gehoor). Nu gebruik ik mijn telefoon om te bellen (jawel, nu wel), whatsapp, facebook, Instagram en sinds kort speel ik het spel Woordsnack. Verslaafd zou ik mezelf niet niet noemen omdat ik gerust mijn telefoon naast me kan leggen zonder er elke seconde op te kijken. Soms gebeurt het zelfs dat vrienden mij een WhatsApp sturen en ik het een ganse dag niet bekeken heb. Hangt allemaal af van de bezigheden van de dag 🙂

 8. Ik gebruik ‘m voor ongeveer dezelfde dingen. Het meest voor bellen, mailen, agenda bijhouden en social media. En ook regelmatig om een snelle foto te maken 🙂

 9. Ja, klopt inmiddels gebruik ik mijn telefoon ook voor veel meer dingen dan alleen bellen…vooral natuurlijk Whatsapp en insta, maar ook af en toe om een paar video’s op Youtube te bekijken of om in de trein even alvast wat blogposts of mails te lezen 🙂

 10. Heel leuk hoesje en leuk om te lezen! Bellen doe ik eigenlijk nauwelijks, maar ik gebruik mijn telefoon wel voor mijn e-mail, apps, internet en als wekker. Foto’s maak ik eigenlijk nooit met mijn telefoon, maar dat is vooral omdat ik de kwaliteit van mijn spiegelreflex gewend ben en dan niet helemaal tevreden ben over de foto’s die mijn telefoon maakt.

 11. Mijn telefoon is niet meer weg te denken uit mijn leven, grappig is dat he..? En bellen doe ik echt bijna nooit meer, hooguit als een collega me belt met een vraag. Ik gebruik mijn telefoon als wekker, om te appen, voor sociale media, als koppeling met mijn smartwatch, etc.

 12. Laatst deelde iemand een artikel uit de NY Times van 1992. Insteek was: er komt een mobile device aan. Het is nog niet duidelijk wat de functies precies zullen worden. Zal dit ding groots worden of niet? Wat een wereld van verschil met nu. Ik gebruik mijn telefoon vooral voor internet en appen, maar ook als wekker. Bellen doe ik ongeveer 2 minuten per maand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *