Vul de enquête in voor iliveformydreams.com!

De laatste maanden van 2017 zijn aangebroken. We zitten alweer in Oktober. En een nieuwe enquête is geboren! De laatste enquête stamt alweer uit 2015. Na 2 jaar dus zeker tijd om eens mijn blog, en wat jullie ervan vinden, onder de loep te nemen. Ik ben erg benieuwd naar jullie antwoorden, en zal deze zeker verwerken in een blog artikel over een tal van weken.

Klik hier

Om naar de enquête te gaan

Alvast heel erg bedankt!

0

About the Author

SAS

Uit de jaren '80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat / squirrel lady ★ vrouw van ★ Mama van Noa ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: 'Because when you stop and look around, this life is pretty amazing...'

9 Comments

Morgaine

Mjah, je mag mijn leeftijd weten, maar die kan ik dus niet invullen, je mist zo het 1 en ander denk ik, hahaha ik heb nu vertel ik liever niet ingevuld, maar 45 jaar dus… nu nog wel 😛

X

Reply
SAS

Was erg aanklooien, aangezien hij op meerdere fronten niet werkte (ik kon geen preview bekijken, héél irritant) De 40-50 is dus blijkbaar weggevallen. Net als dat er ineens een provincie niet instond die ik wél 100% zeker had ingevuld (check, check, dubbel check) Deze kon ik nog aanpassen, aangezien maar 2 mensen hadden ingevuld. Nu helaas te laat, dan kloppen de gegevens niet meer. Maar ik hou het in mijn achterhoofd 😉

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *