Vul de enquête in voor iliveformydreams.com!

De laatste maanden van 2017 zijn aangebroken. We zitten alweer in Oktober. En een nieuwe enquête is geboren! De laatste enquête stamt alweer uit 2015. Na 2 jaar dus zeker tijd om eens mijn blog, en wat jullie ervan vinden, onder de loep te nemen. Ik ben erg benieuwd naar jullie antwoorden, en zal deze zeker verwerken in een blog artikel over een tal van weken.

Klik hier

Om naar de enquête te gaan

Alvast heel erg bedankt!

9 reacties op “Vul de enquête in voor iliveformydreams.com!

  1. Mjah, je mag mijn leeftijd weten, maar die kan ik dus niet invullen, je mist zo het 1 en ander denk ik, hahaha ik heb nu vertel ik liever niet ingevuld, maar 45 jaar dus… nu nog wel 😛

    X

    1. Was erg aanklooien, aangezien hij op meerdere fronten niet werkte (ik kon geen preview bekijken, héél irritant) De 40-50 is dus blijkbaar weggevallen. Net als dat er ineens een provincie niet instond die ik wél 100% zeker had ingevuld (check, check, dubbel check) Deze kon ik nog aanpassen, aangezien maar 2 mensen hadden ingevuld. Nu helaas te laat, dan kloppen de gegevens niet meer. Maar ik hou het in mijn achterhoofd 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *