Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Even een persoonlijke update…

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een persoonlijk stukje schreef. Tijd om eens even te vertellen hoe het met me gaat. Ik spendeer de laatste weken namelijk steeds meer fijne tijd offline. Hoe gaat het met onze woning, de poezen in onze tuin, @ werk en op persoonlijk vlak?

Personal

Hoiii! *zwaait* met mij gaat het eigenlijk wel heel erg goed. Sinds lange tijd zit ik lekkerder in mijn vel. Ik slaap beter, ik ben rustiger & het gaat beter met mijn PDS. Ik probeer zoveel mogelijk van mijn vrije tijd te genieten, offline zoals ik hierboven al aangaf. Ik zit heerlijk vaak met een boek, mok thee op onze nieuwe bank. Of ik kijk een serie of ben lekker in huis aan het rommelen. Mijn online leven staat soms even op een laag pitje. En ik vind het heerlijk! Ik merk dat ik meer en meer inspiratie heb en dat het echt een feestje is om met mijn blog bezig te zijn.

Blog

Ik ben ook nog steeds super blij met mijn blog. Wie had dat 10 jaar geleden gedacht, dat ik dit nog steeds zo leuk zou vinden?! Nog altijd heb ik veel leuke inspiratie en haal ik veel plezier uit mijn blog. Daarnaast vind ik het ook super tof heel wat vaste lezers te hebben en bezoekers die de moeite nemen reacties achter te laten. Jullie maken het bloggen zeker leuker!

Verder heb ik ook nog wat leuke samenwerkingen in de koker zitten, die binnenkort online komen. Of samenwerkingen die in gang zijn gezet maar waar ik nog even op moet wachten. Ben zo benieuwd wat jullie er allemaal van vinden, maar het belangrijkste.. Ik ben er zelf zo enthousiast over!

Oh en mijn nieuwe layout. LIEFDE. HARTJES. KUSJES. ALLES. Ik ben er zΓ³ ontzettend blij mee. Lekker minimalistisch en hij lijkt verder best nog wel op mijn oude, fijne layout. Ik kan weer even heel wat maanden vooruit hiermee. Bedankt ook voor alle lieve complimenten over mijn vernieuwde site. Heel wat positieve geluiden gehoord.

Werk


8-9 met kurken verven bij de peuterspeelzaal

Werk is nog steeds even leuk als altijd. Ik ben lekker creatief bezig en ben vooral bij de peuters bezig om wat uitdaging te creΓ«ren. Daarnaast hebben we heel wat nieuwe kinderen, die dus echt even moeten wennen. Zo leuk om te zien dat er vooruitgang is met kinderen qua het weggaan van ouders, maar ook qua taalgebied. Dat is toch echt waarom je je best staat te doen bij een VVE Peuterspeelzaal. Lees hier wat een VVE PSZ inhoud.

Ik blijf het echt geweldig werk vinden, de diversiteit aan leeftijden. Het bied mij een uitdaging en een glimlach op mijn gezicht. Hoewel ik het soms best wel lastig vind om vroeg op te staan en laat thuis te komen, blijven de dagen super fijn met de kinderen & collega’s. Daarnaast kreeg ik van een meisje (7 jaar) te horen: ‘Maar welk werk doe jij dan eigenlijk?’ Ik bedoel maar, zo’n opmerking maakt mijn hele dag goed. Lees hier meer over mijn werk & werktijden

Home sweet home

Ik voel me nog steeds ontzettend thuis hier. Nog steeds blij met de ligging en de ruimte in onze woning. Ik had niet verwacht me zo snel thuis te voelen, maar wat is dit een goede keuze geweest. We wonen hier over 2 maanden alweer 1 jaar. Pfhoe, wat gaat de tijd snel. We zijn stap voor stap bezig wat dingen (naar onze smaak) aan te passen.

Ons volgende project? We willen een achterwand maken van stenen bij de tv. En uiteraard onze Bush Bush-voortuin. Wat een drama met onkruid en dergelijke. Daarnaast is alles half dood en willen we graag een nieuw hekwerk eromheen. Maar ook nog ooit eens nieuwe kozijnen, een nieuwe stenen muur in de tuin en ooit een nieuwe badkamer staan op de planning. Een 10-jaren plan zoals je begrijpt (als het niet meer is) maar wel fijn om mee bezig te zijn & naar uit te kijken. Zo weten we in ieder geval dat we nog even door kunnen sparen voor leuke dingen πŸ˜‰

Poezen

Onze poezen en de achtertuin. Ik krijg er vaak vragen over hoe het met ze gaat. Ze zijn dolblij dat ze naar buiten mogen. Yara krijgen we soms maar met moeite naar binnen. Of ze uit de tuin gaan? Nee, dat hebben ze nog niet gedaan. Wel waren we een keer bezig spullen uit de tuin te lopen, hek was open en Yara liep gezellig (en miauwend wat ze snapte er niets van) met ons mee. Maar ze blijft netjes bij de tuin en luistert ook gewoon als we haar roepen. Tevens vinden ze de steigerhouten bank heerlijk om op te liggen. Ik merk nu ze meer ruimte in huis hebben een stuk rustiger zijn, hoewel Yara nog steeds bekend staat bij alle postbezorgers in de buurt…

Kringloop uitstapjes

De laatste paar keer ben ik een aantal keren mee geweest met mijn ouders naar een aantal kringlopen. Echt super, aangezien ik heel wat leuke dingen op de kop heb weten te tikken. Daarnaast is het echt een fijne bezigheid om rond te struinen en te zoeken naar ‘hot stuff’. En natuurlijk super gezellig zo samen met mijn ouders. Volgende week komt er een artikel online met de aankoopjes. Jullie moeten dus nog eventjes geduld hebben πŸ˜‰

En hoe is het eigenlijk met jullie?

& vandaag zijn wij 122 maanden samen.

0
Lifestyle
Previous Story
Next Story

20 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  PatriciaKleijn
  26/09/2017 at 12:14

  wat fijn dat het goed met je gaat meid, lekker zo door blijven gaan πŸ˜€

 • Reply
  zwartraafje
  23/09/2017 at 22:04

  Super dat je je momenteel beter in je vel voelt. Misschien moet ik zelf ook eens wat vaker offline gaan. Jouw huidige lay-out vind ik echt super tof. Ik hou wel van dat simplistische.

  Zelf zit ik niet zo goed in mijn vel. Mijn lichaam hangt het dit jaar nog wat meer uit als andere jaren. Ik heb sowieso elke dag pijn maar dit jaar is die pijn dus nog meer toegenomen. Hierdoor kan ik me minder goed focussen op het lezen en lijkt alles me super veel energie te kosten. Vooral dat minder kunnen lezen vind ik erg jammer. Hopelijk komt daar binnenkort verandering in.

  Maar eindigen doe ik liever met een positieve noot … Ik ben exact tien dagen geleden de fiere meter geworden van een prachtmeid. Zodra ik haar in mijn armen heb kom ik echt tot rust. Nu ja, toch alleszins wanneer ze heerlijk aan het slapen is en ik haar in alle rust kan bewonderen. πŸ˜‰

  • Reply
   SAS
   24/09/2017 at 13:36

   Jammer om te horen dat je wat minder goed in je vel zit. Knuffel<3 Hopelijk is dat snel over en heb je meer tijd en rust om te lezen en daarvan te genieten!

 • Reply
  Nicky
  21/09/2017 at 12:52

  Fijn dat het zo goed gaat met jullie en dat jullie je zo thuis voelen in jullie nieuwe huis/woonplaats. Hier ook alles goed. Vriendje heeft jammer genoeg nog veel pijn en kan nog niet veel. Dus ik ben nog steeds aan klussen (in het weekend). Maar ach, ik heb er geen hekel aan. Ons huisje wordt steeds leuker!

 • Reply
  Marcella
  21/09/2017 at 11:59

  Fijn dat het zo goed met je gaat lady! Ik was ook benieuwd hoe het met de katten in de ruin gaat. Mooi dat ze er zo van genieten!

 • Reply
  Evelyne
  18/09/2017 at 20:15

  Ik ben blij te horen dat je goed in je vel zit. Moet heerlijk zijn om thuis te komen in je nieuwe huisje! Geniet van deze periode meid!

 • Reply
  Michelle
  18/09/2017 at 19:53

  hihi en de sidenote.. 122 maanden samen. Leuk gevonden! Een fijne update, eigenlijk loopt alles wel lekker op rolletjes zo te lezen. Zo fijn dat jullie het zo naar jullie zin hebben in de nieuwe woning. Al kan ik na 10 maanden bijna niet meer spreken van ‘nieuw’ denk ik πŸ™‚ Hier gaat alles ook oke. Niet super, maar ook niet slecht. Heb tijd nodig om aan het nieuwe seizoen aan te passen denk ik. is ieder jaar weer een dingetje.. Komt wel πŸ˜‰

 • Reply
  Fleur
  18/09/2017 at 13:42

  Wat een fijne en positieve update! En wat heerlijk dat je zo van alles geniet! Als ik jou zo over je werk in de kinderopvang hoor praten kriebelt er wel weer iets hoor, heel aanstekelijk, haha. Wat goed dat de katten gewoon in de tuin blijven en zo goed luisteren! Mijn kat gaat aan een tuigje naar buiten (zelf) en dat vind ze (omdat we het al vanaf kitten af aan doen) helemaal prima, maar soms vraag ik me wel af of ze niet zonder de tuin in kan. Want als ze gewoon in de tuin zit aan een lang lijntje dan maakt ze geen aanstalten dat ze weg wilt.. Wie weet volgende zomer toch maar eens proberen! Geniet van de nieuwe week πŸ™‚ .

 • Reply
  Janneke
  17/09/2017 at 23:02

  Fijne update! Ik volg je nog steeds hoor, alleen niet zo vaak meer met reactie. 122 maanden, wat een lange tijd! Wij bijna 48 haha, dat vind ik al heul lang πŸ™‚

 • Reply
  Wanda
  17/09/2017 at 22:28

  Je hebt het duidelijk goed voor elkaar! Fijn! Leuk dat je zo’n opmerking van een kindje krijgt, dat zegt veel natuurlijk!

 • Reply
  Michelle Weijers
  17/09/2017 at 21:18

  Leuke update! Grappig dat jullie poezen in de tuin blijven. Ik durf het niet aan, wonen ook aan een vrije drukke weg..
  Ik ben benieuwd naar je koopjes!

 • Reply
  Sofie
  17/09/2017 at 20:39

  Offline tijd is zoveel rustgevender, fijn dat je er zo in slaat. Ik probeer dat ook maar het is moeilijk, zeker als alleenstaande…

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  17/09/2017 at 19:25

  Fijn om te lezen dat je lekker in je vel zit. Jeetje, dat jullie gewoon alweer bijna een jaar in jullie nieuwe huis wonen, wat gaat dat snel!

 • Reply
  Simone
  17/09/2017 at 12:26

  Wat een fijne persoonlijke update! Heerlijk dat alles op rolletjes loopt. Gaan jullie nog iets op de schutting spannen zodat de poezen in de tuin blijven of krijgen ze alle vrijheid?

 • Reply
  Nancy Baten
  17/09/2017 at 10:53

  Nou wat een heerlijk positief bericht! Ik ben vorige week een paar dagen naar Engeland geweest en had besloten om op dinsdag niet te posten. Best lekker eigenlijk!

 • Reply
  Madelon
  17/09/2017 at 10:30

  Wat een heerlijke update dit! Wat fijn om te lezen dat je goed in je vel zit en meer tijd voor jezelf neemt, dat is hartstikke belangrijk. En awh gut, de opmerking van dat meisje over je werk, hoe lief!

 • Reply
  Nina Simplynspecial
  17/09/2017 at 10:25

  Fijn om te lezen dat het goed met je gaat πŸ™‚ Dat is belangrijk! Offline tijd is heel belangrijk πŸ™‚ Met mij gaat het met ups en downs, maar ik merk dat mijn vakantie me wel goed heeft gedaan. Ik kan er weer even tegenaan.

 • Reply
  Romy
  17/09/2017 at 10:02

  Wat fijn om te lezen dat je zo lekker in je vel zit en het naar je zin hebt in jullie nieuwe huis en op werk! Superleuk ook trouwens dat je steeds vaker in de kringloopwinkel te vinden bent. Ik vind dat ook altijd zo’n heerlijk uitje πŸ™‚

 • Reply
  Darina
  17/09/2017 at 07:14

  Ik hou ook ontzettend van offline zijn. Het heeft me echt meer energie en inspiratie. Fijn om te lezen dat je je zo goed voelt in jullie nieuwe huis!

 • Reply
  Morgaine
  17/09/2017 at 07:10

  Dat is heerlijk de offline tijd beleven, hier dito, en met mij gaat alles ook ontzettend goed, zit nu in de tuin en ben heerlijk op vakantie, dag 1, nu iedereen op de plek van bestemming is πŸ˜€

  X

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png