Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: Even een persoonlijke update…

This content is password protected. To view it please enter your password below:

0
Lifestyle
Previous Story
Next Story

20 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  PatriciaKleijn
  26/09/2017 at 12:14

  wat fijn dat het goed met je gaat meid, lekker zo door blijven gaan ๐Ÿ˜€

 • Reply
  zwartraafje
  23/09/2017 at 22:04

  Super dat je je momenteel beter in je vel voelt. Misschien moet ik zelf ook eens wat vaker offline gaan. Jouw huidige lay-out vind ik echt super tof. Ik hou wel van dat simplistische.

  Zelf zit ik niet zo goed in mijn vel. Mijn lichaam hangt het dit jaar nog wat meer uit als andere jaren. Ik heb sowieso elke dag pijn maar dit jaar is die pijn dus nog meer toegenomen. Hierdoor kan ik me minder goed focussen op het lezen en lijkt alles me super veel energie te kosten. Vooral dat minder kunnen lezen vind ik erg jammer. Hopelijk komt daar binnenkort verandering in.

  Maar eindigen doe ik liever met een positieve noot … Ik ben exact tien dagen geleden de fiere meter geworden van een prachtmeid. Zodra ik haar in mijn armen heb kom ik echt tot rust. Nu ja, toch alleszins wanneer ze heerlijk aan het slapen is en ik haar in alle rust kan bewonderen. ๐Ÿ˜‰

  • Reply
   SAS
   24/09/2017 at 13:36

   Jammer om te horen dat je wat minder goed in je vel zit. Knuffel<3 Hopelijk is dat snel over en heb je meer tijd en rust om te lezen en daarvan te genieten!

 • Reply
  Nicky
  21/09/2017 at 12:52

  Fijn dat het zo goed gaat met jullie en dat jullie je zo thuis voelen in jullie nieuwe huis/woonplaats. Hier ook alles goed. Vriendje heeft jammer genoeg nog veel pijn en kan nog niet veel. Dus ik ben nog steeds aan klussen (in het weekend). Maar ach, ik heb er geen hekel aan. Ons huisje wordt steeds leuker!

 • Reply
  Marcella
  21/09/2017 at 11:59

  Fijn dat het zo goed met je gaat lady! Ik was ook benieuwd hoe het met de katten in de ruin gaat. Mooi dat ze er zo van genieten!

 • Reply
  Evelyne
  18/09/2017 at 20:15

  Ik ben blij te horen dat je goed in je vel zit. Moet heerlijk zijn om thuis te komen in je nieuwe huisje! Geniet van deze periode meid!

 • Reply
  Michelle
  18/09/2017 at 19:53

  hihi en de sidenote.. 122 maanden samen. Leuk gevonden! Een fijne update, eigenlijk loopt alles wel lekker op rolletjes zo te lezen. Zo fijn dat jullie het zo naar jullie zin hebben in de nieuwe woning. Al kan ik na 10 maanden bijna niet meer spreken van ‘nieuw’ denk ik ๐Ÿ™‚ Hier gaat alles ook oke. Niet super, maar ook niet slecht. Heb tijd nodig om aan het nieuwe seizoen aan te passen denk ik. is ieder jaar weer een dingetje.. Komt wel ๐Ÿ˜‰

 • Reply
  Fleur
  18/09/2017 at 13:42

  Wat een fijne en positieve update! En wat heerlijk dat je zo van alles geniet! Als ik jou zo over je werk in de kinderopvang hoor praten kriebelt er wel weer iets hoor, heel aanstekelijk, haha. Wat goed dat de katten gewoon in de tuin blijven en zo goed luisteren! Mijn kat gaat aan een tuigje naar buiten (zelf) en dat vind ze (omdat we het al vanaf kitten af aan doen) helemaal prima, maar soms vraag ik me wel af of ze niet zonder de tuin in kan. Want als ze gewoon in de tuin zit aan een lang lijntje dan maakt ze geen aanstalten dat ze weg wilt.. Wie weet volgende zomer toch maar eens proberen! Geniet van de nieuwe week ๐Ÿ™‚ .

 • Reply
  Janneke
  17/09/2017 at 23:02

  Fijne update! Ik volg je nog steeds hoor, alleen niet zo vaak meer met reactie. 122 maanden, wat een lange tijd! Wij bijna 48 haha, dat vind ik al heul lang ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Wanda
  17/09/2017 at 22:28

  Je hebt het duidelijk goed voor elkaar! Fijn! Leuk dat je zo’n opmerking van een kindje krijgt, dat zegt veel natuurlijk!

 • Reply
  Michelle Weijers
  17/09/2017 at 21:18

  Leuke update! Grappig dat jullie poezen in de tuin blijven. Ik durf het niet aan, wonen ook aan een vrije drukke weg..
  Ik ben benieuwd naar je koopjes!

 • Reply
  Sofie
  17/09/2017 at 20:39

  Offline tijd is zoveel rustgevender, fijn dat je er zo in slaat. Ik probeer dat ook maar het is moeilijk, zeker als alleenstaande…

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  17/09/2017 at 19:25

  Fijn om te lezen dat je lekker in je vel zit. Jeetje, dat jullie gewoon alweer bijna een jaar in jullie nieuwe huis wonen, wat gaat dat snel!

 • Reply
  Simone
  17/09/2017 at 12:26

  Wat een fijne persoonlijke update! Heerlijk dat alles op rolletjes loopt. Gaan jullie nog iets op de schutting spannen zodat de poezen in de tuin blijven of krijgen ze alle vrijheid?

 • Reply
  Nancy Baten
  17/09/2017 at 10:53

  Nou wat een heerlijk positief bericht! Ik ben vorige week een paar dagen naar Engeland geweest en had besloten om op dinsdag niet te posten. Best lekker eigenlijk!

 • Reply
  Madelon
  17/09/2017 at 10:30

  Wat een heerlijke update dit! Wat fijn om te lezen dat je goed in je vel zit en meer tijd voor jezelf neemt, dat is hartstikke belangrijk. En awh gut, de opmerking van dat meisje over je werk, hoe lief!

 • Reply
  Nina Simplynspecial
  17/09/2017 at 10:25

  Fijn om te lezen dat het goed met je gaat ๐Ÿ™‚ Dat is belangrijk! Offline tijd is heel belangrijk ๐Ÿ™‚ Met mij gaat het met ups en downs, maar ik merk dat mijn vakantie me wel goed heeft gedaan. Ik kan er weer even tegenaan.

 • Reply
  Romy
  17/09/2017 at 10:02

  Wat fijn om te lezen dat je zo lekker in je vel zit en het naar je zin hebt in jullie nieuwe huis en op werk! Superleuk ook trouwens dat je steeds vaker in de kringloopwinkel te vinden bent. Ik vind dat ook altijd zo’n heerlijk uitje ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Darina
  17/09/2017 at 07:14

  Ik hou ook ontzettend van offline zijn. Het heeft me echt meer energie en inspiratie. Fijn om te lezen dat je je zo goed voelt in jullie nieuwe huis!

 • Reply
  Morgaine
  17/09/2017 at 07:10

  Dat is heerlijk de offline tijd beleven, hier dito, en met mij gaat alles ook ontzettend goed, zit nu in de tuin en ben heerlijk op vakantie, dag 1, nu iedereen op de plek van bestemming is ๐Ÿ˜€

  X

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png