Geluksmomentjes van de afgelopen weken

Nieuwe bank
Jaaahaaa! Hij is er eindelijk. Na maanden van wachten zijn wij al een aantal dagen heerlijk aan het genieten van onze nieuwe bank. Wat ben ik er blij mee, een bank waar we heerlijk op kunnen zitten/liggen. Plus hij staat nog eens super tof in onze woonkamer. Lees hier het artikel plus de foto’s

Nieuwe Netflix serie
Ik ben begonnen met BorderTown, een Netflix serie. Tot nu toe aantal afleveringen gezien en vind het een intrigerende serie. Vooralsnog is hij bijna klaar, aangezien het niet veel afleveringen heeft. Daarnaast zat ik te stuiteren op de bank. THE FALL SEIZOEN 3 staat op Netflix! Ik heb alweer een 3 tal afleveringen gekeken en wat is het weer rete goed. Ik ben maar ermee gestopt aangezien ik niet wil dat het eindigt. Dit seizoen heeft maar 6 afleveringen, wat betekend dat ik al op de helft ben.

Dit product is ter beschikking gesteld door Tastea

Tastea

Dat ik een groot fan ben van Tastea kon je al lezen in het Tastea Detox artikel. Toen ik wederom een thee van hun mocht uittesten hoefde ik dus geen 2 keer na te denken. Ik koos voor de Bloody Hell (echt alweer kudos voor de naam, geniaal), een thee voor het maandelijkse feestje.

Ingrediënten Bloody Hell: White Tea Pai Mu Tan, Green Tea China Chun Mee, ginger, camomile, raspberry leaves, rose petals.

Ik ben wederom weer erg te spreken over deze thee. Wat een fijne smaak en alleen al het blikje open maken en alle kleurtjes zien is een feestje. Tevens helpt het echt bij de maandelijkse ongemakken, iets waar ik zeker blij mee ben. Want hoewel ik niet veel klachten heb zijn de klachten die er zijn toch wel super vervelend. En deze zijn zeker verminderd toen ik deze thee regelmatig dronk.

Bloody Hell is verkrijgbaar via de webshop van Tastea voor €29.95 (75 gram per blik)
Pas op! Kan sporen bevatten van noten, sulfieten, soya & lactose.

Nieuwe layout
YEAHS. Ik heb een nieuwe layout, zoals jullie hebben gezien. Ik was mijn oude (die best wel lang online heeft gestaan) zat. Ik wilde wat ingeklapt en wat minder tekst op de homepage. Check, dat is zeker gelukt. Ik kwam deze layout tegen en wederom kan je hier heel veel dingen mee aanpassen. Ik ben dus lekker aan de knutsel gegaan en ben dik tevreden. Echter wilde ik deze layout via Etsy kopen maar was er een Paypal account voor nodig. En die heb ik niet. Ik baalde enorm maar gelukkig was daar wederom was daar Northflix to the rescue! Zeker niet voor het eerst dat ze iets voor me heeft gekocht en ik ben zo dankbaar voor haar lieve hulp. Dus even een shout out naar lieve Northflix, voor het aanbieden van haar hulp.

Nieuwe ideeën voor in huis (wand achter tv)
We hebben weer heel wat ideeën opgedaan op Pinterest en plaatjes die we toevallig tegen kwamen. Zo willen we bij de tv met de achterwand wat tofs gaan doen. Nu nog even door sparen om dit te realiseren. Daarnaast uiteraard nog bezig met een design en kostenplaatje voor de voortuin. Die moet echt binnenkort gedaan worden want MANmanMAN, wat ziet het eruit..

Vrije tijd / Leesflow
Ik plan wat meer vrije tijd in. Daarnaast geniet ik extra van mijn vrije uurtjes: ik lees meer en ben meer met dingen bezig die ik leuk vind. De dingen die ‘moeten’ komen daarna of een andere keer wel weer. Het geeft me zoveel meer rust, ook als ik richting werk ga neem ik wat meer de tijd. Voelt goed en minder opgejaagd. Daarnaast plan ik soms wat vrije middagen in, zo ook afgelopen Dinsdag middag. Zo ontzettend fijn om even bij te tanken en heerlijk series te kijken & te lezen. (onder het genot van een mok Tastea)

Kringloop aankoopjes
Ik ging vorige weekend met mijn ouders mee naar een aantal kringlopen. Super leuk altijd om te snuffelen. Ze hebben niet altijd wat leuks maar afgelopen weekend kwam ik toch 4 toffe boeken en een leuk lijstje van Winnie The Pooh tegen. Super leuk om op deze manier mijn boekenkast aan te vullen. Aankomende week ga ik er weer een paar bezoeken. Zin in!

Noem het eerste geluksmomentje wat nu in je opkomt…

About the Author

15 Comments

Nicky

Eerste wat bij me opkomt? Vriendje! Gewoon, dat-ie er nog is! <3
Maar eh… die thee. Jeetje, da's prijzig! Maar goed, als het helpt heb je dat er vast wel voor over.

Reply
zwartraafje

Dinsdagavond toen ik een uur lang met mijn metekindje in mijn armen bij mijn broertje en schoonzus in de zetel zat.

Rondsnuffelen bij de Kringloopwinkel en dan plots iets leuk ontdekken hoort trouwens ook bij mijn geluksmomentjes. De laatste tijd heb ik niet echt iets gevonden maar ik blijf gewoon af en toe langsgaan om eens te gaan kijken.

Reply
Marcella

Ik probeer ook meer te lezen, vorige week weer een boek uitgelezen. Zo fijn! Voor ik naar werk ga komt het er alleen niet van, ik start om 8 uur. Wij hebben The Fall seizoen 3 al uit. Veel kijk plezier!

Reply
Nesrin

Een thee voor het maandelijkse feestje? Geweldig gevonden 😉

Fijne geluksmomenten allemaal en vooral de bank wauw kan me voorstellen dat je daar blij mee bent.

Reply
Els

Wat een leuke dingen 🙂 . Wat fijn van je nieuwe bank 🙂 . Nu weer verder in huis. Ik hou er erg van om in huis dingen te veranderen.

Mijn geluksmomentje was vandaag heel de dag knutselen met een collega.

Reply
Sammie

Leuke geluksmomentjes! Kan me voorstellen dat de nieuwe bank genieten is! Wij waren ook heel blij toen we onze hoekbank eindelijk hadden staan. Zit zo lekker 🙂

Reply
Evelyne

Zo fijn dat je hulp kreeg bij het kopen van je lay-out! Lief van Northflix! Hij is echt mooi! Oh en het eerste geluksmomentje die in mij opkomt? HET IS WEEKEND!!! 😀

Reply
Simone

Wat een fijne geluksmomentjes, Sas! <3 Mijn geluksmomentje is dat deze week erg soepel verliep. Weinig pijn gehad waardoor ik super goed geslapen had en mega veel energie (tot ergernis van vriendlief).

Reply
Henrieke

Dat lijkt me een fijne nieuwe bank ja! Wat meer de tijd nemen voor ontspanning is ook een hele goeie. 🙂

Reply
Madelon

Wat een leuke momenten weer! Je nieuwe lay-out is erg mooi. En awh, dat schilderijtje van Winnie de Poeh is echt heel lief.

Reply
Romy

Wat een fijne geluksmomentjes allemaal! Ik kan me voorstellen dat de nieuwe bank met stip op nummer 1 staat! Je nieuwe lay-out ziet er heel gaaf uit. En wat fijn dat je vaker een momentje voor jezelf inplant en daar echt van kunt genieten. Dat is goud waard 🙂

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *