Voor een positieve vrijdag

Happy Friday! Yeahs het is weer Vrijdag, dat betekend dat het bijna week is. In het kader van genieten van de kleine dingen, kwam ik een vragenlijst tegen bij Pinch Of Jo. Eentje die me zeker wel aansprak. Er staat niet voor niets in mijn bio’s: Ik maak de wereld graag een beetje mooier als fulltime levensgenieter. Want gelukkig zijn & blijven, dát is wat ik belangrijk vind. Benieuwd dus naar wat mij kan opvrolijken & waarop ik ontzettend trots ben?


Foto gemaakt 03-09-2017 tijdens mijn skaterit


Wat is je favoriete quote en waarom?
What goed around comes around. Ik geloof er heilig in. Wie goed doet, die goed ontmoet. Je krijgt wat je terug geeft aan een ander.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
(bron)

Welke droom zou je in je leven willen realiseren?
Mijn 2 grootste dromen zijn al uitgekomen. Ik ben echt een bofkont wat dat betreft. Ik heb een vast contact bij een werknemer waar ik echt 100% achter sta en gelukkig ben. Daarnaast hebben we eindelijk onze mooie droom eengezinswoning gevonden. 1 droom hou ik graag voor mezelf (misschien dat ik het ooit nog deel) en ik wil graag gelukkig en gezond blijven, heel cliché maar dit vind ik toch wel het belangrijkste. En kleine dromen? Skaten in Hyde Park in Londen, een eekhoorntje vasthouden, onze woning helemaal afmaken…

Wat betekent geluk voor jou?
Gezond zijn. Financieel onafhankelijk zijn. Vrijheid, jezelf kunnen en mogen zijn en genieten van kleine & grote dingen. Ik kan op dit punt in mijn leven zeggen dat ik écht gelukkig ben. In mijn relaties, in mijn werk, met mezelf en het pad waarheen ik ga. alles is op zijn plaats gevallen en ik hoop dat ik dit de aankomende jaren ook nog kan zeggen. Gezegend.

Wie kan jou ontzettend opvrolijken?
M. zonder twijfel. Ook als ik chagrijnig ben weet hij een glimlach op mijn gezicht te toveren. Ook kan ik ontzettend lachen om deze filmpjes & dit filmpje.

Voor wat mogen we je ’s nachts wakker maken?
Ik zit al een tijdje te bedenken wat ik hier ga antwoorden.. Maar eigenlijk mag je me lekker laten slapen.

Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?
Op mijn werk, bij de peuterspeelzaal. Die kinderen hebben af en toe streken en uitspraken waardoor ik echt niet meer bij kom. Sakia.. SAKKIA! en dan een hilarische uitspraak erachter aan. Maar ook zeker met mijn collega’s op werk. Wij hebben een super leuk team waarbij ik vaak ook gevouwen lig. Daarnaast heb contact met ouders, soms ook ontzettend leuk. Ik heb hartelijk gelachen met een vader die (tegen mijn stagiaire) allerlei opmerkingen maakte. ‘Heb je háár als stagebegeleidster? Mocht je niet kiezen?’ Ze zal wel hebben gedacht haha.

Op welke prestatie ben je ontzettend trots?

 • Het behalen van al mijn diploma’s (in het specefieke mijn SPW3 – waar rekenen bij zat met mijn dyscalculie) en cursussen die ik heb gedaan in mijn gehele loopbaan.
 • Het behalen van mijn rijbewijs en mijn angst voor het auto rijde geheel overwinnen. Ik rij nu zelfs graag.
 • Het krijgen van mijn vaste contract
 • Hoe wij al deze jaren alles hebben aangepakt. Zowel met elkaar als met het kopen van woningen. Nooit hebben wij (geld)zorgen (wel stress als ik weer eens een baan kwijt was) gehad en dit hebben we toch maar even met zijn 2tjes voor elkaar gekregen en gedaan.

 • Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?

   photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
  (bron)

  Over welke prestatie van jezelf ben jij ontzettend trots?

  Laat het me weten als je deze tag overneemt! Het lijkt me super leuk jullie antwoorden te lezen.

  About the Author

  16 Comments

  Morgaine

  Dat van de nacht en wakker maken, ik weet wel iets, maar ja… zolang ik alleen ben, hahahaha 😛

  Leuke tag, wie weet! Komt wel uit nu in de komende tijd, time for memories en new life!

  PS, zie ik het nu pas? Nieuwe lay out weer? hahaha ik ben vast spuit elf 😉

  x

  Reply
  Michelle

  Wat een mooie tag! Mooie antwoorden ook Sas!
  Ik denk dat ik hem binnenkort eens overneem, wordt wel weer eens tijd voor een fijne tag op Kersenbloesems 😉

  Reply
  Joor

  Wat leuk om te lezen!! Vind dat een mooie quote! Ik ben trots op mezelf dat ik een vast contract heb op me werk.

  Reply
  Simone

  Wat een leuke tag! Fijn begin voor het weekend zo 🙂 Ik blijf voor jou waarschijnlijk in herhaling vallen, maar ik ben vooral heel trots dat ik mijn gevoel qua werk heb gevolgd en wat een ander ook zei gewoon lak aan had. Want daardoor ben ik nu heel gelukkig in mijn werk! 🙂

  Reply
  SAS

  Hierbij mag je in herhaling vallen want ik snap het helemaal. Ik ben ook ontzettend trots op je dat je ondanks alles positief bent gebleven en nu deze top baan hebt!<3

  Reply
  Amy

  Wat een fijn, positief lijstje! Je hebt inderdaad prachtige doelen bereikt in je leven, fijn dat het zo voor je heeft uitgepakt!

  Reply
  Romy

  Je hebt inderdaad dingen bereikt waar je echt heel trots op mag zijn! En wat fijn dat je zulke mooie dromen al hebt kunnen waarmaken. Heerlijk, zo’n positief artikel voor het weekend 🙂

  Reply

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *