Vakantiedagboek | Wat wij verder nog deden in onze 2.5 weekse vakantie…

Dag 2 van de werkweek is alweer aangebroken. Wat gaat dat snel he, zo’n 2.5 week vakantie. Er zitten bijna te weinig uren in een dag. Het is echt omgevlogen en ja ik verlang er weer super naar terug (nog even bikkelen tot de kerstvakantie, *kuch*). Ik blik graag met jullie terug wat we allemaal hebben gedaan in deze fijne vakantie…

Want fijn was hij zeker! Met mijn 10 goede voornemensvoor deze (zomer)vakantie is het zeker wel aardig gelukt.

M. had 3 weken, ik 2.5. Dit, aangezien ik nog graag wat extra dagen over wilde houden. Daarnaast is hij 1 dag bij mij op werk geweest. Ja. M. is op mijn werk geweest om voetbal training te geven op mijn BSO groep. SUPER leuk! Kids waren door het dolle heen dat ‘de-man-van-Saskia’ langs kwam op werk.

Vakantie Centerparcs


Onze vakantie begon uitstekend! Ik had 2 dagen vrij en daarna gingen wij heerlijk richting Centerparcs. En oh wat hebben wij genoten. Het verslag (met foto’s) kan je hier lezen.

Tuin make-over

Hallo tuin makeover! Jullie hebben natuurlijk meegekregen dat onze tuin een renovatie heeft ondergaan Echter was de tuin nog geheel leeg & kaal. In onze vakantie is daar zeker verandering in gekomen! M. heeft namelijk steigerhouten meubelen gemaakt! Zo hebben we nu een grote hoekbank, een tafeltje en een grote plantenbak staan. Ook voor onze lichtpalen in de tuin heeft hij steigerhouten onderdelen gebruikt. Hij is dus na onze Centerparcs vakantie druk bezig geweest met het in elkaar zetten. Note: Hij heeft hem zelf ontworpen en zonder voorbeeld in elkaar gezet. De knappert (als ik het zou moeten doen had je waarschijnlijk scheef gezeten haha)

De bank en tafel hebben we geschuurd en gebeitst. De plantenbak moet alleen nog gedaan worden. Hierboven zie je alleen dat we ermee bezig zijn. Het gehele artikel (met resultaat foto’s) komt in een ander blogje aan bod. Onze tuin staat namelijk ook nog vol met een toffe hangmat en plantjes. #spon

Genieten in de tuin

Dit is dus echt 100% genieten in de tuin. Zo zit ik lekker in de tuin met een glaasje Jillz te genieten van de avond. Nu de tuin wat voller staat ga ik ook zeker wat eerder in de tuin zitten. Het echte geniet-weer is nog niet echt geweest, aangezien het in onze vakantie veel heeft geregend.

Reptielen dag op werk

Ja ik had vakantie en ja ik ging een dag richting werk. Ze hadden namelijk (net als 2 jaar geleden) reptielen dag! Dat laat ik me geen 2 keer zetten. Ik heb heel wat vast gehouden en ben zo super trots op deze leuke foto’s. Favoriet? Toch echt wel de vogelspin.

Opruimen, opruimen en nog meer opruimen

Deze vakantie stond in het teken van opruimen. Zo haalde wij een bezem door de zolder heen (zie foto met deze fijne stellage) en deden veel dingen weg. Daarnaast ruimde ik het huis op, de nachtkastjes en dingen die eigenlijk gedaan moesten worden maar bleven liggen. We wonen hier nou bijna 9 maanden en het is fijn alles een beetje een plekje te kunnen geven. Nu wel er al een tijdje wonen weten we ook wat meer wat we echt wel en ook echt niet gebruiken. Heerlijk om zo een bezem erdoorheen te halen en een soort van de minimaliseren.

Series, films & thee hashtag genieten

Ik keek films en series. Ik dronk veel thee en deed ook een aantal dagen gewoon even NIKS. Heerlijk om niets te hoeven en de ochtenden lekker rustig op te starten. Ondanks de teleurstelling van Crossing Lines ben ik toch S3 aan het kijken. Ik zie het gewoon als een compleet andere serie en dan is het redelijk. Daarnaast wil ik zeker nog beginnen met andere series. Ook keek ik Beauty and the Beast. De tekenfilm ja. De originele en ik heb er zeker van genoten. Disney is en blijft echt favoriet. Vooral met die prachtige achterliggende gedachte, die je eigenlijk niet echt ziet als je jong bent.

Ook keek ik, zoals jaarlijks mijn ALL TIME favoriete film uit 1995, While you were sleeping. Het is een film die me raakt. Die me hard op laat lachen maar me ook zeker een brok in de keel geeft. Heb je hem nog niet gezien? Zeker doen, een echte chick flick. Fact: Ik kan deze film dus na praten in het Engels en Nederlands.

Natuur / Ons dorp

Kijk nou. Heeft dit nog woorden nodig? Beide foto’s ligt op loop afstand van mijn huis. Genieten in de natuur is iets wat ik echt vol op kan doen. Ik hou dan ook echt van dit dorp en voel me er meer dan thuis. Zo blij mee!

Meeting Simone


Eindelijk was het zover! Ik ging lief blog vriendinnetje Simone opnieuw opzoeken. Een lange, maar oh zo gezellig rit richting haar woonplaats. Een eindje rijden dus ik nam mijn fijne KeepCup mee.

Het was weer als vanouds. Ook super tof om haar woning eindelijk eens te zien. Zo vaak zie ik haar niet (ik spreek haar wel regelmatig) maar het voelt of we elkaar al járen kennen en dagelijks zien. Zo fijn! We hebben heerlijk bijgekletst (dank voor je vertrouwen mop!) en geshopt. Daarnaast was ik helemaal blij toen naast het winkelcentrum een parkje met hertjes bleek te staan! Zoveel toffe foto’s daarvan gemaakt. Was een super gezellige dag die ik niet snel zou vergeten.

Simoon, ik ben echt super blij met jou als vriendin<3

Nog meer meetings…

Hoewel ik het zeker rustig aan heb gedaan stonden er wel een aantal meetings op de planning. Zo ging ik gezellig in Zoetermeer met mijn beste vriendinnetje eten & shoppen. We aten (uiteraard) bij Bagels & Beans, kletste gezellig was af en ik ben super geslaagd qua het shoppen. Op de HEMA outlet en bij de Primark kocht ik heel wat leuke spullen. Zien? Meer foto’s zijn te zien via Instagram.

Ook zag ik een oude vriendin na 2 jaar elkaar niet te hebben gezien en gesproken, en was er een gezellig etentje bij mijn thuis met collega’s van werk.

Feestje #10jaarsamen5jaargetrouwd

Ook hadden wij ons toffe feestje met al onze dierbare. Wij waren dit jaar namelijk 10 jaar samen waarvan we precies de helft getrouwd waren. Mooie getallen en zeker het leuke feestje waard. Het was zo gezellig en kregen erg lieve cadeaus! Het gehele artikel lees je hier.

Skaten 2.0

Ik pakte, een mooie avond mijn skates er weer bij. Rit 2.0 van 2017. Door het weer en andere omstandigheden ben ik er nog niet aan toe gekomen. Maar toen ik het fijne weer zag besloot ik mijn skates onder het stof vandaan te halen. En hoe. Wauw, wat een super fijne en prachtige rit heb ik gemaakt. 5 kilometer in de mooie natuur. Mijn rit begon al goed, ik reed van een bruggetje af en zag een vader, moeder en 2 kinderen op een fietsje tegemoet komen. Het oudste meisje roept tegen haar vader: ‘Oh papa ik wil ook skates’
Je ziet vader glimlachen en met zijn ogen rollen waarop ik tegen hem lachend roep: ‘Graag gedaan’.

Nieuw lied P!NK

Het nieuwe nummer van P!nk kwam éindelijk uit en stond deze laatste dagen op repeat. Hoewel ik in het begin erg moest wennen aan het nummer vind ik hem wel heel erg tof.

Zucht.
Ik denk nog even fijn terug aan onze vakantie en moet nog even wat maandjes bikkelen tot onze volgende…

Alle foto’s zijn bewerkt of bewust weggelaten in het kader van Bewust bloggen.
Meer foto’s van onze #vakantiemodus? Check mijn Instagram.

16 reacties op “Vakantiedagboek | Wat wij verder nog deden in onze 2.5 weekse vakantie…

 1. Zo leuk dat jullie zo’n geweldige vakantie hebben gehad. De tuinmeubelen zien er echt prachtig uit. Ik weet nu alvast waar jij je Nora Roberts boeken gaat lezen zodra het zonnetje er door komt. Tof ook dat er bij jullie zoveel mooie natuurplekjes te vinden zijn. Zelf blijf ik er steeds nieuwe ontdekken wanneer ik in eigen regio op verkenning ga.

 2. Lekker veel gedaan deze vakantie dus. Vooral veel leuke dingen, daarvoor zijn vakanties 🙂
  Ik heb nog een vakantie in het vooruitzicht, nog heel even aftellen….

 3. Heerlijke vakantie lijkt me! Brrr die vogelspin. Ik had vroeger een spinnenfobie, nu niet meer maar een spin in mijn handen nemen is nog een brug te ver 🙂
  Wat woon je in een mooie streek!

 4. Wauw wat een heerlijke vakantie heb jij gehad! Jullie tuinset vind ik echt gaaf geworden, een inspiratie voor die van ons 🙂 Dat nieuwe nummer van P!nk vind ik erg tof.

 5. Die film heb ik nog op video bij m’n moeder liggen. Eigenlijk geen gek idee om die eens af te stoffen (met de rest) en eens op de bank te gaan zitten kijken. Films genoeg en toevallig heb ik net weer een videorecorder in huis zodat m’n zoon ook oude films kan bekijken ?

 6. Wat hebben jullie een hoop gedaan! Gaaf trouwens die tuinset, nu nog een beetje zomers weer en dan is het helemaal genieten natuurlijk 🙂
  Dat nummer van Pink ga ik eens luisteren, kende het nog niet.

 7. Wauw, ook in je vakantie heb je het zo te zien flink druk gehad, maar wel met allemaal leuke dingen 🙂 Wat ziet die bank er mooi uit! En stoer hoor, die vogelspin! Ik krijg daar echt de rillingen van, haha.

 8. Wat een heerlijke vakantie heb je gehad als ik je verhaal zo lees! Fijn om zo even uit te rusten. Maar die reptielendag, jij liever dan ik. Ik ben echt bang voor (sommige) reptielen.. dus vind het stoer dat jij dit zo even doet haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *