Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Mijn 10 goede voornemens deze zomer(vakantie)

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Zo liep ik dus gisteren uit werk, toen ik klaar was met werken. VAKANTIE. Eindelijk. Mijn lichaam gaf al tijden aan dat ik daar zó aan toe was. En vandaag is het zover: mijn aller eerste vakantie dag. Eentje waarbij ik niets op de planning heb. Liefde daarvoor. Daarnaast heb ik zeker wel wat fijne plannen voor deze zomer(vakantie). Kijken jullie mee?

Kiezen voor geluk en energie

De keuze is reuze. Ervoor kiezen om mijn energiepijl omhoog te halen. Op te laden. Te kiezen voor de dingen die mij/ons gelukkig maken en daar extra veel van doen deze vakantie. Aan het einde van de vakantie komt er zeker een XXL foto blog aan met alle fijne dingen die we hebben gedaan om extra te genieten deze vakantie. De eerste vakantie waarbij ik geen stress heb. Geen baanverlies of huis dat te koop staat. Gewoon samen, genieten!

Bewust voor offline tijd

Minder online zijn, iets wat ik steed vaker bewust doe en wat me zeker wel bevalt. Deze vakantie wil ik wat meer genieten van de offline dingen in het leven. Verdwijn ik dan helemaal? Nee, zeer zeker niet. Maar wel wil ik eerder kiezen voor andere dingen.

Onze zolder opruimen/organiseren

Hoewel de zolder al een keer grondig is opgeruimd gaan we het nu wat beter indelen. De kast ervoor is al gekocht en ik wil echt goed gaat kijken wat weg kan en wat niet. Daarnaast wil ik nog meer dingen opruimen zoals onze kledingkast, medicijnen, keuken en zo kan ik nog wel even doorgaan. Gewoon om alles na al die maanden een fijn plekje te kunnen geven in huis.

Genieten in onze nieuwe tuin (met boek)

Onze nieuwe tuin (nog steeds z;o happy mee) wil ik zeker in gaan genieten! Deze vakantie komen eindelijk de steigerhouten meubels te staan en nog iets wat betreft een toffe samenwerking(en) voor de tuin. Genieten wil ik erin. Met een theetje. En een fijn boek.

Meer wandelen & skaten #sasfitgoals

Er zijn zoveel mooie plekjes in ons dorp waar ik nog wil skaten en wandelen. Ik wil vaker lekker genieten van de natuur. Daarnaast wil ik nog naar het strand en een keertje gaan picknicken met mooi weer. Lijkt me geweldig om fijn in de natuur te zijn. Daarnaast wil ik ook zeker genieten van onze aankomende vakantie naar Centerparcs, ik bedoel daar hebben ze ook prachtige natuur! Tevens gaan we naar een vuurwerkshow op het strand. Hashtag is te vinden op Instagram)

Creatief bezig zijn #sasdiy

Ik ben weer bezig met een aantal leuke projecten. Zowel voor mezelf als voor anderen. Super leuk om ideeën op te doen (de meeste haal ik van Pinterest of verzin ik zelf) en te maken. Geeft ook een stukje rust als ik lekker bezig ben. Hashtag is te vinden op Instagram)

Afspreken met vriendinnen

Ik wil ze vaker zien, spreken en tijd vrij maken. Door mijn drukke werkrooster is het vaak niet mogelijk om altijd af te kunnen spreken. Daarbij wonen we allemaal ook niet dicht bij elkaar, wat het afspreken ook een stukje lastiger maakt. Ik wil zeker tijd vrij maken om weer wat met mijn dierbare af te spreken.

Niks moet, alles mag-mentaliteit

Geen plannen of als we plannen hebben deze kunnen omgooien. Lijkt me heerlijk op te staan en niets te hoeven. Wil ik lezen? Prima. Gaan we ergens heen? Ook goed. Blijven we de hele dag in joggingbroek zitten? Yeays.

Party time

In deze fijne vakantie is ook ons feestje voor ons 10 jarig samen zijn & 5 jaar getrouwd. Ik heb er zoveel zin in en ben al druk bezig geweest met alle voorbereidingen.

Klusjes in & om het huis

Meer een puntje voor M. en ik help hem waarbij ik dat kan. We gaan deze vakantie wat dingen opknappen/aanpakken in huize H. Er zijn zeker nog wat dingen die we graag willen aanpassen. Dit keer wat kleinere projectjes, aankomende jaren komen er wat duurdere/grotere projecten aan.

Wat het betekend voor mijn blog?

Eigenlijk niets. Ik ga verder met bloggen hoe ik dat altijd al deed. 1 artikel per week of 5. Maar net waarvoor ik inspiratie heb en zin in heb. Op social media heb ik wel even een break, om bij te tanken en even de boel de boel te laten. Zo’n stoom van informatie soms waar ik in mijn vakantie even geen zin in heb. Op mijn blog en via de email ben ik wel gewoon bereikbaar. Of niet. Ik ga het wel zien! 🙂

Genieten. Dat dus!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

(bron idee)

Hebben jullie (al) vakantie en wat zijn de plannen?

3
Lifestyle
Previous Story
Next Story

22 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Sheila
  04/08/2017 at 19:39

  Klinkt uitstekend. Vooral dat offline zijn en bloggen op je eigen tempo. En je hebt zoveel volgers. Mensen weten je wel te vinden. Ik in ieder geval wel. Ik zou zeggen, geniet lekker van je vakantie. Ik hoop dat we wel weer zomers weer gaan krijgen, trouwens.

  • Reply
   SAS
   09/08/2017 at 21:01

   Tot nu toe niet echt gelukt in onze vakantie.. We hopen verder 😉

 • Reply
  Michelle
  04/08/2017 at 10:10

  Een goed gebalanceerde vakantie zo te lezen! Heerlijk om klusjes met rust en tijd voor jezelf te combineren. Wij hebben er al een aantal vrije dagen opzitten en manlief gaat maandag weer aan het werk.Hoewel we niet echt op vakantie zijn geweest, zijn we wel fijn wat dagjes weg geweest. Oh en in september hebben we nog één weekje..

  Fijne vakantie!

 • Reply
  joor
  03/08/2017 at 16:32

  Geniet lekker van je vakantie!! Heerlijke plannen!!! Ik wil zoiezo met de vakantie meer lekker offline dingen gaan doen en lekker dingen doen waar ik op dat moment zin in heb 🙂

 • Reply
  yvonne
  03/08/2017 at 16:10

  Klinkt heerlijk. Geniet ervan!

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  03/08/2017 at 15:38

  Geniet van je vakantie. In het speciaal van Centerparcs en jullie feest!

 • Reply
  Nesrin
  03/08/2017 at 14:25

  Geniet ervan Saskia! Heerlijk dat je nu vakantie hebt en dat je lekker de tijd voor jezelf neemt.

 • Reply
  Inge
  03/08/2017 at 10:43

  Oh wat een heerlijk vooruitzicht Sas! Inmiddels is die vakantie al lekker begonnen, dus geniet ervan! 🙂

 • Reply
  Michelle Weijers
  02/08/2017 at 19:52

  Het klinkt zo fijn! Geniet ervan. Ik heb een weekje alleen met mijn zoontje vakantie gehad en nu een week klussen in ons nieuwe huis. Dat laatste is wel druk dus 😉

 • Reply
  Els
  02/08/2017 at 18:00

  Geniet van je vakantie! Super leuke plannen en dingen die gedaan moeten worden. Op mijn vakantie lijst staat ook echt DIY-en maar ook zeker boeken lezen in de tuin. Hopelijk is het dan nog mooi weer.

 • Reply
  Typisch Kim
  02/08/2017 at 15:00

  Ik wil ook wel graag wat meer gaan wandelen, vind dat altijd zo heerlijk. En ik wil weer meer gaan lezen. Ik heb net een weekje een boek uit, maar wil toch weer graag aan een nieuw boek beginnen.

 • Reply
  Bente
  02/08/2017 at 13:54

  Wat heerlijk! Geniet van je vakantie!

 • Reply
  Alyssa
  02/08/2017 at 12:45

  Mooie zomervoornemens! Vooral het bewust kiezen voor offline zijn, dat wil ik zelf ook vaker doen!

 • Reply
  Evelyne
  02/08/2017 at 12:44

  Geniet van je vakantie! De mijne zit er vandaag helaas op. Morgen terug aan het werk..

 • Reply
  Sofie
  02/08/2017 at 12:24

  Geniet van je vakantie! Ik had ook zo’n een week waarin ik gelezen heb, afgesproken met vriendinnen, opgeruimd,… Minder online zijn is nog steeds een werkpunt voor mij 🙂

 • Reply
  Marielle Gaalswijk
  02/08/2017 at 12:03

  Ahh fijn dat je vakantie hebt! Geniet ervan, vooral het niets moet alles mag is een hele slimme! Daar kan ik ook nog wel wat van leren haha. Hele fijne vakantie <3

 • Reply
  Sylvia
  02/08/2017 at 10:40

  Lekker genieten en inderdaad niks moet alles mag! Geniet ervan?

 • Reply
  Joyce - LemonyLifeNL
  02/08/2017 at 10:11

  Mooi lijstje heb je gemaakt! Volgens mij ga je een fijne tijd tegemoet! Geniet ervan!

 • Reply
  Darina
  02/08/2017 at 08:57

  Heerlijk dat je nu vakantie hebt! Mooi lijstje met leuke dingen om naar uit te kijken. Geniet ervan!

 • Reply
  Morgaine
  02/08/2017 at 08:41

  Geniet van je vakantie, dat zijn fijne plannen! En hier, nog niets aan het plannen terwijl de vakantie wel al staat, ik zie het wel tegen de tijd dat ik erheen ga, even wat trips zien, maar dat is voor half of eind aug. om dat even te onderzoeken en eventueel zelfs dingen te boeken 😉

  X

 • Reply
  Nancy
  02/08/2017 at 08:34

  Heerlijk! Geniet er maar goed van!

 • Reply
  Romy
  02/08/2017 at 08:14

  Wat heerlijk dat je nu vakantie hebt! En wat een mooie dingen heb je jezelf voorgenomen! Vooral ontspannen, alles mag en tijd offline zijn zo fijn én belangrijk tijdens de vakantie. Nu lekker genieten met een grote G! 🙂

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png