“Cheer up, child. It’ll turn out all right in the end. You’ll see.”

Belle & het beest, vroeger absoluut niet 1 van mijn favoriete films. Hoewel ik erg gecharmeerd was van de pratende kandelaar, theekopjes en wekker moest ik totaal niets hebben van het beest. Iets met een beetje veel fantasie hebben. Iets met super bang zijn dat het beest me ’s avonds op kwam halen. Dat getekende beest wel te verstaan.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Maar nu ik wat ouder ben kan ik deze film erg waarderen. De charme van de film, de achterliggende gedachte en de liedjes. Oh god de liedjes, die kan ik allemaal in het Nederlands woord voor woord meezingen. Nou weten jullie dat ik pas geleden MRS Pots & Chip kocht via AliExpress. Daarnaast heb ik uit mijn reizen naar Disneyland Parijs nog mokken en kocht ik kopje & tasje van CHIP bij de Primark (met daarbij nog een toffe pyjama broek van de theepot/kopje, maar die ligt uiteraard niet in mijn kast). Zet daarnaast mijn VHS band van de film Belle & het Beest en je hebt een mooie Belle & het Beest sectie in mijn mokkenkast. Zie hem hieronder.

Het leek me super leuk om een Belle & het Beest plank te maken. Daarom kocht ik ook wat toffe Funko Pops om toe te voegen aan deze mooie collectie. Daarnaast had ik nog een idee, kijken jullie mee…

Inmiddels heb ik de Funko Pops ontvangen en OH wat ben ik er blij mee!

Kijk nou wat een leukerds! Daarnaast had ik boven nog een lege stolp staan op zolder. En die roos he, van B&B zit natuurlijk daarin! Nou heb ik 2 rozen bewaard van het boeket wat ik kreeg van M. voor ons 10 jarig samen zijn… Deze stak ik erin en voilà. Een echte persoonlijke sectie in mijn kast.

Hoe mijn plankje er nu uitziet

Ik ben er zó ontzettend blij mee. Dus hoewel ik deze film vroeger (door het beest) niet echt kon waarderen ben ik er nu best wel fan van. Daarnaast zag ik ook héle leuke (en goedkope) items op AliExpress om toe te voegen voor deze collectie.. Stay tuned.

Nog even wat liedjes..

Ja diegene die ik woord voor woord mee kan zingen, die ja..

Wat vind jij van Belle en het Beest? Was is jou favoriete Disney film?

PS: Mijn favoriete Disneyfilm , naast B&B vertel ik binnenkort in een random fact blogje.

24 reacties op ““Cheer up, child. It’ll turn out all right in the end. You’ll see.”

 1. Ahhh zo onwijs leuk! Die Funko’s zijn echt mega schattig haha, en ohh die theepot en Chip! Ik hoop echt dat ik die nog een keer ergens tegenkom, Primark schijnt ze nu ook te hebben en het lijkt me zo tof om ze te hebben staan!

 2. Oooh ja! Die rozen! Perfect! Mijn favoriete film is nog steeds de Kleine Zeemeermin. Ik jank tranen met tuiten als Ariel afscheid neemt van haar vader. En ik ken Sebastiaan de Krab persoonlijk (ook Rafiki in de Leeuwenkoning, nog een favoriet) dat maakt het extra bijzonder.

 3. Wat een prachtplank. Ik vind het nog steeds jammer dat ik het theekopje gemist heb bij Primark. Wel heb ik een Funko van Lumière en figuurtjes van Belle en het Beest in de kast staan. Verder ook nog enkele boeken van Beauty and the Beast, een leuk muziekdoosje dat ik onlangs cadeau kreeg én een prachtige boekenlegger die door Joany van Craving Pages werd gemaakt.

 4. Oh wauw, wat een superleuk plankje is het zo geworden! Ik vind vooral die kopjes echt heel erg leuk, maar ook de poppetjes die je hebt gekocht. Eerlijk is eerlijk, de film heb ik nog nooit gezien (oeps!), maar van alle merchandise rondom de film word ik wel heel enthousiast 🙂 De speelfilm van Belle & het Beest van een jaar geleden wil ik wel nog graag gaan kijken binnenkort trouwens.

 5. Vroeger en nu nog steeds herkende ik me heel goed in Belle, iedereen vind me ook raar omdat ik graag alleen ben en lees. Ik vond de film vroeger altijd heel mooi, samen met Ariel & Pocahontas.

 6. Oh dit was ook mijn favoriete film!! Ik weet nog heel goed dat toen hij net uitkwam mijn moeder me veraste met een bios bezoek. Dit uitstapje is me zoveel waard! Aangezien ze daarna heel erg ging kwakelen met haar gezondheid waardoor we helaas geen moeder/dochter dingen meer konden doen. Dus voor mij is dit de leukste Disney film met de mooiste herinneringen? ps wat een supetoffe plank. De rozen maken het echt af!

 7. Het is van dienaard mijn favo film samen met nog 2 anderen, dat ik er een speciale box van heb, eentje met een extra scene die niet in de gewone film zit, whahahaha 7 minuten extra maar liefst 😛

  Mooie plank, en zo gek ben ik nu ook weer niet, gek genoeg, als Disney figuur? Is Teigetje mijn favoriet… de stuiterbal, hahahaha maar de films en verhalen heb ik dus verder niets mee, gek he? 😉

  X

 8. Wat ontzettend leuk!! De 2 rozen van jullie 10 jarig samen zijn maakt dit beeld echt helemaal compleet.Het ziet er heel tof uit. Wat vind jij trouwens van de nieuwste versie van Beauty and the Beeast?

  1. Die heb ik (nog) niet gezien. Weet ook niet of ik dat wat ga vinden, aangezien ik musical films niet zo vind. Daarnaast vind ik dat je van sommige films geen 2de versie moet maken maar gewoon lekker bij de (getekende) originele film moet blijven.

 9. Wat een leuke items heb je verzameld! En die rozen onder de stolp, erg leuk bedacht zeker omdat de rozen nu een dubbele betekenis voor je hebben. Wij keken laatst de nieuwste versie van Belle en het Beest. Mooi verfilmd, maar ik blijf een afkeer tegen al die liedjes houden. Helaas, geen musical films voor mij..

  1. Ik heb de nieuwe film niet gezien en hou ook niet zo van musical films. Daarnaast vind ik dat je van sommige (getekende) films af moet blijven, zo ook met Disney films.

 10. Ooooh echt superleuk! 🙂 Ik hou heel veel van Belle en het Beest. We hebben de dvd en ik ben pas naar de nieuwe versie geweest, zó mooi… <3 Mijn favoriete liedje is toch wel het themaliedje dat je altijd hoort – maar dan wel in het Engels.

 11. Super leuk Sas! Ik was denk ik vroeger het meest fan van De Kleine Zeemeermin. Die heb ik zóvaak gekeken. En ook Assepoester was een favoriet haha.

 12. Wat een leuk hoekje zo! Brengt me echt even terug in de tijd dat ik die film echt 10000x keer heb afgespeeld. Een jaar of 10 geleden ben ik ook naar de musical hiervan geweest; het blijft iets magisch hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *