Life as Sas Juli

Elke laatste dag van de desbetreffende maand online: Life as Sas. Elke maand wil ik graag een foto overzichtje delen. Eerst kwam Life as Sas soms wekelijks online, maar het leek me fijn dit toch maandelijks gaan doen! Dit is nét even uitgebreider en ik ben wel toe aan iets nieuws.

Life as Sas wordt dus nieuw leven ingeblazen! Het wordt Life as Sas met daarachter de maand waarvan ik een samenvatting maak. Dit is met foto’s via Instagram, leuke quotes, teksten en aan het einde een youtube liedje of filmpje van de maand. Eentje die ik deze maand veel heb gekeken of geluisterd. Kijk dus mee naar de afgelopen maand. Het was een veelbewogen maand met vooral veel leuke aankopen. Kijken jullie mee?

Juli was de maand van…


Minder werken

Het is zomervakantie, wat betekend dat ik minder dagen per week werk. HEERLIJK! Ik kijk zó uit naar deze vrije dagen. Daarin tegen moet ik vandaag & morgen nog werken en dan heb ik… VAKANTIE! De zomervakantie met de kids op de NSO was super leuk. We hadden leuke uitjes waaronder een klimwand en ook op de locatie hadden we leuke activiteiten.

Onze nieuwe tuin (poezen naar buiten)

Even in herhaling: ik ben nog steeds zo blij met onze tuin! In onze vakantie gaat hij aangekleed worden qua meubilair. De katten zijn gechipt en geënt (vraag niet hoe dit ging, wat een drama met Yara) en mogen nu dus los in de tuin. Helemaal happy zijn ze ermee. Ik krijg ze lastig weer naar binnen. Ik krijg vaak de vraag of ze al uit de tuin zijn geweest maar nee. Ze blijven netjes binnen de schutting. Wel heel nieuwsgierig om eronder door te kijken (en proberen eronderdoor te gaan, lees de kop van Yara die dan vast zit want dat gaat niet) en andere katten te zien.

Deze week wordt een begin gemaakt aan de steigerhouten meubelen en… een tuin gerelateerde samenwerking in het verschiet. Leuk,leuk,leuk!

Cadeautjes

Altijd leuk! Zo kreeg ik de laatste dag op de PSZ wat cadeautjes van ouders, als afsluiting van het jaar. Super lief! Ik kreeg een grote bos Pioenrozen, een ananas (zo tof) en een bakje met chocolaatjes erin.

Ook kreeg ik een ministek van mijn ouders. Deze komt bij onze trouwlocatie vandaan en was voor ons 10 jarig samen zijn. Super lief en ben erg benieuwd of ik hem levend kan houden 😉

Ook kreeg ik van M. 2 Funko Pops, van The Blacklist. Heel leuk om toe te kunnen voegen aan mijn collectie die in mijn boekenkast staat. Ook wil ik nog graag een aantal Funko Pops aanschaffen van Belle & het Beest.

Blog

Een nieuw lettertype & achter de schermen nog steeds hard bezig om alle verdwenen foto’s te vervangen. Wat een klus, maar ik ben al een heel eind op weg. En wat niet kan, dat kan helaas niet en worden gewoon vernieuwde foto’s. Daarnaast nu wel een fijne backup gemaakt waardoor ik niet opnieuw foto’s hoef te maken (wat nu wel het geval was).

Daarnaast heb ik heel wat toffe samenwerkingen (die nog lopend zijn) in mijn mailbox ontvangen deze maand. Super leuk en kijk er ook echt naar uit. Echt unieke, fijne samenwerkingen die bij mij en mijn blog passen. Can’t wait om jullie het te laten zien. Door het offline zijn heb ik ook bakken met inspiratie gekregen, die ik binnenkort lekker op mijn gemak ga uitwerken.

Ook kwamen er toffe thee samenwerkingen al online, zoals de toffe thee mokken & nog meer thee. En ik ben nog niet klaar want binnenkort komt nóg wat met thee online. De laatst genoemde is wel heel erg tof en ben ik deze maand volop aan het drinken. Stay tuned..

10 jaar samen

Wij waren 10 jaar samen op 17-7. Ik kreeg een bos met 10 rode rozen (voor elkaar jaar 1 ) en M. kookte heerlijk vis voor me en we gezellig aten aan tafel. Al met al, was het een hele fijne thuiskomt zo na werk.

Last minute Date Night

Wij gingen naar de nieuwe film van Spider-man. Was erg gezellig en wel een leuke film, hoewel het niet echt mijn genre is (en zal worden). Was een erg gezellige avond en heb genoten van de gezelligheid samen met M. Lees hier over de IMAX films waar ik pas geleden ben geweest (inclusief Spider-man)

Series/films kijken

Ik keek veel series en begon aan een aantal nieuwe. Ook nam ik quality time voor mezelf (op mijn vrije dagen) en keek wat oude films. Echt genieten moet ik zeggen, ga ik zeker vaker doen. Thee. Filmpje op. Meestal een poes erbij & verstand op 0.

Meetings

Ik had een super fijne date met lieve vriendinnetjes! Zo ging ik richting Laura, die 3 maanden op reis is geweest. Super fijn haar weer te zien en alle foto’s en verhalen te horen. Daarnaast ging ik met lieve Julie een lekkere bagel eten bij Bagels & Beans. Woow, wat was ik er lang niet geweest. Was super gezellig even bij te kletsen en we hebben veel leuke foto’s gemaakt.

***************************


Wat Juli mij heeft geleerd…

* Dagen in de week vrij kan ik wel aan wennen
* Check altijd even het weer van te voren
* Begin gewoon aan een nieuwe serie, alleen maar leuk
* Gezellige dates met vriendinnen moet gewoon eens in de zoveel tijd. Zo fijn!
* Dingen regelen is af & toe een b*tch als niemand mee werkt..
* AliExpress is een nieuwe verslaving haha. Volgende bestelling is al eruit (en deels binnen) ^^
* Nog steeds zó blij met Feedly.
* En en en, ik ontdek steeds meer nieuwe blogs, zo fijn
* Offline dagen zijn zo fijn (ook om dan weer online te komen)
* 14 KM fietsen als je jaren niet hebt gefietst geeft je zadelpijn
* Dik 400 volgers op zowel Instagram als Twitter. Yeahs! *trots*

Liedje van de maand

Wat was het hoogtepunt van jullie Juli?

21 reacties op “Life as Sas Juli

 1. Leuk overzicht! Leuk dat de katten het zo fijn vinden in de tuin, en dat ze de tuin nog niet uit gaan. Laat ze maar even rustig wennen. De schutting over, dat komt vast nog wel. Wij hebben Twix en Nutz nog binnen. Nutz is nog weg klein, Twix is nog best bang. We laten het gewoon even zo.

 2. Alweer zo’n gezellige en goed gevulde maand. Misschien ga ik binnenkort Feedly toch maar eens ontdekken. Het lijstje onderaan vind ik als Listomaniac natuurlijk erg leuk. Nieuwe blogs ontdekken vind ik ook super tof én ik een tijdje terug voor het eerst rondsnuisteren op AliExpress en heb nu al een vrij uitgebreide wenslijst maar tot vandaag nog geen bestelling durven plaatsen.

 3. Het klinkt als een leuke maand 🙂 Mijn katten zijn ook gechipt maar ze zijn helaas te bang om buiten te lopen. Pebbles durft wel maar niet alleen én ze mag ook niet veel buiten omdat ze een hartziekte heeft en al 15 jaar is.

  1. Nou hier geen probleem hoor. Vooral Yara loopt de tuin in als een volleerd buiten-speelster. Ze vind het echt heerlijk en Ayla durft ook steeds meer, echter is zij meer een binnen-kat. Was in ons appartement ook al zo: Yara vond het balkon geweldig, Ayla iets minder. Ze is ook al een rondje buiten de poort geweest en in de voortuin een rondje, maar ver weg zijn ze nog niet geweest (gelukkig voor mijn poezenmoeder-hart)

 4. Super dat je zoveel leuke samenwerkingen hebt! Ben benieuwd naar je tuin samenwerking! 🙂

  Lekker maandje heb je achter de rug!

 5. Altijd fijn als je kan uitkijken naar de vakantie! Geniet er alvast van! Je hebt weer een leuke maand achter de rug en dat is nog zo fijn. Mijn verlof zit er helaas bijna op, dus word het weer werken geblazen.. Fijne vakantie!!!

 6. Een heerlijk maandje dus! En ja, offline zijn… ik mis dat echt wel maar het lukt me thuis gewoon helaas niet. Komt ook deels doordat ik voor een Formule 1 site schrijf en daardoor altijd wel online ‘moet’ zijn voor het geval dat er breaking nieuws is natuurlijk.

 7. Best snel binnen he die Aliexpress bestellingen <3 Ben benieuwd naar je tuingerelateerde samenwerking. Kan wel wat tuin inspiratie gebruiken nu een huis met tuin er voor ons toch echt aan zit te komen!!

 8. Wat een heerlijke maand en wat zijn die poppetjes leuk!! Oh het lijkt mij zo heerlijk om een tuin te hebben, kan me dus heel goed voorstellen dat je daar zo lekker van aan het genieten bent! Heerlijke week gewenst!

 9. Wat fijn dat je nu wat meer dagen vrij hebt en daar ook echt van kunt genieten. Heerlijk! En inderdaad, juist tijd offline is vaak goed voor je online inspiratie daarna. Wat leuk dat de katten nu naar buiten kunnen. Ik kan me voorstellen dat er even een wereld voor ze open ging 😉 Het klinkt al met al als een hele mooie maand!

 10. Je hebt weer een hoop geleerd, hahaha vooral dat fietsen, ik ben trots op je hoor Sas 😉 het is best een afstandje als je al lang niet meer hebt gefietst, zo heb ik gisteren best wat km’s gelopen waar jij van zult lachen, nee ik weet niet exact hoeveel maar zeker een km of 7? En daar was ik kapot van 😉

  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *