Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!10x random facts over Sas… (die je écht nog niet wist)

Ik gaf in het Belle & het Beest artikel van afgelopen weekend al aan dat ik een random fact artikel met jullie zou delen. Ik heb erg mijn best gedaan facts te bedenken die jullie écht niet van me weten. Wat dat ik van thee en eekhoorntjes hou, dat weten jullie inmiddels wel 😉 Want zijn nou typische kenmerken van Sas die niet iedereen weet?Let’s go!

1. Ik heb erg veel inlevingsvermogen
Ik vertelde al van de Disneyfilm Belle & het Beest, dat ik droomde over het beest. Maar daar bleef het niet bij. De heks uit de kleine zeemeermin, dat Bambi dood ging.. Alle enge en zielige stukjes beleefde ik zo intens dat mijn ouders besloten deze stukjes eruit te knippen. Ik kon er gewoonweg niet van slapen omdat ik zo meeleefde. Je kunt je mijn verbazing voorstellen toen ik ouder was en de gehele film zag. Een héle andere film zo zonder die stukjes erin.

Zeker iets wat mij nu helpt zo’n goede pedagogisch medewerkster te zijn. Ik kan me goed inleven in kinderen en kan hierdoor goed inspelen op dagelijkse situaties. Daarnaast ben ik ook een luisterend oor voor collega’s, omdat ik altijd erg veel begrip heb voor situaties en ze een helpende hand biedt voor onderlinge situaties.

2. Mijn favoriete Disneyfilm is Mulan
Ik deelde een tijdje terug al een artikel over mijn 3 favoriete Disneyfilms. Mulan is niet een film die je veel genoemd hoort als favoriet, maar ik vind het echt een geweldige film!

3. Ik won de eerste reis naar Disneyland Parijs
Ja echt! Ik geloofde het zelf ook niet toen mijn moeder me van school kwam halen. Ik lag weken ervoor met een fikse oorontsteking met kerst op de bank. Er kwam toen een vraagprijs voorbij waaraan ik had meegedaan en BOEM. We hadden gewonnen! We verbleven gewoon in hét grote Disneyhotel.

Photobucket

Photobucket
Eigen foto’s uit 2012

4. Nagellak moet ik vaak bijwerken
Ik kan er dus echt niet tegen als er een scheurtje, barstje of iets inzit. Ik wil hem heel hebben, en lak mijn nagels daardoor 80x. Alleen op mijn teennagels trouwens want nagellak mag ik niet op mijn nagels op werk.

5. CD collecties van vroeger
Ik had vroeger (en ik heb ze nog steeds liggen op zolder) alle CD’S van Samson & Gert, Westlife, P!NK, alle Hitzones…

6. Ik wiebel altijd
Stil zitten is dus niet mijn ding. Noem het erfelijk. In bed kan ik niet stil zitten maar ook op de bank of aan tafel.. Ik moet altijd iets bewegen, meestal mijn voeten. Het was dan dus ook een hel een aantal jaren geleden toen ik een MRI scan moest voor mijn knie. Stil.liggen.

7. Ik ben een flapuit
Juist. Iets wat ik vroeger totaal niet was maar nu wel ben. Ik zeg eigenlijk alles wat ik denk. Niet op de Hallo-ik-ben-Saskia-en-ik-ga-even-bot-doen-manier. Tact heb ik dan weer wel, maar ik heb zeker geen blad voor mijn mond. Of ik iemand nu goed ken of niet, dat maakt eigenlijk niet veel uit. Ik ben hoe ik ben, ik vind wat ik vind en tsja. Punt.

8. Ik kan gekke dingen met mijn lichaam
Neeee, niet die gekke dingen haha 😉 Ik kan bijvoorbeeld buikdansen, mijn tong aan 2 kanten omdraaien, mijn oren bewegen en mijn ene wenkbrauw omhoog en omlaag doen. Of omhoog laten staan. Needtosaymore? Maf was ik toch al 😉

9. Ik luister nog steeds de muziek van de 90’s.
Ik vind nog steeds dit de meest geweldige muziek. Van de BSB, *N Sync, Christina Aguilera tot S club 7. Het mooie van Youtube is dan hij verder zoekt op zulke nummers waardoor ik weer oude nummers opnieuw ontdek. Heerlijk om dit mee te bleré. (Extra weetje, vele dansjes van toen weet ik ook nog ssssst)

10. Ik heb oordoppen in in de bioscoop
Ik vind het geluid altijd zó hard staan en had altijd last van suizende oren de dag erna nog. Tot ik op het idee kwam oordoppen mee te nemen; ideaal! Je verstaat alles prima en ik heb naderhand geen last van mijn oren.

Wist je dit al allemaal van mij? Noem in de comments 1 fact over jezelf waarvan je denkt dat ik deze nog niet weet. Ik ben benieuwd!

2
Lifestyle, Lijstjes & Stokjes
Previous Story
Next Story

25 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Berlinde
  06/06/2018 at 14:25

  Haha, super leuk om te lezen!

 • Reply
  Vivian
  19/09/2017 at 12:53

  Wat gaaf dat je een keer in het Disneyhotel hebt verbleven! Lijkt mij ook echt heel erg tof om daar te logeren. En ik vind Mulan altijd juist één van de mindere Disneyfilms haha!

 • Reply
  Nicky
  24/08/2017 at 21:11

  Leuk om te lezen! Iets over mij? Eeeeuhm… Dat ik verslaafd ben aan koude melk. Grote paniek als het op is.

  • Reply
   SAS
   26/08/2017 at 21:28

   Leuk, aangezien we elkaar jaren volgen en ik dit dus niet van je wist 😉 Melk is goed voor elk zeggen ze altijd.

 • Reply
  Marcella
  17/08/2017 at 13:02

  Leuke weetjes! Gave prijs won je! En het weetje over je inlevingsvermogen is geinig. Komt je nu inderdaad goed van pas!

 • Reply
  Nicky
  14/08/2017 at 13:44

  Leuke feitje over jou 🙂
  Ik moet bekennen dat ik Mulan nog steeds niet gezien heb, ongelofelijk toch? Ga toch maar eens naar deze film kijken

 • Reply
  zwartraafje
  08/08/2017 at 23:00

  Misschien moet ik zelf ook eens zo’n oordopjes aanschaffen. We gaan niet zo vaak naar de cinema maar als we het doen is het meestal voor een superhelden -of fantasiefilm met veel actiescènes én jammer genoeg ook belachelijk veel lawaai. De klank staat tegenwoordig vaak zo hard dat het gewoon niet meer leuk is.

 • Reply
  Rowan
  08/08/2017 at 15:54

  Wat een leuke weetjes! Blijft leuk om elkaar op deze manier wat beter te leren kennen. Dat feitje over inlevingsvermogen is heel herkenbaar. 😉

 • Reply
  neemtijdvoorjezelf.nl
  08/08/2017 at 12:24

  Ik herken mezelf in dit artikel. Zal wel aan de naam liggen 😉
  Groetjes,
  Saskia Franks

 • Reply
  Sheila
  08/08/2017 at 08:54

  Jaaah,. .ik luister ook nog steeds graag naar muziek uit de 90’s! Heerlijk. En gaaf dat je ooit een reis naar Disney won, zeg.

 • Reply
  Alex
  07/08/2017 at 21:25

  Mulan was ook altijd mijn favoriete Disney film! En daarvoor Pocahontas. 😀

 • Reply
  Simone
  07/08/2017 at 20:45

  Flapuit 2 schud je de hand, haha! Ik kan ook echt dingen eruit flappen… Pfff :’) Wel leuke feitjes over je Sas!

 • Reply
  Michelle
  07/08/2017 at 17:08

  Wat een leuke facts! Ik kende ze nog niet. Het geluid van de bioscoop vind ik nog te doen, al met concerten heb ik er wel af en toe last van. Maar ik vergeet altijd oordopjes te kopen vooraf, stom eigenlijk.
  Fact over mij: Ik houd van symmetrie. Als links een plantje staat, moet er rechts ook eentje staan. Tenzij er wat items in een groepje staan.

 • Reply
  Wanda
  07/08/2017 at 12:19

  Alleen dat van de muziek uit de jaren 90 wist ik want je deelt regelmatig een video van The Backstreet Boys maar de rest was inderdaad nog onbekend voor mij! Eh, iets wat je van mij nog niet wist… tja… ik was vroeger als de dood voor katten! Vond die beesten helemaal niks, pas toen ik vriendin M. leerde kennen als mijn buurvrouw en haar kat altijd bij ons naar binnen liep, ben ik eraan gewend geraakt en langzaam maar zeker ze leuk gaan vinden. Nu hebben we zelf al heel wat jaartjes katten haha…

 • Reply
  Sandra
  06/08/2017 at 21:58

  Dat van zo veel inlevingsvermogen hebben hen ik ook. Heel herkenbaar! Ook inderdaad als kind zijnde. Verder kan ik die gekke dingen met mijn lichaam ook, behalve buikdansen haha. Althans, dat hwb ik nog nooit gedaan. :’) Herkenbaar ook van die oordoppen indoen in de bios. Dat doe ik ook! Ik heb ze altijd standaard in mijn tas zitten voor het geval dat… 😛

 • Reply
  Sofie
  06/08/2017 at 20:56

  Ik ben ook zeer empatisch én ik doe ook oordoppen in in de cinema!
  Leuk lijstje 🙂

 • Reply
  sammie
  06/08/2017 at 20:33

  Ik wiebel ook vaak met mijn voeten haha. Kan Tommy wel eens gek van worden.
  Ik heb nooit last van oor suizen maar het geluid in de bios vind ik ook altijd erg hard staan. Het eerste half uur moet ik daar dan ook altijd weer even aan wennen.

 • Reply
  Saskia
  06/08/2017 at 16:48

  Ein-de-lijk iemand die Mulan ook geweldig vindt! Het is ook mijn favoriete Disney film, ik kan ‘m echt blijven kijken. Misschien is dat dan ook meteen een fact over mij?

  • Reply
   SAS
   09/08/2017 at 21:27

   Mulan rules! <3

 • Reply
  Evelyne
  06/08/2017 at 14:40

  Ik ben ook iemand die vaak naar de muziek van de ’90’s luistert en nagellak mogen wij ook niet op het werk (al word dat toch gedaan maar niet door mij). Dus een random fact about me is dus wel degelijk dat ik nooit make-up of nagellak draag.

 • Reply
  Mariska
  06/08/2017 at 10:45

  Dit vind ik heel erg leuk om te lezen, zo leer ik je weer een beetje beter kennen. 1 fact over mij? eh.. ik kijk áltijd, echt altijd, in de wc pot voor ik ga zitten, omdat ik al veel te vaak op tv heb gezien dat ergens zomaar een slang uit komt.

 • Reply
  Morgaine
  06/08/2017 at 09:58

  De eerste vind ik heel logisch eigenlijk, volgens mij had ik dat ooit al eens vertelt ook toen jij vroeg hoe wij dachten dat jij in elkaar zat 😉

  oordopjes in de bios, dat is een goeie, hahaha

  En over mij, pfffffff ja ik weet wel iets wat jij niet weet, maar ga ik nu ook niet vertellen 😛 Ennuh… qua dagelijks, geen idee of er iets is wat je nog niet zou weten over mij, ik ben eigenlijk best wel open en jouw flap uit zijn, dat je dat later bent gaan doen, is wel bijzonder, dat deed ik als kind al, ik vertelde life stories binnen 5 minuten als ik de kans kreeg, en men, lees de familie, heeft er alles aan gedaan om dat dus juist in balans te krijgen, whahaha dus dat misschien, dat het bij mij andersom is, dat ik nu meer de kat uit de boom kijk en graag observeer en luister naar anderen. Pas dan bepaal of ik meer ga vertellen of de ander laat vertellen.

  X

  • Reply
   SAS
   09/08/2017 at 21:02

   ‘ ja ik weet wel iets wat jij niet weet, maar ga ik nu ook niet vertellen’…
   Nou maak je me nieuwsgierig Suus… 😉

 • Reply
  Darina
  06/08/2017 at 09:48

  Wat een leuke feitjes! Grappig dat je bepaalde trucjes kan met je lichaam. Ik heb iets met mijn kledingkast: het hanggedeelte moet op kleur hangen, tja… al moet ik zeggen, dat het ook wel heel handig kan zijn!

 • Reply
  Romy
  06/08/2017 at 08:37

  Wat slim, die oordoppen! Ideaal als dat helpt! En zo grappig wat je allemaal voor aparte ‘trucjes’ met je lichaam kunt. Als kind vond ik het altijd zo jammer dat ik dat met mijn wenkbrauwen niet kon 😉

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png