Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: 6x mijn inspirerende levenslessen die ik tot nu toe heb geleerd

This content is password protected. To view it please enter your password below:

3
Hersenspinsels, Lifestyle
Previous Story
Next Story

17 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Michelle
  28/07/2017 at 16:33

  Ik kan me hier alleen maar volledig bij aan sluiten! Oh en ‘vertrouw op je eigen gevoel’ πŸ™‚

 • Reply
  Nicky
  19/07/2017 at 22:20

  Wijze lessen! Ik vind het heel belangrijk om niet over je eigen grenzen heen te gaan en op tijd ‘nee’ te zeggen. Heel belangrijk want ik laat me nogal snel als voetveeg gebruiken. De zin ‘Nee’ is ook een antwoord’ helpt bij mij πŸ™‚

 • Reply
  Vivian
  16/07/2017 at 21:10

  Ik ben het helemaal met je eens, dit zijn ook voor mij hele waardevolle levenslessen (geweest) πŸ™‚

 • Reply
  zwartraafje
  14/07/2017 at 20:58

  Ik ben het helemaal eens met je lijstje maar ondervind tegelijkertijd nog elke dag dat het niet altijd even makkelijk is. Zo heb ik wel een heel positieve instelling maar blijf ik erg gevoelig voor kritiek van anderen. Wel heb ik geleerd om afstand te nemen van mensen die me omlaag halen. Wanneer een vriendschap maar uit één richting komt en de andere persoon desondanks steeds kritiek op je heeft dan kan je het immers geen vriendschap meer noemen. Gelukkig heb ik nog steeds een aantal vriendinnen die deze benoeming meer dan waard zijn.

  • Reply
   SAS
   16/07/2017 at 10:44

   Het is zeker lastig, ik heb hier op werk ook nog wel eens last van. Dat mensen maar blijven klagen en klagen en ik dan een bedrukkend gevoel krijg. Ik heb juist positieve mensen om me heen nodig, ben erg gevoel voor sferen.

 • Reply
  Sofie
  14/07/2017 at 20:26

  Belangrijke lessen! Wat anderen van me denken blijft een moeilijk punt, ik blijf er gevoelig voor…

 • Reply
  Romy
  14/07/2017 at 17:55

  Stuk voor stuk prachtige levenslessen, waar ik alleen maar achter kan staan! Soms worstel ik wel met wat andere mensen van me denken. Ik weet dat je je eigenlijk op jezelf moet concentreren, maar ik merk toch dat meningen van anderen me vaak meer doen dan ik zou willen. Maar ik heb goede hoop dat die gedachten met de jaren ook wel wat zullen afnemen.

 • Reply
  Sabine
  14/07/2017 at 17:25

  Mooie levenslessen! Komt wel overeen met mijn eigen lessen die ik heb geleerd. Daarnaast ook nog dat je trots mag zijn op jezelf, en ook lief voor jezelf. Dat vergat ik nogal vaak πŸ™‚

 • Reply
  joor
  14/07/2017 at 16:53

  Ik ben het helemaal met je eens! Geniet van het leven. Geniet van elke dag. En ook erg belangrijk niet druk maken om andere mensen. Hele fijne levenslessen!! hier heb ik veel aan!! Thanks!!!

  Wel toevallig dat jij ook volgend jaar 30 word…. ik ook πŸ™‚

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  14/07/2017 at 16:27

  Hele mooie levenslessen waar ik me ook heel erg in kan vinden.

 • Reply
  Joyce - LemonyLifeNL
  14/07/2017 at 11:12

  Hele mooie lessen! Ik zit momenteel een beetje in de knoop met mezelf dus dit zijn hele mooie dingen om aan te denken.

  • Reply
   SAS
   14/07/2017 at 13:49

   Ik geef je even vanaf een afstandje een *digitale knuffel* Ik hoop dat het snel beter gaat!

 • Reply
  Simone
  14/07/2017 at 09:34

  Helemaal waar! Ik ben ook heel blij met onze vriendschap, ondanks dat we niet erg dicht bij elkaar wonen. Dat wilde ik je toch nog even zeggen <3

  • Reply
   SAS
   14/07/2017 at 13:45

   <3
   ‘Awww. Ik ben ook erg blij met jou, maar dat weet je. Je hoeft elkaar ook niet dagelijks te spreken/zien/contact te hebben. Maar onze vriendschap is me ook erg dierbaar. Ben blij als ik je in Augustus weer ga zien.

 • Reply
  Darina
  14/07/2017 at 09:04

  Hele mooie lessen! Vooral je eigen leven leven, genieten en je niet druk te maken wat anderen denken (daar maakte ik me vroeger wel heel druk over! En nu denk ik: why? Wat maakt het uit. Het gaat erom wat jij vindt!) Ik ben alleen maar blij met deze wijsheden die het ouder worden met zich meebrengen.

 • Reply
  Morgaine
  14/07/2017 at 07:17

  Mijn belangrijkste levensles is misschien wel te leren houden van mijzelf, te geven, maar OOK te leren nemen, ooit cijferde ik mij helemaal weg om het anderen naar de zin te maken of door er te zijn, om dan te merken, als ik hen nodig had, die ‘vrienden’, al was het even mijn hart luchten, dat ze er dan niet waren, maar dan ook echt… FB was er al, zag ik ze daar actief zijn, dan belde ik op, en er werd niet opgenomen, waren ze zogenaamd ineens alweer weg of zo…. En zij, belden, en ik koon uren lang luisteren naar hun shit, kortom ik werd een dump van andermans shit, probeerde dat ook nog op te lossen met raad en advies, wat ze toch niet deden, het wel aangaven, ja goed idee, ga ik doen! Dat dus… hahaha Mijn kennissenkring is dan ook echt geslonken, ergens heb ik daar een stop op gezet en het moet nu van twee kanten komen.

  En nog eerder, was dat ook al zo, en ergens nog voor internet, ben ik gestopt met bellen en kaartjes sturen bijv. zien wat er terug kwam, niks? goed.. verwaterd allemaal… zo leer je, je ware vrienden ook kennen πŸ˜‰ Er bleef er slechts 1 over, en later kwamen er nog 2 terug, en die staan wel voor mijn deur om mij mee te nemen, kom we gaan lunchen Suus.. kom we gaan even dit of dat… πŸ˜‰

  X

  • Reply
   SAS
   14/07/2017 at 13:44

   Dat is zeker een erg mooie en belangrijke les! Fijn dat je dit op deze manier kunt toepassen en ook zo ervaart met mensen die Γ©cht om je geven.

  Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png