Currently #9

juli 15 2017

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Theefit

Reading • Nog steeds ben ik bezig in Karin Slaughter met haar nieuwste boek Goede Dochter. De eerste hoofdstukken vallen zeker in de smaak. Echter heb ik de laatste tijd weinig tijd vrij gemaakt om te lezen. Dit weekend wil ik dat zeker wel gaan doen.

Waar het boek over gaat: Achtentwintig jaar geleden: het zorgeloze leven van zusjes Charlotte en Samantha Quinn en hun ouders wordt wreed verstoord door een gruwelijke aanslag. Hun moeder verliest daarbij het leven en hun vader wordt nooit meer de oude.

Achtentwintig jaar later: Charlotte – de klassieke ‘goede dochter’ – is advocaat geworden, in de voetsporen van haar vader. Dan is ze getuige van een nieuwe aanslag, en de details van het misdrijf halen de herinneringen naar boven die ze zo lang heeft geprobeerd te onderdrukken. Want de schokkende waarheid wil niet langer begraven blijven…

‘Ze was de goede dochter, de gehoorzame dochter, die haar geheim op een kastplank wegzette en de herinnering verborg achter de donkere schaduwen van de tijd.’ – fragmentWatching • We zijn samen nog steeds bezig met S2 van The Blacklist. Daarnaast heb ik nog 3 afleveringen van The Bridge S3. Het is weer een intrigerend seizoen.

Drinking/eating • Binnenkort op mijn blog, wat super toffe mokken die ik kreeg voor een samenwerking. Daarnaast kreeg ik een hele tijd terug van Theefit hele lekkere zakjes losse thee opgestuurd. Echt genieten met een mok in de ochtend en avond. Het gaat om de smaken Wizzy Wobble en Sparkly Amber. De namen alleen al vind ik geweldig, maar de smaken zijn zeker aan te raden! Net even wat anders maar toch dagelijks fijn te drinken.

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Theefit


De 2 theezakjes van Theefit

Crafting • bezig met een nieuw DIY projectje. Ik ben erg benieuwd of het resultaat gaat worden hoe ik het ook in mijn hoofd heb.

Loving • Onze nieuwe tuin, het sporten weer oppakken, offline dagjes, mijn nieuwe bikini, leuke presentjes van ouders van de PSZ, zomervakantie @ werk, voorbereidingen feestje en iets anders (sssst), muziekjes ontdekken door Youtube.

Not loving • Muggen. HAAT AAN DIE BEESTEN. Dat stomme gezoem wat me uit m’n slaap houd. Daarnaast het feit dat Photobucket stom doet waardoor ik al mijn foto’s/afbeeldingen aan het vervangen ben. Meer dan ik dacht. Nog steeds mee bezig, hoop alles te kunnen aanpassen zover mogelijk.

Happy about • Het feit dat het zomervakantie is. Wat voor mij betekend minder dagen werken per week. Ik heb dus gewoon een aantal vrije dagen in de week. Zo aan toe, dus het kwam zeker op een fijn moment. Daarnaast komt de dag dat we onze nieuwe bank krijgen en op vakantie gaan steeds dichterbij. Happy happy joy joy.

Needing • Het feit dat onze tuin af komt! Hij staat nu nog aardig leeg, maar daar gaat zeker verandering in komen. Ik kan niet wachten!

Thinking • Elke keer ben ik weer blij met het feit dat ik zulk fijn werk heb. Ik geniet er echt elke dag nog van en vind het zo belangrijk het leuk te houden. Ik kan mijn creativiteit erin kwijt en vind het omgaan met de kids gewoon super leuk.

Feeling/mood • Ik ben wat uitgeruster de laatste weken, heerlijk! Ik word uitgerust en opgeladen wakker, heerlijk!

Looking forward to • Dates met vriendinnen, feestje van ons, de dagen dat ik vrij ben & het ontdekken van nieuwe series zodra de oude klaar zijn.

Listening to • Shawn Mendes met dit heerlijke nummer… Repeat

Wat kijk jij op dit moment voor serie?

8 comments

 • Marcella Molenaar

  26/07/2017 at 15:38

  Ik heb exact dezelfde smaakjes thee opgestuurd gekregen van Theefit. Ik vind ze heerlijk!

 • joor

  20/07/2017 at 16:22

  Dat boek van Karin lijkt me ook nog wel super spannend en leuk om te lezen! Ik hoop dat ie gauw bij mijn abbo online komt. Dan kan ik hem gaan lezen! 🙂 Ik kijk op dit moment naar Buffy The Vampire slayer 🙂

 • Zo simpel is dan geluk

  15/07/2017 at 15:25

  De thee smaakjes klinken wel heel erg leuk ja! Wat heb je een fijne dingen om naar uit te kijken. 🙂

 • Morgaine

  15/07/2017 at 09:54

  Chicago Fire, net de The Originals af gekeken, geen idee nu of het nog doorgaat of dat dit het laatste deel was, seizoen 4 dus… En De Strijd kijk ik nu op NPO2 elke dag maar is al om 16,10 uur, dus neem ik op en kijk later.

  Verder is er veel herhaling, tijd om weer eens te gaan kijken op netflix of ik iets kan vinden 😉

  X

 • Els

  15/07/2017 at 09:37

  Dat boek wil ik ook echt nog lezen! Ik loop alleen zo achter met boeken van Karin!

 • Romy

  15/07/2017 at 09:07

  Wat fijn dat je nu wat uitgeruster bent! En ik ben superbenieuwd naar je DIY-project! Ik kan me voorstellen dat die Photobucket-issues je niet bepaald vrolijk maken. Echt heel erg balen dat je alles handmatig moet aanpassen!

 • Darina

  15/07/2017 at 08:51

  Ik vond de Wizzly Wobble ook een erg lekkere thee 🙂 Geniet van je zomer!

 • Nancy

  15/07/2017 at 08:42

  Ik ben ook nog steeds bezig in het boek! Ben halverwege. Heerlijk. Geniet lekker van je zomer!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *