Mijn 5 AliExpress bestellingen

Het is alweer Juli, eindelijk de maand waarin mijn AliExpress bestellingen binnen zouden komen. Maar gelukkig werden ze al eerder bezocht dan de verwachtte levertijd. Jeuj! Voor het eerst heb ik via deze site besteld en geloof me: het is super verslavend (ik ben me aan het inhouden een nieuwe bestelling te plaatsen). Ze hebben er zoveel leuke dingen voor heel wat minder geld. Hieronder een overzichtje van mijn 5 aankoopjes met foto’s van de website en foto’s hoe ze daadwerkelijk eruitzien. Want.. Was ik tevreden en voldeed het wel aan mijn verwachtingen?

De bovenstaande items heb ik besteld: Mrs Teapot en Chip, Jack Sparrow Funko Pop, een jurk en 2 kettingen.

Ketting

Hoe het er uitziet op de website:Ik zag deze ketting en wilde hem graag hebben. Vooral de tekst die staat op het kaartje stond me erg aan en het is een fijne minimalistische ketting.

Hoe hij daadwerkelijk is…


Hij is prachtig en precies zoals ik hem had verwacht! Uiteraard heb ik, zoals op het kaartje staat een wens gedaan waarvan ik hoop dat hij ooit uitkomt.

Ketting boom

Hoe het er uitziet op de website:

Trust, hope, love, dream. Prachtig om een mooie boom heen gemaakt.

Hoe hij daadwerkelijk is…

Ik vond hem nog mooier dan op de website. Erg blij mee en heb hem nog niet gedragen, wil hem bewaren voor een bijzonder moment. Hij is ook zeker van goede kwaliteit waar ik erg blij mee ben.

Jack Sparrow

Hoe het er uitziet op de website:

Deze wilde ik al heel erg lang in mijn boekenkast zetten naast de Mad Hatter die ik al kreeg voor mijn verjaardag van M.

Hoe hij daadwerkelijk is…


Yeah. Daar was hij dan, Mr. Sparrow. Erg blij mee!

Beauty & the Beast Teapot & Cup

Hoe het er uitziet op de website:


Al maanden wilde ik deze hebben. Geweldig om toe te voegen aan mijn mokken collectie<3 Gespaard en erg blij dat ik hem uiteindelijk heb.

Hoe hij daadwerkelijk is…

Ja! Hij is echt geweldig, ik ben verliefd. Hij staat te pronken in mijn mokkenkast en elke keer als ik hem zie word ik er blij van. Ik heb nu een vak met alle Disney mokken (ook van onze trips naar Disney Land Parijs)

Jurk

Helaas kan ik nog niet laten zien hoe hij eruit ziet! Ik heb hem namelijk gekocht voor het toffe feestje wat we gaan geven voor ons 10 jarig samen zijn /5 jarig huwelijks jubileum. Dit betekend dat M. hem nog niet heeft gezien en hij leest mijn site ๐Ÿ˜‰ Zodra het feestje voorbij is plaats ik een update hier met het plaatje van de desbetreffende jurk.

Hieronder alvast een sneakpeak

Heb jij wel eens wat besteld bij AliExpress?

29 reacties op “Mijn 5 AliExpress bestellingen

 1. Ahhh Sas, die Mrs. Potts en Chip zijn รฉcht superleuk! Mijn vingers jeuken haha, heb er alleen niet echt plaats voor maar misschien we lleuk om op mijn wishlist te zetten voor Sint/verjaardag!

 2. Wat een leuke aankopen! Zeker de mok en theepot vind ik geweldig!!
  Ik durf het haast niet te vragen, maar heb je misschien een link van die tweede ketting (boom). Ik zou deze namelijk heel erg graag voor mijn ongeneeslijk zieke vriendin kopen. Ik ben alleen niet bekend met aliexpress, maar volgens mij ben ik wel even op zoek als ik zelf aan het zoeken ga. ๐Ÿ™‚

 3. whaaaa, die theepot is zalig!!! ๐Ÿ˜ฎ Ik heb nog niet durven bestellen op Aliexpres, een beetje bang voor de kosten die eventueel heel hoog kunnen oplopen :-/ Nog nooit geen problemen gehad? Het is wel zot hoeveel leuke dingen je kan vinden op Ali ๐Ÿ™‚

  1. Je kunt er alles vinden, zo tof (en vaak redelijk goedkoop). En zoals ik in het artikel zei, zijn dit mijn eerste bestellingen via Alie. Nog geen slechte ervaringen dus.

 4. Leuke koopjes Sas! Vooral je kettinkjes vind ik erg leuk. Ben ook heel benieuwd naar je jurk… Mijn eerste Ali-jurkje is nu onderweg. Spannend! Tevens ook voor het eerst (na wat goede bestellingen) een duurder item besteld. Een camerahoes voor mijn Instax Mini. Duimen dus dat het aankomt.

 5. Leuk! Ik ben ook fan van de Funko Pop poppen. Mijn laatste aankoop was Mary Poppins. Ik keek daarvoor ook al eens op Alie Express, maar kon niet iets vinden wat ik wilde hebben. Ook leuk van de Beauty & the Beast set. Wist niet dat ze die daar ook verkochten. Slim om daar te kijken. Ik koop veel washi tape via Aliexpress.

 6. Ik vind de theepot en de mok echt fantastisch. Ziet er echt heel erg mooi uit. Het zal inderdaad elke keer een feestje zijn als je je kast open doet ๐Ÿ˜€

 7. Oeh die ketting met een boompje vind ik ook heel erg gaaf. Ik moet eerlijk bekennen dat ik op Aliexpress tot nu alleen maar sieraden heb besteld. Verder durf ik het nog niet zo goed aan omdat ik toch altijd bang ben dat iets niet aan komt of zoiets.

 8. Leuke hebbedingetjes! Ik heb er nog nooit besteld maar ik shop sowieso nooit online, eigenlijk. En ik ben erg benieuwd naar je jurk!

 9. Ik koop vrijwel nooit iets online, ben er toch een beetje huiverig voor dat het anders uitpakt dan verwacht.
  Eerste kettinkje vind ik erg mooi!

 10. Ik ken die hele site niet joh! Maar ik ben sowieso ook niet zo van het online bestellen, ik koop het gewoon liever in de winkel. Tenminste wat kleding betreft. Overige spulletjes koop ik heel weinig, daar hebben we ook niet echt de ruimte voor.

 11. Wat een toffe items en wat fijn dat niets tegenviel, want dat wil ook nog wel eens gebeuren.
  Ik kon dat kopje gister niet vinden bij Primark, maar wie weet bestel ik het nu alsnog!

 12. Die ketting is leuk zeg! Kan ‘m alleen niet vinden.. Hoe heb jij die gevonden als ik vragen mag ๐Ÿ™‚ Die met die tekst erbij.

 13. Oh wat een leuke spulletjes, die minimalistische ketting is erg mooi! Ik ben benieuwd naar je jurk overigens.

 14. Volgens mij heb ik ooit per ongeluk wat besteld bij Alie Express, hahahaha ik zag een FB reclame, een kettinkje met minder dan halve maan waar een kat of poes op zit met staart onder de maan uit ja die draag ik nu, maar dat ging via via, echter de duur en de tekens, volgens mij was het alie express… maar bewust? Nee, ik ga er niet heen, lol…

  Echt heel mooi wat jij gevonden hebt in elk geval, vooral de boom ketting, alleen dat hope, daar had ik graag het woordje wish gezien, hope, is te algemeen, wishing is sterker ๐Ÿ˜‰

  X

 15. Wauw wat een goede koopjes! Het ziet er inderdaad heel mooi uit. Ik heb namelijk ook wel eens heel anders gezien haha. Ik kan me voorstellen dat je erg blij wordt van de theepot en de mok. Ik zou ze namelijk zelf ook zo willen kopen.

 16. Ooooh die spulletjes van Belle en het Beest, tรฉ leuk! Ik vind je minimalistische ketting ook heel mooi, die zou ik zelf ook zo dragen ๐Ÿ™‚ Ik heb nog nooit iets besteld bij AliExpress, maar als ik het zo lees is het echt superleuk!

 17. Wat een leuke items allemaal, vooral dat kettinkje en het setje van Belle en het Beest. AliExpress is echt geweldig en inderdaad zo verslavend. Ik ben heel benieuwd naar je jurk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *