(online) geshopt,  Liefde voor..

Mijn 5 AliExpress bestellingen

Het is alweer Juli, eindelijk de maand waarin mijn AliExpress bestellingen binnen zouden komen. Maar gelukkig werden ze al eerder bezocht dan de verwachtte levertijd. Jeuj! Voor het eerst heb ik via deze site besteld en geloof me: het is super verslavend (ik ben me aan het inhouden een nieuwe bestelling te plaatsen). Ze hebben er zoveel leuke dingen voor heel wat minder geld. Hieronder een overzichtje van mijn 5 aankoopjes met foto’s van de website en foto’s hoe ze daadwerkelijk eruitzien. Want.. Was ik tevreden en voldeed het wel aan mijn verwachtingen?

 photo AliExpress_zpsbzznhjqk.jpg

De bovenstaande items heb ik besteld: Mrs Teapot en Chip, Jack Sparrow Funko Pop, een jurk en 2 kettingen.

Ketting

Hoe het er uitziet op de website:

 photo ketting_zpsnt4zihs2.png


Ik zag deze ketting en wilde hem graag hebben. Vooral de tekst die staat op het kaartje stond me erg aan en het is een fijne minimalistische ketting.

Hoe hij daadwerkelijk is…
 photo IMG_20170613_131411_209_zpslm0g4wdx.jpg


Hij is prachtig en precies zoals ik hem had verwacht! Uiteraard heb ik, zoals op het kaartje staat een wens gedaan waarvan ik hoop dat hij ooit uitkomt.

Ketting boom

Hoe het er uitziet op de website:

 photo ketting2_zpszv0p9g19.png

Trust, hope, love, dream. Prachtig om een mooie boom heen gemaakt.

Hoe hij daadwerkelijk is…

 photo IMG_20170616_171202_128_zpseijal1qj.jpg

Ik vond hem nog mooier dan op de website. Erg blij mee en heb hem nog niet gedragen, wil hem bewaren voor een bijzonder moment. Hij is ook zeker van goede kwaliteit waar ik erg blij mee ben.

Jack Sparrow

Hoe het er uitziet op de website:

 photo jack_zps66dhjsj7.png

Deze wilde ik al heel erg lang in mijn boekenkast zetten naast de Mad Hatter die ik al kreeg voor mijn verjaardag van M.

Hoe hij daadwerkelijk is…

 photo IMG_20170616_171142_775_zpslhi6p677.jpg

Yeah. Daar was hij dan, Mr. Sparrow. Erg blij mee!

Beauty & the Beast Teapot & Cup

Hoe het er uitziet op de website:

 photo beauty and the beast teapot cup_zpsyyblp3ka.png

Al maanden wilde ik deze hebben. Geweldig om toe te voegen aan mijn mokken collectie<3 Gespaard en erg blij dat ik hem uiteindelijk heb.

Hoe hij daadwerkelijk is…

 photo IMG_20170621_154508_218_zpsgjmkaivp.jpg

Ja! Hij is echt geweldig, ik ben verliefd. Hij staat te pronken in mijn mokkenkast en elke keer als ik hem zie word ik er blij van. Ik heb nu een vak met alle Disney mokken (ook van onze trips naar Disney Land Parijs)

Jurk

Helaas kan ik nog niet laten zien hoe hij eruit ziet! Ik heb hem namelijk gekocht voor het toffe feestje wat we gaan geven voor ons 10 jarig samen zijn /5 jarig huwelijks jubileum. Dit betekend dat M. hem nog niet heeft gezien en hij leest mijn site 😉 Zodra het feestje voorbij is plaats ik een update hier met het plaatje van de desbetreffende jurk.

Hieronder alvast een sneakpeak

 photo IMG_20170602_210437_997_zpsay3qhptv.jpg

Heb jij wel eens wat besteld bij AliExpress?

2

29 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *