Dromen is het halve werk: De samenvatting

EDIT: Mijn upload programma heeft een upgrade/error, waardoor al mijn afbeeldingen niet meer werken. Ik ben er druk mee bezig, maar al die jaren van afbeeldingen gaat even tijd kosten. Vooral aangezien ik niet alles meer heb en vervangend beeldmateriaal moet vinden. Excuses!

Alles komt ten einde zo ook de rubriek Dromen is het halve werk. Op 6 Maart 2017 plaatste ik de oproep. Inmiddels zijn we 13 artikelen en dromen verder en sluit ik het af met deze samenvatting. Tevens komt er volgende week een afsluitend artikel online: Mijn Dromen is het halve werk interview.

Wat de rubriek inhield?
Iedereen heeft wel een droom. Sommige zijn misschien groot andere juist klein. Hoe wil jij je droom verwezenlijken? Of wil je altijd erover blijven dromen? Of heb jij je droom al waargemaakt of heb je iets anders m.b.t. dromen wat je graag wilt delen? Dan is dit de rubriek voor jou. Ik maakte een interview die je kon invullen, of je kon een eigen invulling geven. Ik heb zoveel inspirerende bloggers gevonden die over hun droom wilde vertellen.Na de andere rubrieken die ik heb gehad op mijn blog (zoals Dreamjobs, #plukhetgeluk en #InspirerendGeluk) had ik niet verwacht wéér zoveel aanmeldingen te krijgen voor een nieuwe rubriek. Hieronder een lijstje van alle deelnemers en hun dromen op een rij:

Deelnemers – Dromen is het halve werk

Dromen is het halve werk #1 Floor over haar droom van het schrijven van een boek
Dromen is het halve werk #2 Sisely over haar droom om eens naar Nieuw Zeeland te gaan
Dromen is het halve werk #3 Saskia over haar uitgekomen droom om vrijwilligerswerk te doen in Azië
Dromen is het halve werk #4 Romy over haar droom om fulltime te schrijven
Dromen is het halve werk #5 Suus over het vinden van haar droompartner en af te reizen naar Sutherland County
Dromen is het halve werk # 6 Nancy over haar droom om ooit een longtransplantatie
Dromen is het halve werk #7 Janneke over haar droom het willen emigreren naar Australië samen met haar vriend
Dromen is het halve werk #8 Cindel over haar droom het zwemmen met varkens op de Bahama’s
Dromen is het halve werk #9 Zo simpel is dan geluk over haar droom om haar prins op het witte paard te vinden en heeft haar droom als kinderarts bijgesteld
Dromen is het halve werk #10 Ilvy over haar uitgekomen droom als life coach
Dromen is het halve werk #11 Saar over haar droom het verbouwen en vinden van hun droomhuis
Dromen is het halve werk #12 Darina over haar droom over het uitgeven van een boek
Dromen is het halve werk #13 Vivian over haar droom om in het onderwijs te gaan, hoe ze deze heeft bijgesteld en een nieuwe droom als onderwijsspecialist heeft gecreëerd

Ik wil jullie stuk voor stuk bedanken voor de deelname en de inspirerende dromen die jullie hebben gedeeld. Eerlijk, openhartig, divers. Alles kwam voorbij wat dit voor mij een geslaagde rubriek maakt. Nogmaals dank!

Volgende week…

…komt het laatste artikel online. Mijn eigen invulling van Dromen is het halve werk. Hierin beschrijf ik 2 dromen die ik heb waargemaakt en die bij elkaar horen.

Wat vond je van deze rubriek om te lezen (of om mee te doen?)

About the Author

9 Comments

Sanne

Ik vond het een super leuke rubriek. Helaas heb ik zelf niet meegedaan. Maar dat komt vooral door persoonlijke redenen denk ik. Ik ben wel benieuwd naar jouw stukje over jouw dromen.

Reply
Alex

Zo een leuk idee! Vandaag heb ik niet zo veel tijd, maar ik moet de posts zeker een keerte teruglezen! 🙂

Reply
Simone

Ik vond het een erg leuke rubriek Sas! Helaas had ik op dat moment niet zo de behoefte over mijn droom te praten, omdat ik er nogal onzeker over ben/was. Maar mocht je nog eens een soort gelijke rubriek starten, ben ik hopelijk wel van de partij. En ik ben benieuwd naar jouw invulling van deze rubriek!

Reply
Evelyne

Ik lees graag dergelijke verhalen, dus ik kwam met plezier hier lezen! Volgende week kom ik ook weer lezen 😉

Reply
Morgaine

Absoluut leuk om ook de dromen al dan niet al uitgekomen mee te mogen lezen, gezien het toch altijd erg persoonlijk is, vind ik 😉

X

Reply
Romy

Ik heb echt genoten van deze rubriek en vond het een eer om er ook zelf aan mee te mogen doen! Dankjewel voor alle inspirerende artikelen!

Reply
Darina

Ik vond het heel erg leuk om mee te doen aan deze rubriek en om de dromen van anderen te lezen! Dank je wel!
En ik ben heel benieuwd naar jouw dromen.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *