Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: Lees mijn verhaal: Over dyscalculie

This content is password protected. To view it please enter your password below:

1
Gastartikel, Lifestyle
Previous Story
Next Story

7 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  15/06/2017 at 00:26

  Eigenlijk best gek dat er zo weinig mee/aan gedaan wordt. Goed van je dat je je verhaal verteld hebt.

 • Reply
  Nathalie
  30/05/2017 at 22:34

  Wat goed dat je, je verhaal hebt gedeeld…
  Het is goed als je dergelijke artikelen vindt als je daar mee te maken hebt!

 • Reply
  Evelyne
  30/05/2017 at 19:29

  Ik had je eerdere artikels al gelezen. Ik lees straks je verhaal als gastblogger.

 • Reply
  villasappho
  30/05/2017 at 15:13

  Herkenbaar ben heel blij dat ik niet meer op school zit.

 • Reply
  Sheila
  30/05/2017 at 12:08

  Ik had je eerdere blog hierover al gelezen. En ik herken veel punten. Ik heb mezelf nooit laten testen, maar ik en cijfers…? Nee, dat kan ik echt niet En mensen denken dan, ach, het valt vast mee. Maar nee, het valt niet mee. En ja, het is soms echt super irritant.

 • Reply
  Morgaine
  30/05/2017 at 10:30

  Jij pint liever dan dat je cash betaald, dat is bij mij nu net andersom, met geld in de hand kan ik nog tellen en zien wat ik heb, als ik in het luchtledige overal pin, raak ik het overzicht juist kwijt, zo ook met betalingen, maandelijks, wat kan laat ik allemaal per acceptgiro binnen komen, omdat ik dan kan zien wat er weg gaat in 1x en wat ik over hou, hahaha

  Zo zie je maar weer dat je zelfs met dyscalculie verschillende trucjes en foefjes kunt ontwikkelen.

  X

 • Reply
  Melanie
  30/05/2017 at 10:00

  Dank je voor je openhartige verhaal. Ik hoop dat mensen groot en klein steun mogen vinden in jouw verhaal.

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png