4x Wat ik deed het afgelopen XXL-weekend

Goh wat gaan die vrije dagen toch altijd snel voorbij. Tevens als je een XXL-weekend heb, ik had namelijk gisteren (Maandag) ook nog heerlijk vrij! Traditie getrouw plak ik aan de lange vrije dagen er altijd een vrije dag voor of na, om zo het maximale vrij te hebben met weinig op te nemen uren. Vanaf Woensdag 14:00 was ik dus thuis en had ik tot vanochtend 05:30 *toen de wekker ging -stom ding* heerlijke vrije dagen.

Ik heb zeker genoten van deze heerlijke, vrije dagen met erg mooi weer. Wat ik allemaal heb gedaan deze 5 dagen weekend? Lees hieronder met me mee!

Datenight

We hadden sinds lange tijd weer date night, de nieuwste Pirates! Ik was erg benieuwd en vond de film zeker niet tegenvallen. Wel vond ik de andere delen beter. Ik heb super genoten van dit avondje weg en naderhand zijn we ook nog gezellig gaan BBQ’en bij mijn schoonfamilie. Super gezellig en geslaagde avond.

Daarnaast was ook eindelijk onze momentenlijst vol. Wie mij volgt op Instagram heeft hem vast al voorbij zien komen. TADA:

Momenten van vakanties, uitstapjes en bioscoopavondjes. Gestart in 2007 (met Pirates 3) en 10 jaar later vol (geรซindigd met Pirates 5). Zo super trots en blij mee. Een fijne herinnering aan de afgelopen 10 jaar aan mooie dingen. Daarnaast is een nieuwe lijst alweer gekocht om te vullen. Meer over deze volle lijst? Kijk dan hier.

Lezen & series

Ik nam de tijd om even heerlijk te ontspannen met series. Ik keek afleveringen van CSI NY (waarbij ze weer opnieuw zijn begonnen) en zag de nieuwste aflevering van Criminal Minds. Balen, want blijkbaar heb ik de aflevering ervoor met Reid gemist (ik zeg even niet met wat aangezien ik geen spoilers wil weggeven, vind ik zelf ook altijd zo hatelijk) Ik was dus een beetje flabbergasted met wat er allemaal was gebeurd.

Ook ben ik gestart met The Bridge Seizoen 3, die sinds Mei op Netflix staat. Ik ben alweer 4 afleveringen verder, verslavend. Ik zou er eentje kijken maar het werden er meer. Alsnog vind ik het een steen goede serie en ben erg benieuwd!

Ik las veel. Ik las Waanzin uit, waarover binnenkort een recensie online komt. Het was mijn eerste boek van deze schrijver. Wat ik ervan vond moeten jullie dus nog even op wachten. Daarnaast wordt 6-6 mijn nieuwe Fitzek geleverd, ik besloot dus een trilogie te lezen van Nora Roberts. Ik las ze al een hele tijd geleden en het leest lekker snel weg. Inmiddels ben ik bij deel 2 beland van De Inn BoonsBoro Trilogie.

Iliveformydreams.com

Het was wat stiller rondom mijn blog aangezien ik wat meer offline heb genoten. Wel kreeg ik toffe samenwerkingen binnen en heb genoeg ideeรซn opgeslagen om de aankomende tijd uit te kunnen werken. Daarnaast ben ik nog steeds blij met al jullie reacties, (vaste)lezers en de ‘look’ die mijn blog heeft. Nog steeds verliefd op mijn header & ben erg blij met mijn lettertype.

In de tuin/natuur

Ik zat voor het eerst in onze tuin met een boek. Wel tussen het onkruid (en die zijn niet te verstaan hoog – net een jungle) en met 2 klapstoelen maar het was echt hรฉรฉrlijk! Volgende week wordt onze tuin aangepakt en gaat M. daarna aan de slag met de mooie bank. Hij heeft al wat voorbeelden laten zien ervan en wauw, dat gaat echt heel gaaf worden. Can’t wait. Maar eerst even de rommel ervan.

Daarnaast maakte ik het weekend een fijne wandeling van 3 kwartier. Op slippers. In de zon. Met een fijn briesje en een korte broek. Zalig! Ik bedoel, de onderstaande foto zegt vast wel genoeg toch? Ik ben echt gezegend dat ik wederom met mooie natuur naast mijn deur woon.


En wat nog meer?

Ik had een verjaardag van lief vriendinnetje Sabine, kreeg mijn super toffe fotohoesje voor mijn LG binnen (binnenkort op mijn blog te zien), genoot van heerlijke theetjes, bestelde wat items op Aliexpress, luisterde naar Ed, genoot van de koelheid in ons nieuwe huis (heel wat anders dan ons oude benauwde flatje), herontdekte wat muziek nummers & koos een nieuw boek om te gaan lezen.

Heb jij genoten van de vrije dagen en het fijne weer?

16 reacties op “4x Wat ik deed het afgelopen XXL-weekend

 1. Dat was een lekker lang weekend! Weet je dat ik al niet meer weet wat ik gedaan heb? Geprobeerd zoveel mogelijk te relaxen waarschijnlijk…

 2. Klinkt als een tof lang weekend!! ๐Ÿ™‚ Leuk om zo je weekend te zien!
  Mijn weekend was erg tof! ๐Ÿ™‚

 3. Mooie foto’s van de omgeving, heerlijk om daar te wandelen zo te zien ๐Ÿ™‚
  Grappig wat je zegt over de nieuwe Pirates film, ik heb ‘m zelf nog niet gezien maar hoor van iedereen dat ze het juist de beste film tot nu toe vinden ๐Ÿ™‚

  1. Ik inderdaad ook, mijn verwachtingen lagen dan ook hoog. Misschien iets te hoog. Was zeker geen slechte film, maar … was het net niet ofzo vergeleken bij de rest.

 4. Het was heerlijk weer om lekker even wat offline te zijn. ๐Ÿ™‚
  Ik heb het al gezegd, maar zeg het gewoon nog een keer: wat een onwijs gaaf idee die lijst! ๐Ÿ™‚ Denk dat ik dat idee ga “stelen”, hihi.

 5. Lijken me heerlijke daagjes! ๐Ÿ™‚ Fijn dat je er zo van genoten hebt! En ik ben benieuwd naar je telefoonhoesje! Hier jammer genoeg geen verlengd weekend, gewoon het weekend nachtdiensten gedraaid!

 6. Klinkt als een heel fijn XXL-weekend! Ik heb heerlijk een ritje op de motor gemaakt samen met vriend en mijn ouders. En ben mijn mijn vriend naar de Beekse Bergen geweest, wat ook echt super was!

 7. Wat een slim idee om er een extra lang weekend van te maken! En wat heb je een fijne dagen achter de rug! Ik had alleen donderdag vrij maar heb er wel enorm van genoten! ๐Ÿ™‚

 8. Ik heb vooral mijn zusje geholpen die het afgelopen weekend verhuisd is. Gelukkig woont ze nu over een ijsjeszaak dus konden we verkoeling zoeken als het nodig was ๐Ÿ™‚

 9. Die lijst, erg leuk ook, en zo heb ik al iets langer dan jij een mini fotoalbum met alle bioscoopbezoeken en verschillende uitjes gemaakt vanaf het moment dat mijn dochter dus haar eerste Disney zag in de bios… hahahaha en dat is een hele rits, want de hele familie ging mee van twee kanten zelfs… lol. Zo leuk om terug te kijken, en nu ook al, nu ze 25 is, dus doe ik het ook al 21 jaar nu… te horen, oh ja, oh ja, en weet je nog? hahaha ja ik weet het nog ๐Ÿ˜‰

  Zo zit ook de reeks bios bezoek erin van HP bijv. Dat hebben we samen ook afgemaakt ook al woonde ze bij de laatste 2 al op zichzelf. ๐Ÿ˜€

  En ja natuurlijk heb ik ook genoten, half om half, zo weer fysio…

  X

  1. Super leuk he, om dat allemaal nog te hebben?! Ben ook zo ontzettend blij met deze mooie plek in onze woning. Op naar een nieuwe lijst. Oh wauw en 21 jaar, ik ga zeker ook nog lang door. Mocht ik ooit kinderen krijgen zou ik ook zeker zoiets doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *