April is de maand van…

Ontbijten met vriendin
Op 1 April (geen grap) ga ik gezellig ontbijten in Leiden met mijn beste vriendinnetje. Heb er erg veel zin in om lekker bij te kletsen en gezellig te eten.

The Blacklist
We zijn opnieuw begonnen via Netflix, we waren ergens in S1 gestopt met het kijken op tv. Nu gaan we samen eindelijk eens een serie volgen, aangezien we weinig series gemeen hebben.

Housewarming werk
Midden April geef ik eindelijk mijn housewarming voor collega’s. Het heeft door omstandigheden en geduurd maar heb erg veel zin om onze nieuwe woning te laten zien. Hoewel een aantal collega’s niet kunnen, gaat het vast erg gezellig worden.

Meeting Simone
Hij is gepland eind April: de date met Simone! YEAH. Zo blij mee dat ik haar eindelijk weer ga zien. We wilde nog afspreken in 2016, echter kwam daar onze verhuizing en erg drukke periode om de hoek kijken. Wat nóg toffer is, is dat ze onze nieuwe woning komt bekijken. Een hele rit voor haar om richting ons te komen dus op die manier extra bijzonder.

Meivakantie @ werk
De Meivakantie komt er weer aan! We hebben op mijn werk erg leuke dingen gepland en vakantieperiode betekend voor mij langere dagen, maar wel minder! Ik ben meestal 1á2 dagen vrij in de week. Can’t wait. Altijd zo fijn, hoewel de werkdagen soms wel slopend kunnen zijn (kan de vrije dagen dus goed gebruiken)

Daarnaast is vandaag lief vriendinnetje Leona jarig. Hieperdepiep HOERA. Hoewel ze het niet viert heb ik haar wel een leuke box met wat cadeautjes gestuurd. Hoop dat ze er blij mee is.

Waar kijk jij naar uit in April?

33 reacties op “April is de maand van…

  1. Wat heb je een leuke dingen op de planning staan! Vrije dagen zijn natuurlijk áltijd goed, net als ontbijten met een vriendin trouwens, haha. Geniet van deze mooie maand!

  2. Hey Sas,

    Super leuke dingen heb je gepland staan deze maand 🙂 . Ik ben toch ook wel benieuwd naar The Blacklist, nog nooit gezien hehe. Ik heb ook leuke afspraken op de planning staan, fijne samenwerkingen en heerlijk genieten van het lekkere weer en onze gezinnetje hihi.
    Fijne maand, geniet ervan!

    Liefs!

  3. Nou, vandaag begon al goed met een gezellige high tea met een vriendin, verder nog een lekker lang Paasweekend, 3 formule 1 races en nog een weekendje Zuid-Limburg, dus ja, mij hoor je niet klagen!

  4. Ik hoop dat je heerlijk hebt ontbeten vandaag. En Superleuk de house warming voor collega’s. Ik heb dat toen ook gedaan. Met hapjes, drankjes en muziek. Super gezellig.

  5. Ik kijk uit naar morgen in elk geval, 2 april dus, ik ga treinen op de beoekenweekgeschenk en ik ga Miss Moon Magic bezoeken, erg leuk! 😀

    En wat de dag zal brengen gaan we zien, als vanzelf, hahahaha De dag zal wel omvliegen ben ik bang, is voor ons de eerste ontmoeting met elkaar irl.

    De rest van de maand, nog geen idee, hangt ook van het weer af, gezien er meer ontmoetingen op de planning staan, maar dan wel met terrassenweer.

    X

  6. Prachtige foto! Heel veel plezier gewenst in April. Zondag ga ik naar De Ronde vanVlaanderen ter plaatse kijken (ook al interesseert wielrennen mij geen bal 😛 ) samen met mijn geliefde camera 😉 En eind deze maand heb ik een familiefeest op het programma staan 🙂 De rest laat ik zo op mij afkomen 🙂

  7. Een tijdje terug ben ik ook weer aan the Blacklist begonnen, toch wel een hele toffe serie. Het nieuwe seizoen ben ik nu aan het opnemen, dus die ga ik binnenkort maar eens kijken (ik vind het altijd fijner om meerdere afleveringen achter elkaar te kijken).
    Voor morgenvroeg alvast smakelijk 😉 en een fijn weekend! Liefs.x

  8. Klinkt goed! Wij gaan als het goed is met zn tweetjes naar de bioscoop (beauty and the beast). Zin in!

  9. Leuke dingen!
    En the blacklist is echt een aanrader! We hebben toen uitgekeken tot en met seizoen 3. Vlak erna kwam seizoen 4 uit… Die moeten we nog even inhalen. Zeker een aanrader. Wij kijken nu samen de serie Fringe.

    1. Ja tot nu toe erg goed, hoewel ik de afleveringen die we gezien hebben nog wel weet.. Benieuwd waar het echt ‘nieuw’ gaat worden. Fringe heb ik zelf geheel gekeken, hele toffe serie<3

  10. April wordt zo te lezen een hele fijne maand vol vriendinnen en collega’s om mee bij te praten. Wij moeten ook even appen trouwens om nog een datum af te spreken, sinds ik terug ben van vakantie is dat er helemaal niet meer van gekomen. 😮

  11. Wat een super leuke dingen in April wat je gaat doen!! Leuk ontbijten in Leiden!
    Ik ga in deze maand een dag naar Duitsland! Super veel zin in!

  12. Wat een fijne vooruitzichten! 🙂 Gezellig ontbijten morgen! De kinderen op school hebben nu, in België, twee weken paasvakantie. Dit betekent dat bij ons op het werk, in de instelling, ook de vakantieperiode. Beloofd ook erg druk en pittig te worden met vele kindjes, dus ik zal blij zijn als ik in mei een weekje verlof heb. Dit is van november geleden en heb er echt nood aan! 🙂

  13. Oeh, fijne plannen! Lekker veel sociale dingen, daar houd ik ook erg van 🙂
    Ik ben morgen jarig, dus daar begint de feestmaand april altijd mee! Verder zijn ook mijn zwager én mijn man (eind april) jarig, eind april is de uitvoering van de musical van mijn kerk waar ik in speel dit jaar… het nieuwe boek van Nicci French verschijnt eindelijk 13 april, eind van de maand begint de meivakantie. Heel veel fijne vooruitzichten!

  14. Het klinkt als dat het een leuke maand voor jou gaat worden! Ik wil daarbij ook nog steeds The Blacklist zien (maar ik heb een mega to watch list haha).
    Het enige wat ik echt gepland heb in April is dat ik een vriendin weer ga zien, dus dat is gezellig! Voor de rest ga ik in April vooral focussen op de lente grote schoonmaak en projecten die ik af wil maken.

  15. Leuke dingetjes heb je gepland in de maand april. Geniet er van! Waar ik naar uit kijk in april is het opnieuw starten met afvallen. Heb er helemaal zin in, zeker nu ik in geschreven sta in sportschool. Vind het toch fijn om onder begeleiding doen en afspraken maken die ik dan wel na moet komen. Tijd om in actie te komen. Ook heb ik, dankzij ruilingen op werk, lekker 9 dagen vrij. Heb sinds zomervakantie vorig jaar geen vakantie meer opgenomen. Dus hier kijk ik ook erg naar uit.

  16. Leuke dingen om naar uit te kijken!

    Ik heb zin in het lekkere weer dat we de afgelopen week ook hebben gehad. Een beetje aan ons huis werken, extra vrije dag ivm Pasen en Koningsdag, misschien nog een weekendje weg.. Genoeg om naar uit te kijken!

  17. Wat een leuke dingen om naar uit te kijken! Een paar extra vrije dagen zijn altijd heerlijk, en als je dan zoveel leuke dingen plant wordt het alleen maar leuker! Have fun!

  18. Grappig dat jullie meivakantie hebben in april 😉 Hier start morgen 2 weken paasvakantie. Ikzelf moet volgende week nog werken, maar de week erna heb ik een weekje verlof en ga ik naar Kopenhagen.

  19. Wat een gezellige maand gaat dat worden! Extra vrije dagen is niet verkeerd he, toch wel lekker om dan even wat meer rust te kunnen pakken. April wordt voor mij een te gekke maand want ik ga onverwachts toch weer even mijn 2e hometown Stockholm bezoeken. En daar heb ik mega veel zin in! 🙂

  20. Wat een fijne plannen allemaal voor de maand april! Leuk dat je Simone gaat ontmoeten! En de vrije dagen zijn een mooi vooruitzicht 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *