3x persoonlijke items voor in huis

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Radbag

Super leuk om onze nieuwe woning steeds meer aan te kleden en meer ‘ons’ te maken. Daar horen zeker items bij die lekker persoonlijk zijn of die ik juist al heel lang wilde hebben. En daar kwam de email van Radbag, precies op het juiste moment. Met de perfecte producten. Kijken jullie mee welke 3 items het zijn geworden?


Met het oog op bewust bloggen zijn de namen & ons adres niet zichtbaar. (Lees mijn disclaimer voor meer informatie)


Cube Click Clock

1 item wist ik gelijk: die moet ik hebben! Ik zocht namelijk al tijden zo’n klok, aangezien ik nu mijn smartphone gebruik. Ik heb geen wekker aangezien ik licht in mijn kamer vervelend vind. Zowel van de cijfers van een klok als een kiertje licht vanuit onze gordijnen, ik heb er snel last van. Deze Cube Click Clock is dus echt een uitkomst. Hij is gemaakt van hout en heeft een erg mooi design. Wanneer je met je vingers knipt, in je handen klapt… of de klok voorzichtig aantikt, worden afwisselend de tijd, datum en temperatuur weergegeven. Ideaal, aangezien hij daarna gewoon uit gaat (na 20 seconden).

Overige functies zijn nog de wekker, kan ook worden ingesteld op ‘alleen tijdweergave’ (zonder datum en temperatuur), tevens keuze uit tijdnotatie in 12 of 24 uur (standaard: 24 uur), de temperatuurnotatie kan in °C of °F en de geluidsgevoeligheid kan worden aan/uitgezet. Dit is nog maar een greep uit de handige functies van deze Cube. Ook heeft hij een wekker functie, super handig! Tevens heb je veel verschillende wekker standen waar je hem op kan zetten.

Zoals ze op de site zeggen: ‘Als de wekker is ingeschakeld en afgaat, wordt de wekker uitgezet door een willekeurige toets in te drukken. De wekker gaat dan na 5 minuten weer af. Als de wekker is ingeschakeld en afgaat, worden de wekker en de sluimerfunctie uitgezet door twee keer achter elkaar op een willekeurige toets in te drukken’ Hij is er makkelijk in gebruik en staat sfeervol op mijn nachtkastje. M. komt heel vaak klappend de kamer in om even de tijd te checken.

Overige informatie: Kosten € 39,95 – Afmetingen circa 7 x 7 x 7 cm – Heeft 3x AAA-batterijen nodig (niet inbegrepen) – Gewicht circa 170 gram – Plaats de klok in een droge omgeving (wegens de houten onderdelen) en de rest kan je lezen op de site.

Ik ben er in ieder geval super blij mee! Hij staat prachtig op mijn nachtkastje en is echt een toevoeging voor onze slaapkamer.

Personaliseerbaare snijplank voor koppels

Ik kwam deze tegen en mijn mond vile letterlijk open. Telkens als ik ernaar kijk in onze keuken word ik een beetje blijer. Ik kocht deze mooie Personaliseerbaare snijplank. Je kan verschillende prints erop drukken en je eigen persoonlijke tekst.


Met het oog op bewust bloggen zijn de namen & ons adres niet zichtbaar. (Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

Ik wilde altijd al iets moois in onze nieuwe woning met onze namen & nieuwe adres. Dit is dus ook zeker een pronkstuk in onze keuken. Hij staat prachtig op onze mooie plank naast onze potjes met thee. Hij is gemaakt van berkenhout en ik heb zelf gekozen voor de leuke print met de vosjes. Je kan ook kiezen voor geen print, ankers of driehoekjes. Op de bedrukte kant van de snijplank kan gesneden worden, alleen ziet hij er dan ‘gebruikt’ uit. Net als elke andere snijplank, iets wat ik zonde vind. Wij gebruiken hem dan ook ter decoratie.


Ik heb gekozen voor onze namen + achternaam.
Daaronder ons adres met daarachter since nov 2016, de maand dat wij in onze woning trokken. Een mooie herinnering van de aankoop van onze mooie eengezinswoning.

Overige informatie: Kosten €39,95 – Afmetingen ca. 29 x 29 x 1 cm – Gewicht ca. 730 gram en de rest kan je lezen op de site.

Star Wars metaalposter – A New Hope

Wat ik dus ook super leuk vind is dat ze heel wat leuke cadeaus voor mannen hebben. Zo gaf ik M. die toffe StarWars Metaalposter cadeau, voor in zijn kamer. Hij is al sinds jaren gek op starwars (ik maakte ook een DIY Starwars lamp voor hem) en dit was een mooie toevoeging naast zijn DVD’s, boeken en figurines van deze film(s).

De kwaliteit van het doek is geweldig, zelfs ik vind dat het een prachtig exemplaar is en ik hou niet eens van Starwars 😉 Hij is daarnaast ook nog een een verzamelobject en wordt gecontroleerd door een “Master of Production” en krijgt een uniek nummer, hologram en handtekening ter bevestiging. Het klinkt allemaal heel chique maar hij is hierdoor echt authentiek. De plaat springt echt in het oog door de gebruikte kleuren en de verzinking waardoor het doek niet roest.

Wat helemaal handig is bedacht is hoe hij wordt bevestigd. Namelijk met een magneetbevestiging aan de muur, waarop je de poster kan ‘plakken’ als het ware. Bedenk wel eerst goed waar je hem wilt ophangen aangezien de kleefstof van de magneet maar eenmalig gebruikt kan worden. M. wil er nog een goed plekje voor vinden, voor nu staat hij mooi op zijn kast.

Overige informatie: Kosten €29,95 – Kwaliteitsdruk op dikke metalen plaat (0,5mm) – Afmeting ca. 31 x 44,5 cm – Opgelet: Bewaar de magneet uit het bereik van elektrische toestellen – Officieel gelicenseerd en de rest kan je lezen op de site.

Al met al ben ik erg blij met onze 3 spullen van Radbag. Ik heb er nog elke dag plezier van, en M. van zijn mooie poster. Wil je iemand nog een uniek cadeau geven? Neem dan zeker even een kijkje op de site van Radbag

15 reacties op “3x persoonlijke items voor in huis

  1. Die klok/wekker is echt super tof zeg! Ik gebruik mijn telefoon dus als wekker/klok, maar dit vind ik toch wel handiger!

  2. Die klok is echt super tof!!! Maar ook die snijplank is echt te gek! 🙂 Leuke items om in je huis neer te zetten!

  3. Wat een gave, eenvoudige klok. K hou ervan. En ook het plankje met de spulletjes, zo stijlvol. Zo mij ook! Geniet van jullie onberispelijke huisje. X

  4. Wat een gave items heb je uitgekozen voor jullie huis! Die snijplank vind ik zo gaaf met alle vosjes! En wat een mooie wekker ook! Veel stijlvoller dan de meeste digitale wekkers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *