Hoogtepunten van de afgelopen weken

Laten we toosten (met een mok thee) op de goede dingen in het leven!

Het fijne weertje
YAY voor de lente. Dat moet uiteraard wel met hoofdletters. Geweldig om mijn slippers weer aan te kunnen en zonder jas naar buiten. (of met-zonder jas hoe de kids op mijn werk het zeggen). We hebben dan ook een hele fijne wandeling gemaakt hier in ons dorp bij het parkje.

Lees-flow
Ik lees weer regelmatig en ben bijna klaar in het boek Rode Sneeuw (binnenkort uiteraard een recensie over online.) Nu nog gaan kiezen welk boek hierna gaat komen, keuzes-keuzes. Tevens in Juni en Augustus nieuwe boeken van mijn favo schrijvers Läckberg en Fitzek! Can’t wait (speciaal mijn boekenbon hiervoor nog bewaard…)


Andere foto ivm error afbeeldingen


Rust hervonden
Eindelijk heb ik wat meer rust gevonden. Sowieso lichamelijk maar ook zeker geestelijk. Ik doe dingen rustiger en laat me minder opjagen van snel-snel-snel. Ik merk dat dit me goed doet, pak fijne momenten voor mezelf en heb een stukje balans gevonden. Ik wandel wat vaker (in ons mooie dorp) en ben meer bezig met het ont-haasten. Het voelt in ieder geval een stuk fijner.

Extra lang weekend vrij
Dit weekend ben ik extra lang vrij. Uiteraard zijn Vrijdag & Maandag al vrije dagen maar ik heb hier nog een dagje achter geplakt. Kost zo minder uren maar ben dan toch maar mooi 5 dagen vrij. Genieten!<3

Leuke samenwerkingen
Oh ze stromen weer binnen he, die super leuke samenwerkingen! Vooral een aantal met spullen voor onze woning. Iets waar ik echt heel erg blij van word. Binnenkort dus zeker te zien, en heb heel veel plezier met het maken van de reviews/artikelen ervan.

Fijn functioneringsgesprek
Ik had een tijdje terug mijn functioneringsgesprek. En hij was weer fijn. Mooi om zoveel fijne complimenten te krijgen van mijn collega’s & leidinggevende. Het is fijn de waardering hiervoor te krijgen. Zoals jullie weten ben ik echt gek op mijn werk, maar soms zijn de werkdagen erg lang. Fijn om over alle 4 de werksoorten dan zulke positieve feedback te krijgen.

Series kijken
Heerlijk! Ik ben bezig met S9 van CSI NY en via Netflix met The Blacklist (samen met M.) en The Bridge S2. Ik was met de laatst genoemde een hele tijd geleden gestopt & nu weer opgepakt. Ik kan de Woensdagmiddagen en weekenden erg hiervan genieten.

Divide van Ed Sheeran
Geweldige cd. Hij staat hier dagelijks op repeat en ik zing hard mee. Wat een fijne, diversiteit aan nummers. Prachtige muziek, prachtige tekst.

Gezond bezig
Nog steeds bezig met gezonde dingen. Hoewel ik niet aan het lijnen ben vind ik het wel belangrijk bewust bezig te zijn met mijn voeding. Zo drinken we regelmatig vers geperste sinaasappelsap, kiest ik vaker voor fruit en probeer ik veel te bewegen.

Bezig @ huize H.
Er zijn concrete plannen voor de aanpak hier in huis. Zo is M. dit weekend bezig aan mijn boekenkast<3 (foto artikel komt zeker nog) en gaan we in Mei/Juni de tuin aanpakken. Daarnaast willen we wat muren in verschillende kamers verven, wat ook al in de bestelling staat. Leuk, leuk, leuk! Onze woning is steeds meer ons aan het worden, zo leuk! Ben ook erg benieuwd hoe onze tuin eruit komt te zien met andere tegels en een ander hek (en een ander hek in de voortuin).

Nieuwe trailer Pirates 5
Wij gaan zeker (met de bioscoop-bonnen voor onze verjaardag) in Juni richting de nieuwe Pirates!

Paastradities maken
Het is Pasen. En aangezien we nu groter wonen (en ook echt ruimte hebben om aan tafel te zitten) wil ik graag wat nieuwe tradities hier in huis starten. Waaronder dus gezellig samen een paasontbijt maken en nuttigen. Nu al zin in!

En ook zeker het benoemen waard…
– Ik kreeg van mijn ouders het Psychologie jubileumnummer cadeau. Super lief!
– Als echte boekenwurm deed ik mee bij de winactie van Sheila, een blogger die ik al sinds de beginjaren volg. En ik won! Ik kreeg dit onderstaande pakketje in de brievenbus. Een feestje om open te maken al, de enveloppe. Daarnaast kreeg ik een lief geschreven persoonlijk kaartje en nog wat andere kleine cadeautjes. Heel erg bedankt lieve Sheila voor de mooie boekenleggers en je lieve woorden!


Pakketje van Sheila

Heb jij een hoogtepunt van afgelopen weken die je wilt delen?

21 reacties op “Hoogtepunten van de afgelopen weken

 1. Fijn lijstje! Voelt goed hè, als het je lukt om rust te pakken? Dat ervaar ik nu ook weer, en eigenlijk elke keer als ik mezelf toesta om wat druk van de ketel te halen wat school betreft. Erg prettig!

 2. Wat een fijn lijstje zeg! Blacklist is inderdaad een toffe serie om te kijken 🙂 En ik wist niet dat Camilla een nieuw boek gaat uitbrengen, gaaf! Zij is een van mijn favoriete schrijfsters, dus als je nog tips hebt voor boeken in dezelfde schrijfstijl: graag 🙂

  1. Ik ben zelf erg fan van de volgende auteurs:
   – Karin Slaughter
   – Simon Beckett
   – Sebastian Fitzek
   – Jo Nesbo

   Meer nodig? 😉

 3. Heerlijk die positiviteit! Fijn dat het op je werk zo goed gaat! En de leesflow, ik heb deze ook gevonden 🙂 . Geniet van je extra vrije dag!

 4. Wat een fijne blog! Heerlijk, al die vrolijke momenten. Wij hebben onze woonkamer opgeknapt met een nieuwe vloer, bank en stoelen. Geeft een veel fijner gevoel! Toch blijft het heftig dat we binnenkort afscheid moeten nemen van poes Puma :-/

 5. Ik kan niet wachten op Camilla haar nieuwe boek. Heb ze so far allemaal gelezen en ik ben er dol op. Pirates gaan wij ook zeker kijken. Mijn echte hoogtepunt van deze week zit nog onder embargo maar het is sowieso heerlijk dat het weer zo goed is en dat we lekker een lang weekend hebben alhoewel ik vrijdag wel gewoon moest werken helaas.

 6. Je zit duidelijk lekker in je vel meid! Het straalt er aan alle kanten van af, Fijn! En ja, Lackberg en Fitzek zijn ook wel mijn favoriete schrijvers dus ik kan niet wachten om hun nieuwe boeken te lezen.

 7. Wat een prachtige hoogtepunten inderdaad, Saskia! Super fijn dat je functioneringsgesprek zo goed ging ook, dat is altijd een mooie waardering na al het harde werken 🙂 Geniet nog van je vrije daagjes!

 8. Wat fijn dat het functioneringsgesprek zo goed ging. Het lijkt me heerlijk om zo positieve feedback te krijgen op je werk.

  De schrijvers die je noemt ken ik maar laat ik juist meestal links liggen. Vooral Fitzek vind ik zo ingewikkeld.

 9. Oh, ik zag je boekenkast daarnet langskomen op Instagram. Zo mooi. Je zal wel blij zijn dan je nu al je favoriete Nora Roberts en Fitzek boeken weer kan uitstallen. Mijn hoogtepunten van deze week waren mijn oma die haar 95ste verjaardag mocht vieren (het grote feest komt nog maar haar verjaardag was afgelopen week), een knutselmiddag met vriendinnen waar ik stiekem verderwerkte aan twee cadeautjes voor de op komst zijnde kindjes van mijn broertjes en een middagje bijpraten met een vriendin die met haar zoontje op bezoek kwam. We zien elkaar niet zo vaak dus wanneer het er wel van komt is het echt genieten.

 10. Allemaal fijne dingen <3
  En ik kan ook niet wachten tot de nieuwe Läckberg komt! Ik moet daar meteen tijd voor gaan inplannen zodra het boek er is <3 zin in!

 11. Heerlijk dat men je zo goed vind functioneren. Gefeliciteerd daarmee!! Hoe kan het ook anders als je je werk zo fijn vind?! Mijn hoogtepunt is de badkamer, die mooi is geworden en na 7 jaar eindelijk geen lekkage meer veroorzaakt! Ook het mooie weer, mijn nieuwe baan en mijn blije gevoelens!

 12. Wat leuk dat je het pakketje bij Sheila hebt gewonnen! Het ziet er heel tof uit. En zo fijn dat je functioneringsgesprek zo positief was! Die complimenten kun je maar mooi in je zak steken 🙂 Superfijn ook dat je de rust meer hebt hervonden! Fijne Paasdagen!

 13. Oeh, ik krijg een hoop inspiratie door je blog! Van Camilla moet ik er nog 2 of 3 lezen. Tijd om daar weer eens in verder te gaan! En ik wist niet dat er nog een Pirates kwam. Leuk! Fijn dat je een goed functioneringsgesprek had, altijd mooi meegenomen. En van harte met je cadeautjes van Sheila! Ziet er leuk uit (had ook meegedaan, maar helaas 😉 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *