Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Vriendenboekje: Hoeveel weet jij van mij? [ De antwoorden ]

Er zijn 5 lieve vaste lezers die het vriendenboekje hebben ingevuld: Jenn, Anneleen, Simone, Linda & Diana. Er zijn zelfs 2(!) winnaars uit de bus gekomen met een gelijk aantal punten. Benieuwd naar de antwoorden die zijn gegeven? Wat hadden ze goed en wat was absoluut fout? Het leek me leuk alle gegeven antwoorden te verwerken in een artikel, met daarbij ook mijn antwoorden.

* Qua puntentelling was elk goed antwoord 1 punt. Daarnaast als een vraag half goed was beantwoord (soms waren het meerdere vragen en/of antwoorden in een vraag) was dit een 0.5 punt.

 photo IMG_20161225_121353_459_zpsukilyz8l.jpg


Geboortedatum
De meeste hadden dit goed, op Simone na. Zei had de datum goed, maar zat net naast het jaartal. Mijn geboortedatum is 01-03-1988. Ik word bijna 29.

Broertjes/zusjes
Deze wist iedereen ook! Ik ben namelijk enig kind en heb geen broers of zussen. Hier schreef ik al eens een kort artikel over.

Lievelingskleur
Blauw, iedereen behalve Linda had dit goed. Zij dacht groen (van groene thee) Wel een erg leuke redenatie.

Lievelingsdier
Eekhoorn, katten, Ayla & Yara. Eekhoorntjes uit Londen. Allemaal goed! Ik ben echt een crazy cat & eekhoorntjes lady. Daarnaast vind ik Otter ook erg mooie dieren.

Favoriete popgroep/zanger(es)/band
Ed Sheeran, BackstreetBoys, Westlife, P!nk

Lievelingsliedje (van dit moment/all time)
Westlife – Close, P!nk – Who Knew (héél goed Diana!) mijn favoriete nummers EVER. Ook Anneleen had het nummer van Westlife goed. Mijn favoriet van dit moment had Simone helemaal goed: Ed Sheeran – Shape of you

All of me – John Legend is een prachtig nummer maar geen favoriet.
Jenn had When you’re looking like that van Westlife, Geen favoriet hoewel hij ‘per ongeluk’ wel ons trouwnummer is geworden.

Lievelingsfilm
While you were sleeping, Pirates of the Caribbean films en Letters to Juliet klopt helemaal. Goed opzoekwerk verricht Anneleen 😉 Despicable Me 1 of 2, met de Minions vind ik ook zeker toffe films en behoren zeker, naast de bovenstaande tot favoriet. Daarnaast vind ik Red Eye en de Taken-films erg tof.

Lievelingsvak
Nederlands werd 2 x genoemd. Daarnaast Sociale wetenschappen / knutselen en handvaardigheid. Allemaal fout haha! Mijn favoriete vak is altijd al Engels geweest. Ik ben erg goed in deze taal en vond de toetsen en examens altijd erg leuk om te doen.

Lievelingsschrijver en schrijfster
Er werden zeker wel wat favorieten genoemd, echter was ik opzoek naar 2 specifieke antwoorden. Camilla Lackberg (door Jenn genoemd) & Sebastian Fitzek (door Linda) zijn mijn all time favorieten. Samuel Bjork is zeker ook een favoriet, ik heb net het boek de Doodsvogel uit (recensie binnenkort online). Karin Slaughter en Simon Beckett heb ik ook de hele reeksen van liggen en lees ik erg graag. Maar als ik het echt over favorieten heb bedoelde ik de 2 bovenstaande. Deze boeken zijn zó ontzettend goed geschreven. Echt psychologische thrillers met een heel ingewikkeld verhaal & plot. Ik hou ervan!

Mijn hobby’s zijn
Er werden vele van mijn hobby’s benoemd: skeeleren, boeken lezen, thee drinken, gezellig met vriendinnen lunchen/winkelen, bloggen, wandelen, series kijken, huisje gezellig inrichten en creatief bezig zijn.

Favoriete tv programma
Unaniem helemaal goed: Criminal Minds. Ik blijf dit de beste serie vinden, hij zit zó ontzettend goed in elkaar. Het is ook net even anders dan de meeste crime series. Ik mis dan ook zeker de nieuwe afleveringen (S10), die nu niet meer op Veronica worden uitgezonden. De serie die stipt na CM komt is The Fall, geniaal!

Favoriete sport
Skaten is zeker mijn favoriete sport! Alleen Diana had Yoga, iets wat ik nog steeds wat fanatieker wil gaan oppakken.

Ik hou niet van
Liegen, teveel moeten, mensen die zachter rijden dan dat je mag 😉 , klagen, onredelijkheid, egoïstische mensen en negativiteit. Tjeetje wat kennen jullie me eigenlijk goed zeg! Dit zijn zeker allemaal dingen waar ik echt zo niet van hou.

Ik hou wel van
Vaak kwam thee voorbij<3 En katten/eekhoorntjes vind ik uiteraard ook geweldig! Mijn baan is ook zeker een ding waar ik van hou (hoe bijzonder dat je dat kan zeggen he?!) Onze nieuwe woning, positiviteit/gezelligheid, buiten zijn, series, M. en de interactie met de bezoekers/lezers op je blog zijn ook zeker dingen waar ik van hou. Ook heb ik hier uiteraard vaak aandacht aan besteed op mijn blog.

En de winnaars zijn…

Tromgeroffel…
Diana en Anneleen! Beide hadden ze 12.5 vraag goed van de 14 vragen. Een super goede score.
Linda behaalde 10.5 punt, Simone 10 en Jenn had er 11.5. Zeker ook helemaal niet slecht. Deel ik toch meer dan ik dacht.

Inmiddels hebben de winnaars hun pakketje ontvangen. Maar ook de andere 3 lieve mede bloggers hebben iets kleins opgestuurd gekregen voor hun leuke bijdrage aan dit vriendenboekje.

Wat is/was jou lievelingsvak?

1
Lifestyle, Lijstjes & Stokjes
Previous Story
Next Story

19 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  15/03/2017 at 23:31

  Leuk om te lezen. En leuk dat je echt iets kon winnen. Top gedaan! Mijn lievelingsvak was biologie trouwens. En alle talen, behalve Duits. Raar maar waar; daar was ik zó slecht in!

 • Reply
  Eva
  02/03/2017 at 19:47

  Leuk om ook de antwoorden op de vragen te lezen! 🙂

 • Reply
  Lilian
  27/02/2017 at 20:43

  Wat leuk dat ze nog zoveel van je weten! Weet niet hoe mijn vriendinnen het eraf hadden gebracht…. 😉

  Mijn lievelingsvak op school was biologie. Als ik dieren uit elkaar halen niet zo ranzig vond, had ik vast biologie gestudeerd. Ik wilde nog wel een tijdje laborant worden, maar toen besloot ik eerst havo te doen en toen wilde ik weer iets anders.

  • Reply
   SAS
   03/03/2017 at 14:00

   Ik zou hem eigenlijk ook eens moeten laten invullen door mijn 5 vriendinnetjes in real life..

 • Reply
  Morgaine
  27/02/2017 at 09:27

  Net als jij vond ik Engels geweldig, ben ik dan ook erg goed in zegt men, als ik met Engelsen in gesprek raak, en dan ook mijn echte achternaam, whahaha dat schept verwarring dan, omdat ze dan denken dat ik daar vandaan kom, No, born and raised right here in Amsterdam, really? yes really…

  😉

  X

 • Reply
  Romy
  26/02/2017 at 21:10

  Echt heel leuk om je antwoorden terug te lezen! Ik durfde me niet aan de tag te wagen, omdat ik je daarvoor nog niet lang genoeg volg 😉 Dat van de eekhoorntjes wist ik dan weer wel, hihi.

 • Reply
  Evelyne
  26/02/2017 at 19:45

  Leuk om te lezen! Mijn favoriete vakken waren Nederlands, Verzorging/Logistiek

 • Reply
  Wendy
  26/02/2017 at 19:19

  Ik had je vriendenboekje quiz een beetje gemist. Maar ik zie nu al dat ik ook zeker niet een hogere score had gehaald dan de andere dames. Hihihi. Wel leuk om even zo een overzichtje te lezen van de daadwerkelijke goede antwoorden en wat de rest had gezegd.

 • Reply
  Linda
  26/02/2017 at 16:19

  Aah leuk om de goede antwoorden nog even te lezen! Nu heb ik toch nog weer wat over je geleerd hoor 🙂 Vind dat ik best een goede score hebt behaald uiteindelijk, jeej. Van de week heb ik vakantie dus ga ik maar eens een maskertje gebruiken. Nog heel erg bedankt, echt lief! 🙂

  Mijn favoriete vakken waren geschiedenis, Nederlands (geschiedenis heb ik gestudeerd, momenteel geef ik Nederlands dus dat hoort er dan ook bij hè, haha) en gym 🙂

 • Reply
  Nesrin
  26/02/2017 at 16:16

  Heel leuk om te lezen! Eekhoorns en katten, dit wist ik 😉 Je bent bijna jarig, dit wist ik ook. Ik wist niet dat je enig kind was.

 • Reply
  Els
  26/02/2017 at 15:15

  Wat leuk zo’n vriendenboekjes quiz! De scores zijn echt hoor 🙂 . Je vaste lezers weten veel en kunnen goed zoeken 🙂 . Op school was mij lievelingsvak Tekenen, maar ook wel wiskunde, meer omdat ik daar toen best goed in was.

 • Reply
  Simone
  26/02/2017 at 15:02

  Leuk om terug te lezen! Mijn favoriete vak was altijd Nederlands, maar ik was daar dan ook erg goed in.

 • Reply
  Sabine
  26/02/2017 at 13:47

  Leuk om te lezen! Kun lievelingsvak… ik denk scheikunde. Was zo makkelijk haha

 • Reply
  Anneleen
  26/02/2017 at 11:58

  Superleuk om jouw antwoorden te lezen! 🙂 Ik had geen idee wat je lievelingsvak was, maar dacht toch iets creatiever omdat je daar nu zo graag mee bezig bent. Via deze weg nogmaals bedankt voor het mooie kaartje en het lekkere gezichtsmaskertje, ga ik zeker van genieten binnenkort! 🙂 Heel veel liefs !

 • Reply
  Benthe
  26/02/2017 at 11:20

  Wat een leuke opdracht, om anderen dit soort vragen over jou te laten beantwoorden ?! En ze kennen je wel heel goed, knap!

 • Reply
  annouska
  26/02/2017 at 10:35

  Ah jammer, ik had geen tijd meer om als vaste lezer hem in te vullen! Wel tof dat een aantal andere dit gedaan hebben en de antwoorden nu te lezen

 • Reply
  Diana
  26/02/2017 at 09:54

  Ik heb mij rot gezocht naar je lievelingsvak. Niet te vinden op je site haha. De meeste waren wel op je site te vinden 🙂 nogmaals bedankt voor pakketje!

  Mijn lievelingsvak vond ik toch handvaardigheid. Lekker creatief bezig zijn.

 • Reply
  Nancy
  26/02/2017 at 09:35

  Leuk hoor!

 • Reply
  Jenn
  26/02/2017 at 09:13

  Leuk om de goede antwoorden te lezen! Mijn favorieten op school waren toch de creatieve vakken, handvaardigheid, tekenen. En Nederlands als er schrijfopdrachten waren.

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png