Life as Sas Februari

Aller eerst…

HIERDEPIEP HOERAAAAAAA!
Mijn man is namelijk vandaag jarig en 31 jaar geworden! Afgelopen weekend hebben wij gezellig onze (ja, onze want ik ben MORGEN jarig) gevierd. Gefeliciteerd lieverd!

 photo vlaggen_zpsc15a5602.png

Life as Sas heeft sinds 2017 een nieuwe leven: een overzichtje van de afgelopen maand. Dit is met foto’s via Instagram, leuke quotes, teksten en aan het einde een youtube liedje of filmpje van de maand. Eentje die ik deze maand veel heb gekeken of geluisterd. Omdat elke maand gevierd mag worden.

Februari was de maand van…

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Nieuwe layout & header
Ik kocht weer een nieuwe layout en was lekker aan de knutsel. Ben erg blij met de nieuwe look& vernieuwde header van mijn blog. Voelt een stuk rustiger en wat volwassener haha. Benieuwd hoelang deze, in deze huidige vorm (je kan hem namelijk veranderen) blijft staan. Voor nu ben ik in ieder geval erg tevreden. Wat jullie?

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Sneeuw & wandelingen
Het sneeuwde! Gelukkig in het weekend zodat ik zonder problemen de dag erna met de auto naar werk kon. Ik maakte vele (lange) wandelingen in ons nieuwe dorp, in de sneeuw. Echt genieten! Hopelijk binnenkort de skates weer aantrekken en de buurt gaan verkennen.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Ziek zijn
Ik was een week grieperig en een hele week misselijk. Heel erg vervelend, en erg rustig aan gedaan op werk. Ook had ik een aantal dagen een hele opgezette lip. Helemaal ruw en er zat een hele plakkaat op mijn bovenlip. Erg vervelend aangezien het ook maar niet weg scheen te gaan.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg #echtepostiscool 4.0
Ik doe weer met met versie 4.0 van EPIC #echtepostiscool van Northflix en Inge. Super leuk weer en ben erg blij met mijn lootje. Het pakket ligt al klaar om deze week verstuurd te worden. Ik volg dan ook vele tweets over dit project, benieuwd wie mij heeft getrokken.. (en wat ik krijg)

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Media
Een terugkerend kopje tussen deze Life as Sas, alles over de media waar ik mee bezig was. Films,tv series, boeken. Ik las Master your mindset van Michael Pilarczyk en maakte een recensie ervan voor deze toffe samenwerking. Tevens las ik De Doodsvogel uit van Samuel Bjork, weer een heel tof boek en fijn vervolg op Ik reis alleen. De recensie ben ik nog mee bezig en komt dus binnenkort online. Ik ga nu beginnen in een boek van JΓΈrn Lier Horst, een geheel nieuwe schrijver voor mij. Wel maakte het me, toen ik las over Rode sneeuw, nieuwsgierig en kocht ik dus dit boek. Ik ben erg benieuwd hoe ik het ga vinden.

Ik keek ook wat films zoals het geniale Zootropolis, geniaal. Ik bedoel het onderstaande filmpje kon je me al opvegen:

Verder keek ik mijn gewoonlijke tv series: Seizoen 10 van CSI NY en ben ik een aantal afleveringen begonnen met Under the Dome, op zich ook wel een toffe serie.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Valentijn
Het was Valentijnsdag en ’s avonds kreeg ik een mooi boeket met rozen! Eigenlijk had ik deze moeten krijgen toen ik thuis was, maar door drukte kwam hij pas om 21:30 aan(!) Ik was dus extra verrast aangezien ik laat op de avond helemaal niets meer verwacht.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Gratitude app
Ik downloaden de Gratitude app en ben er zo blij mee! Elke dag maak ik een lijstje met iets waarvoor ik dankbaar ben. Ook kan je een melding instellen zodat je het niet vergeet. Het maakt me super blij en ook erg leuk om terug te lezen wat mij blij maakte.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Onze verjaardagsvieringen
Wij vierden afgelopen weekend onze verjaardag! Zo ontzettend gezellig, hoewel het jammer was dat we een aantal afmeldingen hadden. We hebben heerlijk genoten met familie en vrienden, lekker bijgekletst en fijne cadeaus gekregen. Hoofdzakelijk geld, wat we ook hadden gevraagd. Voor de rest een hele toffe gehaakte mevrouw theepot (ja die van Belle & het Beest), 2 Blond Amsterdam bekers en kaarsjes.

Ook heeft M. eindelijk zijn DIY cadeau gekregen, over deze hele toffe DIY-Starwars lamp komt snel een artikel online met before & after foto’s. Mijn cadeau komt (morgen) op mijn verjaardag, ben erg benieuwd!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Aanpassingen in huize H.
ook waren we fijn in huis bezig. Zo hangen er nu 2 andere lampen in de huiskamer, hangen mijn canvassen voor die ene leuke samenwerking (komt zeker nog online!) en hangt er een fijn plankje in onze keuken. Zo komt er steeds meer af en wordt het steeds meer een thuis.

LIEDJE VAN DE MAAND:

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Alle foto’s in dit artikel komen van Instagram. Voor meer foto’s kan je een kijkje nemen op mijn account.

17 reacties op “Life as Sas Februari

 1. Gefeliciteerd!! πŸ™‚ En wat leuk om dit te zien op je blog!! πŸ™‚ Leuk dat je mee doet aan Epic! Ik was net te laat πŸ™ anders had ik wel meegedaan maar ik ben benieuwd wat je krijgt!

 2. Nog gefeliciteerd allebei! πŸ™‚ Ik hou ervan dat je zo vaak je layout veranderd, zelf ben ik ook zo. Heb een layout van Pipdig en daar heb je zo ontzettend veel mogelijkheden in wat je kunt veranderen Γ©n heel simpel. Ik blijf aan de gang.

 3. Haha ja, dat filmpje met Ed is zo leuk! Ik had hem al gezien. Je lay-out vind ik ook heel tof! Inderdaad benieuwd hoe lang hij in deze staat blijft πŸ™‚

 4. Gefeliciteerd met je man en alvast gefeliciteerd voor jezelf voor morgen! πŸ˜‰ Die Gratitude app klinkt leuk dus daar ga ik zo eens naar kijken. En leuk dat je ook mee doet met Echte Post Is Cool Ik doe ook weer mee, maar ik moet nog shoppen haha. Maar dat komt goed!

 5. Nogmaals gefeliciteerd met M.! Je hebt volgens mij een fijne maand gehad. Ik ben erg benieuwd naar wie je pakje voor EPIC mag. En natuurlijk wat er in zit. Komt daar ook nog een artikel over?

 6. Wat een super header. Zo eenvoudig met een slinger. Ik hou van niet teveel poespas. Ik heb ook een heel dikke lip met plakkaat erop. Als ik mijn mond open doe, scheurt het meteen open. Natuurlijk van harte gefeliciteerd met jouw lief!! ❀️

  1. Ik had het meer over mijn bovenste header: mijn blognaam met vogeltjes haha. De vlaggenlijn is voor het (verjaardagsgerelateerde)artikel. Maar bedankt!

 7. Wat een leuke dingen allemaal ! πŸ™‚ Een hele gelukkig verjaardag voor M. en natuurlijk voor jou ook morgen! Vier het goed! πŸ™‚

 8. Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van M.! Leuk dat jullie het zo gezellig hebben gehad afgelopen weekend tijdens jullie feestje!

 9. Wat leuk, jullie verjaardagen achter elkaar. Gefeliciteeeerd πŸ™‚ ! En wat een fijne dingen allemaal! Behalve het ziek zijn, meh.

 10. Gefeliciteerd! Met je man en morgen met jezelf! Leuk dat jullie zoveel cadeaus hebben gekregen waar je ook echt om hebt gevraagd, dat is altijd een extra meevaller πŸ™‚ Ben heel benieuwd naar je nieuwe lampen en canvas!

 11. Gefeliciteerd met je man! Ik vind de Life as Sas-rubriek echt heel leuk zo! Het klinkt als een fijne maand. Wat leuk dat jullie je verjaardagen samen hebben gevierd en je hebt echt leuke dingen gekregen. Blond Amsterdam is altijd goed πŸ™‚ Ik ben ook erg benieuwd naar je EPIC-pakketje! Helaas was ik zelf net te laat met inschrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *