3 dingen waarom ik nu al uitkijk naar aankomend weekend..

Altijd fijn om uit te kijken naar een weekend. Heerlijk 2 vrije dagen, die ik altijd goed verdeeld in plan. Zo heb ik drukke weekenden maar plan ik ook zeker weekenden in voor mezelf. Om op te laden, fijn te lezen of gewoon even op de bank met een kopje thee series te kijken. Echter kijk ik extra uit naar aankomend weekend. Benieuwd waarom?

 photo vlaggen_zpsc15a5602.png


1. Wij vieren ons verjaardagsweekend!
Zoals de meeste van jullie (vaste) lezers wel weten, zijn M. en ik 1 dag na elkaar jarig. Dit betekend dat wij al jaren gezellig een verjaardagsweekend hebben om beide verjaardagen in 1 keer te vieren. Super fijn en bovenal gezellig om het samen te kunnen doen. Aankomend weekend vieren wij het in 2 delen: 1 keer voor familie en 1 keer voor vrienden. Gelukkig hebben we nu wat ruimte om dit te vieren en ik kijk er dan ook heel erg naar uit!

2. Voor de eerste keer in onze nieuwe woning
Wie had dat gedacht dat vorig jaar onze laatste verjaardag in ons appartement zou zijn?! Ik in ieder geval niet.. Dit keer wordt het de aller eerste keer dat we onze verjaardag samen in onze nieuwe woning vieren. Ergens vind ik het best wel bijzonder, dat we op ons 29ste en 31ste op dit punt in het leven staan en dit even extra kunnen vieren. We hebben onze nieuwe droomwoning, zijn al bijna 10 jaar gelukkig met elkaar, zijn gezond, hebben beide een leuke baan… Wat wil je nog meer in het leven?

3. Sommige vriendinnen/familie weer na lange tijd zien
Dit vind ik altijd zo gezellig aan het vieren van een verjaardag. Soms twijfel ik namelijk wel of ik het wel (groots) moet vieren. Maar ik blijf het zo ontzettend fijn vinden om met vrienden en familie bij te kletsen, leuke cadeaus te krijgen en bovenal de gezelligheid te ervaren van al deze lieve mensen in ons leven.

Dit gaat een top weekend worden.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Waarnaar kijk jij uit komend weekend?

About the Author

31 Comments

Nicky

Altijd leuk, een feestje! Zeker het eerste feestje in jullie nieuwe huis! Hier is het ook feest in het weekend… Vriendje-lief mag voortaan in het weekend naar huis! Joehoe!!!! *doet rondedansje*

Reply
Marcella

Wat fijn, jullie verjaardagen vieren in het nieuwe huis. Ik ben benieuwd hoe jullie het gehad hebben, maar het zijn vast fijne feestjes geworden! Gefeliciteerd voor jullie beide!!

Reply
Sarah

Wauw, wat een leuke vooruitzichten. Geniet er dubbel en dik van. En uiteraard alvast gefeliciteerd πŸ™‚ Zo fijn dat jullie samen kunnen vieren. Dat maakt het extra speciaal πŸ™‚

Reply
Sheila

Alvast gefeliciteerd! Leuk dat jullie het samen gaan vieren. Ik vier ook nog steeds mijn verjaardag. Ik houd daar wel van. En het is weer een reden om iedereen gezellig uit te nodigen. Zelf ga ik dit weekend een weekendje weg met vriendlief. Dat zal voorlopig misschien wel de laatste keer zijn dat dat met z’n tweetjes kan. Na de geboorte van de 2e zal het de komende tijd druk worden. Dus ik ga er extra van genieten en heb er veel zin in.

Reply
Cynthia

Geniet van jullie gezamenlijke feest, van ❀️e gefeliciteerd en maak er een fantastisch weekend van! Dit wordt de jouwe!

Reply
Lilian

Dat klinkt heel erg leuk, heel veel plezier! Leuk dat jullie na elkaar jarig zijn en lekker makkelijk met vieren.

Wij hebben ook een leuk weekend met leuke uitjes en de vakantie begint hier.

Reply
Lies

Mijn zusje is jarig dit weekend en als alles goed gaat gaan we samen eten, alleen is ze momenteel ziek. En er staat ook een ontbijtje gepland met vriendinnen.

Reply
Nicetobeout

Mijn man en ik schelen een week of twee en vieren het ook vaak samen. Erg gezellig. We zijn ons trouwens ook een beetje aan het oriΓ«nteren om ons appartement te verkopen en te verhuizen naar een eensgezinswoning, dus wie weet hebben ook wij ons laatste verjaardag hier gevierd. Ha, wie weet viert die kleine zΓ­jn eerste verjaardag wel in een ander huis! Jullie vast veel plezier gewenst.

Reply
Anneleen

Wat een fijne vooruitzichten! Dat wordt vast een leuk weekend! πŸ™‚ Alvast veel plezier en geniet er van !!

Reply
Wanda

Grappig, toen ik je titel zag dacht ik onmiddellijk aan jullie verjaardagen! Zelf ben ik ook net jarig geweest maar ben ik echt blij dat het weer is geweest. Ik heb er gewoon niet meer zoveel mee. Ik spreek liever in een klein gezelschap af dan met zoveel mensen waarvan je op zo’n avond de helft niet eens spreekt. Maar ja, dit weekend… nog geen echte plannen, maar dat kan zo weer veranderen bij ons.

Reply
Linda

Heerlijk weekendje heb je in het vooruitzicht! Geniet ervan! πŸ™‚
Ik heb komende week vakantie! Dus daar kijk ik erg naar uit, want het weekend luidt natuurlijk eigenlijk al de vakantie in. Ik ga oefenen voor de musical van mijn kerk waar ik in meespeel, ik ga naar de dierentuin in Antwerpen, met een vriendin pizza eten, met mijn moeder naar de sauna… Een hele week om naar uit te kijken dus πŸ™‚

Reply
Saar

Heerlijk vooruitzicht is dat. Alvast van harte gefeliciteerd trouwens. Ik hoop dat jullie echt van beide feestjes kunnen genieten!

Reply
Simone

Wat een leuk en gezellig vooruitzicht! Altijd leuk om vrienden na lange tijd weer te zien πŸ™‚

Reply
Joyce rdt

Ah dat is inderdaad oprecht heerlijk, daar zou ik inderdaad ook heel veel zin in hebben! Alvast veel plezier, maar dat komt wel goed denk ik πŸ˜‰ . Liefs.x

Reply
Amy

Wat een super fijn vooruitzicht! Heerlijk om zo een gezellig weekend te gaan beleven.. veel plezier!

Reply
joor

Wauw wat een leuk vooruitzicht!!! Ik wist nog niet dat jullie een dag na elkaar jarig zijn!! Leuk! En wat tof om in het nieuwe huis te doen! Snap ik goed dat je er zin in hebt!!
Hihi was het maar weekend! Ik ga zondag naar de HP Expo en daar kijk ik erg naar uit!

Reply
Morgaine

Nu alvast beiden van harte gefeliciteerd dan? πŸ˜‰

Dit weekend, vrijdag komt Roos, van Roos Denkt blog, en zaterdag twee vriendinnen waarvoor ik Indisch ga koken, ik ken hen beiden nog van de MAVO al zolang πŸ˜€ Eerste keer dat we na al die jaren weer met zijn drietjes zullen zijn.

X

Reply
Bente

Kijk, dat is een leuk vooruitzicht! Ik vond het ook erg bijzonder, onze verjaardag in ons nieuwe grote (!) huis πŸ˜€ .

Heel veel plezier en alvast gefeliciteerd allebei!

Reply
Ayla

Dat klinkt als een heerlijk vooruitzicht! Ik vind het ook heel leuk dat je zo stilstaat bij hoe goed je het hebt, ik denk dat veel mensen dat over het hoofd zien in verjaardagsvoorbereiding! Alvast heel veel plezier aankomend weekend!

Reply
Nicole

Ik ga dit weekend met mijn dochtertje op pad. Samen drie daagjes zonder papa lekker moeder dochter quality time. Daar heb ik zo’n zin in!!

Reply
Romy

wat een heerlijke vooruitzichten allemaal! En heel toevallig dat jullie net de dag na elkaar jarig zijn! Ik heb toevallig ook een verjaardagsweekend voor de boeg: mijn vader, opa en twee vrienden zijn jarig. Wat is dat toch altijd met februari? Haha!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *