DIY projecten | Al mijn nieuwe DIY’s op een rijtje

In deze post deelde ik al wat DIY’s die ik heb gemaakt, waar ik nog steeds erg trots op ben & blij van kan worden. Ik heb zeker niet stil gezeten en heb dit maal vele DIY’s gemaakt voor vrienden en familie. Hieronder een selectie ervan.Voor mijn vriendinnen

Al mijn vriendinnen hebben een partner. De uitgelezen kans voor mij om iets leuks te maken voor hun! Ik kwam de hartjes tegen bij de Action en besloot om mijn vriendinnen te verassen. Ik heb dus de namen leuk gecombineerd met daarnaast de wij-hebben-verkering-datum. Mijn vriendinnen waren allemaal blij verrast! Super leuk ook om te freubelen.

Voor mijn ouders

Mijn ouders waren dit jaar 31 jaar getrouwd. Voor mij een leuke kans om een mooi bord te maken van deze speciale mijlpaal. Zo zit er een trouwfoto in, de datum dat mijn ouders wat kregen, een klokje met de precieze tijd dat ze gingen trouwen en nog veel meer. Hieronder een sneakpeak van het resultaat.

Tevens wil ik zo’n soort bord maken voor mijn opa & oma, die ook alweer heel wat jaartjes getrouwd zijn. Deze wil ik samen gaan maken met mijn moeder, super leuk!

Het volgende DIY project

Maar dan niet van mij, maar van M.

Op deze wand:

Zoiets maken:

 photo IMG_20161221_082951_zpswhyyx7to.jpg
bron

LIEFDE!

Ook met het volgende DIY project ben ik al mee bezig, echter kan ik deze (nog) niet delen aangezien dit een cadeau is voor M. zijn verjaardag. Hij is wel te zien op mijn Instagram.

Heb jij nog leuke DIY’s op de planning staan?

About the Author

18 Comments

Nicky

Leuk! Mijn voorkeur voor doe het zelven zou toch die boekenwand zijn. Ik ben dol op dat soort projecten!

Reply
zwartraafje

Ja, ik heb hier nog een hele lijst liggen met projectjes die ik wil maken en vervolgens als DIY-project op de blog wil delen. Ook bij Pinterest heb ik een heel mapje met zaken die me leuk lijken om zelf mee aan de slag te gaan. Momenteel ben ik ook bezig aan twee projectjes tegen dat mijn jongere broers allebei papa worden. Ik heb gelukkig nog enkele maanden tijd.

Reply
Lilian

Oh wat een leuke ideeën! Mijn moeder wordt binnenkort 60, misschien kan ik ook iets leuks voor haar maken. Heb sowieso een super leuk cadeau idee, maar die kan ik ook nog niet delen (ik weer niet waar ze allemaal rond struint op internet…)

Reply
joor

Wauw wat een toffe DIYS! En die laatste wat je gaat maken is echt een tof project!! Ben benieuwd hoe het er uit zal gaan zien! Ik heb nog niet echt iets in de planning… Behalve dingen gaan verzinnen om de slaapkamer wat leuker te gaan maken !

Reply
Evelyne

Ik ben geen zo’n knutselaar en maak dus zelden iets. Het enige wat ik doe is inpakken 😛 Maar ik vind het echt wel knap wat je tegenwoordig allemaal zelf kan. Zo’n handige harriette ben ik dus echt niet en heb het liefst dat alles direct klaar is 😛 Een toverstokje is altijd wel handig voor mij 😀

Reply
Morgaine

Oh wauw, wat een leuk idee en mooi gedaan! Zelf ben ik weer aan de haak, ligt er een shawl zichzelf op te spannen, en ben ik gestart aan de virus omslagdoek, ja zo heet deze omdat je er niet meer kunt stoppen zeggen ze, ik ben hem nog aan het leren, hahahaha

X

Reply
Jenn

Leuk! Ik ga dus kussentjes (of eigenlijk hoezen) maken voor onze loungebank. Ik een paar jaar geleden voor mijn moeder een sarapop gemaakt van handdoeken, theedoeken en vaatdoekjes. Superleuk, maar dat was in een periode waarin ik niet zo fanatiek aan het bloggen was, dus die is nooit online gekomen en ik heb ook geen step-by-step foto’s gemaakt. Achteraf wel jammer. Ik vind het altijd leuk om cadeautjes zelf te maken.

Reply
Diana

Oh wauw, wat een gaaf project gaat M. maken zeg! Hou je ons daarvan op de hoogte hoe dit project gaat?

En wat een origineel idee om een herinneringbord te maken, leuk dat klokje ook met de juiste tijd op een bijzondere dag.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *