Vriendenboekje: Hoeveel weet jij van mij? [Winactie gesloten]

februari 12 2017

Ik kwam bij mede blogger Kim een vriendenboekje TAG tegen. Wie kent ze niet meer? Vroeger eindeloos ingevuld en geruild met vriendinnen. Tevens doe ik zo’n vragenrondje ook wel eens tijdens het eetmoment op mijn werk, super gezellig & je leert elkaar beter kennen. Ook vulde ik in 2015 een vrienden bloggers boekje in bij Zwartraafje.

Nou leek het met leuk een soort lijstje te maken waarvan jullie de antwoorden over mij moeten opschrijven. Want hoeveel vragen zou jij over mij goed beantwoorden? Ik heb na al die jaren zeker wel wat vaste bezoekers die volgens mij best veel over me weten.

Voor degene die de meeste vragen goed heeft komt er een pakketje richting jou. Nu nog een verrassing, want ik wil eerst weten wie de winnaar is en een persoonlijk, uniek pakket samenstellen voor diegene. Ready? Let’s go. *Tip: Sommige antwoorden zijn zeker te vinden op mijn blog! Sommige wordt voor jullie gewoonweg gokwerk. Hier komen de vragen:

Geboortedatum
Broertjes/zusjes
Lievelingskleur
Lievelingsdier
Favoriete popgroep/zanger(es)/band
Lievelingsliedje (van dit moment/all time)
Lievelingsfilm
Lievelingsvak
Lievelingsschrijver en schrijfster
Mijn hobby’s zijn
Favoriete tv programma
Favoriete sport
Ik hou niet van
Ik hou wel van

De bovenstaande lijst is te kopiëren om te plakken in het comment vak

Over een week, als ik genoeg antwoorden heb kies ik een winnaar. Laat een geldig email adres achter bij je reactie, ik neem contact op via email met de winnaar! Ik ben erg benieuwd naar jullie antwoorden en wie de uiteindelijke winnaar gaat worden. Tevens ga ik in een ander artikel de antwoorden breeduit met jullie bespreken. Want er zijn zeker meerdere antwoorden goed bij de bovenstaande vragen!

Had jij vroeger ook een vriendenboekje?

17 comments

 • Nicky

  26/02/2017 at 23:57

  Ik vond het vooral leuk om de antwoorden te lezen!

 • zwartraafje

  17/02/2017 at 18:42

  Hey Sas! Leuk dat je het Blogger Vriendenboek vermeld. Gek dat het ondertussen al zolang loopt. Ik dacht eerst even dat je mis was toen ik 2015 las maar die vriendenboekjes verschijnen ondertussen echt al zo’n 1,5 jaar. Misschien moet ik eerst daar eens gaan spieken vooraleer ik probeer om je vragen te beantwoorden. 🙂

 • Jenn

  15/02/2017 at 22:56

  Geboortedatum: 01-03-1988
  Broertjes/zusjes: geen
  Lievelingskleur: blauw
  Lievelingsdier: Ayla en Yara, en eekhoorntjes
  Favoriete popgroep/zanger(es)/band: Ed Sheeran
  Lievelingsliedje (van dit moment/all time): When you’re looking like that van Westlife
  Lievelingsfilm: Pirates of the Caribean
  Lievelingsvak: handvaardigheid
  Lievelingsschrijver en schrijfster: Samuel Bjork & Camilla Lackberg
  Mijn hobby’s zijn: creatief bezig zijn, bloggen, skaten
  Favoriete tv programma: criminal minds
  Favoriete sport: skaten
  Ik hou niet van: negativiteit
  Ik hou wel van: thee, katten, je nieuwe huis, positiviteit, buiten zijn, je werk

  Sommige dingen waren gokwerk hoor!

 • Anneleen

  14/02/2017 at 11:39

  Wat een leuk idee, Sas! Ik doe graag mee! 🙂 Ben benieuwd hoe ik het er af vanaf breng… Ik kan altijd eens proberen hé.

  – Geboortedatum: 1 – 03 -1988
  – Broertjes/zusjes: Nee
  – Lievelingskleur: Blauw
  – Lievelingsdier: Eekhoorns vanuit Londen 😉 en poezen
  – Favoriete popgroep/zanger(es)/band: Ed Sheeran en de Backstreet Boys
  – Lievelingsliedje (van dit moment/all time): Close van Westlife vind je heel mooi, maar weet niet of dit je aller-aller-lievelingsliedje is 😉
  – Lievelingsfilm: While you were sleeping, Pirates of the Caribbean films en Letters to Juliet. (Hier zit wel even opzoekwerk achter ;))
  – Lievelingsvak: Sociale wetenschappen / knutselen?
  – Lievelingsschrijver en schrijfster: Karin Slaughter
  – Mijn hobby’s zijn: Gezellig samen zijn met vriendinnen, jullie nieuwe huisje gezellig in richten, skaten, lezen, bloggen, …
  – Favoriete tv programma: Criminal Minds
  – Favoriete sport: Skaten
  – Ik hou niet van: Egoïstische mensen en leugens
  – Ik hou wel van: Theebekers!!!, Jullie nieuwe huisje, de interactie met de bezoekers/lezers op je blog, je job (alle dagen creatief kunnen bezig zijn met de kindjes), positief zijn, …

 • Simone

  12/02/2017 at 20:33

  Ik ken je best goed en dus van mij niet geel eerlijk als ik mee ga doen. Ik ben benieuwd wie er het dichtst bij in de buurt gaat komen!

  1. SAS

   15/02/2017 at 19:15

   Ik zet je antwoorden die je via DM op twitter gaf even hier neer, dan neem ik de antwoorden mee in het uiteindelijke blogje wat ik maak over de winnaar & antwoorden:

   Geboortedatum 1-3-89
   Broertjes/zusjes geen
   Lievelingskleur Blauw
   Lievelingsdier Otter en eekhoorn
   Favoriete popgroep/zanger(es)/band Backstreet Boys
   Lievelingsliedje (van dit moment/all time) ed Sheeran – shape of you?
   Lievelingsfilm Die weet ik echt niet
   Lievelingsvak Nederlands
   Lievelingsschrijver en schrijfster Moest even opzoeken hoe je het schrijft, samual bjork
   Mijn hobby’s zijn bloggen, lezen, series kijken
   Favoriete tv programma criminal minds
   Favoriete sport skaten natuurlijk
   Ik hou niet van onredelijkheid
   Ik hou wel van gezelligheid en thee

 • Florentine

  12/02/2017 at 19:45

  Wat een leuk idee! Ik vond vriendenboekjes vroeger altijd onwijs leuk <3
  Helaas denk ik dat ik veel van de vragen niet kan beantwoorden, hoewel ik je blog heel erg graag lees.
  Nogmaals: een super gaaf initiatief! Veel liefs, Florentine

 • Nina Simplynspecial

  12/02/2017 at 16:08

  Leuk bedacht om op deze manier een winactie te organiseren 🙂 Zo weet je zeker dat alleen een echt trouwe volger je pakketje kan winnen! Goed bedacht. Ik doe niet mee want ik vrees dat ik heel veel moet gokkken, hihi.

  1. SAS

   15/02/2017 at 19:14

   Toch ben ik erg nieuwsgierig naar je antwoorden… 😉

 • Linda

  12/02/2017 at 13:31

  Ah dit is leuk bedacht! Zeker voor een winactie erg origineel 🙂 Ik ga proberen de vragen te beantwoorden, ik ben benieuwd wat ik weet – ik volg je inmiddels alweer een aantal jaren!

  Geboortedatum: 1 maart 1988
  Broertjes/zusjes: nee, volgens mij ben je enig kind!
  Lievelingskleur: eeeeeh groen? (van groene thee, haha)
  Lievelingsdier: eekhoorns! En ik denk ook wel katten 🙂
  Favoriete popgroep/zanger(es)/band: Westlife, Backstreet Boys, Ed Sheeran
  Lievelingsliedje (van dit moment/all time): All of me – John Legend; oh en een liedje van Westlife! Die van je bruiloft, maar ik weet niet hoe die heet :’)
  Lievelingsfilm: ik denk … Despicable Me 1 of 2, met de Minions 🙂
  Lievelingsvak: géén idee, iets creatiefs?
  Lievelingsschrijver en schrijfster: Karin Slaughter! En schrijver eeeh… Fitzek?
  Mijn hobby’s zijn: theeleuten, met vriendinnen winkelen en lekker lunchen (bij Bagels!), fotograferen, wandelen, bloggen, skaten, films/series kijken
  Favoriete tv programma: Criminal Minds! En alle crime-series denk ik
  Favoriete sport: Skaten
  Ik hou niet van: teveel moeten, mensen die zachter rijden dan dat je mag ;), klagen
  Ik hou wel van: thee! Katten, bloggen, M., Londen, eekhoorns, series/films, lezen

 • Sheila

  12/02/2017 at 13:30

  Ik ben gek op vriendenboekjes! Ik heb ze zelfs nog steeds. Als ik reis neem ik er juist één mee en ik laat iedere ‘fellow backpacker’ er in schrijven met wie ik een mooie/leuke ervaring heb gedeeld. Dat is zo veel leuker dan alleen Facebook vrienden worden. Ik maak ook echt een foto en thuis plak ik dat in. Zo keek ik laatst nog in mijn vriendenboek die ik mee had toen ik een half jaar ging reizen. En ik maakte er ooit zelf één met persoonlijke vragen. Geweldige herinneringen zijn het geworden.

  Leuk idee, trouwens. Ik volg je wel lang, maar daar zit een onderbreking van een jaar tussen. Dus ik zou echt heel veel moeten gokken 🙂

 • Diana

  12/02/2017 at 12:45

  Oh ik ga een poging wagen, want ik volg je al erg lang en ik durf deze uitdaging aan te gaan 🙂

  Geboortedatum: 01-03-1988
  Broertjes/zusjes: Nee
  Lievelingskleur: Blauw
  Lievelingsdier: Eekhoorn
  Favoriete popgroep/zanger(es)/band: Backstreet Boys, P!nk, Westlife
  Lievelingsliedje (van dit moment/all time): Westlife – Close, P!nk – Who Knew
  Lievelingsfilm: While you were sleeping
  Lievelingsvak: Heb echt geen idee, ik gok op Nederlands
  Lievelingsschrijver en schrijfster: Simon Beckett en Karin Slaughter
  Mijn hobby’s zijn: Skeeleren, boek lezen, thee drinken
  Favoriete tv programma: Criminal Minds
  Favoriete sport; Yoga
  Ik hou niet van: Liegen
  Ik hou wel van: Thee!!

  Ik heb nog een vriendenboekje liggen, ja. Wel leuk om daar af en toe weer eens in te kijken.

 • heidi

  12/02/2017 at 12:26

  Wat leuk om te lezen.

 • Lies

  12/02/2017 at 11:52

  Tuurlijk vroeger ook vriendenboekjes gehad. Volgens mij liggen ze ook nog ergens bij mijn ouders in huis. En eigenlijk toch wel fijn om te horen dat zo’n traditie nu nog steeds leeft op de scholen.

 • Eva

  12/02/2017 at 11:20

  Ohh dat wordt echt te moeilijk om die vragen te beantwoorden! Ik volg je al wel redelijk lang, maar zo precies weet ik de antwoorden niet 😛

  1. SAS

   15/02/2017 at 19:13

   Ook geen gokje wagen? 😉

 • Morgaine

  12/02/2017 at 09:16

  Ontzettend leuk lieve Sas, maar zoals je weet, de liefde is gearriveerd en ik loop al zo achter, dus laat ik dit aan anderen over voor nu, ben benieuwd naar de antwoorden die je krijgt en wie er het meest dichtbij zit, want inderdaad, veel is gewoon terug te vinden. 😀

  En ja, sterker nog, ik heb er zelfs nu eentje, die moet ik maar weer eens uit het stof halen, dat is begonnen tijdens web-log en ineens ik vele ontmoetingen ging doen, en ik heb velen er al in laten schrijven maar hij is nog langer niet vol, het is een soort online vriendschapsboekje geworden waar sommigen nog steeds in mijn vriendenkring zitten en anderen allang niet meer, maar ze staan er wel 😉 Hoe leuk is dat, kortom, ik ga hem weer eens uit de kast trekken, gezien er een nieuw tijdperk van ontmoetingen is aangebroken en dan mis ik er eigenlijk al een aantal. 😮

  X

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *