Blog,  Liefde voor..

Alles om jouw leven meer smaak te geven

Dit product is ter beschikking gesteld door Smaakthee.nl

Schreef ik pas gelden nog een artikel over kritischer zijn met samenwerkingen doordat bedrijven het soms bond maken, daar hoort deze samenwerking zeker niet bij! Na het artikel kreeg ik een super leuk, enthousiast en oprecht emailtje van Olaf & Jelmer die mijn liefde voor thee delen. Zij hebben namelijk een super mooi design gemaakt qua theefles. Eentje die ik dolgraag aan mijn collectie wilde toevoegen. Ik vertel je er graag meer over.

 photo IMG_20170114_140551_537_zpskxanidyi.jpg
Hoe het bloggen er tegenwoordig uit ziet

Over de theefles

Deze theefles is gemaakt van stevig glas waardoor hij prima mee kan in je tas. Het glas kan tegen een stootje want het is versterkt met boroscilicaat. Geen idee wat het is 😉 Maar als het op de site staat zal dit vast erg handig zijn qua stevigheid. Zo voelt het glas namelijk ook wel aan. Ook is hij dubbelwandig zodat je thee lang warm blijft en je de theefles kan beetpakken. Er kan 0,35l in 1 fles, genoeg voor zo’n 2 kopjes thee. Er zit een smaller filter in, die je uit elkaar kan halen. De fles is ook bruikbaar voor fruitwater. Multifunctioneel dus!

Ik kreeg het pakket super snel thuis en was aangenaam verrast door de mooie structuur en de vormgeving. Hij is makkelijk in gebruik en ziet er ook nog eens strak en gebruiksvriendelijk uit. Ik kon niet wachten om de theefles te gaan gebruiken en deed dit dan ook direct.

Hoe werkt het?

De theefles is erg gebruiksvriendelijk. Je schroeft de dop eraf, haalt de filter eruit. Draai de filter los en doe er losse theeblaadjes in. Filter weer dicht, klik hem in de theefles met warm water. Dop erop en klaar. De thee blijft fijn lang warm door het dubbelwandige glas en is hierdoor ook prima beet te pakken.

De theefles heeft het toffe logo van Smaak erop staan, wat minimalistisch is maar toch erg natuurlijk. Daarnaast een filter die uit elkaar te halen is en een mooie houten schroefdop. In de schroefdop zit een siliconen ring, waardoor hij waterdicht afsluit. Ook kreeg ik bij het pakket 2 fijne zakjes met een lekkere losse thee erbij. Het was 1 groot feest om de thee te proberen in dit mooie design glas. Ik heb dan ook werkelijk waar genoten van het thee drinken en kan niet wachten hem uit te proberen met meenemen.

 photo IMG_20170114_140729_046_zpsg119gbau.jpg

Wat vind ik ervan?

Zoals je vast wel tussen de regels hebt doorgelezen ben ik erg enthousiast. De gehele theefles is zowel mooi als functioneel en ik ben erg blij dat ik hem heb kunnen toevoegen aan mijn theecollectie.

 photo IMG_20170115_130417_196_zps2mb4fiej.jpg

De theefles is normaal verkrijgbaar voor €32.50 en nu in de SALE €29.00. Hij bevat 0,35L. Hij is verkrijgbaar op de website van Smaakthee.nl Bestel hem dus snel met korting! *Note: Voor deze samenwerking heb ik 2 theeflessen gekregen.

Hoe drink jij je thee? En neem je vaak thee mee?

1

18 reacties

 • Nicky

  Grinnik. Ik drink alleen thee op mijn werk en ik neem nooit thee mee. Niet echt iets voor mij, vrees ik. Hoewel.. Er kan vast ook koffie in 😉

 • Femke

  Oh die moet ik hebben! Ik ben een echte theeleut en neem overal een thermosfles (of -kan) mee naar toe. Maar voor thuis ziet de theefles er ook super handig én mooi uit!

 • Marcella

  Wat een leuk en handig ding! Ik neem altijd thee mee als ik met de trein reis. Dat is niet zo vaak meer, maar ik kan er dan ook echt niet zonder 😉

 • Mariska

  Hé wat leuk zo’n beker! Ik neem het echt nooit mee onderweg.. drink het alleen thuis of op het werk 🙂 Maar wel heel erg vaak.

 • Bianca Schrijft

  Dat is wel een hele gave fles en zeker een unieke uitvinding. De prijs is wel eentje die buiten mijn budget valt. Zelf zou ik er niet zoveel aan uitgeven. Dan zet ik wel lekker een grote mok voor mijn snuffert en hang er een zakje rituals thee in.

 • Simone

  Wat een toffe fles! Ik drink meestal 1 kopje per dag dus zo’n fles zou qua inhoud te groot zijn. Maar ziet er wel tof en handig uit voor als ik weer ga werken!

 • Denise

  Wat een gave theefles! Ik lust ook erg graag thee en ik denk dat ik toch wel liters thee drink op een dag 😉 Dit is echt wel iets wat ik ook graag zou willen hebben.

 • annouska

  Wow als thee fanaat moet ik deze echt bestellen, tenminste zodra ik weer werk heb (Want dat betekend dat ik weer ga reizen met het OV) Mooi gemaakt, is hij ook natuurvriendelijk gemaakt?

  • SAS

   Ik heb eigenlijk geen idee of hij natuur vriendelijk is gemaakt. Misschien ergens te vinden op de site? Hij ziet er in ieder geval wel zo uit als je het mij vraagt 🙂

 • Inge

  Wauw deze theefles ziet er PRACHTIG uit! (Ja dat moest met hoofdletters). Wat een tof design, ik denk dat ik serieus vaker thee zou drinken hierdoor. 🙂

 • Anna

  Wauw, wat een prachtig ding <3. Heel mooi design. En ideaal om zo thee gemakkelijk mee te nemen onderweg. Fijn!

 • Romy

  Dit klinkt echt als een ideale theefles! Heerlijk voor als je echt van grote mokken thee houdt en die het liefst niet in één keer achteroverslaat. Ik kan me voorstellen dat je er erg enthousiast over bent 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *