6x van die liedjes die je (blijvend) raken

January 20, 2017

 photo jnbkjnkjmnkmj_zpska7kgak4.jpg

Er zijn van die liedjes die je jaar in jaar uit blijvend raken. Hieronder mijn 6 nummers.

Welk nummer raakt jou keer op keer en waarom?

By SAS

Uit de jaren ’80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat / squirrel lady ★ vrouw van ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: ‘Because when you stop and look around, this life is pretty amazing…’

Previous Post Next Post

14 comments

 • Nicky

  03/02/2017 at 22:35

  Daar zitten juweeltjes tussen. Ik moet steeds ongelooflijk huilen van Piece by piece van Kelly Clarkson. Komt natuurlijk omdat mijn dochter ook in de steek gelaten is door haar vader. Maar ze heeft er niet echt last van dus waarom ik er zo van moet huilen.. Geen idee..

 • Els

  23/01/2017 at 18:41

  Dat nummer van Westlife is ook zo mooi :-) . Ik ben nog steeds een grote fan, cd zit nog steeds in mijn auto.

 • Lizette

  23/01/2017 at 13:38

  Mooie liedjes allemaal. Mijn favoriet is All of me toch wel. Die blijft me raken. Jammer dat op de radio vaak de ingekorte versie gedraaid wordt. En die nieuwe van Lady Gaga vind ik trouwens verrassend mooi.

 • sammie

  23/01/2017 at 11:51

  Pink Love song blijft mooi, ik heb het vooral bij haar nummer Family portrait, zo mooi.

 • Morgaine

  21/01/2017 at 13:31

  Sas, ik mail je even, want mijn linkjes zijn schijnbaar spam, hahahaha

  X

  1. SAS

   22/01/2017 at 16:16

   Dankjewel voor je email met vele leuke (nieuwe) linkjes. Ik ga even de tijd nemen ze beluisteren lieve Morgaine!

 • Nesrin

  20/01/2017 at 23:20

  De liedjes van Pink en Sia blijven hier ook lang hangen ;-)

 • Saar

  20/01/2017 at 20:11

  Love song van Pink, dat is voor mij ook zo’n nummer. Maar heel wat nummers van haar hebben mij door de zwartste periode uit mijn leven geloodsd. Dus veel nummers van haar raken mij ook diep.

 • Malou

  20/01/2017 at 19:51

  Mijn favoriete nummer is The man who can’t be moved. Maar Say you won’t let go is ook heel mooi! Malou x

 • Bianca Schrijft

  20/01/2017 at 16:55

  Terwijl ik totaal geen goth ben en ook niet echt van de bijbehorende muziek hou, raakt my immortal van Evanescence me keer op keer en Stars in heaven van Anouk. Laat de waterlanders maar komen.

 • Linda

  20/01/2017 at 13:32

  Oeh mooi lijstje! All of me staat hier ook nog regelmatig aan, mijn favoriete liefdesliedje! Heel mooi en eenvoudig zonder dat het klef of zeikerig wordt, wat ik wel heb met veel liefdesliedjes ;)
  Ik vind van Sia eigenlijk alles mooi, maar mijn eerste kennismaking met haar was eigenlijk met ‘Chandelier’ dus dat heeft een speciaal plekje. Dan nog ‘Human’ van Christina Perri, dat is een beetje mijn lijflied, en ‘Warrior’ van Demi Lovato. Zo mooi! Stone Cold vind ik trouwens ook heel tof ja.

 • Sarah

  20/01/2017 at 10:01

  Skyscraper van Demi Lovato geeft me elke keer weer rillingen. Ik heb het vroeger echt uren en uren en uren kunnen beluisteren wanneer ik mij slecht voelde. Dat zal mij dus altijd bijblijven!

 • Veerlez

  20/01/2017 at 09:47

  Grappig, er zit in artiesten wel een kleine overlap met welke nummers mij altijd raken. Pink samen met het Nate Ruess, al kan ik even niet op de titel van dat nummer komen. Verder heeft Demi Levato een aantal nummers die me raken. Catch me en Skyscraper. Fantastisch. Zo zijn er wel heel veel nummers, maar deze schieten me na het zien van jou lijstje, meteen in mijn gedachten.

 • Romy

  20/01/2017 at 07:33

  Wat een mooie nummers allemaal! Vooral ‘All of me’ heb ik een hele tijd grijsgedraaid en vind ik nog steeds erg mooi. Mijn favoriete nummer dat me altijd raakt is ‘Sweet goodbyes’. Normaal zou een nummer met de titel ‘goodbye’ heel verdrietig zijn, maar dit nummer is toch een beetje positief en juist daarom raakt het me.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *