photo jnbkjnkjmnkmj_zpska7kgak4.jpg

Er zijn van die liedjes die je jaar in jaar uit blijvend raken. Hieronder mijn 6 nummers.

Welk nummer raakt jou keer op keer en waarom?

2
14 reacties

14 thoughts on “6x van die liedjes die je (blijvend) raken

 1. Nicky schreef:

  Daar zitten juweeltjes tussen. Ik moet steeds ongelooflijk huilen van Piece by piece van Kelly Clarkson. Komt natuurlijk omdat mijn dochter ook in de steek gelaten is door haar vader. Maar ze heeft er niet echt last van dus waarom ik er zo van moet huilen.. Geen idee..

 2. Els schreef:

  Dat nummer van Westlife is ook zo mooi 🙂 . Ik ben nog steeds een grote fan, cd zit nog steeds in mijn auto.

 3. Lizette schreef:

  Mooie liedjes allemaal. Mijn favoriet is All of me toch wel. Die blijft me raken. Jammer dat op de radio vaak de ingekorte versie gedraaid wordt. En die nieuwe van Lady Gaga vind ik trouwens verrassend mooi.

 4. sammie schreef:

  Pink Love song blijft mooi, ik heb het vooral bij haar nummer Family portrait, zo mooi.

 5. Morgaine schreef:

  Sas, ik mail je even, want mijn linkjes zijn schijnbaar spam, hahahaha

  X

  1. SAS schreef:

   Dankjewel voor je email met vele leuke (nieuwe) linkjes. Ik ga even de tijd nemen ze beluisteren lieve Morgaine!

 6. Nesrin schreef:

  De liedjes van Pink en Sia blijven hier ook lang hangen 😉

 7. Saar schreef:

  Love song van Pink, dat is voor mij ook zo’n nummer. Maar heel wat nummers van haar hebben mij door de zwartste periode uit mijn leven geloodsd. Dus veel nummers van haar raken mij ook diep.

 8. Malou schreef:

  Mijn favoriete nummer is The man who can’t be moved. Maar Say you won’t let go is ook heel mooi! Malou x

 9. Bianca Schrijft schreef:

  Terwijl ik totaal geen goth ben en ook niet echt van de bijbehorende muziek hou, raakt my immortal van Evanescence me keer op keer en Stars in heaven van Anouk. Laat de waterlanders maar komen.

 10. Linda schreef:

  Oeh mooi lijstje! All of me staat hier ook nog regelmatig aan, mijn favoriete liefdesliedje! Heel mooi en eenvoudig zonder dat het klef of zeikerig wordt, wat ik wel heb met veel liefdesliedjes 😉
  Ik vind van Sia eigenlijk alles mooi, maar mijn eerste kennismaking met haar was eigenlijk met ‘Chandelier’ dus dat heeft een speciaal plekje. Dan nog ‘Human’ van Christina Perri, dat is een beetje mijn lijflied, en ‘Warrior’ van Demi Lovato. Zo mooi! Stone Cold vind ik trouwens ook heel tof ja.

 11. Sarah schreef:

  Skyscraper van Demi Lovato geeft me elke keer weer rillingen. Ik heb het vroeger echt uren en uren en uren kunnen beluisteren wanneer ik mij slecht voelde. Dat zal mij dus altijd bijblijven!

 12. Veerlez schreef:

  Grappig, er zit in artiesten wel een kleine overlap met welke nummers mij altijd raken. Pink samen met het Nate Ruess, al kan ik even niet op de titel van dat nummer komen. Verder heeft Demi Levato een aantal nummers die me raken. Catch me en Skyscraper. Fantastisch. Zo zijn er wel heel veel nummers, maar deze schieten me na het zien van jou lijstje, meteen in mijn gedachten.

 13. Romy schreef:

  Wat een mooie nummers allemaal! Vooral ‘All of me’ heb ik een hele tijd grijsgedraaid en vind ik nog steeds erg mooi. Mijn favoriete nummer dat me altijd raakt is ‘Sweet goodbyes’. Normaal zou een nummer met de titel ‘goodbye’ heel verdrietig zijn, maar dit nummer is toch een beetje positief en juist daarom raakt het me.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *