14 reacties op “6x van die liedjes die je (blijvend) raken

  1. Daar zitten juweeltjes tussen. Ik moet steeds ongelooflijk huilen van Piece by piece van Kelly Clarkson. Komt natuurlijk omdat mijn dochter ook in de steek gelaten is door haar vader. Maar ze heeft er niet echt last van dus waarom ik er zo van moet huilen.. Geen idee..

  2. Mooie liedjes allemaal. Mijn favoriet is All of me toch wel. Die blijft me raken. Jammer dat op de radio vaak de ingekorte versie gedraaid wordt. En die nieuwe van Lady Gaga vind ik trouwens verrassend mooi.

  3. Love song van Pink, dat is voor mij ook zo’n nummer. Maar heel wat nummers van haar hebben mij door de zwartste periode uit mijn leven geloodsd. Dus veel nummers van haar raken mij ook diep.

  4. Terwijl ik totaal geen goth ben en ook niet echt van de bijbehorende muziek hou, raakt my immortal van Evanescence me keer op keer en Stars in heaven van Anouk. Laat de waterlanders maar komen.

  5. Oeh mooi lijstje! All of me staat hier ook nog regelmatig aan, mijn favoriete liefdesliedje! Heel mooi en eenvoudig zonder dat het klef of zeikerig wordt, wat ik wel heb met veel liefdesliedjes ๐Ÿ˜‰
    Ik vind van Sia eigenlijk alles mooi, maar mijn eerste kennismaking met haar was eigenlijk met ‘Chandelier’ dus dat heeft een speciaal plekje. Dan nog ‘Human’ van Christina Perri, dat is een beetje mijn lijflied, en ‘Warrior’ van Demi Lovato. Zo mooi! Stone Cold vind ik trouwens ook heel tof ja.

  6. Skyscraper van Demi Lovato geeft me elke keer weer rillingen. Ik heb het vroeger echt uren en uren en uren kunnen beluisteren wanneer ik mij slecht voelde. Dat zal mij dus altijd bijblijven!

  7. Grappig, er zit in artiesten wel een kleine overlap met welke nummers mij altijd raken. Pink samen met het Nate Ruess, al kan ik even niet op de titel van dat nummer komen. Verder heeft Demi Levato een aantal nummers die me raken. Catch me en Skyscraper. Fantastisch. Zo zijn er wel heel veel nummers, maar deze schieten me na het zien van jou lijstje, meteen in mijn gedachten.

  8. Wat een mooie nummers allemaal! Vooral ‘All of me’ heb ik een hele tijd grijsgedraaid en vind ik nog steeds erg mooi. Mijn favoriete nummer dat me altijd raakt is ‘Sweet goodbyes’. Normaal zou een nummer met de titel ‘goodbye’ heel verdrietig zijn, maar dit nummer is toch een beetje positief en juist daarom raakt het me.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *