Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!6x van die liedjes die je (blijvend) raken

 photo jnbkjnkjmnkmj_zpska7kgak4.jpg

Er zijn van die liedjes die je jaar in jaar uit blijvend raken. Hieronder mijn 6 nummers.

Welk nummer raakt jou keer op keer en waarom?

2
Boeken, film/tv & youtube
Previous Story
Next Story

14 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  03/02/2017 at 22:35

  Daar zitten juweeltjes tussen. Ik moet steeds ongelooflijk huilen van Piece by piece van Kelly Clarkson. Komt natuurlijk omdat mijn dochter ook in de steek gelaten is door haar vader. Maar ze heeft er niet echt last van dus waarom ik er zo van moet huilen.. Geen idee..

 • Reply
  Els
  23/01/2017 at 18:41

  Dat nummer van Westlife is ook zo mooi 🙂 . Ik ben nog steeds een grote fan, cd zit nog steeds in mijn auto.

 • Reply
  Lizette
  23/01/2017 at 13:38

  Mooie liedjes allemaal. Mijn favoriet is All of me toch wel. Die blijft me raken. Jammer dat op de radio vaak de ingekorte versie gedraaid wordt. En die nieuwe van Lady Gaga vind ik trouwens verrassend mooi.

 • Reply
  sammie
  23/01/2017 at 11:51

  Pink Love song blijft mooi, ik heb het vooral bij haar nummer Family portrait, zo mooi.

 • Reply
  Morgaine
  21/01/2017 at 13:31

  Sas, ik mail je even, want mijn linkjes zijn schijnbaar spam, hahahaha

  X

  • Reply
   SAS
   22/01/2017 at 16:16

   Dankjewel voor je email met vele leuke (nieuwe) linkjes. Ik ga even de tijd nemen ze beluisteren lieve Morgaine!

 • Reply
  Nesrin
  20/01/2017 at 23:20

  De liedjes van Pink en Sia blijven hier ook lang hangen 😉

 • Reply
  Saar
  20/01/2017 at 20:11

  Love song van Pink, dat is voor mij ook zo’n nummer. Maar heel wat nummers van haar hebben mij door de zwartste periode uit mijn leven geloodsd. Dus veel nummers van haar raken mij ook diep.

 • Reply
  Malou
  20/01/2017 at 19:51

  Mijn favoriete nummer is The man who can’t be moved. Maar Say you won’t let go is ook heel mooi! Malou x

 • Reply
  Bianca Schrijft
  20/01/2017 at 16:55

  Terwijl ik totaal geen goth ben en ook niet echt van de bijbehorende muziek hou, raakt my immortal van Evanescence me keer op keer en Stars in heaven van Anouk. Laat de waterlanders maar komen.

 • Reply
  Linda
  20/01/2017 at 13:32

  Oeh mooi lijstje! All of me staat hier ook nog regelmatig aan, mijn favoriete liefdesliedje! Heel mooi en eenvoudig zonder dat het klef of zeikerig wordt, wat ik wel heb met veel liefdesliedjes 😉
  Ik vind van Sia eigenlijk alles mooi, maar mijn eerste kennismaking met haar was eigenlijk met ‘Chandelier’ dus dat heeft een speciaal plekje. Dan nog ‘Human’ van Christina Perri, dat is een beetje mijn lijflied, en ‘Warrior’ van Demi Lovato. Zo mooi! Stone Cold vind ik trouwens ook heel tof ja.

 • Reply
  Sarah
  20/01/2017 at 10:01

  Skyscraper van Demi Lovato geeft me elke keer weer rillingen. Ik heb het vroeger echt uren en uren en uren kunnen beluisteren wanneer ik mij slecht voelde. Dat zal mij dus altijd bijblijven!

 • Reply
  Veerlez
  20/01/2017 at 09:47

  Grappig, er zit in artiesten wel een kleine overlap met welke nummers mij altijd raken. Pink samen met het Nate Ruess, al kan ik even niet op de titel van dat nummer komen. Verder heeft Demi Levato een aantal nummers die me raken. Catch me en Skyscraper. Fantastisch. Zo zijn er wel heel veel nummers, maar deze schieten me na het zien van jou lijstje, meteen in mijn gedachten.

 • Reply
  Romy
  20/01/2017 at 07:33

  Wat een mooie nummers allemaal! Vooral ‘All of me’ heb ik een hele tijd grijsgedraaid en vind ik nog steeds erg mooi. Mijn favoriete nummer dat me altijd raakt is ‘Sweet goodbyes’. Normaal zou een nummer met de titel ‘goodbye’ heel verdrietig zijn, maar dit nummer is toch een beetje positief en juist daarom raakt het me.

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png