Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Recensie: De nieuwste Slaughter. Will Trent is terug!

Zoals jullie weten begon ik in dit boek op vakantie in Londen (september 2016) Daarna ging alles omtrent onze huizenverkoop en huizenjacht in sneltrein vaart waardoor ik andere prioriteiten had. Maar de laatste dag van mijn vakantie (lekker getimed, uhum) kreeg ik de lees-flow weer ter pakken. Ik las het boek, waar ik eerst niet in kon komen door alle situaties om me heen, in 1 ruk uit. Het is weer een echte typische Slaughter. En… Will Trent is weer eens terug!

 photo IMG_20170108_120128_939_zpsyeetbjc8.jpg

Waar het boek over gaat

WILL TRENT is terug!
Het is de verraderlijkste zaak uit zijn carrière. Dat beseft Will Trent zodra hij het verlaten pakhuis in Atlanta binnengaat, en het dode lichaam van een ex-politieagent aantreft.

Van het lijk lopen bloederige voetsporen weg die erop wijzen dat een ander, mogelijk vrouwelijk slachtoffer, is meegenomen… om vervolgens spoorloos te verdwijnen. Het pakhuis is eigendom van een beroemde basketbalspeler – een lokale held die de duurste advocaten heeft ingehuurd, en die een aanklacht wegens verkrachting heeft weten te ontduiken. Voor Will – en voor patholoog-anatoom Sara Linton – wordt het nóg erger. Een vondst op de plaats delict onthult een verband met Wills ingewikkelde verleden… de gevolgen zullen zijn leven overhoop halen en ook dat van zijn dierbaren, zijn collega’s en de mensen op wie hij jacht maakt.

Wat vond ik van het boek?

Zoals alle Slaughter boeken vond ik hem zeker goed! Aangezien ik alle boeken van Karin Slaughter heb gelezen op volgorde, heb je een heel goed idee van alle personages en kan je je hierdoor goed inleven. Het boek bevat alle Slaughter waardige eigenschappen: seks, drugs, uitbarstingen van geweld, politiehumor en zoals vaak een onverwachte ontknoping. In dit boek leer je juist meer over het verleden en de jeugd van Will Trent en welke gevolgen die heeft met zijn huidige relatie met Sara.

Sara en Will worden opgeroepen bij een plaats delict, waar een lijk is gevonden. Het blijkt om Dale Harding, een voormalig agent, te gaan. Alle bloedsporen wijzen in de richting van Angie Polansky, de ex van Will die op papier nog steeds zijn vrouw is. Ze hebben een onstuimig verleden die beetje bij beetje wordt ontrafeld.

Ze schrijft ook deze keer vanuit verschillende personen en laat ze op het eind bij elkaar komen. Ik vind het prachtig hoe de verhaallijnen uiteindelijk tot één geheel zijn verstrengeld en het was weer een op en top Slaughter boek. Na de vele boeken ben je toch bang een beetje teleurgesteld te worden, want zó goed kan het toch niet weer zijn? Toch weet deze schrijfster altijd weer te boeien met haar gruwelijke details en bijzondere verhaallijnen. Zonder veel te verklappen heeft ook dit boek weer een twist in het einde..

Lees hier hoeveel sterren ik de andere boeken van Karin Slaughter gaf. En de recensie van Mooie meisjes.

Het boek krijgt van mij een dikke verdiende 4 sterren, hoewel ik zeker wel andere boeken van Karin Slaughter beter vond.
Rating: ★★★★

Te koop bij verschillende boekhandels voor €19,95

1
Boeken, film/tv & youtube
Previous Story
Next Story

10 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  22/01/2017 at 23:18

  Ik zet ‘m op mijn lijstje. Thanks!

 • Reply
  Inge
  19/01/2017 at 15:38

  Ik vond het een super boek. Eindelijk komen we meer over Angie Polaski (eigenlijk is ze hét personage van dit boek) te weten. Ik vond haar nooit sympathiek maar nu komt ze toch menselijker over. De plot zat voor mij ingenieus in elkaar weer, op z’n Slaughter’s. De crime scene wordt in het begin onderzocht en op het einde opnieuw met een totaal beeld van hoe het écht gegaan is. Die aanpak heeft mij zeer gesmaakt. Ik heb er ook een review over geschreven (in het Engels).

 • Reply
  Els
  18/01/2017 at 17:13

  Moet ik dit boek toch eens gaan lezen 🙂 . Maar eerst nog een paar boeken hiervoor.

 • Reply
  Joyce rdt
  18/01/2017 at 16:35

  Oh ja ik hou van deze schrijfster. Helaas is het lezen bij mij op een gegeven moment een beetje dood gegaan, maar ik deze ga ik zeker weer eens oppikken. Thanks voor de reminder. Liefs.x

 • Reply
  Nesrin
  17/01/2017 at 22:02

  Ik lees zelf niet zo veel maar ik ga de Slaughter boeken wel aanraden bij mijn man 😉 Die trouwens jouw tips die je op Instagram gaf nog altijd volgt haha.

  • Reply
   SAS
   22/01/2017 at 15:56

   Leuk om te lezen! Sebastian Fitzek blijft mijn favoriete schrijver, naast Camilla Läckberg<3

 • Reply
  Dalinka
  17/01/2017 at 18:53

  Ik hou van de boeken van Karin Slaughter. The Grant County series vond ik de beste en ik vind het een beetje jammer dat deze serie overgegaan is naar die van Will Trent. Deze boeken en personages vind ik toch iets minder leuk. Maar ik lees alsnog wel alle boeken hoor want spannend zijn ze wel.

 • Reply
  Nancy
  17/01/2017 at 09:21

  Ik vond deze denk ik 1 van de mindere.(ik heb zo ook allemaal gelezen) Maar ze stijgt voor mij nog steeds met kop en chouders boven iedereen uit!

 • Reply
  Inge
  17/01/2017 at 08:48

  Jaaa ik heb hem ook en ook gelezen. Alle boeken van Karin Slaughter zijn goed, maar inderdaad, deze heeft mij niet zo weten te raken. De bovenste rij staat inmiddels vol met de boeken van Karin Slaughter.. ik kom ruimte te kort! 😉

 • Reply
  Shirley
  17/01/2017 at 07:28

  Ik heb dit boek ook gelezen en ik deel je mening. Alle boeken van Karin Slaughter zijn goed, maar ik vond sommige andere toch ook beter. Het blijven lekkere boeken om te lezen.

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png