Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: Ons verhaal, 10 jaar (gelukkig) samen

This content is password protected. To view it please enter your password below:

4
Geluksmomentjes, Liefde voor..
Previous Story
Next Story

50 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Saskia
  02/08/2017 at 14:18

  Ik ben door het linkje uit je nieuwe(re) post weer hier terecht gekomen, wat een heerlijk verhaal om te lezen.En wat een mooie mijpaal ook, al 10 jaar samen en inmiddels zoveel nieuwe mijlpalen meegemaakt. Mijn vriend en ik hebben elkaar nu bijna 2 jaar via online daten leren kennen en zijn in November ook alweer 2 jaar samen. Wat vliegt de tijd zeg! In April zijn we gaan samenwonen en we hebben samen gelukkig nog heel veel plannen voor de toekomst. Ik had nooit verwacht dat ik zo’n fijne relatie zou overhouden aan het online daten (stiekem altijd wel gehoopt natuurlijk, daar doe je het voor) en ben intens blij dat ik toen de stap heb gezet om het gewoon te proberen.

 • Reply
  Janneke
  23/07/2017 at 21:57

  Ah, wat een leuk verhaal en wat bijzonder dat jullie elkaar al zo lang kennen. Nogmaals gefeliciteerd <3 Heel gek, maar in de vriendengroep van B. zijn bijna alle stellen al +10 jaar samen (iedereen is begin 30) Wij zijn met ons bijna 4 jaar samen de 'spuitelven' van de groep om het even zo te zeggen, haha!

 • Reply
  Lauradenkt
  22/07/2017 at 14:14

  Ik vind dit soort dingen altijd zo leuk om te lezen! πŸ™‚

 • Reply
  Anneleen
  20/07/2017 at 21:35

  Heel mooi en lief om te lezen, Saskia! Op zo’n relatie mag je inderdaad heel erg trots zijn! Jim en ik kennen elkaar ongeveer 5 jaar en zijn van juni 4 jaar samen. Heel gelukkig met hem aan mijn zijde! πŸ™‚

 • Reply
  Florentine
  20/07/2017 at 00:51

  Wauwie! Wat bijzonder <3

 • Reply
  Els
  19/07/2017 at 18:54

  Wat leuk om te lezen! Van harte gefeliciteerd πŸ™‚ . Mijn vriend en ik kennen elkaar nog niet zo lang.

 • Reply
  Villasappho
  18/07/2017 at 21:04

  Wat een heerlijke blije blog! EN die laatste foto is gewoon prachtig! Ik heb 10 maanden met Frans.

 • Reply
  Simone
  18/07/2017 at 19:13

  Wat leuk om het verhaal te lezen hoe jullie elkaar hebben leren kennen. Zoals je weet gaan wij volgend jaar trouwen. Super veel zin in en ook wel een beetje spannend. Volgend jaar zijn we ook 5 jaar samen, extra leuk dus!

 • Reply
  Veerle
  18/07/2017 at 11:53

  Wat een mooi verhaal. Ik wens jullie nog vele prachtige jaren toe!

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  18/07/2017 at 11:29

  Gefeliciteerd! Fijn dat het zo goed voelt tussen jullie!!

 • Reply
  Merel
  18/07/2017 at 11:06

  Wat leuk om dit te lezen en wat mooi ook!! Gefeliciteerd met deze liefdevolle mijlpaal samen, geniet er maar lekker van! Liefs, Merel

 • Reply
  borduursaramsades
  18/07/2017 at 05:00

  prachtig geschreven, leuk hoe jullie elkaar leren kennen hebben.
  10 jaar proficiat, ik kom achter

  Zoals je zegt op ieder potje past een deksel πŸ˜‰

 • Reply
  zwartraafje
  17/07/2017 at 22:18

  Proficiat met jullie 10de verjaardag samen. Mijn man en ik zijn ondertussen 17 jaar samen waarvan 6 jaar als man en vrouw. We zaten samen in de jeugdbeweging en ik was al een hele tijd verliefd op hem toen een vriendin besloot om hem aan te spreken vermits ik dat zelf ondanks aandringen van haar maar niet durfde doen. Ik ben nog steeds heel blij dat ze dat toen gedaan heeft. Op de dag dat we 10 jaar samen waren heb ik haar zelfs cupcakes gegeven om haar te bedanken. πŸ™‚

  • Reply
   SAS
   19/07/2017 at 15:46

   Leuk om te lezen en wat attent om cupcakes te bakken voor die fijne vriendin!

 • Reply
  Alex
  17/07/2017 at 21:15

  Wat een leuk verhaal! Wij zijn dit jaar vier jaar samen en gaan eind van het jaar trouwen πŸ™‚

 • Reply
  Sofie
  17/07/2017 at 20:32

  Oh gefeliciteerd, wat fijn dat je een soulmate gevonden hebt! Ik had die ook, we waren 11 jaar samen tot hij in Spanje wou wonen en ik terug naar BelgiΓ« wilde.

  • Reply
   SAS
   17/07/2017 at 21:11

   Oh dat lijkt me een lastige situatie, maar alles gebeurd altijd met een reden (zij mijn moeder altijd tot vervelends toe, maar ze heeft gelijk) Geen kans meer dat jullie bij elkaar komen na de lange relatie samen?

 • Reply
  Sheila
  17/07/2017 at 20:23

  Wat ontzettend leuk om te lezen!! En gefeliciteerd. Bijzonder dat jullie elkaar dus al langer kennen dan dat en dat het uit is gelopen op een huwelijk en zo veel meer. Mooi.

  Ik ben nu 14 jaar samen en afgelopen maand 10 jaar getrouwd. Ook super bijzonder. We leerden elkaar kennen via een dating site. Bijzonder, want ik ben daar niet van en maak

  • Reply
   Sheila
   17/07/2017 at 20:28

   … ik tikte te snel.
   Ik ben daar niet van, omdat ik zo makkelijk contact maak. Maar ik had zin in een spelletjes avond en niemand die ik kende was daar voor in. Dus.. ik dacht, je hoeft natuurlijk niet alleen voor een ‘liefdesdate’ online te gaan (en in die tijd waren er natuurlijk weinig dating sites). En een vriendin zat er op, dus ik dacht.. leuk. Doe ik ook! En mijn nu man reageerde. We spraken af voor een spelletje Catan, maar kletsten de hele avond door. 3 weken later gingen we samen wonen. Inmiddels dus 10 jaar getrouwd en hebben we 2 kiddos πŸ™‚

   • Reply
    SAS
    17/07/2017 at 21:10

    Mooi om te lezen<3 Leuk hoe een spelletje Catan zoveel moois teweeg kan brengen. Ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig hoe jij je vriend hebt leren kennen?! Of stond dat in dat ene artikel waarin je jullie relatie uitlegt? (anders ga ik hem nog even nalezen)..

 • Reply
  Evelyne
  17/07/2017 at 20:02

  Ik vind het steeds zo mooi om te lezen hoe anderen elkaar hebben leren kennen en hoe ze verkering kregen etc. Ik ben 3 jaar single. Dat was trouwens m’n 1ste relatie en sindsdien heb ik geen meer gehad. Je kan dit ook teruglezen op mijn blog πŸ˜‰ Soms mis ik wel iemand aan mijn zijde die voor mij zorgt en waar ik comfortabel bij kan zijn. Maar ja..

  • Reply
   SAS
   17/07/2017 at 21:09

   Wat ik al eerder bij de comments aangaf: ik geloof er heilig in dat op ieder potje meerdere deksels passen. Dit heb ik altijd al gelooft, en heeft dus niet te maken met het feit dat ik al een langere tijd mijn deksel heb πŸ˜‰

 • Reply
  Esmee
  17/07/2017 at 19:17

  Wat een lief artikel! Zo fijn om iemand te hebben gevonden die zo goed bij je past! Ik wens jullie nog heel veel geluk samen – Op naar de volgende 10 jaar πŸ™‚

 • Reply
  Wanda
  17/07/2017 at 18:57

  Grappig dat jullie na al die jaren dan toch nog bij elkaar zijn gekomen! Wij waren vorige maand 15 jaar samen en ja, eigenlijk herken ik wel wat je zegt in het vinden van je soulmate. Dat is bij ons ook zo, we hebben veel dezelfde interesses, hebben dezelfde ietwat aparte humor maar zijn op bepaalde vlakken ook heel verschillend wat dan weleens wat irritaties oproept maar ook dat hoort er gewoon bij.

 • Reply
  Sabine
  17/07/2017 at 16:39

  Wat mooi! Van harte gefeliciteerd!!

 • Reply
  joor
  17/07/2017 at 15:14

  Allereerst gefeliciteerd !!! Wauw tien jaar is echt super lang! Enne wat super leuk om te lezen hoe jullie elkaar hebben leren kennen! Ik heb mijn vriend 5 jaar geleden leren kennen via een dating site..
  Door vele dates leerde we elkaar goed kennen en toen patsboem op date 3 hadden we verkering πŸ™‚

 • Reply
  Lies
  17/07/2017 at 12:51

  Proficiat. Inderdaad, menig mens is ongetwijfeld jaloers op wat jullie hebben. Zeker blijven koesteren dus.

  Ik ben single en in een fase waarin ik denk dat er voor mij geen juiste match gemaakt is, want ik kan em echt niet vinden. Laat ons hopen dat ik ongelijk heb.

  • Reply
   SAS
   17/07/2017 at 21:08

   Ik hoop zeker dat je ongelijk hebt, ik geloof er heilig in dat er op ieder potje meerdere deksels passen..

 • Reply
  Merel
  17/07/2017 at 12:46

  Wat super leuk om te lezen hoe jij je partner hebt ontmoet. Ik heb nog geen vriend. En eerst vond ik het ook erg vervelend dat ik er geen ‘had’. Want vriendinnen om mij heen hebben wel een leuke vriend. Maar voor nu heb ik er vrede mee, mijn tijd komt nog wel denk ik nu. Ik hoop natuurlijk dat ik mijn juiste partner nog ga ontmoeten. Maar ik ga er niet naar zoeken. Het komt wel πŸ™‚

  • Reply
   SAS
   17/07/2017 at 21:07

   Op elk potje past een deksel, ter zijner tijd πŸ™‚

 • Reply
  Joyce - LemonyLifeNL
  17/07/2017 at 12:35

  Mooi om te lezen! Heel herkenbaar ook, ondanks dat ik nog maar iets meer dan anderhalf jaar samen ben met mijn vriend weet ik ook dat hij het gewoon voor mij is en dat wij samen oud gaan worden. Gelukkig denkt hij er ook zo over <3

 • Reply
  Vivian
  17/07/2017 at 11:11

  Wat bijzonder om te lezen, het is ook zo liefdevol en warm geschreven! Ik wens jullie nog heel veel meer decennia van geluk samen <3

 • Reply
  Jennifer
  17/07/2017 at 10:31

  Gefeliciteerd samen en wat mooi om te lezen ^^

 • Reply
  Sylvia
  17/07/2017 at 10:15

  Gefeliciteerd!! Ik ben al 9 jaar samen met mijn vriend. Zofijn als je de persoon hebt gevonden waar je alles mee kunt delen? nog heel veel meer jaren samen toegewenst!

 • Reply
  Madelon
  17/07/2017 at 09:53

  Wat een lief verhaal en leuk om te lezen! Ik en mijn vriend zijn drie jaar samen, een stuk korter dus. We wonen nu net een halfjaar samen en het is precies zoals jij omschrijft: het voelt gewoon goed, met de juiste persoon.

 • Reply
  Bente
  17/07/2017 at 09:33

  Wat een lief verhaal om te lezen! En fijn dat jullie na 10 jaar ook nog helemaal dol op elkaar zijn.

  Mijn vriend en ik zijn ondertussen ook al weer ruim 7 jaar bij elkaar, en net als bij jou gaat dat heel vanzelfsprekend en voelt het zo goed dat ik geen seconde twijfel of hij de liefde van mijn leven is of niet πŸ™‚

 • Reply
  Darina
  17/07/2017 at 09:04

  Wat een mooi verhaal en gefeliciteerd met deze mijlpaal! Mijn man en ik kennen elkaar dit jaar 17 jaar en zijn 8 jaar getrouwd.

 • Reply
  Nancy
  17/07/2017 at 08:54

  Leuk! Wij hebben pas een feestje gegeven omdat we 25 jaar bij elkaar waren! Voelt helemaal niet zo. Voelt veel korter!

 • Reply
  Nicetobeout
  17/07/2017 at 08:52

  Gefeliciteerd! Wat een mooi verhaal zeg. En romantisch ook πŸ™‚ Ik ben getrouwd met de man die ik een paar jaar daarvoor via internet leerde kennen. Maar niet zomaar voor er een date kwam had ik eerst nog geen behoefte aan een relatie omdat ik uit een lange relatie kwam en daarna kreeg ik een relatie met iemand anders. Desondanks ook altijd contact gehouden en uiteindelijk kwam er dan toch echt die date. Nu hebben we een zoontje en zijn we getrouwd. πŸ™‚

 • Reply
  Jenn
  17/07/2017 at 08:39

  Wat mooi om te lezen! Wij waren in mei tien jaar samen, mooie mijlpaal!

 • Reply
  Ayla
  17/07/2017 at 08:28

  Wat een onwijs leuk verhaal! Zo grappig dat dan die ene crush van vroeger gewoon je maatje blijkt te zijn, supergaaf! Ik had ook zo’n crush, de hele basisschool lang; ieder jaar Valentijnkaarten, een miljard keer verkering gevraagd maar nooit gekregen. Op de middelbare heb ik eens met hem gezoend, ik was zΓ³ trots op mezelf. Jammer dat ie heel raar zoende en op mijn wang beet, dus daar is mijn crush ook meteen geΓ«indigd. Zo kan het ook lopen dus.
  Mijn vriend en ik kennen elkaar van de werkvloer en ik herken me wel in wat je zegt: als je elkaar al door en door dan is het een stuk gemakkelijker. Hij kende mij al op mijn meest slechte momenten, en ik op die van hem. Kan je alleen nog maar winnen vanaf daar. In oktober zijn we drie jaar samen en we realiseerden ons afgelopen weekend dat we alweer twee jaar samenwonen. Many more to come, deo volente.

  • Reply
   SAS
   17/07/2017 at 21:01

   Super leuk om te lezen! Zo kunnen de dingen gaan he πŸ˜‰

 • Reply
  Romy
  17/07/2017 at 08:23

  Wat leuk om te lezen hoe jullie elkaar hebben ontmoet en vooral heel mooi om te merken hoe gelukkig jullie na al die jaren nog met elkaar zijn. Ik moest wel lachen om die foto van het dikke computerscherm, haha. Die goede oude tijd πŸ˜‰ Ik hoop dat jullie nog vele gelukkige jaren beleven samen!
  Zelf heb ik geen vriend op dit moment. Ik heb stille hoop dat ik misschien nog eens op het werk een leuke jongen tegen het lijf loop en anders wil ik me misschien toch weer eens aan de site Pepper gaan wagen πŸ˜‰

  • Reply
   SAS
   17/07/2017 at 21:01

   Ik ben erg benieuwd waar je hem uiteindelijk gaat tegenkomen.. Mocht je op pepper gaan wil ik natuurlijk wel de verhalen daarvan lezen op je blog! πŸ˜‰

 • Reply
  Paul
  17/07/2017 at 08:19

  Ik ben inmiddels twaalf jaar samen met mijn vriend. Ook wij kenden elkaar al langer, en dat maakt dat het vrij moeiteloos loopt en we nog steeds gelukkig zijn samen. Geniet van jullie jubileum.

 • Reply
  Nicole
  17/07/2017 at 07:43

  Ahh alweer 10 jaar van harte gefeliciteerd! Leuk om jullie verhaal te lezen.. Ik ben zelf 6 jaar samen met mijn man en we kennen elkaar 8 jaar ongeveer.

 • Reply
  Morgaine
  17/07/2017 at 07:41

  Hahahaha ja het kan ook heel anders lopen allemaal, nou mijn verhaal weet je wel ondertussen, verliefd, verkering, samenwonen, gehuwd en een kindje en toen ging ie met een ander ervandoor…

  het kan echt heel anders lopen, stel je voor, anders was ik nu 25 jaar gehuwd geweest dit jaar πŸ˜‰

  Single and freeeeheeee nog steeds en waar ik hem zal gaan ontmoeten een eventuele volgende partner, je weet het niet meer tegenwoordig, kan overal zijn, werk, zwembad ook werk, maar anders dan de donderdag, andere gezichten, andere mensen. De trein? Als ik reis, in de bus, op de fiets, tijdens mijn ritten als erop uit trek om te fotograferen, dan kom je ook medemensen tegen met zelfde hobby absoluut!

  In het park? Op het station? Of ergens op internet? Echt het is zo uitgebreid nu, waar in mijn tijd niet eens internet bestond, kortom toen moest je er echt uit om mensen te ontmoeten en nu… ach als het zover komt, dan lees je het vanzelf wel πŸ˜‰ Ooit! πŸ˜‰
  X

 • Reply
  Shirley
  17/07/2017 at 07:35

  Lief verhaal! 10 jaar is een mooie mijlpaal. Ook leuk dat jullie daarvoor al vrienden waren. Ik heb mijn vriend leren kennen tijdens een weekendje weg met vriendinnen. Gevolg is dat hij in BelgiΓ« woont en ik in Nederland en we al heel lang struisvogelpolitiek voeren over waar we moeten gaan wonen.

  • Reply
   SAS
   17/07/2017 at 20:59

   Oh dat wordt dan nog een dingetje. Ik ben benieuwd wat het uiteindelijk gaat worden πŸ˜‰

  Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png