I ♡ INSTAGRAM Tag

Instagram, mijn favoriete social media kan ik wel stellen. Dagelijks post ik er wel foto’s op en scroll door mijn tijdlijn met leuke foto’s. Bij mede blogcollega Zwartraafje kwam ik de toffe Instagram tag tegen. Deze moet ik wel overnemen! (uiteraard een beetje aangepast)


(bron)

Wat is jouw Instagram-naam?
Mijn Instagram naam is Sassie__

Met of zonder slotje?
Met. Ook in verband met bewust bloggen,
Ook door het feit dat maffe mensen je willen toevoegen. Je deelt toch anders alles ‘open en bloot’ online met mensen. Om toch nog een soort van controle te hebben vind ik een slotje prettiger.

Wat is je profiel foto en je bio?
Mijn profiel foto is zoals overal hetzelfde. Het is een foto van mijzelf, omgedraaid kijkend richting de Big Ben in Londen.

Mijn bio: SASKIA Ik maak de wereld graag een beetje mooier als fulltime levensgenieter ♡
Met daaronder de link van mijn blog.

Hoeveel mensen volg je?
220. Over het algemeen zijn het veel bloggers maar ook vrienden en familie zit op Instagram.

Hoeveel volgers heb je?
403. Dit schommelt de laatste tijden een beetje. Het lijkt wel de mentaliteit ik-knikker-je-eruit-als-je-me-niet-terug-volgt . Zo jammer, aangezien het daar niet om zou moeten gaan

Wat zijn je favoriete hashtags?
#dreamhouseofsas heb ik gebruikt voor alles omtrent onze woning. Deze gebruik ik zelf nog regelmatig.
Daarnaast deel ik selfies via de hashtag #sastakesaselfie
Via #sasdiy deel ik mijn DIY projectjes
En dan nog #blogiliveformydreams voor mijn blog gerelateerde foto’s
Verder gebruik ik vaak #reading #tea #teatime

Van welk soort foto’s hou je het meeste?
Persoonlijke foto’s. En dan bedoel ik waar ik me mee bezig hou. Thee drinken, bloggen, onze nieuwe woning, werk foto’s (wel geblurt aangezien het een privacy dingetje is).

Wat is je favoriete recente foto die je postte?
Ik ben erg blij met de mokken foto’s omtrent onze tuin renovatie Zo zie je de progressie van onze tuin renovatie goed. En tevens nog steeds erg blij met deze all time favoriete mok met poezen!


De before foto van onze tuin – voor meer foto’s klink op de bovenstaande link

Hoe frequent post je?
Ik post eigenlijk wel dagelijks een foto, plaatje of quote die me op dat moment bezig houd. Daarnaast gebruik ik de foto’s en de grootte ook voor mijn blog artikelen hier. Handig formaat en ik maak er handig overzichtjes van, aangezien mijn foto’s worden opgeslagen op mijn smartphone.

Hoe vaak check je je Instagram-account?
Elke dag

Wat is je favoriete filter?
Eerst gebruikte ik filters van Instagram en VSCO CAM. Nu niet meer en pas ik alleen het contrast of de helderheid aan. Ik heb een fantastisch goede camera erop zitten en wil de foto’s zo puur mogelijk delen.

iPhone only, purist of rebel?
Ik heb een LG 5. Hele fijne telefoon.

Wat is het leukste aan deel uitmaken van deze community?
Ik vind het leuk om reacties te geven en te krijgen op foto’s. Zo leuk om te zien dat mensen echt de foto’s bekijken en de moeite nemen wat achter te laten. Ik probeer dit ook altijd wel te doen, hoewel ik er niet altijd de tijd voor heb.

Wat is het minst leuke aspect aan deel uitmaken van deze community?
Het volg-ontvolg gebeuren. Of het feit dat maffe mensen je willen toevoegen. Dit is ook de reden waarom mijn Instagram account een slotje heeft (plus natuurlijk het delen van real life foto’s, die ik door bewust bloggen niet graag online deel).

Wat zijn momenteel jouw drie favoriete Instagram accounts?
Oei. 3 favoriete accounts? Ik vind eigenlijk alle account die ik volg leuk, anders zou ik ze niet volgen. Ik vind het leuk een kijkje te krijgen achter de schermen bij mensen die ik al jaren volg via blog of social media.

Zit jij op Instagram? (en wat is je Instagram-naam?)

Neem vooral deze leuke Instagram tag over (en laat het me vooral weten als je dat doet, kom ik een kijkje nemen bij jullie antwoorden)! Volg jij me al op Instagram?

21 reacties op “I ♡ INSTAGRAM Tag

 1. Ik vind het volg – ontvolgen ook heel erg naar op instagram… Gisteren had ik bijna 300 volgers en dit is nu gezakt naar 293 en dit dan op een zeer korte tijd. Ik snap niet waarom mensen zich hier mee bezig gehouden of wat hier het nut van is? Ik volg je heel graag via instagram Saskia ! 🙂 Heb jullie tuin – make over op de voet gevolgd 😉 is mooi geworden!

 2. Super leuke tag!! En ik vind je foto’s leuk op instagram! Ik volg je al!
  Haha ik vind het ook best irritant als mensen je volgen en dan niet volgen. Of mensen je toevoegen en dan zeggen als ik je volg volg je dan mij ook? 😛

 3. Leuke tag! Ik denk dat ik deze van je ga overnemen (met vermelding uiteraard!) Instagram is ook mijn favoriete social media.

  1. Gelukkig volg ik dan weinig mensen/bloggers die dit laten zien haha. Vind dat juist verfrissend, al die foto’s van het dagelijks leven. Gewoon, over hoe het is. Uiteraard is er altijd een fijn filtertje over IG heen, maar over het algemeen volg ik leuke Ig’ers.

 4. Instagram, ik ben er heel laks mee qua plaatsen van foto’s en ook heel laks met het volgen van anderen. Eigenlijk verwaarloos ik al mijn social media accounts 😉

 5. Leuke Tag! Ik neem hem wel eens over, maar weet nog niet wanneer ik die ga inplannen.. (too much inspiration) Wij volgen elkaar trouwens al 😉 Ik gebruik mijn IG voor persoonlijk gebruik maar hij staat openbaar. Reclame voor de blog doe ik niet, maar ik heb wel bloggers als volgers. I just like it 🙂

 6. Wat een leuke tag zeg! Mijn naam op instagram is simoneblogtnl. Lekker makkelijk terug te vinden dus haha. Het account is trouwens niet per se direct voor mijn blog, ook mensen die ik privé ken volgen mij daar gewoon. Daarnaast heb ik nog een account voor mijn webshop. Dat is alldayjewels. Hier plaats ik voornamelijk afbeeldingen van mijn sieraden en ook quotes.

 7. Jij volgt mij al, ik volg jou al, al heel lang zo ondertussen, maar ik heb er nooit bij stil gestaan dat jij nu een slotje op je account hebt, dat had je toen nog niet? Of wel, geen idee meer, hahaha

  Ik ben minder actief op instagram, maar ben hier te vinden voor wie het leuk vindt: https://www.instagram.com/morgainespassions/

  Bij mij kan iedereen volgen en bij rare reacties? Die haal ik gewoon weg, bij rare achter de schermen mailtjes, blokkeer ik gewoon, vorig jaar was blote voeten toch even in om te laten zien waar je ook maar was? Whahahaha ja, toen had ik ineens een aantal rare mannen achter de schermen die van de fetish zijn of zo… bij navraag, blijkt dat anderen dat niet hebben gehad, schijnbaar alleen ik, snap jij dat nou? 😛

  X

 8. Leuke tag is dit! Ik ben ook dol op Instagram en krijg maar wat graag een kijkje in het leven van andere bloggers of vrienden en familie. Alleen dat volgen/ontvolgen vind ik ook altijd heel irritant. Ik weet al hoe laat het is als er weer iemand met 23K volgers me is begonnen te volgen 😉

 9. Wat een leuke tag! Deze ga ik overnemen 🙂 Mijn Instagram naam is darinanykl. Wat ik ook heel jammer vind aan Instagram is het volgen-ontvolgen. Heel irritant, maar ik haal er ook wel veel inspiratie uit (lekkere recepten etc.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *