Currently #4

Zo hallo. Ik leef nog ja. Ik zal me even opnieuw voorstellen denk ik… Hoi ik ben Saskia en was even tijdelijk afwezig op mijn blog. (Er kwam deze hele week geen enkel artikel op mijn blog!!!) Waarom? Druk. Maar dan ook echt druk. Met onze nieuwe woning, met (extra)werken en tevens is het bloggen niet zo fijn via een tafeltje over mijn schoot heen. Wij hebben namelijk pas tussen kerst en oud&nieuw onze eettafel, de plek waar ik normaal fijn op blog. Het bloggen heeft dus even op een laag pitje gestaan jammer genoeg. Want boy oh boy wat heb ik het gemist! Ik ga ook zeker weer even bij lezen bij mijn favoriete bloggers… Maar voor nu even een Currently om jullie even kort op de hoogte te houden van de afgelopen en aankomende dingen.

Dus. Hoi. I’m back. Soort van.

Reading β€’ Ik ben nog steeds bezig in de nieuwe van Karin Slaughter. Hoewel ik de lees-flow weer te pakken had, met de verhuizing tussendoor weinig tijd gehad om echt te gaan zitten met een boek. Jammer, want de verhalen van Slaughter zijn altijd geweldig. Tevens ga ik beginnen met Master your mindset van Michael Pilarczyk. Wie? Juist. Dat dacht ik dus ook. Ik kreeg deze opgestuurd voor een samenwerking en ben erg benieuwd. Het is volgens mij een heel inspirerend boek en kan niet wachten er een bladzijde in open te slaan. Uiteraard komt er, als hij uit is (wat even kan duren) een review online.Watching β€’ Whoop whoop, eindelijk nieuwe afleveringen van Criminal Minds! Zo lang op gewacht. Ik keek veel afleveringen die ik al had gezien, en een nieuwe aflevering was toch echt wel welkom. En wat voor 1 trapte ze me af het 12de seizoen! Wel jammer dat er om de week ook voetbal is, waardoor ik het maar 1 keer in de 2 weken op kan nemen. Ook CSI NY zijn ze weer vanaf seizoen 1 begonnen, zo jammer..

Drinking/eating β€’ Thee. En van die heerlijke koeken die ik ontdekte in de AH. Gezond, lekker en een fijn tussendoortje. Hoe ze heten? Als je het wilt weten hoor ik het wel, ik ben te lui om achter dit inklap tafeltje op te staan en naar de kast te lopen. Jullie houden het tegoed van mij..

Crafting β€’ Er komt binnenkort een artikel online over mijn DIY’s die ik nu eindelijk allemaal kan gaan delen. Oh en TADA, nieuwe woning nieuwe layout πŸ˜‰ Daar ben ik ook druk mee bezig geweest.

Loving β€’ De leuke nieuwe samenwerkingen in mijn mailbox, mijn nieuwe layout, genieten van muziek, wat meer rust hebben, het snel op mijn werk zijn en vooral een snelle terugreis altijd naar huis (liefde!), in een dorp wonen, dat alles steeds meer op zijn plek valt, ik bijna vakantie heb en alle lieve kaartjes die we hebben gekregen.

Not loving β€’ PDS, lange werkdagen, wachten. En nog meer wachten. Dingen die onverwacht niet goed gaan, ingescheurde nagels, wakker worden ’s nachts van miauwende katten (die zijn vast even de weg kwijt op dat moment).

Needing β€’ Een xxl-vakantie. Gelukkig komt hij eraan over en aantal weken. Pfhoe, wat kijk ik ernaar uit en ik ben er ook erg aan toe. Zoals ik in de inleiding vertelde heb ik het super druk gehad met werk. Extra werken, vergaderingen, onverwacht lange dagen, invallen en dagopvang gedraaid. Gelukkig hou ik van mijn werk dus mij hoor je zeker niet klagen! Alleen was mijn lichaam wel even op de afgelopen weken, dus tijd om de batterij weer op te laden met een (welverdiende)vakantie.

Thinking β€’ Mijn gedachten gaan van hot naar het de laatste tijd. Wat moeten we allemaal nog regelen m.b.t. het appartement? Wat moeten we nog aanschaffen voor onze nieuwe woning? Ohja, ik moet ditditendit ook nog doen voor werk. Oh en die afleveringen kijken, bloggen… Ik hoop in de vakantie wat rustiger te worden.

Feeling/mood β€’ Het gaat goed met me. Hoewel ik elke dag erg moe ben, merk ik dat ik sinds onze woning wel wat positiever ben geworden over alles. We zijn nog fijn bezig om alles een plekje te geven (gaat nog wel even heel wat maanden duren haha) maar het gaat de goede kant op. Ook probeer ik zoveel mogelijk mijn rust te pakken, om de balans weer een beetje terug te brengen.

Happy about β€’ Onze nieuwe woning!β™₯ Ik doe even een fictief dansje. Hoewel het erg wennen en erg hectisch is geweest voelt het echt al als thuis. We zijn nog druk bezig met een aantal dingen maar voor het grootste gedeelte is alles wel af.

Looking forward to β€’ Het vieren van kerst. En het vieren van oud & nieuw in onze nieuwe woning om het veelbewogen jaar af te sluiten. Een Γ©cht nieuw begin, zo voelt het.

Listening to β€’ Dit is echt het aller mooiste liedje van 2016. Ook kan ik nog steeds erg genieten van de muziek van Sia.

Nou ben ik best wel benieuwd naar jouw mooiste liedje van 2016…?

19 reacties op “Currently #4

 1. Oeh ik ben erg benieuwd wat jij van het boek vind. Ik heb al meerdere mensen erover gehoord. Ik snap wel dat je moe bent hoor, verhuizen gaat je niet in de koude kleren zitten, maar het resultaat is straks iets wat het allemaal waard is.

 2. Kan me voorstellen dat het even mega druk is met een verhuizing en dan ook nog druk op je werk! Master your mindset is wel echt een aanrader, heb hem al gelezen en vond het erg inspirerend πŸ™‚ !

 3. Fijn dat je vakantie er bijna aan komt… lekker genieten en even flink opladen want zo’n verhuizing is niet niks!

 4. Fijn dat je weer terug bent. Ik snap dat je weinig tijd had ivm werk en verhuizen. Hopelijk binnenkort weer wat meer rust πŸ™‚ .

 5. Fijn dat de kerstvakantie eraan komt, even bijkomen en opladen. Begrijpelijk dat je nu heel moe bent. Ik ben trouwens wel benieuwd naar die gezonde koeken van de Appie πŸ˜‰

 6. Fijn dat je terug bent. Ja zo een verhuis is echt zwaar. Gelukkig kan je nu terug bloggen. Het leukste liedje, side to side van ariana grande.

 7. Allemaal leuk, van het eerste tot het laatste. Neem rustig je tijd, een nieuwe woonst vraagt best wel wat aanpassing. Die koeken van ah…?? πŸ˜‰ Benieuwd naar het vervolg hier, zΓ©ker rond crafting, dat boek dat er zo interessant uit ziet. Wel je grenzen blijven bewaken, is belangrijk πŸ˜‰ .

 8. Daar ben je weer! Ik snap dat je het druk had met verhuizen en veel werken. Hopelijk wordt het de komende tijd een stuk rustiger, x

 9. De blogstilte is je volledig vergeven hoor πŸ˜‰ Een verhuis is niet te onderschatten en zeker niet in combinatie met een fulltime-job. Nee, ik spreek niet van ondervinding, maar ik kan het mij allemaal perfect voorstellen. Ik kijk er nochtans naar uit om nieuwe artikels van je te lezen, maar jouw rust gaat voor.

 10. Fijn dat jullie huisje nu al zo goed bevalt Γ©n dat er een vakantie in het verschiet ligt! Ik ben vanaf vandaag ook heerlijk twee weken vrij <3 had ik ook echt nodig aangezien de enige vakantie die ik dit jaar heb gehad de twee weken waarin we alleen maar geklust hebben is geweest..

 11. Verhuizen, ja, dan hou je inderdaad soms weinig tijd over voor andere dingen. Dan is het kwestie van prioriteiten stellen!
  Zorg goed voor jezelf en geniet van alle kleine momentjes rust πŸ™‚

 12. Ik kan me voorstellen dat het erg vermoeiend is, zo’n verhuizing. Hopelijk kun je binnenkort extra en in alle rust genieten van kerst en Oud & Nieuw in jullie nieuwe huis.

 13. Zo n verhuizing hakt er best in hè! Heerlijk dat je zo vakantie hebt, kun je weer even bijkomen. Ik ben wel benieuwd naar dat boek van Michael Pilarczyk.

 14. Wat een leuk en vrolijk artikel. Dat je moe bent, lijkt mij geheel logisch. Pak op tijd je rust lieve Sas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *