14x dingen waar ik me ENORM op verheug (de laatste weken van 2016)

… Dat het KLAAR is. De sleutel overdacht
Bijna. Nog.1.dag. Tsjonge, en dat is het eindelijk allemaal klaar. Dan hebben we de sleutel en gaat ons mooie avontuur beginnen. Aankomende dagen wordt het verhuizen, spullen halen (en in elkaar zetten), schoonmaken en vooral heen & weer rijden. Ik heb er zΓ³veel zin in en zit waarschijnlijk vandaag de hele dag te stuiteren.

Ik ben dus aankomende dagen minder online te vinden i.v.m. de verhuizing! Wel op de hoogte blijven?
Ik zal vast wel wat foto’s delen op mijn Instagram

… De eerste nacht in onze nieuwe woning
Dat vind ik echt super spannend! Slapen in een nieuwe omgeving, een nieuwe kamer.

… Onze eerste keer kerst & verjaardag
Ik verheug me altijd op de kerst, maar nu uiteraard nog extra. De eerste kerst in onze nieuwe woning en de eerste keer onze gezamenlijke verjaardag vieren (en housewarming..)

… Meer rust hebben waardoor ik meer kan gaan lezen

Eindelijk wat meer rust, om te genieten en ontspannen. Doordat er zoveel de afgelopen maanden is gebeurd, en ik bijna geen rust kon vinden is het zo fijn weer een klein deel terug te hebben gevonden. Na deze drukke periode ben ik ervan overtuigd dat het stukken beter gaat. Niets raars aan, een verhuizing en het hele geregel heeft best veel in mijn hoofd gezeten waardoor het loslaten erg lastig was. Als we straks eenmaal over zijn wil ik lekker veel gaan genieten. Series kijken, genieten van thrillers en fijn kunnen wandelen.

… De verhuisdagen & mijn xxl vakantie
Hoewel ik verwacht dat het echt wel zwaar gaat zijn verheug ik me er super veel op het hele verhuis gebeuren. Ik heb er bijna een jaar naar toe geleefd en het is nog steeds onwerkelijk dat het nu eindelijk zover is. Ook kijk ik heel erg uit naar mijn 3 weekse vakantie in december. Bijtanken van het afgelopen jaar plus het fijn uitzoeken/indelen van de spullen in onze nieuwe woning.

… Het compleet maken van onze woning
Sommig meubilair komt later dan dat we er daadwerkelijk wonen. Onze salon en eettafel bijvoorbeeld, komt pas over een aantal weken nadat we erin zitten. Deze worden custom made omdat we toch nΓ©t even wat anders wilde. Ik ga zo blij zijn als alles binnen is en een mooie plek heeft!

… Een nieuwe bank!
Oh hier kijk ik ZO naar uit he. We hebben een hele tijd geleden, op het oog met verhuizen onze bank verkocht. Nog steeds geen spijt van maar we zitten nu al maanden op 2 stoelen. Heel ongezellig dus ik kijk er zeker naar uit op onze nieuwe bank neer te kunnen ploffen.

… Mijn nieuwe werkrooster ala 2017
Zoals jullie weten gaat mijn werkrooster er anders uitzien in 2017. Rustiger. Lees hier het artikel (beveiligd artikel, stuur een emailtje voor het wachtwoord). Ik kijk erg uit naar wat kortere werkdagen en een nieuwe ritme.

… Elke Woensdag nieuwe afleveringen van Criminal Minds
WHOOP. Vorige week Woensdag de eerste aflevering van Seizoen 12. EINDELIJK. Zolang op gewacht en zoveel opnieuw gekeken qua oude afleveringen. Ik ben dus weer toe aan nieuwe, spannende afleveringen die me op het puntje van mijn stoel laten zitten.

… De afsluitende artikelen van 2016 op mijn blog
Altijd leuk om te maken: de afsluitende artikelen op mijn blog. De Top 3 komt weer voorbij en een vogelvlucht artikel. Ook weer een 10 beste films & boeken artikel. Ik heb nu al erg veel zin om ze te maken van dit mooie, veel bewogen jaar.

… Onze volgende vakantiereis
Hoewel deze nog ver weg ligt (ik bedoel: hello money en waarschijnlijk niet meer voorbij komt in 2016 – maar ik hem er tΓ³ch stiekem bij zet) kijk ik toch wel uit naar een nieuwe reis. Londen was zo genieten dat ik zeker nog eens fijn weg wil. daarnaast is het dan voor het eerst ’thuis komen’ in onze nieuwe woning. Hoe tof zou dat zijn.

… De leuke DIY’s die ik wil gaan maken/mee bezig ben
Ik deelde hier de DIY’s die ik aan het maken ben en graag zou willen maken. Veel voorbereidende spullen hiervoor heb ik al opgezocht en sommige al gekocht. Wat minder gekocht aangezien alles ook weer mee moet met het verhuizen πŸ˜‰ Ik heb zoveel leuke dingen die ik wil maken en waar ik erg enthousiast van kan worden. In mijn vrije uurtjes wil ik dus zeker lekker gaan knutselen aan mooie, waardevolle items voor onze nieuwe woning.

… Uitzoeken (op CoolGift) en shoptegoed
Bij Nesrin won ik de winactie, waardoor ik spulletjes mag gaan uitzoeken! Zoveel zin in, vooral nu met onze nieuwe woning.. Ik zal zeker nog op mijn blog/Instagram delen wat ik heb gekozen. Dank Nesrin voor het winnen van deze super mooie winactie. Tevens heb ik van een ‘oude’ terugkerende samenwerking nog shoptegoed die ik heb bewaard om te besteden in onze nieuwe woning. Nu kan het eindelijk!

… De aankomende samenwerkingen!
Ik krijg echt de leukste (en ook stomme hoor!) samenwerkingen de laatste tijd in mijn mailbox. Dingen waarvan ik echt blij wordt dat ik ze krijg of over mag schrijven. Stay tuned dus de aankomende weken. & wees niet bang, heel veel samenwerkingen & in 1 week online zal je niet zo snel op mijn persoonlijke lifestyle blog vinden. Het is inmiddels niet de insteek en vind het belangrijk de samenwerkingen verspreid te doen. Zo komen er een aantal samenwerkingen home-gerelateerd aan, maar ook krijg ik een super inspirerend boek waar ik me erg op verheug.

En waar verheug jij je enorm op?

Ik verheug me, zoals je hierboven kan lezen SUPER ERG op onze nieuwe woning haha. Morgen gewoon de sleutel.
Wil je me even (hard) knijpen?

Inspiratie voor dit artikel kreeg ik door Dagmar

31 reacties op “14x dingen waar ik me ENORM op verheug (de laatste weken van 2016)

 1. Oeh! Ik loop gigantisch achter met lezen maar ik stuiter gewoon met je mee! Zooo leuk allemaal! En nieuw huis! Een bank en Kerst en inrichten. Genieten!!!
  Ps: hier niks bijzonders op de planning maar wel zin in Kerst. Krijg ik steeds meer de laatste jaren!

 2. Mooi lijstje Sas! Ik zag op Instagram dat jullie over zijn. Succes met alles op de juiste plek zetten en geniet ook volop van jullie nieuwe huis. Fijn joh, het is nu eindelijk zover! Geniet!!

 3. Wat een heerlijk lijstje! Superfijn ook dat jullie woning straks helemaal compleet is en jullie jullie eerste Kerst in het nieuwe huis kunnen vieren! πŸ˜€ Ik ben trouwens benieuwd geworden naar die toffe samenwerkingen, hihi.

 4. Supermooie lijst! Ik kan me goed voorstellen dat je enorm uitkijkt naar de verhuizing en alle eerste keertjes die dat met zich meebrengt. Ik kijk vooral uit naar de feestdagen!

 5. Ik vind het zo fijn dat je de samenwerkingen verspreid. Want inderdaad.. ik volg je juist omdat je blog zo persoonlijk is. Dat vind ik echt de meest interessante blogs waar iets uit het hart is geschreven. En dat je ook kritisch bent wat betreft samenwerkingen.

  In ieder geval, succes de komende tijd met allemaal leuke dingen. Ik volg je al op IG, dus ben benieuwd naar al het beeldmateriaal!

 6. Zo veel dingen om naar uit te zien zeg! Altijd leuk natuurlijk…
  En een nieuwe bank, dat wil ik ook wel, die van ons is letterlijk aan het doorzakken… maar ja, er is altijd iets anders dat dan weer voorrang krijgt.

 7. Wat een fijne vooruitzichten! Heerlijk dat je in december zo lang vakantie hebt, kan je lekker klussen en genieten van jullie nieuwe huisje!
  Waar ik naar uit kijk? Niks eigenlijk. Ons meisje is er, dus wat kan ik mij nog meer wensen? OkΓ©, de komende kerstperiode kijk ik wel naar uit, zo gezellig!

 8. Heerlijk positief artikel! Heel veel plezier en succes met het verhuizen! Kan me voorstellen dat het onwerkelijk voelt dat het eindelijk zo ver is hihi! Geniet ervan! Liefs

 9. Vandaag is het dan eindelijk zo ver! Geniet van de komende tijd. Het is zo leuk! En naar 1,5 jaar kan ik nog steeds zo van ons huis genieten!

 10. oh prachtig al die vooruitzichten. Ja verhuizen is een hele karwei. Ik ben wel benieuwd naar je woonkamer als je klaar bent met verhuizen. Waar verheug ik mij op? Om mijn spullen van de hobbykamer naar de living te verhuizen. πŸ˜€ Momenteel zijn we ook aan het sparen voor een eigen huisje. πŸ™‚

 11. Oooh ik voel je blijheid! Heerlijk! Ik kijk uit naar mijn verjaardag en verder eigenlijk niks voor alsnog.

 12. Verheug je je nou echt op je nieuwe woning? Neuh! Haha, heerlijk toch om naar zoiets uit te kijken. Ik keek vorig jaar evenzeer zo uit naar ons nieuwe huis als jij nu! En bij ons was het voor het eerst echt ons huis (vorige was gehuurd). Ik begrijp je ongeduld.
  Alvast heel veel succes met het verhuizen en alles inrichten. Dat laatste is zo leuk!

 13. Oh wat een fijne vooruitzichten allemaal! Ik kijk voor het eerst in een paar jaar ook weer uit naar kerst, komt vooral door onze nieuwe kerstboom haha

 14. Heerlijk he! Ik vind zowieso de periode voor de kerst altijd zo leuk. En gezellig. En dat de oliebollen kraam er weer staat! Heel veel plezier morgen!

 15. Wat super leuk, een nieuwe woning! Ik heb je gevolgd op twitter en instagram, want natuurlijk ben ik erg nieuwsgierig en kijk graag mee!

 16. Wat fijn dat je zulke leuke samenwerkingen krijgt! πŸ™‚
  Je hebt echt een hoop leuke dingen om naar uit te kijken, wat gaat het opeens snel! Zo leuk! Ik ben inmiddels gesettled, mijn housewarming moet nog komen (ik heb nu immers alle belangrijke meubels). Ik word vrolijk van je artikel! πŸ™‚

 17. Leuk hè, die voorpret! En jullie nieuwe meubelen zijn omgetwijfeld het wachten waard. Ik ben toch wel benieuwd naar de veranderingen op werkgebied. Dat het maar positief mag uitpakken!

 18. Ik word helemaal enthousiast van dit vrolijke artikel. Ik kan me voorstellen dat je onwijs uitziet naar jullie eigen huis en naar alles wat er daarna gaat komen. Spannend hoor! Ik ben ook erg benieuwd naar je DIY’s en samenwerkingen πŸ™‚ Zo leuk allemaal!

 19. De afsluitende artikelen vind ik ook altijd mega leuk om te maken voor mijn blog haha! En wat fijn dat je vanaf nu wat meer je rust kunt nemen, altijd fijn πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *