Over ons verhuiskaartje (+foto’s!)

Dit product is ter beschikking gesteld door Kaartje2go

Verhuizen, voor het eerst voor ons van een appartement naar een eengezinswoning. Toch nรฉt even anders dan verhuizen naar een appartement vanuit je ouderlijk huis. Ik ben dus al druk bezig met alle dingen die geregeld moeten worden. (en boy, dat is echt veel kan ik je vertellen) Zo snuffel ik ook regelmatig op Google en Etsy naar leuke verhuiskaarten. Want we willen, net als de eerste keer een toffe kaart sturen naar al onze vrienden en familie, om ze zo op de hoogte te stellen via een verhuisbericht. Ik kan me echt รบren vermaken en pfhoe wat is er veel keuze zeg.

Gelukkig was daar Kaartje2go, met een breed assortiment aan kaartjes. Ik heb er uren in geneusd maar na lang wikken en wegen hebben we een keuze gemaakt! Ik wilde graag een simpel kaartje, maar wel een dubbele kaart. Onze vorige verhuiskaart was een foto van ons in Kos (2008!) en op de achterkant de informatie van onze nieuwe woning. Dit keer wilde ik een luxere kaart, eentje met ook een mooie foto van onze woning erin!

Over het maken van de kaart

Oh dit was zo’n leuk onderdeel. Je kan hem namelijk geheel personaliseren en daar hou ik natuurlijk wel van. De basis waren de 3 huisjes en verder kon je stickers erbij plakken (zoals de auto op de voorkant en pakketjes in de binnenkant), je kan verschillende lettertypes, kleuren/achtergrondkleuren kiezen en ga zo maar door! Ik heb me zeker wel uren vermaakt met het maken van de kaart.

Over het bestellen van de kaart

Als de kaart eindelijk af is kan je kiezen hoe je hem wil versturen. Als pakketje naar jezelf, of vanaf je laptop rechtstreeks naar de adressen? Ik heb gekozen voor het pakketje richting ons huis. Ik wilde graag zelf de kaarten schrijven en postzegels plakken. Het pakketje naar mezelf was trouwens heel wat goedkoper dan alle kaarten rechtstreeks sturen.

Als echte perfectionist ben ik echt lang bezig geweest met het maken van de kaart. ‘Iets naar links, een groter lettertype?’ Er stond bij de verzending: voor 20:00 besteld volgende dag in huis. Je raad het al. Ik had de bestelling afgerond om 20:15. Geduld is een schone zaak, ik moest dus nog eventjes wachten. Het pakketje zou door de brievenbus passen. Wat ik wel jammer vond is dat ik niet kon zien wanneer hij precies aan zou komen. Er staat alleen betaald & verzonden op [datum] en verder niet hoever je pakketje is. Dat werd dus regelmatig de brievenbus checken.

*tromgeroffel* Hier is de kaart

Uiteraard is ons adres onzichtbaar gemaakt i.v.m. privacy.

Ik ben er super blij mee! Het is een prachtige kaart geworden, precies wat we wilde. Ook was hij heel erg snel binnen, wel een dag later omdat ik na 20:00 bestelde maar ik kon er snel mee aan de slag. De kwaliteit is erg mooi en de grote foto van onze woning komt ook helemaal tot zijn recht! Oeps, ik zag alleen dat ik helemaal ben vergeten *in mijn enthousiasme* om onze achternaam op de kaart te zetten. Hopelijk weet iedereen dat het over ons gaat ๐Ÿ˜‰ Familie en vrienden hebben dit nieuws sowieso al niet kunnen missen.

De kaart die ik heb gekozen: Verhuiskaart huisjes samenwonen
Dubbele kaart – 15 x 10 cm – Afwerking: glans

Zoek je dus een leuke verjaardagskaart of wil je iemand zomaar wat sturen? Neem dan zeker even een kijkje bij Kaartje2go! Het zijn leuke kaarten die je geheel een persoonlijk tintje kan geven: zo achter je computer of laptop. Klik en klaar! Als nieuwe klant krijg je sowieso je eerste kaartje helemaal gratis!

Had jij een verhuiskaart toen je ging verhuizen?

27 reacties op “Over ons verhuiskaartje (+foto’s!)

 1. Mooi, zeg! Ik maak er ook altijd wel iets leuks van. Mijn favoriet is nog steeds een handgemaakt kaartje, zelf getekend en geschreven met een Nijntje erop die een kar met dozen vast heeft. Dat was toen dochterlief (toen 8 maanden) en ik verhuisden van een flat naar ons eerste huisje. In 1993 ging dat zo, haha! Ik heb er eentje bewaard.

 2. Wat een leuk verhuiskaartje zeg! Het is ook zo leuk dat je bij Kaartje2Go een volledig gepersonaliseerd kaartje kunt maken, waardoor de kaartjes nooit hetzelfde zijn als anderen (en niet standaard, wat ook echt leuk is!). ๐Ÿ™‚ Ik denk dat ik mij ook uren kan vermaken op zo’n site. Vooral omdat ik ook nogal perfectionistisch ben, haha.

 3. Wat een leuke kaart! En nee, ik heb nog nooit een verhuiskaart verstuurd…De eerstvolgende keer dat ik ga verhuizen doe ik het wel!

 4. Ik heb ook je leuke kaartje mogen ontvangen. Wij hadden ook verhuiskaartjes toen we gingen verhuizen. Vond ik wel zo leuk!

  1. Ze bevallen SUPER. Ben wel echt bek en bek af maar is het meer dan waard. Binnenkort uiteraard een (foto)blog erover online.. Thanks for asking<3

 5. Wat een mooi kaartje! Een leuke manier om jullie verhuis aan vrienden/ familie te laten weten ! ๐Ÿ™‚

 6. Je hebt er echt wat moois van gemaakt! Wij kozen er bij de verhuis voor om enkel de officiรซle instanties te verwittigen, want op z’n leuk kaartje hadden we nooit gedacht ๐Ÿ™‚

 7. Oh, ik weet nog zo goed hoe ik bezig was met ONS eerste verhuiskaartje naar een eerste “echt” huis. ๐Ÿ™‚ Leuk om mee bezig te zijn en wat een mooie kaart is het geworden zeg! Wij hadden destijds ook een foto van ons huis erop trouwens.

 8. Wat leuk dat je jullie verhuiskaartjes kon bestellen met een samenwerking, haha! ๐Ÿ™‚
  Ik vind het een heel vrolijk kaartje, het is echt Saskia. Heel leuk!

  1. Ik vond het ook zeker heel erg fijn zo’n mooie kaart d.m.v. een samenwerking te kunnen maken. Een blijvende herinnering.

 9. Ik zelf heb het nooit gedaan, maar een vriendin wel en ik vond dat zo’n leuk idee dat ik het wel van plan ben als ik nog eens verhuis (niet dat dat er dadelijk zit aan te komen, maar toch).

 10. Wat een leuk verhuiskaartje! Ik besef mij nu dat ik er helemaal geen heb gemaakt, maar aan de andere kant: mijn familie weet het al dus voelt het ook weer overbodig.. ๐Ÿ™‚ Heel veel succes met de laatste loodjes!

 11. In het echt is deze kaart erg mooi! Dank je wel. Ik ben nog nooit verhuisd, maar wat nooit gebeurd kan nog komen ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *