Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: What’s going on? Persoonlijke update

This content is password protected. To view it please enter your password below:

0
Hersenspinsels, Lifestyle
Previous Story
Next Story

26 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  23/11/2016 at 14:40

  Oh, zo leuk allemaal! Snap wel dat bloggen er even bij in schiet. Hier was het ook druk. Vooral op het werk dus had ik verder niet zoveel puf. Ook veel puppy-dienst gehad. Lekker oppassen op het nieuwe hondje van dochterlief. Ook zó leuk.

 • Reply
  Saar
  16/11/2016 at 14:36

  Verhuizen is inderdaad heel wat werk. Ik kan me nog goed de chaos bij ons vorig jaar herinneren. Gelukkig hadden wij toen ook heel wat vrienden die hielpen, want met de verbouwingen zou ik het anders nooit rond gekregen hebben. Ik hoop dat jullie ook op wat hulp mogen rekenen bij de verhuis zelf, want dat maakt het wel een heel stuk leuker!
  Hier ook druk in huis met voorbereidingen voor de baby, maar ook op het werk druk bezig met allerlei projecten. En tussendoor idd, gewoon lekker lezen en bloggen. Ideale ontspanning!

 • Reply
  Tamarah
  13/11/2016 at 17:58

  Goed dat je even je rust momenten pakt want verhuizen is best wel intensief! Veel succes met alle voorbereidingen!

 • Reply
  Marcella
  13/11/2016 at 15:43

  Succes met alle drukte lady. Nog even en dan zitten jullie in het nieuwe huis. Woeiii!

 • Reply
  Renske
  13/11/2016 at 13:53

  Poeh, jeetje. Ik kan mij voorstellen dat je enorm druk bent nu. Alles komt dan ook lekker tegelijk op je bordje, hihi. Gelukkig hebben jullie wel iets prachtigs om naar uit te kijken! 🙂 Hier is ook veel gaande; nieuwe baan, masterdiplomering achter de rug, héél misschien binnenkort ook goed nieuws omtrent een woning (wordt vast nog vervolgd op mijn blog!)… Druk, maar leuk druk zullen we maar zeggen! 😉 Geniet lekker van leuke series en boeken. Dik verdiend! 🙂

 • Reply
  Diana
  13/11/2016 at 13:11

  Druk druk zo vlak voor einde 2016. Hopelijk genoeg ruimte voor een moment voor jezelf of samen met M. Over 2 weken is het al zover, meis!

  Het enige waar ik nu mee bezig bent is of ik aangenomen bent voor de opleiding bbl verzorgende IG. Hopelijk morgen of anders dinsdag het verlossende antwoord.

  • Reply
   SAS
   13/11/2016 at 19:23

   Ik ga voor je duimen!<3

 • Reply
  Anita
  12/11/2016 at 11:57

  Het is niet niks deze spannende dingen in het verschiet en je de dingen naast je werk allemaal moet doen. Goed dat je op tijd rust pakt en dingen doet om te ontspannen!

 • Reply
  Amy
  11/11/2016 at 22:19

  Hee lieve meis, ik kan mij helemaal voorstellen dat het soms wat veel is met die verhuizing in het vooruitzicht. Neem je rust en doe lekker dingen die je leuk vindt om op te laden… dan moet het helemaal goed komen! Veel succes met inpakken en al het geregel!

 • Reply
  Joor
  11/11/2016 at 20:06

  Wat een drukke tijd .. fijn dat je appartement is verkocht! Succes met de laatste dingen !

 • Reply
  Simone
  11/11/2016 at 19:22

  Je had zeker een drukke tijd! En het is nog niet voorbij, maar alles voor het goede doel, toch?! Ik heb ook een leuk gevulde maand deze maand, en volgende maand is ook al goed gevuld..

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  11/11/2016 at 18:35

  Klinkt inderdaad wel erg druk! Neem tussendoor lekker de tijd voor jezelf. 🙂

 • Reply
  Evelyne
  11/11/2016 at 16:21

  Ja, ik kan mij voorstellen dat een fulltime-job en verhuizen enorm druk is. Ik heb enkel een fulltime-job en ben nu al op aan ‘t einde van de dag, wat zou ‘t zijn mocht er nog verhuisplannen bij komen kijken. Gelukkig sta je hier niet alleen voor en is ‘t goed dat je op tijd je rust neemt.

 • Reply
  Bente
  11/11/2016 at 15:06

  Poeh ja kan me voorstellen dat het druk en veel voor je is. Ik ben ook nog elk weekend bezig met ons huis, en wij zijn toch echt al twee weken geleden verhuisd. Maar goed, gelukkig is het wel allemaal leuk!

  Ik was de afgelopen weken ook druk op het werk. Ik vlieg morgen naar Amerika voor mijn werk en moest daar een heleboel voor voorbereiden.. Ben ook toe aan twee weekjes vrij in december!

 • Reply
  Naomi
  11/11/2016 at 13:41

  Wat een druk schema zeg! maar goed dat je toch nog een creatieve uitlaatklep kan terugvinden in je blog! Veel succes alvast met alles en ik blijf rustig verder lezen 🙂

 • Reply
  jeapiebel
  11/11/2016 at 13:26

  Je bent druk bezig met alles en nog wat zo te lezen. Rust om weer te bloggen is zeker belangrijk. 🙂

 • Reply
  Sarah
  11/11/2016 at 13:00

  Ik blijf je verhuis-vertelsels spannend vinden 🙂 Kan me voorstellen dat je het nu op alle vlakken wel erg druk hebt! Geniet toch van die rustmomenten tussendoor. Heel goed dat je aan jezelf blijft denken!!!

 • Reply
  Bianca Schrijft
  11/11/2016 at 11:10

  Hier heeft de agenda vooral volgestaan met werk en mantelzorg. Hierdoor heeft mijn blog erg lang stilgestaan. Ik had namelijk totaal geen energie om nog te bloggen of blogs te lezen, ik was al blij als ik 10 pagina’s in een boek wist te lezen.
  Nu heb ik net een paar heerlijke dagen weg gehad, wil weer gaan fotograferen, bloggen, lezen, schrijven, van alles waar ik energie van krijg.

 • Reply
  Madeleine
  11/11/2016 at 11:09

  Spannend hoor en druk. Het is fijn dat het allemaal leuk is 😉 Ik begrijp dat het wat vergt aan je lichaam. Rustig aan Sassie 🙂 En je lay-out is echt sassie stijl 🙂

 • Reply
  PatriciaKleijn
  11/11/2016 at 10:15

  Even focussen op datgene wat je aandacht nodig heeft goed van je hoor. Ik hoop dat alles snel een beetje rustig wordt bij je ook ivm je verhuizing!

 • Reply
  Els
  11/11/2016 at 09:05

  Fijn een goede update! Het is ook allemaal kei spannend, verkopen en kopen. Pfff ik weet er alles van. Maar de dag de je de sleutel van je nieuwe huis krijgt, onvergetelijk :-).

 • Reply
  Romy
  11/11/2016 at 08:56

  Spannend hoor, die verhuisperikelen! Het klinkt alsof je het inderdaad wel erg druk hebt gehad de laatste tijd. Hopelijk kun je binnenkort wat meer ontspannen en genieten van het bloggen. Succes met alle inpakwerk!

 • Reply
  Jenn
  11/11/2016 at 08:54

  Lekker druk dus, vergeet jezelf niet hoor! Dat bloggen komt wel weer 🙂

 • Reply
  Nancy
  11/11/2016 at 08:46

  Ik heb eigenlijk de hele maand november al vol staan. Allemaal leuke dingen te beginnen met zondag naar de Ziggo!

 • Reply
  Jantine
  11/11/2016 at 08:08

  Goed zo, juist in dit soort tijden is het belangrijk om aan jezelf te denken!

  Wij zijn ondertussen op een ander niveau bezig met verhuizen; zodra we een andere (sociale) huurwoning gevonden hebben, willen we hier weg.Dat duurt waarschijnlijk nog even, zelfs met 10 jaar ingeschreven zijn komt mijn man nog steeds best wel laag uit bij veel woningen (en ik met 4 jaar hier in de omgeving natuurlijk ook niet heel hoog). Maar we zijn wel al druk bezig met nog meer opruimen, want alles wat we tegen die tijd niet hoeven verhuizen is mooi meegenomen 🙂

  • Reply
   SAS
   11/11/2016 at 20:44

   Spannend zeg! Heel erg veel succes met dit proces.

  Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png