HEAD FULL OF IDEAS: DIY’s voor ons toekomstige nieuwe huis

Inspiratie opdoen, iets wat ik al een jaar aan het doen ben voor onze nieuwe woning. En nu is het eindelijk zover! Op mijn Pinterest heb ik al heel wat mooie inspiratie opgeslagen maar ook wat toffe DIY’s. Van die Do It Yourself items/dingen waarvan ik echt zó enthousiast wordt. Met 2 ben ik zelfs al bezig.. Hieronder een overzichtje van leuke DIY’s die ik graag in onze nieuwe woning zou zien… Ik heb een selectie gemaakt aangezien ik zoveel leuke ideeën ben tegen komen. Meer te zien op mijn Pinterest pagina.

Met deze DIY ben ik al bezig


(bron)

Ik ben bijna klaar met de bovenstaande DIY. Alleen nog wat kleine details. Ik heb bovenstaande afbeeldingen gemixt met elkaar om er zelf een eigen draai aan te geven. Tevens kwam ik hét perfecte lijstje ervoor tegen in de kringloop winkel. Helaas, kan ik hem hier nog niet delen, aangezien ons adres van het appartement waar we nu wonen erop staat (iets met bewust bloggen, en niet iedereen hoeft te weten waar ik woon).

Ik heb heel creatief met houten letters/cijfers ons adres, huisnummer erop gemaakt. Aan de achterkant zit de plattegrond van onze woonplaats, met in onze straat een klein huisje en 2 echte (huisdeur)sleutels van onze woning. Nu nog erop het kleine embleem wat in onze brievenbus zit met onze namen en de datum dat we dit appartement kochten en verkochten. Zodra hij af is zal ik hem hier op mijn blog (en op Instagram) delen.

Met deze DIY ben ik al klaar + eindresultaat

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
(bron)

Bij deze kreeg ik ook heel erg veel inspiratie! Het is een lijstje geworden met houten cijfers, net anders dus dan hierboven. Met alle data’s van belangrijke gebeurtenissen in ons leven. Niet 1 datum dus, zoals op het voorbeeld maar alle data’s onder elkaar. Een mooie reminder die een prachtige plek gaat krijgen.

Hieronder het resultaat:

Het proces, net als van de bovenstaande (waar ik nog mee bezig ben) wil ik nog in een apart artikel uitleggen & laten zien 🙂 Hoe ik het heb gemaakt, met welke materialen & waar ik het vandaan heb. Tevens wil ik al mijn ‘oude’ DIY’s met jullie delen, en de nieuwe die ik misschien in tussentijd al heb gemaakt. Super leuk om op deze manier lekker creatief bezig te zijn.

Leuke ideeën

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
(bron)

Ik wilde graag met mijn leuke Printic foto’s dit in een kast of op de koelkast maken.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
(bron)

Deze lijkt me erg tof om de maken om onze handdoeken in te doen voor de badkamer.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
(bron)

Zoiets heb ik natuurlijk nu al staan, een wit fruitkistje die ik zelf heb geschilderd. Dit idee hierboven lijkt me ook erg tof!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
(bron)

Deze heb ik een tijdje terug proberen te maken. Super leuk, alleen mislukt doordat ik een foute stift had gebruikt. Zeker dat ik hem dus opnieuw wil maken. Dan krijgt hij een mooi plekje.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
(bron)

De kattenbak gaat naar de kleine, eigen kamer van de katten. Altijd erg lelijk om de kattenbak te zien staan, dit lijkt me dus een prima oplossing. Ik deel alleen deze, maar kwam op Pinterest zoveel leuke ideeën tegen voor katten.

En misschien dit wel op zolder….

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
(bron)

Ik moet nog even bedenken of ik dit echt wil, maar met de schuine muren is het zeker wel mogelijk!

Heb jij DIY’s in je woning/huis/kamer staan? En welke zijn dit dan?

21 reacties op “HEAD FULL OF IDEAS: DIY’s voor ons toekomstige nieuwe huis

  1. Ohhhh! Die sleutel in klei is wel een leuk idee als cadeautje! Er zitten echt leuke dingen bij. Ik heb hier eigenlijk gern DIY dingen (we wonen hier toch niet zo lang). Ik wilde een sleutelrekje maken van een fotolijst. Maar die fotolijst hangt nu in de slaapkamer omdat ik ‘m daar heel mooi vond…

  2. Heerlijk om inspiratie op te doen voor je huis! Zit zeker leuke ideeën tussen! En ik heb onlangs een nieuwe kattenbak gekocht van het merk Curver. Die ziet er keurig uit en heeft niet een standaard kattenbak look omdat ik dit ook zo lelijk vind staan in huis.

  3. Wat een toffe en creatieve ideeën zeg! Ik vind die ideeën met die kistjes ook erg leuk! Net als al die lijstjes met data en de gipsafdruk met een sleutel… Echt tof!

  4. Vooral die laatste is geweldig joh! Wij hebben helaas geen zolder maar anders zou ik zoiets wel overwegen. Die kistjes als kastjes vind ik trouwens ook wel wat hebben. Ik ben alleen zelf totaal niet creatief en heb er ook zeker het geduld niet voor.

  5. Wauw wat een geweldige leuke ideeën zitten er tussen! Vooral die boeken kast op zolder! Dat zou ik zelf wel ook willen !

  6. Hey Sas,

    Super leuke DIY ideeën zeg! Het resultaat van het lijstje met data vind ik echt mooi 🙂 ! Ik ben benieuwd naar jouw aparte artikelen over de DIY projecten. Leuk!

    Liefs!

  7. Hele leuke diy’s staan er tussen! Zo’n kap om de kattenbak heen hebben wij nu ook een aantal weken. Aangezien de kattenbak nu in de woonkamer moet staan, wilde we er niet steeds tegenaan kijken. Is zeker een aanrader!

  8. Oooh dat met die boeken op zolder, fantastisch! <3
    Ik vind het badkamerkastje-idee ook superleuk, dat zou ik ook wel willen (alleen geen ruimte voor nu). Mooi ook de DIY die je zelf hebt gemaakt met de houten letters. Eenvoudig, maar mooi, daar hou ik wel van.
    Er hangen wel wat DIY-dingen in ons huis, maar die zijn dan vooral gemaakt door anderen en dat heb ik dan weer gekregen of gekocht haha. Telt dat ook? 😉

  9. Ik heb vooral nog heel veel ideeën op Pinterest staan waar ik ooit iets mee wil doen. Maar nog niet zoveel DIY’s in huis 🙂

  10. Ah wat een leuke ideeen! Vind dat kaartje (met waar je woont) die kistjes en de getallen die jij gemaakt hebt erg leuk! Misschien moet ik toch ook maar eens inspiratie op gaan doen op Pinterest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *