Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Vraag-maar-raak 2.0

Begin dit jaar kwam de eerste Vraag-maar-raak reeks online. Jullie konden heel wat vragen stellen en deden dit ook. Zoveel vragen, dat ik de antwoorden in 2 antwoord-artikelen heb gesplitst. Er zijn sinds begin dit jaar zeker heel veel dingen veranderd. Het leek me dus leuk weer een vraag-maar-raak artikel te maken.

 photo IMG_20160423_131346_zps1jbahxij.jpg

Dus heb jij een brandende vraag voor mij? Stel hem in de comments. Alle vragen mogen worden gesteld, echt over de meest uiteenlopende onderwerpen. Mocht er een té persoonlijke vraag gesteld worden die ik liever niet wil beantwoorden, dan zal deze niet in het artikel verschijnen (en zal ik ook toelichten waarom). Hoewel ik altijd een erg open persoon ben zijn er sommige dingen die ik liever niet openbaar deel op mijn blog.

Dus kom maar op met die vragen! Ik ben benieuwd…

1
Lifestyle, Lijstjes & Stokjes
Previous Story
Next Story

7 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  27/09/2016 at 23:01

  Ben nu al benieuwd naar de antwoorden!

 • Reply
  Angelique
  26/08/2016 at 12:25

  Mmm lotus, lekker. Wat waren je hobby’s toen je een tiener was?

 • Reply
  Evelyne
  25/08/2016 at 19:50

  Raak je wel eens uitgekeken op je blog?

 • Reply
  Anita
  25/08/2016 at 16:17

  Wanneer had je de tijd van je leven? Wat snap je soms nog steeds niet? Is elke dag een nieuw begin?

 • Reply
  Lydia
  25/08/2016 at 13:47

  Volgens mij stond dit niet bij de vorige Q&A, anders mag je mijn vraag overslaan:
  Als de theepartij komend voorjaar de verkiezingen wint, en Saskia de nieuwe minister president van Nederland wordt, wat zou je dan als eerste veranderen?

 • Reply
  Morgaine
  25/08/2016 at 09:06

  Jeetje, op dit moment schiet mij totaal niets te binnen eerlijk gezegd wat ik je zou willen vragen of zou willen weten. Je vertelt al veel, en daarnaast heb jij jouw grenzen, dus uhm… mocht er nog iets te binnen schieten waarvan ik denk, JA, dat wil ik weten, dan kom ik nog bij je terug, maar ik denk dat ik deze ronde aan anderen over laat 😉

  X

 • Reply
  Amy
  25/08/2016 at 07:17

  Leuk Sas, ben benieuwd naar alle vragen die gaan komen! Vind het zelf wel lastig om een vraag te bedenken, maar wat me leuk lijkt om te weten:
  – Zou je ooit fulltime willen bloggen als het financieel haalbaar was? Of is je werk je daar te lief voor?
  – Wat zie jij als de grootste positieve verandering die de afgelopen jaren in bloggersland is geweest?

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png