Currently #3

Reading • Ik ben *schaam* nog steeds bezig in het nieuwe boek van Karin Slaughter. Nog geen bladzijde verder dan toen ik een aantal hoofdstukken las in Londen. Na Londen zijn er zóveel dingen gebeurd en zijn we vooral bezig geweest met de verkoop & koop van onze nieuwe woning. Als ik dan even vrije tijd had ging ik liever even een serie kijken of achter de laptop. Ik hoop weer een beetje de rust te kunnen vinden écht te kunnen zitten met het boek.


Bron: Happiness is..


Watching • Ik kijk altijd een beetje dezelfde series. Wel wil ik binnenkort weer eens beginnen aan een nieuwe serie via Netflix. Ik wil verder gaan met The Bridge of beginnen aan The Following, die lijkt me echt ontzettend gaaf. Ik wacht nog steeds met smart op S3 van The Fall, kan niet wachten! De series die ik nu opneem en kijk? O.a. Criminal Minds, CSI, CSI NY en Rizzoli & Isles.

Eating • Ik heb nieuwe koeken ontdekt: Hellema pindakoeken meergranen. Heerlijke koeken en nog redelijk gezond ook.

Drinking • Thee uit mijn nieuwe kattenbeker. Ik heb een witte en de onderstaande zwarte. Na jaren van zoeken ontzettend blij mee.

 photo catmug_zpsm1w5fifb.png
Bron: AliExpress

Crafting • Ik ben heel wat leuke DIY aan het maken voor in ons nieuwe huis. Zodra deze af zijn komen ze uiteraard op mijn blog te staan. Ook heb ik onze ‘kaartjeslijst’ weer bijgewerkt en deze zit bijna vol met mooie herinneringen van dik 9 jaar. Ook voor een samenwerking aan de knutsel geweest dus stay tuned allemaal te zien @ mijn blog binnenkort!

Ook ben ik aan de knutsel geweest met mijn layout. De layout is hetzelfde maar de lettertypes heb ik aangepast + het is een CHILD theme, dat had ik van dit nieuwe thema nog niet gemaakt. Toch altijd handig. Ik ben zó blij eindelijk, na 100 keer veranderen het juiste lettertype te hebben gevonden voor mijn blog.

Loving • Het feit dat ik in december heel wat vrije weken ga hebben. Echt een kers op de welverdiende taart van dit turbulente en drukke jaar. Zo blij met mijn goed gekeurde verhuisdagen en mijn 3(!) weken vakantie in december. *hartjes in mijn ogen* Dat krijg je he, als je bijna dit jaar geen vakantie neemt.. Wie bewaard die heeft wat.

Thinking • Dat ik erg blij ben met hoe alles uiteindelijk is gelopen. Zowel met onze verkoop/koop maar ook op mijn werk (waar allerlei ontwikkelingen spelen) maar ook het pad die ik nu volg.

Tevens heb ik super veel inspiratie, leuke samenwerkingen en ideeën voor mijn blog. Echter door de drukte staat mijn blog even op een laag pitje (ik mis het écht!) Dus pinky promise, binnenkort komen er weer wat leuke en vooral inhoudelijke artikelen aan.

Feeling/mood • Excited! Wachten op de definitieve verkoop van ons appartement, 20 dagen later krijgen we de sleutel en dat weekend gaan we over! Midden november zitten we dus al in onze mooie, nieuwe woning. Ik kan echt niet wachten! We zijn druk bezig alle dingen op orde te krijgen, te regelen en in te pakken.

Listening to • Ik luister de laatste tijd veel liedjes van Sia. Prachtige stem en wat een mooie teksten. Genietse!

About the Author

30 Comments

Nicky

Heerlijk dat het allemaal zo lekker gaat! Vind je het boek wel leuk? Ik merk vaak dat een boek me niet echt boeit als ik er zo lang over doe. Voor een écht goed, vind ik altijd wel even tijd.

Reply
SAS

Het boek vind ik zeker leuk en sluit aan op de rest van de reeks. Gewoon geen tijd genomen, maar sinds gisteren het lezen weer opgepakt. Tot nu zeker een goed boek. Zo weer een stukje lezen 🙂

Reply
Morgaine

Dat lezen komt vanzelf wel weer als je eenmaal in je nieuwe huisje zit, maak je daar nu niet te druk over, hahaha

De beker, wat gaaf is deze ook weer 😀

X

Reply
Letitia

Klinkt positief allemaal. Veel succes met de verhuizing en wat heerlijk dat je in december zo lang vrij bent! Geniet ervan.

Reply
zwartraafje

SIA heeft echt een prachtige stem hé. Haar clips vind ik meestal ook super mooi. Oh en ik ben zelf ook weer aan het knutselen gegaan. Ondertussen heb ik zo’n 34 kerstkaarten gemaakt dus ik denk dat ik er nog een tiental moet nu.

Reply
Wanda

Oh dat van dat lezen ken ik. Ik ben ook al weken bezig in hetzelfde boek. Goed boek hoor maar het ontbreekt me gewoon aan tijd. Lekker vooruitzicht dat je straks 3 weken vrij bent!

Reply
annouska

Oh wat heerlijk dat het nu echt dichtbij komt die verhuizing. En schaam je niet hoor, soms heb je gewoon even geen tijd voor je boek!

Reply
SAS

Nou vind het wel jammer, want het is zo’n fijne bezigheid en ook echt een grote hobby. Maar ben liever even rustig een serie aan het kijken, bloggen of dozen inpakken. Of juist even helemaal niets na een drukke werkweek. Ik hoop er snel weer tijd voor te maken, want haar boeken zijn echt tof.

Reply
Vivian

Die mok is echt zo leuk! En dit lijstje is fijn =D mooi dat je zo blij kunt zijn met hoe dingen zijn gelopen, dat is heel waardevol!

Reply
Fleur

Wat een positiviteit! Heel fijn dat het nu allemaal op z’n plekje valt! Je bent trouwens niet de enige die lang doet over dit boek; ik ben er een tijdje geleden ook in begonnen maar inmiddels heb ik alweer twee andere boeken uit.. Gelukkig heeft het bij jou wel een reden waardoor het écht niet lukt 🙂 .

Reply
SAS

Vond je het boek niks? Ik vond de eerste hoofdstukken wel heel tof, maar na Londen niet meer de tijd gehad echt te gaan zitten ervoor. Ik pak liever dozen in 😉

Reply
Jessica

Oohh heerlijk 3 weken vrij in december! Geniet er dan maar extra van 🙂
Ik hoop dat wij snel een huisje mogen vinden en kunnen verhuizen. D’r is voor ons alleen zo weinig op ’t moment.

Reply
SAS

Heel erg veel succes met het vinden van een nieuwe woning! Lastig he, voor ons was het ook karig. De huizen gingen zó ontzettend snel weg, toen was ons appartement nog niet onder voorbehoud verkocht en konden we dus niets. Erg frustrerend toen der tijd, maar blij dat alles op deze manier is uitgepakt 🙂

Reply
Lydia

Die poezenbeker! Hallo, wat enorm schattig zeg!
En wat fijn dat je zo’n zin hebt om te verhuizen. Ik vind het nooit zo’n feest maar ik kan me voorstellen dat je er inmiddels erg naar uitkijkt. 🙂 Dat wordt een mooie afsluiting van het jaar.

Reply
SAS

Het is niet voor niks van de 80.000 mokken die ik heb, nog steeds mijn favoriet 😉 Het gaat zeker een erg mooie afsluiting worden van een veelbewogen jaar.

Reply
nancy

Ik heb ,nog grotere schaam, het boek nog steeds niet aangeschaft! Heerlijk vooruitzicht om drie weken in december vrij te hebben!

Reply
Sheila

Ik heb al zoveel voorbij zien komen over de boeken van Karin Slaughter, maar ik heb ze nog nooit gelezen. Misschien toch eens de tijd nemen om er één te lezen. Ik bedoel, men schrijft er niet voor niets over 🙂 . En logisch dat je het druk hebt i.v.m. het nieuwe huis 🙂 En ik ben het er mee eens met de rest. Fijn lettertype heb je gekozen!

Reply
SAS

Oh dat moet je echt doen hoor, gruwelijke boeken van mevrouw Slaughter. Ik moet alleen voor haar nieuwste echt even tijd máken. Ik heb toen der tijd gewacht tot ik alle boeken van haar had, achter elkaar op volgorde gelezen toen kwam je echt in het verhaal.

Reply
Linda

Fijn blogje! Ik vind je nieuwe lettertype erg fijn 🙂 Hoewel ik de vorige ook prettig vond, haha!
Ik hou ook echt enorm van Sia! De liedjes zijn supermooi en ik vind haar stem geweldig. Heb je het nieuwste liedje, The Greatest, al gehoord (en gezien! Video is ook echt mooi!)? Echt heel tof.

Reply
sammie

3 weken vakantie in December, wat heerlijk! Dat zou hier nooit lukken in die periode! Leuke lijst zo, toffe theemok!

Reply
SAS

Ik heb het geluk dat mijn 2 collega’s gewoon doorwerken (wij kijken op mijn werk per groep) dus kan ik gewoon vrij krijgen, ook de week voor de kerst. Extra gelukje dus waar ik erg blij mee ben 😉

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *