Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: I confess: Mijn 5 grootste verslavingen

This content is password protected. To view it please enter your password below:

2
Lifestyle
Previous Story
Next Story

44 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  30/09/2016 at 22:36

  Je mokverzameling ziet er zo leuk uit! Ik heb eigenlijk niet echt van die verzamelingen (hoewel iedereen zegt dat ik een schoenentic heb maar dat is gewoon niet waar)

 • Reply
  Femke
  27/09/2016 at 15:57

  Ha ja, herkenbaar! Mijn thee voorraad blijft ook altijd groot genoeg om een jaar thee van te kunnen drinken en boeken probeer ik tegenwoordig niet meer te kopen (dus geen boekenwinkels meer inlopen). Verder kan ik het nooit laten om notitieboekjes te kopen, ook al heb ik de helft nog niet volgeschreven. Ik heb ook met mezelf afgesproken dat ik de rest eerst moet volschrijven voordat ik weer nieuwe mag kopen.

 • Reply
  Ineke
  25/09/2016 at 09:21

  Wat leuke joggingbroeken heb jij ๐Ÿ˜ฎ .. Een goed gevulde boekenkast is toch zo mooi, instant happiness ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Vivian
  18/09/2016 at 17:38

  Ik vind je mokkenvoorraad echt leuk! En joggingbroeken zijn inderdaad echt heerlijk, hoewel ik ze niet graag draag omdat ik het niet altijd fijn vind hoe ik me erin voel. Goed voornemen ook!

 • Reply
  Galina
  18/09/2016 at 14:31

  Ah kijk, ik zie daar Harry Potter staan in de boekenkast, I like! Hier heb ik er speciaal van die onzichtbare plankjes voor gekocht zodat het lijkt alsof ze zweven op de muur, want ‘magic’ ๐Ÿ˜‰ Een van mijn verslavingen is een keer per jaar alle HP boeken in een ruk uitlezen ๐Ÿ˜›

  • Reply
   SAS
   20/09/2016 at 11:17

   Haha die boeken zijn van mijn man ๐Ÿ˜‰ Ik vind het zelf echt vreselijk haha. Chapeau dus dat je ze elk jaar opnieuw leest ๐Ÿ˜‰

 • Reply
  kim
  18/09/2016 at 13:50

  De verslaving voor thee en joggingbroeken kan ik met je delen! En met de boeken ben ik ook al een aardig eind, nu alleen nog zo’n mooie boekenkast als de jouwe. Verder verzamel ik magneetjes van de plekken waar ik op vakantie geweest ben!

 • Reply
  Nina
  17/09/2016 at 22:38

  Als ik in de winkel langs de theemokken loop, moet ik gek genoeg wel eens aan jouw mokkenverzameling denken! Ik heb niet echt een verzameling, maar wel de gewoonte om veel zwarte bovenkleding te kopen. Nu weet ik inmiddels wel dat er veel meer kleuren zijn die bij mij passen, hoor. Maar ik pak vaak nog steeds als eerste een zwart kledingstuk uit het rek.

 • Reply
  zwartraafje
  17/09/2016 at 21:30

  Met meer als 20 verschillende theesmaken in huis te hebben denk ik dat thee wel een kleine ‘verslaving’ is. Het aantal boeken durf ik zelfs niet vermelden. Laat me het er maar op houden dat het er ‘vrij’ veel zijn. Daarnaast heb ik ook een zwak voor mooie notitieschriftjes en leuke Funko Dolls.

 • Reply
  Evelyne
  16/09/2016 at 19:52

  Die mokken verbaasden mij idd niet ๐Ÿ˜‰ Ik heb andere verslavingen, zoals cola drinken & spelletjes spelen ^^

 • Reply
  Sofie
  16/09/2016 at 00:03

  Mijn smartphone… tot mijn grote ergernis.

  Ik ben ook wel verslaafd aan mooie mokjes maar ik kan me inhouden om ze te kopen. Gelukkig ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Rosie
  15/09/2016 at 18:51

  WAUW je thee voorraad <3! En al die gezellige mokken, hoe leuk! I love it! Ik ben ook echt dol op thee en vind het heerlijk dat er weer donkere en koude dagen aankomen. Lekker op de bank met thee en een bakje kruidnootjes. HMM!

  Ik ben eigenlijk niet echt verslaafd aan iets, in ieder geval niet iets materieels ;p! Ik ben verslaafd aan knuffelen met mijn kind denk ik haha.

 • Reply
  Robin Valentine
  15/09/2016 at 16:33

  haha blog thema’s kan ik mij in vinden!! ik spaar zelf figures en manga (ook dus soort boeken) en mijn moeder spaart starbucks mokken.. staat dus een hele kast mee vol XD

 • Reply
  Charlotte
  15/09/2016 at 12:00

  Leuk artikel! Thee en mokken zijn inderdaad ook een grote verslaving bij mij. En ik verzamel ontbijt bakjes/schaaltjes ๐Ÿ™‚
  Die blog layouts, leuk! Die gratis zijn, waar haal je die vandaan?

 • Reply
  Jenny
  14/09/2016 at 22:15

  Wat een leuke blog!

  Ik ben verslaafd aan reizen, thee, drop en misschien ook wel een beetje aan slippers. Helaas heb ik deze zomer een paar Havaiana’s in Kuala Lumpur achter moeten laten omdat ze รฉcht versleten waren, maar ik heb meteen twee paar nieuwe op Bali gekocht. Ahum.

 • Reply
  Wanda
  14/09/2016 at 22:05

  Ik zag je eerste foto’s van Londen voorbij komen en vroeg me direct af, wanneer komt die met de mok! En ja hoor, niet veel later was ie er al. Ik had ooit ook zoveel mokken en boeken maar bij mijn laatste verhuizing heb ik schoon schip gemaakt en sindsdien koop ik beiden vrijwel nooit meer.

  • Reply
   SAS
   17/09/2016 at 19:38

   Zodra ik ga verhuizen gaan we ook alles eens even grondig uitzoeken ^^

 • Reply
  Nesrin
  14/09/2016 at 21:42

  Ik moest hardop lachen toen ik ‘blog thema’s’ zag staan. Zo lang ik jouw blog volg (nu zeker 2 jaar) is het inderdaad thee, boeken, blog thema’s en dit maakt jou helemaal jou jezelf. Heel leuk geschreven en zeker met plezier gelezen.

 • Reply
  Nicetobeout
  14/09/2016 at 17:43

  Ik vind je mokken en joggingbroekenverzamelingen cool! Vraag me af of het je lukt het vol te houden niets meer bij te kopen hihihi. Wij hebben een bierglazen en koelkastmagneetjesverzameling. ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Marjoleine
  14/09/2016 at 16:14

  Haha wat leuk om te zien! Ik heb altijd de neiging om pennen en notitieboekjes te kopen, maar ik hou me in. Ook Blond Amsterdam vind ik heeel erg leuk.

 • Reply
  Mariska
  14/09/2016 at 15:47

  Ah jogginbroeken! Ik ben er verslaafd aan om te dragen, maar eigenlijk heb ik er niet zo heel veel. Die van jou zien er leuk uit!

 • Reply
  Morgaine
  14/09/2016 at 10:25

  Uhm….. wol en katoen? OM te haken? hahahaha mijn laatste verslaving, en edelstenen zal ook altijd blijven, maar ik haal het niet als het niet kan. Maar ben blij als ik weer iets moois vindt ๐Ÿ˜€

  X

 • Reply
  Tamarah
  14/09/2016 at 08:59

  Wat een leuk lijstje, en een leuke verzameling mokken. Het ziet er erg vrolijk uit op die plank! Ik heb een verslaving van boeken met name, en cactussen. Ik heb twee echte cactussen, een cactuskaars, een paar nepperds en een cactus USB haha ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Els
  14/09/2016 at 06:36

  Wat leuk om te zien. Ja, mokken heb je soms wel genoeg, ook joggingbroeken (ook al zijn ze zo fijn) kun je genoeg hebben ๐Ÿ˜‰ . Boeken kun je toch nooit te veel hebben? Succes met je verslavingen… zo wil ik al maanden geen knutselspullen meer kopen… en denk ik steeds “leuk voor mijn blog” en koop ik het toch…

 • Reply
  Danielle
  13/09/2016 at 23:24

  EHMM Pyjama dus ** haha

 • Reply
  Danielle
  13/09/2016 at 23:23

  Haha ja! Hier ook pyama/jogging broeken en thee. Daarnaast ben ik extreem verslaafd aan cola light…

 • Reply
  Saar
  13/09/2016 at 21:39

  Ik heb ook heel veel joggingbroeken. Heerlijk! En pyjama’s! Heb ik ook veel!

 • Reply
  Bente
  13/09/2016 at 18:41

  Haha alleen de slippers zijn nieuw voor mij, die andere 4 wist ik wel ๐Ÿ˜‰

  Ik had een tijdschriften verslaving. Maar die koop ik nu eigenlijk vrijwel nooit meer, en alle oude tijdschriften die ik nog had zijn niet mee gekomen met de verhuizing.

 • Reply
  Nele | Pizzapartyfridaynight
  13/09/2016 at 18:16

  Hehe, zo tof, al die mokken op een rijtje ๐Ÿ™‚ Ik heb ook wel meerdere verslavingen, maar kan ze redelijk goed ‘onder controle’ houden, omdat het nu eenmaal moet (huis bouwen, weet je wel) zoals, douche- en badproducten, kaarsen, notitieboekjes,… dat zijn een paar verslavingen van mij ๐Ÿ˜€

 • Reply
  Sabine
  13/09/2016 at 16:05

  Haha geweldig dit! Vooral die joggingbroeken en slippers: best leuke verslavingen ๐Ÿ˜€ Ik heb welgeteld รฉรฉn paar slippers (die ik bijna nooit draag) en รฉรฉn (heerlijke!) joggingbroek. De verzameling die ik herken zijn de boeken. Nu niet meer overigens, maar in NL had ik meer dan 200 boeken in de kast. Ik heb er velen verkocht town ik ging emigreren, maar een heleboel staan er nog steeds bij mijn ouders. Nu verzamel ik niets meer behalve leuke herinneringen ๐Ÿ˜€

  • Reply
   SAS
   13/09/2016 at 20:58

   Dat is ook zeker geen slechte verzameling ๐Ÿ˜‰ Die zijn meestal nog beter.

 • Reply
  Joyce rdt
  13/09/2016 at 14:22

  Het zijn gelukkig wel leuke verslavingen, vooral je mokken : I like!

  Mijn verslavingen zijn tassen en zonnebrillen, maar ik moet van mezelf stoppen met kopen nu ๐Ÿ˜‰ . Liefs.x

 • Reply
  Sanne
  13/09/2016 at 13:58

  Leuke verzamelingen. De verzameling van de tassen, joggings, boeken en layouts ken ik ook wel. ๐Ÿ™‚ Mijn grootste verzameling is boeken en kaarsjes. Dat laatste het liefst in alle kleuren en geuren. ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Yvonne
  13/09/2016 at 13:25

  Het zijn tenminste nog best praktische verzamelingen ๐Ÿ™‚ Moet je eens naar de verzamelaarsbeurs in Utrecht gaan, je kijkt je ogen uit… mijn grootste verbazing daar: mensen die sprinklers (ja, die installaties waar water uit komt bij brand) verzamelen. Of hun huis vol Happy Meal poppetjes hebben staan.

  Ik verzamel niks, maar herken wel dat ik van bepaalde items veel exemplaren heb. Slippers ook! Havaianas in een stuk of 6 kleurtjes. Maar ik kwam ook 9 nagelknippers tegen toen ik aan het opruimen was voor de verhuizing. Dus… *oeps* ๐Ÿ˜›

 • Reply
  Northflix
  13/09/2016 at 12:14

  Ok, wat tof om te lezen dat mijn opmerking het duwtje was om dit artikel af te maken.
  Je inspireert mij weer voor een artikel! Thanks! ๐Ÿ˜‰
  En ik besef mij ineens dat ik ook best wel veel joggingsbroeken heb…

 • Reply
  Kirsten
  13/09/2016 at 10:50

  Leuk artikel! Ik hou ook erg van de boeken van Karin Slaughter, fantastisch zijn ze. & haha, wat grappig dat je zoveel joggingbroeken hebt. Anderzijds is het echt wel comfortabel, zo’n lekker zittende broek, dus ik begrijp het wel ๐Ÿ˜‰

 • Reply
  bijsaramsades
  13/09/2016 at 10:49

  amai, veel tassen.

  leuk artikel

 • Reply
  Laura | liefdevoorbakken
  13/09/2016 at 09:35

  Super leuk artikel! Gewoon lekker boeken gaan lezen met een kopje thee in een joggingbroek met je favo teenslippers, terwijl je nadenkt over een nieuw thema voor je blog. Alles in รฉรฉn ๐Ÿ˜€

  • Reply
   SAS
   13/09/2016 at 20:56

   AMEN ๐Ÿ˜‰

 • Reply
  Lies
  13/09/2016 at 09:08

  15 joggingbroeken! Dat is wel een hele gekke verslaving ๐Ÿ™‚
  Benieuwd of het je lukt tot het einde van het jaar.

 • Reply
  Nancy
  13/09/2016 at 08:16

  Wat een grappige verslavingen! Deze kunnen ook niet veel kwaad toch? Volgens mij zie ik ook een hele leuke katten mok! Ik heb vorige week in Engeland ook weer twee mokken gekocht(ben niet verslaafd hoor).

 • Reply
  Rowan
  13/09/2016 at 08:01

  Wat een leuk artikel! Ik vind vooral je mokken erg leuk om te zien, zo vrolijk! Ik ben benieuwd naar de mok(ken) die je in Londen scoort! ๐Ÿ˜‰

 • Reply
  Romy
  13/09/2016 at 07:53

  Wat leuk om te lezen! De mokkenverzameling deel ik met je: ik heb er een groot aantal van Blond Amsterdam staan.

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png