Londen in Instagrams

Daar is hij eindelijk! Ons fotoverslag van de 3 daagse citytrip naar Londen. Het was heel wat foto’s uitpluizen, aangezien ik er echt tΓ© veel had gemaakt. Met daarbij nog de foto’s van M. Maar het is gelukt! Een reisverslag met foto’s van de meest fijne trip van 2016, wel in 2 delen door de vele foto’s. Benieuwd wat we allemaal van de Bucketlist voor Londen hebben gezien?

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Het begon uiteraard met de vliegreis. We hadden een trip geboekt met een vroege heenreis en late terugreis. Γ‰cht 3 volle dagen in Londen dus! Het is heel wat jaren geleden dat ik heb gevlogen en heb altijd last van mijn oren. Gelukkig viel het wel mee deze keer.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

We kwamen aan bij het hotel, Central Park Hotel checkte vroeg in en lieten onze koffer achter. Om 15:00 konden we pas de kamer in dus besloten we de winkelstraatjes en het Hyde Park eens even te gaan bekijken. Ondanks dat het miezerde was het wel fijn om even de buurt te bekennen. Het hotel zag er echt prima en verzorgd uit. Het enige wat een nadeel was, was de kleine douche (met douchekop in het midden) en dat we aan de straatkant sliepen. Door de warmte hadden we het raam open staan waardoor ik best wel vaak wakker was door auto alarmen en geluiden van buiten.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Zo was er een mooie tuin, Kensington Palace Gardens. Ondanks dat het slecht weer was echt prachtig om te zien! De prachtige doorgangen/bogen en de kleurrijke bloemen. We hebben er ook zeker wat leuke foto’s gemaakt.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Daarnaast lag het mooie Kensington Palace, wat we net als de gardens met onze vorige trip in 2011 niet hadden gezien. Een prachtig groot gebouw met daarvoor het Queen Victoria Statue.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

We maakte een rondje en kwamen uit bij de The Albert Memorial en de Royal Albert Hall. 2 dingen die we al eerder hadden gezien maar zeker niet minder indrukwekkend.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik was ook helemaal blij toen ik een eekhoorntje spotte in het Hyde Park. Met camera en al in de aanslag.. Niet wetende dat nadat ik een zak nootjes had aangeschaft ik de dagen erna heel wat eekhoorntjes uit mijn handen zou gaan voeren en dΓ© perfecte foto zou schieten.

De volgende dag: Dag 2. Een shop dagje.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

We begonnen in Harrods, waar we vorige keer ook al waren geweest. Wat een indrukwekkende winkel en wat een hoop spullen. DURE spullen ook zeg, wauw. Maar de aankleding van de winkelketen maakt het al een bezoekje waard!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Tevens staat er een memorial voor Diana, Princess of Wales en Dodi Fayed. Heel indrukwekkend om te zien. Met een zandloper en muntjes die je in de fontein kan gooien. Zo zag ik in 2011 al een Diana Memorial die in Hypde Park staat. Tevens bezocht ik deze keer ook de memorial Fountain, die best een eind lopen lag van het hotel (en ik was half verdwaald haha) Prachtig om te zien, maar door de hoge temperatuur was het bezaaid met mensen in de grote fontein.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Hoewel ik niets met Harry Potter heb hadden mijn reispartners dit wel πŸ˜‰ We gingen dus met de metro naar de enige echte Platform 9 3/4 winkel. Heel tof voor Harry Potter fans. Het was super mooi aangekleed van binnen en er waren erg toffe merchandise. Er was zelfs naast de winkel, een karretje van Harry Potter wat in de muur verdween. Hiermee kon je op de foto met sjaal en toverstok en al. Super leuk om te zien, maar toch overgeslagen. Er stond een rij! Niet normaal.

Dit was hetzelfde voor de super grote (XXXXXXXL ofzo) Primark in Londen. Super tof, maar toen ik de 2 rijen zag liep ik er snel weer uit. Pfhoe, wat druk en ook zonde van de tijd in Londen.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Waar blijven de eekhoorntjes? Nou hier. Ik heb geloof ik 1001 foto’s en het was echt super tof. Ik haalde bij de supermarkt een zak met nootjes en voerde een aantal eekhoorntjes. Sommige bleven netjes zitten en kwamen het niet ui mijn handen halen… Zoals de foto hierboven. Maar andere eekhoorntjes daarin tegen…

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Deze eekhoorn was mijn grote vriend. KIJK DIE FOTO! Ik ben zo trots en hij bleef echt heel stellig zitten. Hij vond het prima: FOOOOOD. Hij kwam het gewoon halen uit mijn handen. Bijstanders vonden het geweldig om foto’s te kunnen maken.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ook ging ik ’s avonds nog even terug om een rondje te doen en de nootjes op te maken. Ik heb super leuke filmpjes met wederom een nieuwe vriend gemaakt. Ze waren maar wat blij met al die lekkere nootjes. Hunnie blij, ikkuh blij πŸ˜‰

Meer is te zien op Instagram. Zowel foto’s/filmpjes van eekhoorntjes als foto’s van ons (die ik door het bewust bloggen niet kan delen.

Binnenkort deel 2!

26 reacties op “Londen in Instagrams

 1. Harrods moet je gewoon een keer hebben gezien als je in Londen bent. De prijzen zijn niet normaal maar het is zo leuk om er gewoon even rond te kijken. En die eekhoorntjes *liefde*, super leuk dat je ze kon voeren!

 2. Aaahh die eekhoorns, zo leuk! Het Diana Memorial en Kensington Palace wil ik ook heel graag nog een keertje naartoe. En wat stom dat ik dat winkeltje bij platform 9 3/4 gemist heb, ik heb nog foto’s gemaakt bij het karretje!

 3. Volgens mij had ik de momument van Diana in een winkel zien staan. Of dat nou de winkel was van haar vriend zijn vader!? Is jaren terug dat ik in Londen bent geweest dus ik kan het mis hebben.

  Wat een prachtige foto van de eekhoorn. Echt een model! Ben reuze benieuwd naar je fotoverslag nummer 2.

 4. die eekhoorntjes, zooo cute! en ja ik ben ook wel eens in die Primark geweest, is net een warenhuis.. too many people lol

 5. Wat een mooie foto’s! Die tuin <3 Ik snap wel dat je het zonde vind om in zulke lange rijen te gaan staan voor een kledingwinkel..

 6. Harrods zou ik ook wel eens willen bezoeken maar uren gaan aanschuiven bij Primark vind ik net als jij zonde van de tijd.
  Die eekhoorn-foto’s zijn prachtig. Zou je evenveel succes hebben met eenhoorns? πŸ˜‰

 7. Wat een leuke foto’s! Je hebt het wel leuk gehad! Ik kan ook nooit tegen die drukte bij de Primark enzo. Dan skip ik het liever, word al gek als ik eraan denk. Al die horde mensen op elkaar! Brrr.

  Is voor mij al wel lang geleden dat ik in Londen ben geweest dus super leuk om alles weer op de foto te zien. Ik zou graag dit jaar of anders volgend jaar nog wel weer terug willen. Vooral na het zien van deze foto’s.

 8. Oh die eekhoorntjes, hahaha ja dat snap ik helemaal! Ennuh, dan zit je in Londen, ben je leip van een paar eekhoorntjes, hahahaha

  De rest ziet er ook tof uit! je hebt genoten, dat is duidelijk!

  X

 9. Bij die eekhoorntjes zou ik ook helemaal los zijn gegaan met mijn camera hoor! Ik ben meerdere keren in Londen geweest maar steeds slechts een paar uurtjes omdat we dan voor het werk van vriendlief waren maar ik zou er dolgraag eens voor een paar dagen naar toe willen.

 10. Hele leuke foto’s! Jammer van ’t slechte weer op dag 1. De memorial van Diana, Princess of Wales en Dodi Fayed zal wel indrukwekkend geweest zijn. Ikzelf herinner mij dat ‘k niet droog hield toen het ongeval gebeurde. Ik was nog een kind, maar begreep wel wat er gaande was.

 11. Gaaf om te zien dame, Londen is fantastisch! Volgens mij hebben jullie het super fijn gehad, ik kijk uit naar deel 2 πŸ™‚

 12. Super leuke foto’s! Onlangs zelf ook nog in Londen geweest en… tja… het is daar gewoon zo gezellig πŸ™‚ En die eekhoorntjes. Te schattig!!!

 13. Jaaa wat een toffe foto is dat zeg! Echt super πŸ˜€

  Ik krijg ook meteen kriebels om weer een tripje naar Londen te maken als ik die foto’s van jou zie! Fijn dat julile het zo lekker hebben gehad.

 14. Aah, leuke foto’s! Dat beeld van Queen Victoria is tof zeg, ik ben zelf nog niet bij Kensington Gardens geweest. Die gaat zeker op mijn lijstje als we de volgende keer in Londen zijn. En die eekhoorn, zoo lief <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *