photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Het Positive Poeh boekje
Ik vond dit boekje op de boekenzolder en ben er nog steeds super blij mee. Dit boekje heeft prachtige quotes erin staan waarover je na kan denken. Tevens zitten er mooie tekeningen in van Poeh en is het een inspiratie om te hebben. Binnenkort wil ik hier zeker een artikel aan wijden, mét uiteraard foto’s.

Wandelen
Dat doe ik nu met wat vrije tijd steeds meer. Lekker in de ochtend, zonder doel even wandelen. Even genieten van de natuur, de diertjes en even mijn hoofd helemaal leegmaken.

Vrije tijd
Meer vrije tijd is echt fijn deze zomervakantie. Net even wat meer dagen thuis i.p.v. 5 dagen van hot naar her onderweg. Even wat rust nemen en vooral het mezelf ook gunnen. Hoewel ik heel wat leuke dates heb staan op mijn vrije dagen, is de balans erg fijn om soms ook rust te hebben.

9 jaar samen
Wij waren alweer 9 jaar samen ♡ We hebben dit niet uitgebreid gevierd maar wel kreeg ik een super lief ontbijtje op bed met een ontbijtservice. Tevens zijn we deze maand alweer 4 jaar getrouwd. Nog zo’n mooie mijlpaal.

Yoga/meditatie
Ik kreeg super toffe spullen van SuperYoga (lees hier het artikel) en ben het weer fanatiek gaan oppakken. Hetzelfde met meditatie. Ik probeer de rust te vinden en mijn lichaam te geven wat het op dat moment nodig heeft.

Blog
Ik ben wat actiever bezig met mijn blog, hoewel ik deze dagen ook zeker heel wat offline ben. Ik heb een (vernieuwde) toffe header, ben eindelijk zó tevreden met mijn lettertype (deze zocht ik al tijden!) en ben druk bezig met artikelen maken. Tonnen inspiratie, juist doordat ik offline ben geweest. Nu alles wat in mijn hoofd zit nog op papier krijgen. Dat is soms ook nog wel eens een uitdaging. 😉

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Dreamjob interviews
Zo super tof al die lieve aanmeldingen en reacties. Zelfs na het plaatsen krijg ik nog lieve emailtjes of berichtjes hoe blij bloggers ermee zijn dat hun artikel online staat. Heel erg bedankt voor jullie enthousiaste aanmeldingen. Nog steeds ben ik druk bezig alles in te plannen… en heb na mijn reminder bericht ook zelfs nog wat toffe aanmeldingen gehad. Stay tuned, voorlopig komt deze rubriek op Zaterdag online. Klik hier voor de artikelen die al online zijn gekomen.

Beginnen in een nieuw boek
Niets is zo fijn als een lees-flow hebben en kunnen beginnen in een nieuw boek. Ik ben nu begonnen in Iene Miene Mutte van M.J. Arlidge. Tot nu toen een erg goed boek en ben benieuwd naar het verloop. Er komt zeker als ik hem uit heb een recensie over online.

Nieuwe broek & rok
Ik kocht een super fijne broek voor zowel thuis als op werk. Heerlijke stof en hij zit erg comfortabel. Mijn nieuwe favoriet! Tevens kocht ik een rok. Een rok en Saskia? Het is een unicum maar ik vond hem zo ontzettend leuk! Binnenkort maak ik er even wat foto’s van (correctie: M. maakt er even wat foto’s van) En ze verschijnen dan in een outfit-post. #uitmijncomfortzone

Loslaten van onze verkoop
Ik heb het deels kunnen loslaten, die verkoop van ons appartement. Het duurt & het duurt en ik probeer alle negatieve gedachte of jaloersmakende bloggers die verhuizen/huisje kopen te laten voor wat het is. Sinds ons weekendje weg naar Centerparcs ben ik tot rust gekomen en probeer te genieten van de stilte die er nu is doordat er in de zomervakantie weinig animo is. Ik schreef van de week een stukje over de verkoop en hoe ik me er onder voel. Tevens over de mooie herinnering dat we ons appartementje kochten<3

Perziken
Ik heb de (wilde) perzik helemaal ontdekt hoor! Het fijnste fruit was er is. Elke dag neem ik een bakje mee naar werk die ik de loop van de week lekker oppeuzel. Tevens thuis, als toetje vind ik het ook fijn om te eten (met een mok thee en een serie, genieten!) Tevens zijn perziken gezond, een extra voordeel van dit lekkere fruit.

Perziken zijn het poldermodel onder het zomerfruit: het zijn geen uitblinkers, maar bevatten wel een heel gezonde mix van stoffen als bètacaroteen, luteïne, zeaxanthine, vezels en kalium. De bolronde perzik is bovendien een relatief slanke vrucht. Per 100 gram bevat perzik gemiddeld een derde minder calorieën dan ander fruit. bron

Leuke dates
Zo had ik een lunch/shopdate met Julie, ging ik mijn mijn ouders naar de markt, had ik een lunch met mijn schoonmoeder en staan er nog veel meer leuke uitjes op de planning! Zo wil ik nog eens naar de dierentuin, ga ik binnenkort op bezoek bij Leona, Milan & Johan en heb ik een date gepland staan met lief blogvriendinnetje Simone. Ik kijk er erg naar uit! Ook hebben M. & ik een erg tof uitje op de planning staan voor ons 4 jarig huwelijk…

Wat waren fijne momentjes waardoor jij (nog) kan glimlachen?

1
41 reacties

41 thoughts on “Geluksmomentjes van de afgelopen weken

 1. sammie schreef:

  9 jaar samen alweer? Gefeliciteerd, op naar de 10! Mooie geluks momentjes zo!

 2. saramsades schreef:

  Wandelen kan heel rustgevend zijn en lekker ontspannend

 3. Veerle schreef:

  Gefeliciteerd met jullie 9 jaar!

  Het Positieve Poeh boekje staat ook in mijn boekenkast, vind het zo leuk om er af en toe even in te bladeren!

 4. Angelique schreef:

  Wauw die eerste natuurfoto, heerlijk zeg! Fijn wandelen op die manier.

 5. Jessica schreef:

  Gefeliciteerd nog, 9 jaar samen. Mooie tijd!

 6. Madam Elisa schreef:

  Wat een mooie week!!!

 7. Esmay schreef:

  Wat een fijn artikel! Dit soort lijstjes toveren toch altijd even een glimlach op mijn gezicht. Ik herken ook wel een aantal punten. Vooral het wandelen doe ik graag. Dat is zo rustgevend 🙂 !

 8. Marcella schreef:

  Heerlijk lijstje! Ik wandel ook graag. Lekker je hoofd leeg maken en genieten van de mooie natuur. Perziken heb ik al een tijdje niet meer gehad, maar ik krijg er nu weer zin in!

 9. Mieke - Van hier naar daar schreef:

  Toch opvallend dat op de meeste foto een tas thee staat. Zo’n kopje maakt de geluksmomentjes des te leuker 😉

 10. Sanne schreef:

  Ik eet ook heel graag die wilde perziken. In het begin vond ik het maar raar uitzien maar ik moest het proeven. Wat goed dat je even rust hebt gevonden met de verkoop van je huis. Gewoon even laten er komt van zelf wel een verkopen. oh ik wil nog even zeggen dat ik je nieuwe header heel leuk vindt. Past gewoon bij je blog en nu niet meer veranderen. 🙂

  1. SAS schreef:

   Haha dat vind ik ook dus deze zal zeker een hele lange tijd op mijn blog prijken 🙂 Dank voor het lieve compliment.

 11. Sheila schreef:

  Fijne dingen heb je om op terug te kijken! En ook goed dat je na CP even de verkoop van jullie appartement kan los laten.

  Zelf had ik een drukke, maar fijne paar dagen met bezoek uit Texas. We hebben de vriendin in kwestie 6 jaar geleden leren kennen via couchsurfen (bij haar thuis) en het was fantastisch dat ze nu bij ons kwam. Maar zwaar is dat mijn opa is overleden. Maar dankzij die vriendin, konden we naar mijn familie toe in de avonden. Ze bleef thuis bij onze kleine en wij konden in alle rust even bij mijn opa en familie zijn.

 12. Vlijtig Liesje schreef:

  Ik houd ook erg van wandelen. Zeker zonder doel. Het is zo rustgevend.

 13. zwartraafje schreef:

  Dat zijn weer heel wat mooie positieve momenten om je aan op te trekken. Daarnet was ik zelf nog heel erg blij dat ik net op tijd terug thuis kwam van de supermarkt. Zodra ik binnen was begon het immers immens te regenen. Verder heb ik momenteel ook veel plezier met de #BBBookstagram uitdaging waarbij ik heel wat boekenfoto’s mag maken. Bloggen, lezen én lekkere theesmaken ontdekken kunnen me altijd gelukkig maken. Oh en momenteel ook al dat lekkere zomerse fruit. Door de regen zou je bijna vergeten dat het zomer is maar zo’n schaaltje bessen maakt dat weer in orde.

 14. Michelle schreef:

  Wat een fijne lijst! Fijn om zo aan het einde van de week eens op terug te blikken. Mijn happy things bestonden vooral uit gezellige afspraken met vriendinnen, lunchen buiten de deur, wandelen in het zonnetje ( als ze haarzelf liet zien), vers fruit en fijne dingentjes voor de baby haken. Ik wens je alvast een heel fijn weekend ^^

 15. Els schreef:

  Dat is een hele lijst. Fijn dat je zoveel nieuwe inspiratie heb voor je blog 🙂 . En 9 jaar samen nog van harte gefeliciteerd!

 16. Morgaine schreef:

  Pssssssst hier ga jij blij van worden, ik heb je een tag gegeven 😉

  https://mymorgaine.wordpress.com/2016/08/05/this-or-that-tag-over-boeken/

  X

  1. SAS schreef:

   Oh leuk! Dankdankdank

 17. Vivian schreef:

  Fijne collages heb je gemaakt! Dat Poeh-boekje ziet er echt heel erg leuk uit, ben benieuwd naar je blogje daarover.

 18. Nancy schreef:

  Wat een gezellig blog om te lezen!
  Link verwijderd

 19. Fijne geluksmomentjes! Jeetje, jullie zijn deze maand gewoon alweer 4 jaar getrouwd. Ik weet nog zo goed dat je naar jullie bruiloft toe aan het leven was. Wat vliegt de tijd!

 20. Sofie Katelijne schreef:

  Wat bijzonder dat je alweer 9 jaar samen bent, dikke proficiat!

 21. Anita schreef:

  Heerlijk lijstje met mooie momenten! Goed dat je de verkoop los kan laten. Niets is zo vervelend dan steeds met je neus op de feiten te worden gedrukt terwijl het uiteindelijk hoe dan ook wel goed gaat komen!

 22. Sabine schreef:

  Wat een heerlijk lijstje! Die 9 jaar is ook echt wel een geluksmomentje waard. En perziken: heerlijk!!

 23. Perziken zijn fijn, leuke blog weer 🙂

 24. Dineke schreef:

  Wat een fijn lijstje! Van harte gefeliciteerd met de 4 jaren getrouwd! En de 9 jaren samen natuurlijk 🙂

 25. Anna schreef:

  Wat een heerlijke momentjes, lekker bij stilstaan en van genieten. Wauw, negen jaar samen! Gefeliciteerd! 🙂

 26. Linda schreef:

  Fijn lijstje! Om weer blij te worden van de dingen die je meegemaakt hebt!
  Ik ben nog steeds erg aan het nagenieten van onze fijne vakantie en daarnaast geniet ik er nog even van dat we nog samen vakantie hebben – komende week moet mijn man weer beginnen met werken en ga ik weer verder solliciteren.

  1. SAS schreef:

   Geniet er nog even samen van!

 27. Cindy schreef:

  Wat een mooie momentjes. Hier heb ik even geen yoga vanwege vakantie, helaas. Wandelen is heel fijn, ik probeer het ook zoveel mogelijk te doen, maar dit herfstweer laat het niet toe.
  Gefeliciteerd, 9 jaar samen! Ik vind je lettertype heel fijn om te lezen trouwens.

 28. Simone schreef:

  Een heel fijn lijstje met geluksmomentjes! We zien elkaar snel! 😀

 29. Nesrin schreef:

  Leuk dat je binnenkort meer laat zien van dat boekje van Poeh. Perziken en wilde perziken vind ik heerlijk!

 30. Darina schreef:

  Wat een mooie momentjes! Het positieve Pooh boekje lijkt me heel leuk!

 31. Morgaine schreef:

  Gewoon kunnen lachen om allerlei dingen, ik heb ze zeker genoteerd maar ben nu net wakker, vanmiddag weer fun maken met mijn collega’s i’m sure 😀

  x

 32. Jenn schreef:

  Fijne geluksmomentjes! Ken je de wilde perziken al (die platte)? Die vind ik nóg lekkerder!

  1. SAS schreef:

   Dat zijn de perziken die ik eet. Ik heb het dus even tussen haakjes aangepast 😉

 33. Oh, het positieve Pooh boekje is zo leuk! Ik heb hem ook! 🙂

 34. Nicole schreef:

  Wat een fijne momenten zeg! Ik houd ook van perziken maar meestal zijn ze nog niet rijp genoeg ofzo als ik ze wil eten..

 35. Amy schreef:

  Wat een heerlijke momenten inderdaad 🙂 Geniet van je extra vrije momentjes!

 36. Rowan schreef:

  Wat een mooie mijlpalen! Gefeliciteerd! Ik werd zelf ook heel erg blij van perziken, zo lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *