Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Geluksmomentjes

Geluksmomentjes van de afgelopen weken

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Het Positive Poeh boekje
Ik vond dit boekje op de boekenzolder en ben er nog steeds super blij mee. Dit boekje heeft prachtige quotes erin staan waarover je na kan denken. Tevens zitten er mooie tekeningen in van Poeh en is het een inspiratie om te hebben. Binnenkort wil ik hier zeker een artikel aan wijden, mét uiteraard foto’s.

Wandelen
Dat doe ik nu met wat vrije tijd steeds meer. Lekker in de ochtend, zonder doel even wandelen. Even genieten van de natuur, de diertjes en even mijn hoofd helemaal leegmaken.

Vrije tijd
Meer vrije tijd is echt fijn deze zomervakantie. Net even wat meer dagen thuis i.p.v. 5 dagen van hot naar her onderweg. Even wat rust nemen en vooral het mezelf ook gunnen. Hoewel ik heel wat leuke dates heb staan op mijn vrije dagen, is de balans erg fijn om soms ook rust te hebben.

9 jaar samen
Wij waren alweer 9 jaar samen ♡ We hebben dit niet uitgebreid gevierd maar wel kreeg ik een super lief ontbijtje op bed met een ontbijtservice. Tevens zijn we deze maand alweer 4 jaar getrouwd. Nog zo’n mooie mijlpaal.

Yoga/meditatie
Ik kreeg super toffe spullen van SuperYoga (lees hier het artikel) en ben het weer fanatiek gaan oppakken. Hetzelfde met meditatie. Ik probeer de rust te vinden en mijn lichaam te geven wat het op dat moment nodig heeft.

Blog
Ik ben wat actiever bezig met mijn blog, hoewel ik deze dagen ook zeker heel wat offline ben. Ik heb een (vernieuwde) toffe header, ben eindelijk zó tevreden met mijn lettertype (deze zocht ik al tijden!) en ben druk bezig met artikelen maken. Tonnen inspiratie, juist doordat ik offline ben geweest. Nu alles wat in mijn hoofd zit nog op papier krijgen. Dat is soms ook nog wel eens een uitdaging. 😉

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Dreamjob interviews
Zo super tof al die lieve aanmeldingen en reacties. Zelfs na het plaatsen krijg ik nog lieve emailtjes of berichtjes hoe blij bloggers ermee zijn dat hun artikel online staat. Heel erg bedankt voor jullie enthousiaste aanmeldingen. Nog steeds ben ik druk bezig alles in te plannen… en heb na mijn reminder bericht ook zelfs nog wat toffe aanmeldingen gehad. Stay tuned, voorlopig komt deze rubriek op Zaterdag online. Klik hier voor de artikelen die al online zijn gekomen.

Beginnen in een nieuw boek
Niets is zo fijn als een lees-flow hebben en kunnen beginnen in een nieuw boek. Ik ben nu begonnen in Iene Miene Mutte van M.J. Arlidge. Tot nu toen een erg goed boek en ben benieuwd naar het verloop. Er komt zeker als ik hem uit heb een recensie over online.

Nieuwe broek & rok
Ik kocht een super fijne broek voor zowel thuis als op werk. Heerlijke stof en hij zit erg comfortabel. Mijn nieuwe favoriet! Tevens kocht ik een rok. Een rok en Saskia? Het is een unicum maar ik vond hem zo ontzettend leuk! Binnenkort maak ik er even wat foto’s van (correctie: M. maakt er even wat foto’s van) En ze verschijnen dan in een outfit-post. #uitmijncomfortzone

Loslaten van onze verkoop
Ik heb het deels kunnen loslaten, die verkoop van ons appartement. Het duurt & het duurt en ik probeer alle negatieve gedachte of jaloersmakende bloggers die verhuizen/huisje kopen te laten voor wat het is. Sinds ons weekendje weg naar Centerparcs ben ik tot rust gekomen en probeer te genieten van de stilte die er nu is doordat er in de zomervakantie weinig animo is. Ik schreef van de week een stukje over de verkoop en hoe ik me er onder voel. Tevens over de mooie herinnering dat we ons appartementje kochten<3

Perziken
Ik heb de (wilde) perzik helemaal ontdekt hoor! Het fijnste fruit was er is. Elke dag neem ik een bakje mee naar werk die ik de loop van de week lekker oppeuzel. Tevens thuis, als toetje vind ik het ook fijn om te eten (met een mok thee en een serie, genieten!) Tevens zijn perziken gezond, een extra voordeel van dit lekkere fruit.

Perziken zijn het poldermodel onder het zomerfruit: het zijn geen uitblinkers, maar bevatten wel een heel gezonde mix van stoffen als bètacaroteen, luteïne, zeaxanthine, vezels en kalium. De bolronde perzik is bovendien een relatief slanke vrucht. Per 100 gram bevat perzik gemiddeld een derde minder calorieën dan ander fruit. bron

Leuke dates
Zo had ik een lunch/shopdate met Julie, ging ik mijn mijn ouders naar de markt, had ik een lunch met mijn schoonmoeder en staan er nog veel meer leuke uitjes op de planning! Zo wil ik nog eens naar de dierentuin, ga ik binnenkort op bezoek bij Leona, Milan & Johan en heb ik een date gepland staan met lief blogvriendinnetje Simone. Ik kijk er erg naar uit! Ook hebben M. & ik een erg tof uitje op de planning staan voor ons 4 jarig huwelijk…

Wat waren fijne momentjes waardoor jij (nog) kan glimlachen?

1

41 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *