Currently #2

Reading • Doodnormaal heb ik uitgelezen op vakantie, binnenkort een recensie online op mijn blog. Ik wil nu gaan beginnen aan een nieuw boek van Nora, De Obsessie. Ik ben erg benieuwd, een spannend boek maar geen thriller.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Watching • Nog steeds dezelfde series. Oud afleveringen van Criminal Minds kan ik nog steeds van genieten en CSI NY vind ik ook steeds leuker worden. We hebben nu een decoder die veel tegelijk kan opnemen, een uitkomst aangezien alle series die ik wil opnemen rond hetzelfde tijdstip & dezelfde dag komen :’)

Eating • De laatste tijd eet ik veel fruit, met name wilde perziken. Overheerlijk!

Drinking • Heel verrassend, thee. Uit een nieuwe mok

Crafting • De laatste tijd niet zoveel, behalve met mijn blog. Veranderingen van lettertype en kleine aanpassingen die het meer 1 geheel maken.

Loving • Dates met vriendinnetjes, de kant die ik opga met mijn blog en de aankomende vrije dagen in de zomervakantie waarvan ik intens wil genieten. ♥

Thinking • Ik denk vaak terug aan ons heerlijk weekendje in Centerparcs. Bekijk hier het fotoblogje & verslag. We hebben echt super genoten van de omgeving/natuur, alle dieren die we tegen kwamen, het fijne zwembad, het eten & het huisje. En uiteraard de quality time die we samen hadden.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Feeling/mood • De laatste tijd ben ik erg moe. Ik merk dat door het weekendje weg mijn lichaam/geest tot rust is gekomen. Het komt er nu allemaal nog steeds uit. Het is een stressvol en heftig eerste half jaar geweest, en nu kom ik eindelijk tot rust.

Listening to • To The Water van Matt Simons. De Engels/Nederlandse versie samen met Marco Borsato vind ik minder maar dit Engelse nummer… Prachtig! Hij staat de laatste dagen vaak op repeat.

Wat luister jij veel?

23 reacties op “Currently #2

 1. wilde perzikken, ja heerlijk, ik heb ze hier nog niet gezien, wie weet binnenkort, want het is de tijd zo onderrtussen, en wat is de foto met de eekhoorn lief!

  Ik hoop echt dat jij snel rust zult vinden in alles en ontspannen jouw dingen kunt doen, qua werk en privé, ik denk aan je!

  En wat ik veel luister? Radio 10 gold, als ik al luister ik heb in twee weken tijd 7 seizoenen gillmore girl zitten kijken, eindelijk eens van start tot finish en Netflix gaat seizoen 8 ook uitzenden maar pas in oktober vrij laten….

  X

  X

 2. Oh jaa.. van CM kan ik ook genieten, alleen CSI NY kan ik niet aan wennen, ik weet niet wat het is haha. Balen dat je zo moe bent, stress kan een hoop met je lichaam doen! Liefs.x

 3. Leuke update! Hopelijk voel jij je inmiddels wat uitgeruster. En wilde perzikken blijven heerlijk, maar ook de ‘gewone’en nectarines! Heerlijk dat zomerfruit..

 4. Die foto van dat eekhoorntje is zo cute. Ik herken het erg dat er na een drukke tijd in je leven van alles uit komt. Lekker uitrusten nu!

 5. Sedert het optreden van Adele is het vooral haar muziek die nu mijn oren vult en ook die van mijn gezinsleden☺️

 6. Ik heb net in ’t weekend naar Festivalitis gekeken. Dat is een Belgisch programma die reportages maakt op de festivalweides in België. Ik vind ’t zalig om nieuwe muziek te ontdekken.

 7. Wat een mooi nummer zeg! <3 Ik denk dat ik maar even wat boekrecensies van je terug moet gaan lezen. Altijd handig om een leuk lijstje te hebben met boeken. Trouwens nog complimenten voor je nieuwe header. Zo leuk dat je dat allemaal zelf doet!

 8. To the water is idd een heel mooi nummer! Mijn muzieksmaak is echt heel divers, ik luister echt van alles door elkaar 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *