Het eerste half jaar van 2016 in 16 foto’s

Inmiddels al weer Juli, en hoewel het eerste half jaar er alweer opzit (en dit best wel stressvol was), waren er ook zeker een hoop mooie momenten om bij stil te staan. 16 momenten uit 2016 om precies te zijn.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

▸ De afgelopen maanden waren er heel wat dates met vriendinnetjes. Zowel bakkie thee drinken, lunchen, poolen als shoppen. Super fijn om ze altijd even te zien en bij te kletsen. Ook staan er aankomende weken weer leuke dates op de planning. Super fijn om iedereen weer te zien en lekker bij te kunnen kletsen.

▸ Ik las het inspirerende boek Het Happiness Project. Het leerde me met andere dingen op een positieve manier om te gaan. Heel inspirerend en zeker een aanrader om te lezen.

▸ We waren, nog steeds druk bezig met de verkoop van onze woning. Helaas nog geen ontwikkelingen op dit gebied maar bezichtigingen hebben we genoeg gehad. Dus het animo is er, nu nog die ene koper.

▸ We vierden onze verjaardag. M. werd 30 en ik 28. We hadden een fijne verjaardag vol gezelligheid, lekkers en fijne mensen. Klik hier om te zien wat we allemaal kregen.

▸ Ik keek de serie The Fall. GENIALE serie. Echt een aanrader. Hoewel Criminal Minds mijn favoriete serie all time is, is dit zeker een goede opvolger. Tot op het puntje van mijn stoel. Ik kan in ieder geval niet wachten op seizoen 3!

▸ We hadden wat lunches en ontbijtjes bij mijn ouders. Super gezellig om wat meer tijd met ze door te brengen. Voor de verjaardag van mijn ouders hadden we ook een fijne lunch.

▸ Het had druk op werk. Soms leuk druk, soms stom druk. Ik kreeg mijn contractwijziging. Lees alles over mijn werk en werkdagen hier. Tevens haalde ik mijn yoga certificaat en had ik een heel fijn functioneringsgesprek, waarbij ik allerlei mooie complimenten kreeg.

▸ M. kreeg een bril. Het was heel even wennen maar het staat hem echt wel goed.

▸ We ontbeten vaak samen. Even wat quality time samen.

▸ Ik deed fanatiek aan sporten & gezonder eten. Ik schreef er al eerder een artikel over. Ondanks het wisselde weer haalde ik ook mijn PR van 10,10 km met skaten! Super trots en kijk met nog veel plezier op deze mooie rit terug. Ook ben ik het yoga weer fanatiek aan het oppakken.

▸ Er verscheen een nieuwe rubriek op mijn blog over je droombaan. Ik wilde jullie graag aan het woord laten. Nog steeds krijg ik emailtjes en ben ik druk bezig met inplannen en het verwerken van de emailtjes. Super leuk dat jullie zo enthousiast reageren en graag mee willen doen met deze rubriek. Klik hier voor de artikelen.

▸ Ik wandelde veel, ook zonder doel. Gewoon, om even mijn hoofd leeg te maken en te genieten van de natuur.

▸ Ik probeerde meer te lezen en las heel wat toffe thrillers. Steeds vaker nam ik de tijd even fijn tijd te maken met een boek. Lees hier welke boeken ik las in 2016.

▸ We hadden een trip naar de dierentuin met een vriendengroep. Super gezellig en iets wat we het aankomende half jaar vaker gaan doen, met mijn abbenoment. Bekijk hier het fotoblogje.

▸ We wisselde van makelaar en hebben er nu een beter gevoel bij. Wel een hoop geregel geweest maar het is voor een goed doel. Uiteraard, zoals beloofd binnenkort een artikel over de keuze die we maakte.

▸ Als afsluiting van het eerste half jaar gingen wij 1 Juli een weekendje naar Centerparcs. We hebben ontzettend genoten van elkaar, het huisje, het lekkere eten, de natuur en alle dieren die we tegen kwamen. Bekijk hier het verslag & fotoblogje.

Welke mooie momenten had jij het eerste half jaar van 2016?

22 reacties op “Het eerste half jaar van 2016 in 16 foto’s

 1. Al mijn mooie momenten betreffen mijn werk op de donderdag of mijn beste vriend die er was en is, zo heerlijk, als hij er is, dan staat alles even heerlijk stil….

  X

 2. Wat gaat het snel hé. Binnenkort moet ik alweer aan een gigantische lading zelfgemaakte kerstkaarten beginnen werken. 🙂 Ik heb ook vooral genoten van bijpraat-afspraakjes met vriendinnen en van de midweek die ik samen met mijn echtgenoot aan zee doorbracht. Ook rustige fietstochtjes, nieuw leesvoer, leuke post, het ontdekken van nieuwe theesmaken, een mooi jurkje vinden in de solden, … De afgelopen dagen werd ik ook nog eens ontzettend verwend en kreeg ik heel wat lieve pakjes voor mijn verjaardag. Ondermeer een prachtige theethermos om mee te nemen, drie soorten verse thee én een super schattige thee-infuser.

 3. Leuk zo’n overzicht! Best wel veel gebeurd. En ja, hopelijk gaat het nu snel met de verkoop van jullie woning! Het eerste half jaar was voor ons ook best wel hectisch maar ook een hoop mooie momenten.

 4. Time flies! Leuk zo’n overzichtje zeg. Ik hoop dat het tweede half jaar van 2016 voor jullie nog beter wordt dan het eerste half jaar (m.b.t. jullie huisje). Dankzij jouw blog over The Fall zijn we ‘m ook gaan kijken en vonden het ook zo’n gave serie! Dus nogmaals thanks voor de tip. Mijn hoogtepunt van de afgelopen zes maanden? Vriendlief z’n 30e verjaardag in januari, de weekendjes weg en onze vakantie afgelopen juni naar Kroatië.

 5. Wat een fijn overzicht van het afgelopen halfjaar. Hopelijk is jullie huis nu met de nieuwe makelaar snel verkocht!

 6. Supermooi overzicht! De tijd vliegt echt voorbij, ik kan niet geloven dat we alweer op de helft zitten. Ik hoop dat jullie huis snel verkocht gaat worden.

 7. Wat vliegt een jaar eigenlijk toch snel zeg. Nu alweer een half jaar voorbij.
  Wat fijn dat het sportief en met eten zo goed gaat, ik hoop dat je dat door kan zetten…

 8. Wat een leuke versie van een Plog. Ook altijd leuk om te zien dat iemand fijne dingen mee maakt. Ik ben over naar het tweede jaar Media, informatie en communicatie! Dat is voor mij het beste moment van 2016 (tot nu dan hihi). xoxo

 9. Leuk zo’n half jaar foto overzicht. Die van mij zou dan voornamelijk bestaan uit foto’s van een steeds dikkere buik haha. Vind je lay erg leuk trouwens!

 10. Fijn om zo’n overzichtje te lezen! 🙂 je hebt al vele leuke dingen gedaan! Ik hoop dat in de andere helft van 2016 jullie huisje verkocht geraakt!

 11. Wat gaat ’t toch allemaal snel.. We zijn alweer halfweg ’t jaar.. Wat voor mij de grootste impact heeft gehad de voorbije 6 maand is de verhuis van ons werk. Er was veel rond te doen, zowel voor ons als voor de bewoners van ’t rusthuis. Bij beiden waren er veel emoties & nu nog.

 12. Wat een leuk overzicht! Klinkt allemaal heel fijn. En nu maar hopen dat er snel een koper voor jullie huis komt! Ik duim voor jullie!

 13. Goed om ondanks die stress, ook even de betere, fijne momenten op een rijtje te kunnen zetten. Voor ons was een mooi moment dat we eindelijk konden verhuizen. Ik hoop van harte dat jij dat ook spoedig je plekje verkocht krijgt en kunt verhuizen!

 14. Leuk zo’n overzicht! Ik heb veel grote en kleine mooie momenten gehad, maar mijn hoogtepuntje tot nu toe is denk ik toch de Wings For Life run, geweldig om te mogen meemaken.

 15. O, ik hoop dat er nu toch een keer een koper tussen zit! Lijkt me leuk om samen je verjaardag te kunnen vieren, ik bevind me op dat gebied op eenzame hoogte. Ben namelijk jarig op Tweede Kerstdag. Zo’n bril lijkt me inderdaad wel wennen! Ik ga gauw de foto’s van je verblijf in Center Parcs bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *